maanantai 29. syyskuuta 2008

ööö.... t. mestarillinen otsikoiden keksijä

Menipä viime viikko ihan hullua vauhtia. Mä ihan tosissani yritin lukea ruotsin ylppäreihin, mutta aina kun painuin tomerasti makkariin lukemaan, mut saattoi 5 minuutin päästä löytää syvään uneen vaipuneena, ruotsin kirja mystisesti sängyn taakse tipahtaneena. Ainakin yritys oli kova.
Itse ylppärit olivat aikamoinen fiasko osaltani: luetunymmärtämisistä en tajunnut juuri mitään ja aineetkin oli "jag heter Heidi och jag mår bra" -tasoa. Toivotaan että edes arpaonni suosii.

Nojoo, sitten muihin lukion riemuihin, nimittäin koeviikkoon. Mulle, joka teen koeviikolla kaikkea muuta kuin luen kokeisiin, tämä on aina leppoisa viikon pituinen loma. <3____<3 Tänäänkin olen kuluttanut päivääni mm. kirppareilla, Subwayssa ja muissa erinäisissä Helsingin kolkissa.



Mekko: Second hand
Neuletakki: Second hand
Vyö: Pimkie
Kengät: Seppälä
Laukku: Second hand

Olipas second hand -painotteista.



Ostin kyseisen mekon kierrätyskeskuksesta parilla eurolla. Meinasin jo jättää kauppaan, mutta Riku käski painokkaasti ostamaan sen. Ei parane vastustaa poikaystävän tahtoa (varsinkaan kun inhoaa itselaukaisimen käyttöä, ja samainen poikaystävä on lupautunut illalla päivänasukuvaajaksi).

Ja mikäli joku ihmettelee, miksi AINA roikun hiuksissani näissä kuvissa: en keksi minne muuallekaan käteni tunkisin. Ideoita otetaan vastaan.

Onko kukaan muuten pannut merkille, etten ole kuukauteen shoppaillut missää muualla kuin kirppiksillä! (No niitä kahta GT:stä ostettua vyötä ei lasketa.) Hyvä minä. o/ Pistin oikeastaan asian merkille vasta äsken. Nähtävästi shoppailulakko toteutuu parhaiten, kun ei ole siitä itse lainkaan tietoinen.

Ja shoppailuista puheenollen... Ollaan torstaina lähdössä Rikun kanssa pariksi yöksi Ruotsiin, joten nyt KAIKKI Tukholman shoppailumahdollisuuksiin perehtyneet: kertokaa missä kannattaa käydä! Missä on Topshop? Missä on Monki? Me ei olla koskaan päästy Tukholmassa vakkarikebabpaikkaa pidemmälle, joka sijaitsee heti siinä vanhan kaupunkin alkumetreillä. Että nyt ois neuvot tarpeen...

maanantai 22. syyskuuta 2008

opiskelun riemu

Hei kaikki 600 tilaajaani. <3___<3 Aika kunnioitettava luku jo kasassa!

Tänään oli tiedossa pelkkää opiskelua, joten rennot römppeet päälle ja matkaan. Ei voi olla uutta kirppismekkoa rennompaa kouluvaatetta, aivan paras.

Nyt ei juttu luista ei ni yhtään, joten laitetaas vaan pari kuvaa päivän asusta.







Mekko: Second hand
Paita: H&M
Sukkikset: H&M
Kengät: Sixtyseven

Ja näiden merkeissä kului ilta rattoisasti:


Ruotsin ylioppilaskoe, kuinka odotankaan sinua. :---) Onneksi enää muutama päivä erottaa meitä.

P.S. Nyt se sit tapahtui. Oon koukussa Big Brotheriin. Eikä ees hävetä.

sunnuntai 21. syyskuuta 2008

sunnuntainen aikaansaamattomuus

Kuten aiemmin jo mainitsin, perjantai oli kirppispäivä vailla vertaa. (Kirjoitin tän jutun jo eilen, mutta unohdin julkaista. 8D Hienosti toimittu.)


