keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

haluaminen

Ostoslistaa ajatusten selkeyttämiseksi. Jos kerrankin saisin ostettua oikeasti mieleisiä juttuja, ja jättäisin ne kymmenet samanlaiset H&M:n topit taka-alalle.

- Värikkäitä korkkareita. Keltaiset, pinkit, vihreät... Keltaiset olis nyt kumminkin se ykköshankinta.


- Farkut. Ehkä korkeavyötäröiset (mikäli ne mulle istuvat), ehkä jotkut vinkeen väriset. Omistan tasan yhdet farkut, ja niitäkin inhoan.

- Korkeavyötäröiset shortsit. Kultaiset napit ja merimiesvibat tervetulleita. Gina Tricotilla on yhdet aika jees.

- Caprit. Sanokaa mitä sanotte, mutta mä oon aina diggaillut capreja.


- Se täydellinen kukkamekko

- Joku rento korkeavyötäröinen hame, esim. paperbag waist. Helma saa olla aika lyhyt.

- En ikinä uskonut sanovani tätä, mut... Jumpsuit! Saa olla istuva, ei kuitenkaan mitään farkkukangasta.


- Kevättakki. Mahdollisesti kaksikin: klassinen trenssi (löytyy jo mustana, eli joku hieman keväisempi väri) ja joku vähän rennompi, ehkä 3/4 hihoilla.

- Remmikorkkarit. Just nimenomaan samanlaiset, kuin alla olevassa kuvassa.


Kirppiksillä kiertely on edelleen sallittua. Mielessä voisi kuitenkin nyt olla se tuleva kevät. Villakankaisten hameiden fanaattinen hiplailu loppukoon määräajaksi.
Ja pari pikku juttua:
- Ei enää _yhtään_ mustaa pientä nahkalaukkua vain siksi, että se on halpa.
- Ei vääränkokoisia vaatteita. "Mä kavennan tätä vielä joskus!" tai "tää on ihan kiva tällee roikkuvana..." ignoorataan täysin.

Kaikki kuvat: Asos.com

Illaksi lupauduin lastenvahdiksi. Ahdistaa ja vituttaa jo nyt. Inhoan lapsia ihan äärettömästi. Vain tuhatjalkaiset pääsevät inhoamislistallani yhtä korkealle.
Ois vaan rehdisti pitänyt kieltäytyä, mut enhän mä kehdannut. Tuskallisia hetkiä siis tiedossa. ;<

6 kommenttia:

shandi kirjoitti...

Mäkin voisin jonkun haalarin pukea päälleni, sen pitäis olla todella hyvin istuva, musta on inhottavaa kun mun ja vaatteiden väliin jää liikaa ilmaa.

Heidi kirjoitti...

shandi: Itse pidän kans istuvista vaatteista. En oo oikein koskaan jaksanut innostua yli-isoista tunikoista tai muista roikkuvista vaateparsista.
Haalari on kyl kesän ykkösvaate.

nelliina kirjoitti...

ahhhaha ihanasti kerrottu tuo lapsijuttusi.. meillä on jotain yhteistä sen suhteen sitten ;D No okei, hyvin käyttäytyvät ja siistit lapset voi olla ihan ok. Paitsi ei omina yäk.

Minulla muuten on Gina Tricotin lyhyet korkeavyötäröiset mustat shortsit kullanvärisillä napeilla :) ne on aivan ihanat, suosittelen lämpimästi!

Nuo mustat remmikorkkarit, oliskohan tollasia ollut pinkkeinä ja mustina Halensin nettikaupassa aika halvalla.. tuli joku muistikuva.

Ella kirjoitti...

Caprit, mitä vikaa capreissa on?? :) Mulle ei vaan istu polvipituiset sortsit ja minit on toisinaan epäkäytännölliset, joten suosin kesällä capreja!! :D
Pistipä silmään edellisestä postauksesta Kannelmäen kirppis..turhankin tuttu kaunpunginosa allekirjoittaneelle..hassua, että joku mainitsee sen blogissaan. :)

Heidi kirjoitti...

nelliina: En vaan voi sille mitään, että lapsista tulee mieleen jotain limaista, punaista ja ällöttävää. Ne ei osaa edes pyyhkiä ite ;<

Ostin ne GT:n shortsit ja ahh miten niitä rakastankaan. Kävi mieletön tuuri kyllä niiden suhteen - kaupassa oli enää yhet shortsit jäljellä.

Bongasin kans ne kengät Halensilla, mutta jotenkin epäilyttää. Voiko Halensin laatuun luottaa? :/

ella: Caprit tuntuvat jakavan mielipiteitä, mutta mun mielestä hyvinistuvat caprit = mahtavia.
Polvipituiset shortsit ei muuten istu mullekaan, eikä olokaan niissä mikään luonteva ole; lähinnä tönkkö.

Jees, poikaystäväni isä asuu Kannelmäessä. Siellä tulee aina pari kertaa kuukaudessa vierailtua. :>

nelliina kirjoitti...

Itsellä on kahdet kengät halensilta ja hyvin toimii :) jakiitti tuosta blogilistalisäyksestä, helpottaa suuresti stalkkausta :D