perjantai 29. elokuuta 2008

uudet kengät ja dita von teese -kuvaspämmi

Tänä aamuna keksin vaikka kuinka monta hyvää syytä olla menemättä kouluun. Mm. "en jaksa pestä tukkaa" ja "kolme tuntia äikkää :---(" saivat mut vakuuttuneeksi siitä, että kotiinjääminen on pop. Vaikka lintsaaminen on ollut viikoittainen harrastukseni ekalta luokalta lähtien, rupeaa aina omatunto jossain vaiheessa kolkuttamaan.
Omatunnon ääni tukahdutetaan tietenkin shoppailemalla.


Kengät Dinsko 6,90 e (alkuperäinen hinta n. 50 e) En todellakaan tarvitsisi enää yhtiäkään kesä-/kevätkenkiä, mutku hei 6,90.

Ostin myös aivan valloittavan mekon, joka eksynee huomiselle baarireissulle päälle.

Elän taas aivan järkyttävää pukeutumis - ja ulkonäkökriisin aikakautta. Nytkin nökötän tietokoneen ääressä Rikun tuulipuvun housuissa ja jossain kuppasessa pääkallopaidassa. Huomattavasti mielummin näyttäisin tältä:


Siis mua ei kiinnosta toi blondi heitukka YHTÄÄN. Dita on vaan niin kuuma ja toi takki on suoraan unelmistani.


Kokopunainen. <3____<3 Sit kun/jos joskus menen naimisiin, niin hääpukuni tulee todellakin olemaan punainen.




Luultavasti hienoin vaatekappale ikinä. Tässä kyllä kehtaisi kipsutella Masalan lukion käytävillä....




Tää on jotenkin vaan ihan überkiva!


Ahh kokomusta.


Jos paria kuvaa ylempänä esiintyi jo Maailman Kaunein Mekko, niin tää on sit toisiks kaunein.


Rakastan korsetteja. Itsekin omistan muutaman (jäänteitä villeiltä goottiajoiltani), mutta valitettava ikuisuusongelma on, että niiden käyttämiseen soveltuvat tilaisuudet ovat harvassa. Tämän kuvan inspiroimana aion ehdottomasti laittaa polka dot -konserttini Infected Mushroomin keikalle. *___* (korsetti on tämä, itse tosin ajattelin yhdistellä sen hieman erilailla.... en muuten oo koskaan tajunnut noita muovihelmikasoja jotka laitetaan lillumaan tohon.)


Jopa leppikset näyttävät eroottisilta Ditan kanssa samaan kuvaan päädyttyään.

Peeäs olenko muuten ainoa, joka ei voi sietää BB:tä? Kaikki elämänmeno lopahtaa kello 22.00, kun koko Suomi liimautuu telkkarin ääreen. Itse vilkaisin sen ekan jakson, ja kun löllyvät tissit ilmestyivät ruutuun (+ se turkoosi verrytteluasu...) päätin että nyt riitti. Ja tarkoitan tällä tosiaan Suomen BB:tä. Esim. britti-BB, jota katselin joskus vuonna 2003, oli ihan mielettömän hyvä. Valtaosa suomalaisista on vaan niin järkkyjä.

Peepeeäs. Olin tänään spinningissä. \,,/ Tästä tää lähtee! Ja huomenna alkaa uusi, säteilevä elämäni. <3___<3 Tuulihousut poltan roviolla.

sunnuntai 24. elokuuta 2008

paluu juurille

Eilen jätimme rakkaan Helsingin ja lähdimme Espoon rämeikköihin seikkailemaan, määränpäänä isäpuoleni synttärit. Oli kiva käydä pitkästä aikaa kotona, mutta siellä peltojen keskellä rämpiessäni huomasin että kaupungistuminen on alkanut tehdä työtään entisessä Espoon flikassakin. :---/ Matkan varrella tuli vastaan niinkin eksoottinen ja vaarallinen eläin kuin päästäinen. Meinasin pissata housuuni. Myös ötökät aiheuttivat suurta hämmästystä.

Asuvalinta oli tuskainen. Ylitin kuitenkin itseni, ja krapulahirviöstä kuoriutui alle tunnissa viehkeä nuori neito, josta vanhemmatkin voivat olla ylpeitä. Tai jotain sinne päin.