Mekko 3 e. Oon maailman huonoin käyttämään rentoja vaatteita, mutta josko se tästä lähtisi urkenemaan. Rakastan noita jättitaskuja. <3____<3 (Ne muuten EI lörpötä noin villisti silloin kun mekko on päällä)



Viitta 3 e. Se on malliltaan niin ihana, mutta toi väri........... Vauvavaaleansininen. Yyy, ehkä kamalin väri päällä maan. Voisin kumminkin kuvitella, että kokomustan kanssa tämä toimisi. Tai sitten värjään sen. Kellään kokemuksia vaatteiden värjäämisestä? Malli on kuitenkin niin siisti, ettei sitä voinut jättää ostamatta.

Ja lopuksi niin perus, mutta vaatekaappini pelastus:


Punainen neuletakki 4 e. Tätä mä oon niiin tarvinnut. Sattuu olemaan vielä just oikean kokoinenkin. Halleluja. Eipähän tarvinnut pulittaa kahtakymmentä euroa.

Viikonlopun paras uusi musiikkituttavuus on Velvet Acid Christ. Aivan mahtava bändi, enpä ole muuta koko viikonloppuna kuunnellutkaan. *____*








Heitetääs tähän loppuun vielä Sallalta viety meme.

Milloin aloitit meikkaamisen?
- Joskus tossa yläasteella. Kasi- tai ysiluokalla.

Suurin kauneusmokasi?
- Varmaan ernuaikojeni törkeen paljon kajalia + vihreää luomiväriä. Mistään pohjameikistä ollut koskaan kuullutkaan.

Kuvaile arkimeikkiäsi:
- Meikkivoidetta ja puuteria, valkonen luomiväri (joskus ruskea jos jaksan/ehdin), ripsari, eyeliner, poskipuna, kulmageeli.

Suosikkimeikkimerkkisi?
- Lumene on aika mainio.

Kuinka kauan sinulla menee aikaa arkimeikkiin?
-5-20 min (useimmiten se 5)

Olet lähdössä ulos ja saat käyttää vain kahta tuotetta meikkisi tekoon. Mitkä tuotteet valitset?
- Kulmageeli kulmakarvojen muotoilemiseen. Se riittää. o/

Minkä kauneudenhoitotuotteen ostit viimeksi?
- Öö... Tästä on jo kuukausia. 8--D Ei voi muistaa. Eiku joo. Pirkka meikinpoistoaine. \,,/

Huonoin kauneustuoteostoksesi?
- No se Kanebon ripsari.. Kamalaa paskaa (anteeksi ronski kielenkäyttöni) ja maksaa mielettömästi. Tosin en mä sitä itse ostanut, vaan sain joululahjaksi.

Kolme parasta kauneustuotettasi?
- Dream matte mousse ja öö...

Milloin viimeksi heräsit meikit kasvoillasi?
- Tänään. Siis kuka jaksaa ruveta putsamaan meikkejä baari-illan jälkeen? Meikäpoika ainakin sammuu samantien. Useimmiten eteisen matolle.

Kuinka monta huulituotetta (huulipunat, huulikiilteet, huulirasvat ym.) omistat?
- No joku 5?

Unelmien kauneustuote?
- Puoli vuotta sitten olisin toivonut tarpeeksi vaaleata ja halpaa meikkivoidetta, mutta nyt oon sen löytänyt. o/ Joten eipä voi valittaa.

perjantai 19. syyskuuta 2008

uusia rakkauksia

Eilen kotiin tullessani mua odotti eteisessä mieluisa yllätys: kenkiä! <3____<3




Ostin Seppälästä vuosi sitten vastaavanlaiset punaiset kengät, jotka olivat lempikenkäni koskaan. Valitettavasti erinäiset baarireissut, pelloilla rämpiminen (asuinhan vielä Espoossa) ja riehakkaat kesäillat olivat niille liikaa. Haikein mielin jouduin viemään ne kenkien hautausmaalle :'---(
Tänä vuonna kenkiä oli nähtävästi tullut taas myyntiin, ja Riku oli käynyt ostamassa mulle uudet punaiset ja lisäksi yhdet mustat. En voi sanoin kuvailla, kuinka paljon liikutuin tästä eleestä. Siinä vasta mies. <3

Mustia peruskorkkareita mulla ei vielä ollutkaan (en itekään tajua miten se on ees mahdollista, kun kenkiä alkaa olla jo lähemmäs 100 paria), joten tulivat enemmän kuin tarpeeseen. Ja punaisiani lupaan tällä kertaa kohdella niiden ansaitsemalla hellydellä.


