keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

kevät?

Tänään oli vähintäänkin hyvä päivä. Aurinko paistoi ja oli viimeinkin oikein kunnolla keväistä. Kävin pitkästä aikaa kirppiksellä (lue: ekaa kertaa tällä viikolla) ja sieltä tarttui eräs hyvinkin pitsinen hame mukaan. Kuvaa myöhemmin. Kirpikseltä kotiin tepastellessani tulin siihen tulokseen, että ei voi olla nirsompaa ihmistä kuin mä. Vaadin kirppisvaatteilta halpaa hintaa, uudenveroista kuntoa sekä täydellistä istuvuutta. Aika harvinainen yhtälö. Jos osaisin edes hieman ommella, ei istuvuusasia olisi mikään ongelma. Mutta enpäs osaa, kiitos ala-asteaikaisen ihastuksen, jonka takia päädyin tekniseen työhön.

Pömppiskin sai tänään terveellistä ravintoa, kun käytiin poikaystävän kanssa ensin lounastauolla pizzalla ja sit illalla vielä Makuuni-reissun päätteeksi kebabilla.


Paita Ellokselta, hame GT:n ja kengät Seppälästä. Asu oli aika tylsänpuoleinen, kunnes keksin heittää vielä kirpparihuivin vyötärölle.



Naamaakin pitää esitellä toisinaan. Valitettavasti näytän kuvissa aina tältä: aivokuolleelta lintubongarilta. Tässä vaiheessa olin nähtävästi vetässyt jo uuden kirppishameen päälle. Uusi keltainen pantakin pääsi tositoimiin.

Huomenna se kirjoituksiin lukeminen alkaa ihan oikeasti...

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana yhdistelmä tuo asusi. ja aivokuollut on aika kaukana noista kasvoista :D joku seesteinen kuvaisi paremmin.

Anonyymi kirjoitti...

ihana paita! just tollanen pirteä.

ja sulla on ihana naama, älä valita! ;)

ia kirjoitti...

Upea asu! (Liekkö keltaisuus vedonnut, hmm..) Päivän hymyt tuolle aivokuolleelle lintubongari-ilmaukselle :D Hitto, alkaa olla jo vaikeita sivuoireita tuosta GT:n hameesta, miksi helvetissä se lähin putiikki on 600km päässä?!

HEIDI kirjoitti...

Nelliina: Kiitos! Yllätyin itsekin miten kivalta keltainen näytti.
No sovitaan sit että seesteinen. :D

Anonyymi: On se aika pirtsakka.
Jos muuten oikein pilkkua ruvetaan nussimaan, niin emmä naamasta valittanutkaan, vaan valokuvausilmeestäni. ;>

ia: Kieltämättä aika dramaattinen välimatka sun ja GT:n välillä. Itse ajaudun sinne jotenkin kummallisesti lähes päivittäin...
Toi hame on kyllä yksi parhaista ostoksistani ikinä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa keltaista, sulle se sopii tosi hyvin. Ihana asu muutenkin. Ja nuo rajaukset on hyvät.

HEIDI kirjoitti...

shandi: Suurkiitokset. :>
Tästä lähtien taidan useamminkin kokeilla keltaista.

Kommenttisi piristi kovasti.

noir sur blanc kirjoitti...

Hieno asu ja hame (heh, omistan itse kyllä saman kappaleen ;)). Btw vierailen blogissasi ensimmäistä kertaa ja oikein luettavaltahan tämä näyttää!

Anonyymi kirjoitti...

no jätetäänpä nyt se pilkku rauhaan! :(

Anonyymi kirjoitti...

Äh, miten kaikki muut osaavat tehdä niin siistin rajauksen, mutta omani näyttää lähinnä sentin tussilla vedetyltä? :/

Kaunis tyyli sinulla! Mielipiteeni saattaa tosin johtua siitä, että itsekin pukeudun hämmästyttävän identtisesti. Olen bongannut blogistasi lukuisia samoja vaatteita/asusteita kuin itselläni on. Dita on myös (hieman tylsästi) idolini.

Tapellaan vaaterekeillä kun tavataan!

Anonyymi kirjoitti...

tässä blogissa on huippuja nää sun välikommentit ja sun tyyli kirjoittaa! =) (olin ensin näin :---( ) ja aivokuollut lintubongari haha