Hame: Second hand (Saksa)
Toppi (oikeasti mekko): Thaimaa
Laukku: Thaimaa
Kengät: Saksa

Tukkaa yritin kyhätä nutturalle, mut eihän sitä mitään tullut. Miten laitetaan pitkä ja painava tukka nutturalle, ja ennenkaikkea: miten se saadaan pysymään siellä? Lopulta päädyin sivuponnariin, jota sitäkin kyhäsin varmaan puoli tuntia. Kyllä tää tästä. En vaan oo tottunu tällaiseen tukkamäärään, kun oma tukkani on about pikkurillin paksuinen.


Tuolla peltojen keskellä meikäläinen vielä puoli vuotta sitten asusteli. Melko eeppistä.

Nyt oliskin sit taas sata juttua tehtävänä. Miten ihanaa.

P.S. Huomasitteko! Ei yhtäkään <3___<3-hymiötä!

torstai 21. elokuuta 2008

pikaisesti

Mun pitäisi neljän tunnin päästä herätä virkeänä kouluun, joten nopea asupäivitys jälleen kerran. Käytiin katsomassa Kung-fu Panda (ihana! <3____<3 menkää katsomaan se heti, ja lupaan että hymyilette loppuviikon), ja kouluarkiplaa-pukeutumisen sijasta oli ekaa kertaa tällä viikolla tilaisuus laittaa päälle jotain kivempaa ja ennenkaikkea mietitympää.



Tykkään näpelöidä tukkaani.

Hame: H&M (Saksasta).
Pakkohan munkin oli tämä saada, kun hintaa oli vain 5 e.
Paita: Saksa
Kengät: Saksa
Laukku: Thaimaa

Poikaystäväni mielestä näytin siltä, kuin olisin ollut menossa Kalajoen kesäteatteriin. Kesäteatterien ystävänä otin sen tietenkin kohteliaisuutena.

Tarkkasilmäisimmät varmaan huomaavat, että tukkani on muhevoitunut (onko se ees sana?) ja saanut lisää karvoja. ;-----) Siitä lisää huomenna.

Olenko muuten ainoa, jota tämä ulkoasu alkaa kertakaikkiaan nyppiä? Oisko jo aika vaihtaa, vai onko hyvä näin?

tiistai 19. elokuuta 2008

mulle

Tää ei nyt vaan oo enää yhtään kivaa. Oon taas kipeänä. Ei sillä, että olisin tässä välissä ehtinyt edes parantua, mutta räkätaudin tilalle on tullut taas kuumetta. Ja kyllä, pakko päästä valittamaan asiasta. Rikulle oon valittanut jo niin paljon, ettei myötätuntoa heru enää sieltäpäin...

Valituksesta kivempaan asiaan, joka on mikäs muukaan, kuin vaatekaapin kartuttaminen uusilla jutuille. <3___<3 Eli ostoslistaa syksylle:


Täydelliset nilkkurit. Parasta olisi, jos ne olisivat a) punaiset ja b) kiiltonahkaiset. Kuvassa esiintyvät Elloksen nilkkurit ovat aika kivat, mutta eivät kuitenkaan täydelliset. Etsinnät jatkuvat.




Punainen (kiilto?)nahkalaukku. Tai pikemminkin tekonahkalaukku, en usko että mulla on varoja mihinkään nahkaiseen. Jokatapauksessa, kangaskassit ja talvi eivät kuulu yhteen. Ja punainen.. no koska punainen. Esim. Minna Parikan suunnittelema laukku olisi varsin passeli! Joulupukki hoi.




Niittivyötärövyö. No joo, minäkin... Puolustaudun kuitenkin sillä, että olen aina ollut niittien suuri ystävä, ja yläasteella kouluun raahautuminen tuotti suurta tuskaa kaikkien niiden niittivöiden ja -rannekkeiden painon alla.. Voi niitä aikoja. <3___<3 Anyway, Asoksen vyö olisi sanalla sanoen täydellinen.




Syksy- ja talvikäyttöinen luottomekko. Ritva Fallan Marimekolle suunnittelema mekko olisi täydellinen. Voisin käyttää sitä kyllästymättä koko talven. Valitettavasti se ja budjettini eivät kohtaa millään tasolla. Joulupukki, olethan jälleen kuulolla? :---)




Takki. Mulla on maailman tylsin takki. Se on H&M:stä, ja joka toisella on samanlainen. Asiahan ei haittaisi mua lainkaan, jos syvästi rakastaisin takkiani, mutta valitettavasti asia ei näin ole. Se on ostettu välttämättömästä pakosta eräänä alkutalven kylmänä päivänä, kun perskarvat jäässä ja takittomana bussia odotettuani tajusin että ei näin. Nyt etsinnässä olisi jälleen kerran se täydellinen yksilö. Mm. militarihenkinen sykähdyttäisi. Ja jälleen kerran Asokselta löytyy ratkaisu pulmaan. En voi sanoin kuvata, kuinka paljon vihaan postikuluja.