Tällä viikolla on päivittäminen vähän nuupahtanut (ei mitään uutta siis), mutta enpä ole tämän sädehtivämmältä näyttänyt:


Nyt valmistumaan kaverin tupareihin! Tuparit oikeastaan alkoivat jo tunti sitten, ja meikähän istuu täällä vielä abiverkkarit päällä... Hyvin ehtii. 8D

Löysin tänään muuten kirpparilta ihan mahtavia juttuja. Niistä huomenna! Huomenna kans vähän isompaa päivitystä, kun kerrankin on aikaa. En ymmärrä teitä päivittäin bloggailevia: mistä te revitte aikaa blogillenne? :D Itse en moiseen kykenisi ikinä. Pari kertaa viikossakin ottaa koville...

maanantai 15. syyskuuta 2008

maanantai

Tänään olen hiihtänyt ympäri pääkaupunkiseutua yhden perkeleen luomivärin perässä. Kyseessähän on H&M:n valkoinen luomiväri, joka ON mitä parhainta luomiväriä, mutta jolla on omituinen taito olla loppunut kaikista visiteeraamistani liikkeistä. Kolme H&M:ää, eikä yhtäkään luomiväriä. Etsinnät jatkuvat.
Kuuntelin myös junassa näemmä liian äänekkäästi musiikkia, kunnes vanhempi rouvashenkilö havahdutti mut todellisuuteen rääkymällä korvaani "TÄMÄ ON LÄHIJUNA! TÄÄLLÄ EI HULIGAANEJA KAIVATA!" Ok...



Naama ei tänään ollut yhteistyöhaluinen.
Paita: Saksa
Hame: Uusi! Second hand 50 senttiä
Kengät: Saksa
Laukku: Second hand

Nyt pidän ainakin viikon taukoa ruutuvekkihameista. Yliannostus on saavutettu.

Viikonloppuna käytiin Myyrmäessä kirppiksellä, ja oli muuten ensimmäinen visiittini Vantaan puolella koskaan.. Espoolainen henkeen ja vereen.
Varsin leppoisa kirppis, tosin ei voi kuin ihmetellä muutamien ihmisten metodeja tuotteidensa hinnoittelemiseen. Lemppari-ihmettelynaiheita olivat mm. 45 euron kulahtaneet, nauhattomat lenkkarit (siis mitä helvettiä 8-D) ja 50 euron T-paita. Itse keskityin huomattavasti realistisemmin hinnoiteltuihin juttuihin:


Kengät 5 euroa. Rikun mielestä mun olisi pitänyt sinnikkäästi tinkiä, mutta huumannuin näistä siinä määrin että maksoin 5 euroa lähes käyttämättömistä kengistä oikein mielelläni. Kanniskelin niitä ylpeänä ympäriinsä, kunnes huomasin että toisen pohjassa oli koiranpaskaa.. Niin tyypillistä.
Hame maksoi 3 euroa, ja nyt loppui perkele tämä ruutuhameiden hamstraus.. Omistan niitä jo lähemmäs 10.
Sekä kaksi hiuspantajuttua yhteensä 2 e. Mulla oli tommonen musta joskus, mutta se hukkui baarin vilinään. Nyt mulla on kaks. \,,/


Vielä meikitön naamani (muut ruumiinosat olivat myös menossa mukana) matkustamassa täpinöissään kello 10 kohti Myyrmäkeä. En oo varmaan koskaan ennen herännyt viikonloppuna yhtä aikaisin.

Ja nyt spinningin pariin. Viikonloppuna tuli syötyä vähän liiankin kanssa. Ärsyttävää tommonen ajoittainen rupsahtaminen. Spinning-tuntien parasta antia on muuten ehdottomasti musiikki: kyllä kelpaa polkea hiki perseessä kun Scatman raikaa taustalla. *____* Tulen aina rakastamaan Scatmania, niin loistava.



Miimee toivottaa mainiota maanantaita kaikille!

perjantai 12. syyskuuta 2008

limpparikone

Nyt on kiire, pikapostausta jälleen. Käytiin eilen leffassa katsomassa Hellboy (fhsidfh miksei nykyään tehdä enää hyviä leffoja ?___? kaikki on ihan jees tai menetteleviä, ei koskaan puhtaasti hyviä), ja näytin tältä:



Siis enpä ole nähnyt vähään aikaan yhtä järkyttävää ilmestystä, kuin tukkani tässä kuvassa. Kahden sentin juurikasvulla varustettu moppi, aivan järkky.

