torstai 20. maaliskuuta 2008

pääsiäinen, tuo jalo juhla

En tiedä mikä tässä vuodessa on, mut oon aivan hävyttömän innoissani pääsiäisestä. Kaikki pääsiäistiput ja ylipäänsä keltainen väri saa mut tuntemaan suurta rakkautta maailmaa kohtaan. Muutenkaa en ole koskaan odottanut näin paljon kevättä ja kesää.

Käytiin pääsiäisostoksilla, ja samalla bongattiin Hemtexissä -50 prossan alennusmyynnit. Eihän semmosta nyt voi kukaan ohittaa. En mä ainakan.


Käsipyyhkeitä ei voi koskaan olla liikaa. Meillä on vinot pinot punaisia ja mustia, joten nyt tarvittiin ehdottomasti jotain erilaista.


Onko olemassa mitään masentavampaa, kuin tylsät peruslasit? Vielä kamalampia ovat lasit, joita on yritetty kuvioida semmosella sumealla töhryllä. Esim. kaakaon nauttiminen semmosesta latistaa heti fiiliksen. Itse en moiseen kyllä ryhdy. Näitä lähti mukaan kuusi, maksoivat euron kappale. Lisäksi oli pakko napata vielä psykedeelisen pirteät servetit.


Uusi pöytäliina lähti viidellä eurolla mukaan. Kevät ei vaan tuu ilman asiaan kuuluvaa pöytäliinaa. Sainpa kinuttua vielä itselleni pääsiäiskukankin. Toi kukkoruukku on kamaluudessaan melkein ihania.

Lisäks mukaan lähti vielä parit taulukehykset sekä ihanat sydänlakanat. Tauluihin aattelin väsäillä jotain jänskää ite, joka tulee näillä taidoilla (kuvisnumero ollut aina nihkeesti kutonen) olemaan melkoinen haaste.


Pääsiäiskarkkeja oli kans saatava. Niitä oli varsin kunnioitettava pino, mutta osa taitaa olla jo mennyttä. Toffifeet eivät selvinneet edes kotiin asti. Erityisen innoissani oon tosta Kyöpelivuoren munasta! Kukapa ei olisi. <3___<3

Loppuun vielä päivän asu. Ei todellakaan mikään estetiikan huipentuma. Itseasiassa tää on aika hyvä esimerkki asusta, joka on todella vaan heitelty päälle.Paitamekkojuttu: GT
Sukkikset: Sokos (maksoivat perkele 9 euroa ja tänään niihin ilmaantuivat ensimmäiset reiät ;/)
Laukku: Dior.... Thaimaa
Kengät: Andiamo. En oo liiemmin muita kenkiä viimepäivinä pitänyt.
Vyö: H&M. Ei mitenkään liian hyvin näy tässä. Harmi, sillä musta "lakeri"pinta näytti kivalta mattapohjaa vasten.

Wtf, 31 tilajaa ja melkein 300 lukijaa viikossa? Olen aivan liikuttunut. Vaikka taidankin olla blogini aktiivisin kyttääjä, niin ainakaan en ole ainoa. o/
Jatkakaas samaan malliin, hehhs.

3 kommenttia:

Sia kirjoitti...

Toinen pääsiäisihminen ilmoittautuu! Pieniä keltaisia tipuja ja suklaamunia ei yksinkertaisesti voi vastustaa. Multa taas taipuu kuvis, mutta kasvien hoidossa olen sen verran peukalo (ja oikeastannx kaikki muutkin sormet) keskellä kämmentä että äiti on armeliaasti tänä(kin) vuonna kasvattanut rairuohoni... :D

christina kirjoitti...

Olen ennen aina ollut kovakin pääsiäisihminen, mutta tänä vuonna koko juhla tuntuu vain kiitävän ohi ja suklaamunienkin sijaan olen herkutellut vain sipsillä. Hmh!

Asusi on todella kaunis. Tykkäilen.

Heidi kirjoitti...

sia: Hyvä etten ole ainoa! Ostin jopa keltaisia höyheniä, joita roikkuu nyt randomisti mm. lampuista, kun en niille muutakaan paikkaa keksinyt... Mut oli vaan pakko.

Oho, oon unohtanut rairuohon ihan kokonaan. :F Vieläköhän sitä ehtis.

christina: Just eilen valitin poikaystävälleni, että ei _kukaan syö pääsiäisenä sipsiä. :D

Kiitos paljon!