Ruudullinen vaatekappale. Olen rakastanut ruutuja AINA. Itseasiassa siitä hetkestä lähtien, kun mut pakotettiin laittamaan ekan luokan koulukuvaan järkyttävä ruutuliivi, johon oli jostain käsittämättömästi syystä ympätty sekaan myös elefantin kuvia. Tunsin jo silloin sädehtiväni.


Ja lisäksi niitä neuletakkeja, joita en koskaan saa aikaiseksi hankkia, ja joiden puuttumista tuskailen joka ikinen aamu.

Kuvat: ellos.fi, marimekko.fi, asos.com, minnaparikka.com

sunnuntai 17. elokuuta 2008

randomeja

Tänään on sunnuntai ja mulla on ollut tylsää. Siksi olen ottanut muutamia hienoja otoksia, jotka nyt jaan kanssanne:


Ostin Lindexiltä sukkikset, joihin olen valtavan ihastunut. Mohlokengät Dinskon alennusmyynneistä 6 eurolla. Tykkään kaikesta mohlokkaasta.

Tein myös jotain todella uhkarohkeaa ihan vain sunnuntain kunniaksi. Tyhjensin sängynalusen. Löysin sieltä vaikka mitä:


Kuten mm. kasan vöitä. Aika monen olemassaolo oli jo unohtunut. (Toi kuva ei nyt kertakaikkiaan halua mahtua framejen sisään. Lillukoon tossa sitten, en millään jaksais korjata.)


Ja huiveja. Mietinkin joskus tossa juhannuksen aikoihin, että missä kaikki mun huivit on.. Kyllä joo, siivoan ahkerasti ja usein.


Sekä muutamia lempparimekkojani. Sanokaa nyt etten oo ainoa, joka säilyttää mekkojaan (ja vieläpä lemppari sellaisia) sängyn alla?

Pari randomia kuvaa vielä:


Moi olen Heidi 19 vee ja tässä ovat vakavastiotettavat koulutarvikkeeni.


Myös muistitauluni on erittäin asiallisen näköinen. Pinkki + punainen on yhdistelmänä aivan pop.

Pitää vielä mainita kaksi seikkaa, joista oon ihan hävyttömän innoissani:

1. Infected Mushroom 25.10 Dhsihdisahidjj *____* Jos en ole vielä tarpeeksi hehkuttanut, niin kyseessähän on siis lempibändini, jonka biisistä tän bloginkin nimi tulee. Ei vaan oo mitään siistimpää, kuin nähdä lempibändinsä livenä. Ja ei, en todellakaan pysy pöksyissäni.

2. Pendulum 15.11 Siinä on kyllä livebändi vailla vertaa! Tällä kertaa EN laita korkkareita.





Tämmösissä tunnelmissa ollaan siis tänäkin syksynä. (Kuvat Infected Mushroomin keikalta Studio viisykkösestä syksyllä 2007.) Miten auvoisaa elämä voikaan olla. <3____<3

perjantai 15. elokuuta 2008

viimeisiä kukkamekkoiluja

En ole vieläkään täysin terve, mutta elävien kirjoissa jälleen.

Eilen oli lämmin. Jopa niin lämmin, että ulkona tarkeni ilman sukkiksia. Innostuin tästä suunnattomasti, ja tulin siihen tulokseen että vielä ehtii käyttää kukkamekkoja. <3____<3 (En vaan osaa ilmaista itseäni ilman tuota mainiota hymiötä.) Tuli ihan maalaistyttöfiilis tässä asussa.


Mekko: Saksa (second hand)
Neuletakki: H&M
Kengät: Spirit
Vyö: Gina Tricot

Armas kamerani teki kukkamekosta lähinnä oksennusläjän näköisen, parempi kuva tässä:


Ideanahan oli siis tosiaan kuvata yksityiskohtia, ei noita päällehyökyviä.. juttuja.

Arvatkaa muuten ketä pyydettiin Tyylitaivaaseen tyyliagentiksi! Nyt kun asian noin ovelasti ilmaisin niin ette ihan varmana arvaa...

keskiviikko 13. elokuuta 2008

minitauko

Hei puppelit. Oon nyt ollut jo viikon kuumeessa eikä loppua näy. Olo on sen verran nuutunut, etten ole jaksanut edes tukkaani pestä... Joten blogi menee snadille tauolle. Palaillaan ens viikolla!