Neuletakki: GT
Kauluspaita: Kaverin ?_?
Hame: Second hand
Kengät: Seppälä
Laukku: Second hand
Vyö: GT


Mun mielestä oli kertakaikkiaan loistava idea kuvauttaa itseni limpparikoneen edessä. Näin myöhemmin ajateltuna se ei ehkä ollutkaan se ideoista paras, noi jumalaisesti kiiltävät limupullot vievät nimittäin kaiken huomion pois asusta. 8< Ainakin mun huomion. Luultavasti siksi, että oon hulluna noihin limesitruunahiilihappovesiin, eikä mielessän hirveesti muuta pyörikään.

Postaanko muuten liikaa päivänasuja? Vai pitäiskö keksiä välillä jotain muutakin? Mitä? Kertokaa. '___' Mun idearikkaustaso on siellä missä yleensäkin: nollassa.

P.S. Sain viime yönä viimein Death Noten päätökseen. Olen asian tiimoilta vielä sen verran hämmentynyt ja järkyttynyt, etten kykene kuin kaihoisasti tapittamaan tätä kuvaa:


L ;____; Sori vaan Riku, mutta siinä on elämäni mies.

Muita Death Noten katsoneita/lukeneita? Kertokaa mielipiteitä, ajatuksia, mitä vaan. Miten täytitte sisäisen tyhjiön, jonka Death Noten loppuminen aiheutti? 8---<

torstai 11. syyskuuta 2008

kymppi

Nyt aion kehua itseäni oikein antaumuksella! Shandi haastoi muut bloggaajat listaamaan 10 positiivista piirrettä itsestään, ja tässä tulee mun:

1. Tykkään useimmiten ulkonäöstäni. Venäläiset juureni antavat siihen pikantin säväyksen. <3___<3


Onnistun myös aina näyttämään kuvissa synkältä kuin pimeyden morsian. Taito sekin.

2. Mulla on paljon mielipiteitä, enkä epäröi kertoa niistä muille. Tosin joskus saatan innostua vähän liikaakin...


Päivän parhaat (ja ainoat) kirppisostokset. Ruutuhame on aivan mahtava, kuminauhavyötärön ansiosta sitä voi pitää just niin matalalla tai korkealla kuin haluaa. Hintaa oli 4 e.
Paita on mulle iso kysymysmerkki, mutta 50 sentin hinta oli vastustamaton. Ehkäpä esim. farkkujen kanssa?


3. Olen avoin. Pystyn puhumaan lähes kenen tahansa kanssa mistä vaan.

4. Mulla on valokuvamuisti. Selaan viisi minuuttia ennen koetta kirjan läpi, ja melkein kaikki jää päähän. Pidemmällä tähtäimellähän tämä ei toimi, mutta ainakin kokeista tulee hyvä numeroita.

5. Olen mainiota baari-/biletysseuraa. Oli kyse sitten tequilanjuontikisasta tai baaritiskillä tanssimisesta - olen satavarmasti mukana.


Eilisen ostokset: vyörärövyöt Gina Tricotista, kummatkin 9,90 e.

6. Myös kroppaani olen useimmiten tyytyväinen. Varsinkin nyt, kun aloitin taas kesälöysäilyn jälkeen käymään pari kertaa viikossa salilla.

7. Oon hullunnopea juoksemaan. Enpä ole vielä vertaistani tyttöä kohdannut, enkä montaa poikaakaan. Pesiksessä en koskaan osunut palloon, mutta juoksin silti kunnareita. Tämä ärsytti monia kanssapelaajia. :-/

8. Vien kaiken aina kunnialla päätökseen. Viime hetken näpertäjänä rupean väsäämään tutkielmia edellisenä yönä, mutta koko yön itsepintaisesti väännettyäni lopputulos on aina hyvä.


Olen jo jonkin aikaa kadehtinut Sallan samantapaista laukkua. Nyt mullakin on omani. o/ Fidalta 50 sentillä.

9. Kymmenen vuoden kokemuksella olen erittäin taitava valmistamaan nuudeleita.

10. Mulla on maailman paras musiikkimaku.

Huomenna perjantai! Taidan viettää viikonlopun pitkästä aikaa aikalailla relailun merkeissä. Ja sunnuntaina olis luvassa Myyrmäkihallin suurkirppis. Kiitos Jonna vinkistä. :>

sunnuntai 7. syyskuuta 2008

comic bakery

Hehkeä, meikitön sunnuntai. Harvinaisen kiva sellainen.



