maanantai 22. kesäkuuta 2009



Terppa!

En suinkaan ole kuollut, vaan keskittynyt nauttimaan kesästä ja ottamaan siitä kaiken irti. o/ Pieni blogitauko on tehnyt äärettömän hyvää, ja taidankin palailla tämän viikon aikana takaisin blogin ääreen. <3_____<3

Kiitos kaikille kärsivällisyydestä ja ihanista kommenteistanne!

I've been enjoying the summer and thus taking a little break from blogging, but I'll be back sometime this week!

(Ja kuvahan on mitä hienoin otos juhannukselta!)

maanantai 1. kesäkuuta 2009

NONI

Nyt mäkin olen sitten onnistuneesti päässyt ylioppilaaksi! Juhlat on juhlittu, krapulat podettu ja lahjat hiplailtu läpi. Nyt on aika hyvä fiilis, ja tässä kelpaakin ryhtyä välivuoden viettoon, jonka aikana tulevaisuuden suunnitelmani epäilemättä kirkastuvat aivan ennennäkemättömällä tavalla.

Mulla on nyt vika lomapäivä menossa, ja huomenna alkaakin sit raskas puurtaminen! Tai no en tiedä kuvaavatko sanat raskas ja puurtaminen kosmetiikkaosastolla työskentelemistä millään lailla - tuskinpa. Mut se selvinnee lähiviikkoina. Oli miten oli, sykähdän kohta kohti Hietsua (nyt oon viimein saanut sen aurinkorasvankin ostettua!), mutta sitä ennen parit kuvat eräästä nimenomaisesta päivästä.



Hetki ennen koululle lähtöä. Mulla meni tuskalliset puoli tuntia, ennen kuin tajusin miten suoristusraudalla saa hiuksiin mitään muuta kuin palaneen käryn, mutta kyllä se sit siitä! Silmäkulmiin heitin vähän irtoripsiä, mutta muutoin meikki oli se sama vanha ja hyväksitodettu, jota olen vaalinut pian halki koko 2000-luvun.


Ja tässä ainoa onnistunut kuva, jossa asu näkyy kokonaan - sekin itselaukaisimella otettu. Kukaan ei osannut käyttää kameraani. 8< RAKASTIN tätä asua aivan yli kaiken, enkä kyllä olis vaihtanut yhtään mitään. Olo oli näin vaatimattomasti ilmaistuna tyrmäävän upea. <3___<3


Ja vielä kerran rakkauskengät!

Kuvia otettiin tuona päivänä riskit (sieltä se taas tuli!) 1700, joten kuvamateriaalia saattaa olla tulossa myöhemmin lisää. o/ Nyt pitää kirmata sinne Hietsuun, joten ei ole aikaa selailla muistikortin antimia enempää. Mutta lyhyesti kiteytettynä: mahtava mekko ja sitäkin mahtavampi päivä!

Ylioppilas-Heidi kuittaa

Last saturday I finally graduated from high school. Vivien of Holloway dress made me feel absolutely stunning!

PEEÄS. Kuka tekee mulle ylppärilahjaksi uuden ulkoasun tänne? Anyone? :---)