Jaahas ja migreenihän se sieltä jolkottaa. <3____<3

torstai 7. elokuuta 2008

kauppamatkalla

Kampissa asumisessa on vain yksi huono puoli: kauppaan ei vaan voi mennä vastaheränneen näköisenä. Tai ehkä vois, mutta mulla ei rahkeet riitä. Sen takia mulla on olemassa valikoima erilaisia päähän laitettavia asioita, joilla piilotetaan aamukampaus. Sen jälkeen vaatekasasta epämääräisiä vaatteita päälle ja matkaan. o/ Näin tyylikäs olin tänään noutaessani mikropizzaa:


(Voi dsjdsodjsd että inhoon mun kameraa, tässäkin on mitä ihmeellisimmät sävyt, vaikka otettu keskellä kirkasta päivää.)

Mekko Indiska, poikaystävän neuletakki ja kengät Saksasta. Joku kysyi joskus onko mulla koskaan päiviä, jolloin en jaksa pukeutua. Tässä on vastaus.

Ja ettei todellinen luontoni unohtuisi (no eiköhän se tossa mikropizzan ohella tullut jo esille), tässä vielä viimepäivieni ilo:


Oon ikuinen Final Fantasy -fanaatikko, mutta tässä on aika varteenotettava vastustaja. Ihan mielettömän hyvä peli. <3___<3 Ostin eilen ja pelitunteja on takana jo reilusti yli 20... Ette voi edes kuvitella näitä selkäkipuja.

Voisin loppuun heittää vielä tän haasteen, en tiedä mistä tämä alunperin on, mutta bongasin tänään Tammikuun puutarhasta.

Mielen vikoja:

1. Suutun helposti, ja lisäksi oon pitkävihainen. Tosi jees yhdistelmä.

2. Olen perfektionisti maailman turhimmissa asioissa. Kämppä ajelehtii likaisista astioista, mutta auta armiasta jos ei oo matonhapsut suorassa. En voi edes kuvitella kyseistä tilannetta ilman hirveetä vimmaa päästä suoristelemaan hapsuja.

3. En voi elää ilman kelloa. Jos en koko ajan tiedä minuutilleen paljon kello on, niin kyllä on maailmankirjat sekaisin.

4. Stressaan, mutta en tee mitään. Koeviikolla nukahdan bilsan kirja kädessä hoettuani kolme tuntia "pakko lukee, pakko lukee, pakko lukee". Yhtään en silti oo saanut luettua.

5. Oon aikamoinen marttyyri, ja pidän kyllä huolen että kaikki huomaavat jos elämääni koettelee kriisi. Ei siitä sen enempää...

Kehon vikoja:

1. Pienenä ja fiksuna tyttönä huristelin pyörälläni ympäriinsä - myös alas portaita. Tästä seurauksena on omituinen möhkäle leuassa, joka ei ole arpi, mut jotain sinne päin.

2. Reidet. Kaikki kehoni rasva on päättänyt pakkautua just sinne. Jos lihoan 3 kiloa, niin se meinaa kolmen kilon lisämöhkäleitä reisiin. Halleluja.

3. Hiukset. Koko karvainen muodostelma pääni päällä on ikuinen murheen aihe. Se on ohut, sähköinen, takkuinen ja lättänä. Ei voi enää ärsyttävämmäksi moppi mennä.

4. Jostain syystä mulla on ihan mielettömän pieni pää. Epäilen, että sieltä puuttuu kaikki matemaattiseen ja loogiseen ajatteluun vaadittavat alueet. Tähän kun yhdistetään vielä päänmyötäinen lättätukkani, niin tupeerausharja ja hiuslakka tulevat tosiaan tarpeeseen.

5. Mulla on erikokoiset jalat. Tai oikeastaan ne eivät olisi, ellei eräs varpaani töröttäisi täysin eri suuntaan kuin lajitoverinsa. Tämän varvasvammaisuuden takia joudun käyttämään kenkiä kokoa 39, vaikka muuten menis 38 ihan hyvin. Nyt luultavasti näette painajaisia töröttävästä varpaastani ja toivotte että ette olis koskeen lukeneet tätä. :---/

Peeäs mitähän perkelettä. Viimeksi kun vilkaisin mun tilaajamäärää se oli 300. Ja nyt se on jo melkein 500. 8---D Siis eihän täällä uskalla enää kodistaan poistua...

tiistai 5. elokuuta 2008

syksy saapui

Tänään oli niin helvetinmoinen tuuli, että pipohan se oli päähän vedettävä. Ja kuinka ollakaan - mulla oli silti kylmä! Sään kannalta tää on virallisesti huonoin elokuu ikinä.