Neuletakki: Ellos
Mekko: Micmac
Kengät: Sixtyseven
Laukku: Second hand
Vyö: H&M

Eksyttiin Hietsun kirppikselle, enkä voi kuin ihmetellä että MIKSI en ole käynyt siellä kuin pari kertaa aiemmin, vaikka asutaan siitä noin sadan metrin päässä? 8-----D Siis kuinka laiska voi ihminen olla? Hyvä että nyt edes havahduin, kai siellä vielä parina viikonloppuna on elämää.

Löysin juttuja:


Keltainen polkadot huivi 20 senttiä. (Rakastan Sixtysevenin kenkiä vieläkin palavasti, ja tungen ne kuvaan aina kun mahdollista. Tässä ne toimivat mainiosti kuvausrekvisiittana.)


Punainen laukku, joka on liikuttavan palikkamainen 1 e.


Ja vikana paras:


60-luvun suomalainen mekko 4 euroa. Rakastan tätä. Kuva ei tee oikeutta lainkaan, uutta kuvamateriaalia odotellessa.


Sitten siirrytäänpäs jouhevasti musamemen pariin, johon Lilya tagas mut.

Säännöt: Listaa viisi laulua, joista pidät tällä hetkellä. Ihan sama, mitä genreä ne ovat, millaiset sanat niissä on tai ovatko ne edes hyviä, mutta niiden täytyy olla lauluja, joista todella nautit tällä hetkellä. Tämän syksyn parhaat biisit, jotka saavat olla joko täysin tuoreita tai mahdollisesti vanhempia tapauksia. Postaa siis lista näistä viidestä tämän hetken lempparilaulusta blogiisi ja haasta sitten viisi muuta bloggaajaa samaan!

1. Ott - Cley Hill
Parasta trippailumusiikkia. Ei löytynyt youtubesta 8<

2. Devin Townsend - The death of music
Aivan MIELETÖN. Alku on tosiaan hidas ja biisi pitkä, mutta kehottaisin jokaista uhraamaan sen 10 minuuttia ja kuuntelemaan tämän. Hienommaksi ei musiikki mene.

3. Pain of Salvation - Disco queen
Niin paras. Oon kuunnellut tätä jo vuoden nonstoppina, eikä kyllästymisen merkkejä näy.

4. Moonsorrow - Tuulen tytär
Moonsorrow *____* Kyllä se Rikun serkkupoika osaa kitaraa soitella. ;---) (no pakko lesottaa kun kerrankin on tilaisuus)

5. Crystal Castles - Alice Practise
Mikä fiilis tästä tuleekaan. <3____<3

Haastan kaikki jotka eivät ole vielä tehneet!


Tässä muuten vielä yksi kuva perjantailta, joka oli kamalin vaateperseilypäivä aikoihin. Mikään ei tuntunut eikä etenkään näyttänyt kivalta. Revin koko vaatekaapin lattialle, jossa se muuten edelleenkin on. Lopulta lähdin liikenteeseen erittäin vittuuntuneena ja mietin koko loppuillan miksei mulla ole kivoja vaatteita. Kyrpiintynyt ilmekin sen kertoo.



Korkeavyötäröiset farkut UFFin euron päiviltä (alunperin Veromoda), paita Cybershop, kengät Seppälä

Huomenna alkavat kirjoitukset, ja arvatkaapas kuka ei ole lukenut vielä yhtään! Vahvasti menee.

torstai 4. syyskuuta 2008

nuhjuista

Tää kuva tiivistää päivän tunnelmat aika osuvasti:


Krapula, krapula ja krapula. Järkyttävä päänsärky, en tajua miten selvisin koulupäivästä hengissä. Kahden tunnin yöunet johtivat mm. siihen, että kävelin komeasti päin tolppaa (taas, tää on joku mun bravuuri) ja onnistuinpa kompastumaan omiin jalkoihini keskellä Kompassia.
Kotona poikaystävän huppari päälle, kotihousut jalkaan (ahh, onko mitään ihanampaa kuin lörpättävät kotihousut) ja sohvalle lagaamaan loppuillaksi.
Enkös olekin kuuma pakkaus. :----)

En muuten vois IKINÄ kuvitella esim. Rannaa tai Piksiä hupparissa ja verkkareissa. 8D Siis ei vaan mahdu pieneen päähäni moinen mielikuva.



Uskollinen ystäväni Miimee krapuloi kanssani.


Mennäänpä sitten vähän hemaisevamman naiskauneuden pariin. Nämä kuvat inspiroivat mua tällä hetkellä hurjasti:


Mikä on toi väriyhdistelmä! Aivan tappavan ihana.


Ruskeat sukkikset. Enää en voi välttyä ostamasta niitä.


Ruutupaita. <3____<3 Ja noi housut. Valitettavasti tän lantion kanssa ei moisia pidetä.
kuva täältä


Sanalla sanoen täydellinen. Tällä hetkellä haluaisin näyttää just tolta.
kuva täältä


Perfection.

Nämä mielessäni aion huomenna tuhlata viimeiset rahani. Huomenna myös luvassa ilotulitukset, pienimuotoiset bileet meillä ja vaikka mitä kivaa.

(Vissiin menkat tulossa kun liikutuin kyyneliin asti katsoessani - mitä muutakaan kuin - Pussycat Dollsin päätösjaksoa..... Vähemmästäkin hei liikuttuu.)

maanantai 1. syyskuuta 2008

algamis

No olipas kerrassaan vauhdikas viikonloppu. Näyttää pitävän väite paikkansa, että alamäki alkaa kaksikymppisenä. Mun vanhat luut ei meinaa enää pysyä menossa mukana. ..Vai oiskohan syyllinen sittenkin jo kuukauden piinannut flunssa? Mahdollisesti. Oli miten oli, toivon hartaasti, että luuni vetreytyvät keskiviikoksi. Silloin on Sadan aamun bileet, joihin ois vähän niinku päästävä. Varsinkin kun nyt lukiota on oikeasti enää se sata aamua jäljellä, toisin kuin viime vuonna. (Ei sillä että se olisi menoa haitannut.)


Vammakuvia taas itselaukaisimella, sanokaa nyt Rikulle että sen on pakko kuvata mua.
Neuletakki: GT
Vyö: Pimkie
Rusettipaita: Ellos
Hame: UFFin euron päivät
(no se on hieman hilautunut kohti korkeuksia)
Kengät: Seppälä
Laukku: Mexx

Mun piti oikeastaan avautua tänne suunnattomasta vitutuksen aiheestani, nimittäin erinäisten järjestöjen varainkerääjistä, jotka hyökkäävät joka perkeleen aamu kimppuuni kuin piraijat. Mutta jätän sen toiseen kertaan.. Meillä on jääkaappi täynnä alennusmyynneistä hamstrattuja vanukkaita, joten ilonaiheita piisaa.

Mun ensimmäinen tyyliagenttijuttu on nyt Tyylitaivaassa nähtävillä. Valitettavasti se jäi aika pahasti vaiheeseen - en nimittäin ehtinyt päästä Forumia pidemmälle, kun kamerasta loppuivat patterit. Eipä tullut mieleenkään ladata kameraa, ennenkuin lähdin agentoimaan. :/ H&M:n pukukopista kajahtavan tuskankiljaisun lähde olin siis minä. Ei ole montaakaan yhtä rasittavaa asiaa, kuin kamerassa vilkkuva punainen Change the battery pack -teksti.
No mutta onnistuneemmin ensi kerralla, I hope.

Oon tänään kuunnellut koko päivän tiiviisti Devin Townsendin By your commandia, eikä päässä pyöri kuin erinäisiä pätkiä kyseisestä biisistä. Tosin yleensä siellä ei pyöri tämänkään vertaa, joten kai tätä kehitykseksi voisi kutsua.

Jaan kanssanne vielä tämän hienon otoksen, sillä tiedän että ootte aina halunneet nähdä miltä näytän humalassa kello kuusi sunnuntaiaamuna. Suosittelen muuten lämpimästi Pirkka-naamanpuhdistusliinoja! Naama on kuin vauvan pylly.


No comments tolle poselle... Välillä on vaan pakko.

P.S. Ketkä tulee Tyylitaivas-miittiin lauantaina?

P.P.S. Rakastan näitä peeässiä. <3____<3