Mun naama ja etenkin viivamainen suuni on tässä jotain ihan käsittämättömän näköistä. Katsokaa sitä asua.



Nunnapaita (kuten Riku sitä kutsuu): Colosseum (Saksa)
Neuletakki: H&M
Hame: Äidin vanha. Käytin tätä jo 13-vuotiaana, joten aika palkitsevaa huomata että oon edelleen samoissa mitoissa.
Kengät: Seppälä
Laukku: Mexx. Näkyy erinomaisen hyvin, kun oon molemmissa kuvissa murjonut sen kainalooni.
Vyö: Pimkie (Saksa)

Ei sit vissiin muuta. Vähän köyhäks jäi mutta tähän aikaan ei oikeen juttu luista enää. Kyllä huomaa tulevansa vanhaks kun ei jaksa enää valvoa. Nuorena ja vireänä sitä datattiin kolme vuorokautta putkeen.

maanantai 4. elokuuta 2008

saksa pt 1.5/2


Koska kenkiä ei koskaan voi olla liikaa.


Nämä ostin kenkäkaupasta, jonka nimeä en kykene muistamaan. Kyse oli kuitenkin jonkinnäköisestä itsepalvelukenkämarketista, jossa kengät joutuu itse kaivelemaan valtavista kenkälaatikkokasoista. Kyse oli mun kohdalla kyllä kaikesta muusta kuin joutumisesta: kahlasin laatikkokasoissa ekstaasin vallassa. Vaivanpalkaksi saa laadukkaita kenkiä uskomattomaan hintaan. Nämä olivat 10 e.


5 e paikallisesta kenkäkaupasta, joka saattaisi hyvin vastata meidän Dinskoamme. Voisko näitä nyt sitten kutsua helmiäisenvihreiksi? Oon ihan ulalla näiden värien kanssa. En edes tiedä mikä on pastelliväri..


Samaisesta kaupasta kuin ylläolevat. Jos mä suunnittelisin kengät, ne olisivat hyvinkin paljon tännäköiset. Ai vitsi miten rakastan näitä. Yritin murjoa kolmekasia jalkaani jo ekana päivänä, mutta onneksi en ostanut. Juuri ennen lähtöä kävin vilkaisemassa, ja eiköhän näitä ollut saapunut paikalle koossa kolmeysi. <3___<3 Siinä ei kaukaa tarvinnut miettiä ostaako vai ei. Hinta 15 e


Nämä ostin paikallisesta halpahallista, C&A:sta. Vaikka hintaa oli 10 e, nämä ovat itseasiassa parhaat kengät jotka mulla on koskaan ollut. (Okei ja toiset on ne 110 euron Biancot, mutta ei niitä uskalla edes käyttää.) Näissä on biletetty 24 tuntia putkeen ja sen jälkeen kävelty 7 kilsaa ilman kivun häivääkään. Muutenkin on sellainen fiilis kuin ei ois kenkiä jalassa lainkaan. Parhaat baarikengät ikinä.


Innostuinhan mäkin viimeinkin siitä käärmeennahkakuosista. Nämäkin on sieltä itsepalvelukenkäkaupasta, hinta 10 e.


Nää oli oikeastaan pakko-ostos. Varpaani tuoksuivat aika vahvasti rämmittyäni 30 asteen helteessä H&M:n muoviballeriinoissa... Näissä kipsuttelin loppureissun ajan, ja ovat kyllä jaloille jotain niin luksusta. Paikalliselta torilta, hinta taas sen 10 e. Taidan pikkuhiljaa alkaa innostua niiteistäkin. *___*

Melkein kaikissa näemmä vielä viehkeästi hintalaput pohjissa.

sunnuntai 3. elokuuta 2008

pim

This is what happened.


250 euroa köyhempänä oon varsin tyytyväinen lopputulokseen. Syksyisin on vaan oltava pitkä tukka, joka liehuu hennossa syystuulessa~~~ Ahh <3____<3

Ei mulla nyt muuta asiaa sit ollutkaan.. Piti vain tukka esitellä. Ostospostaus viivästyi hieman, eiköhän sekin saada lähipäivinä kasaan.

Siinä samalla myös Ankkarock-lookini kaikessa yksinkertaisuudessaan. Rammstein-paita ja mustat pillit. Sää oli järkyttävä, mutta Apocalyptica oli loistava.