sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

öee

Eilen päädyin loppujen lopuksi just siihen farkut ja biletoppi -yhdistelmään, kun tunnin sovittelujen jälkeen mikään muu ei onnistunut miellyttämään silmää. Asuvalinnan nihkeydestä huolimatta ilta oli kiva, ja aamuyöstä totesin jälleen kerran snägäreiden ihanuuden. Makkaperunat + paistettu kananmuna oli rakkautta. <3____<3

Se oli eilen. Tänään vuorostaan on ankeimmista ankein perussunnuntai. Lievä krapula piinaamassa ja sata asiaa tehtävänä. Lisäksi suorastaan masennuin, kun olin katsomassa pikkusiskoni telinevoimistelukisoja. Miksei mulla ole mitään tommosta ihanaa harrastusta tuomassa elämään vähän sisältöä ja jännitystä? :/ Nojoo ihan oma vika, turha inistä.

Pari juttua kuitenkin pelastivat päivän.Äiti oli jo heittämässä tätä roskiin, mutta onneksi ehdin hätiin! 80-luvulla ostettu Gucci, ikäänsä nähden hyvässä kunnossa. Maksoi kuulemma aikoinaan aika monta tuhatta markkaa.
Sit kun vielä keksis että miten tän yhdistelisi. En omista varmaan mitään beigeä/ruskeaa, eikä tämä mustaan yhdistettynäkään oikein toimi.


Se pakollinen kuva.


Tänään oli kuulkaas onnenpäivä, kun kahden Wella-tuotteen ostaja sai meikkisudit kaupan päälle. o/ Mulle nää on ihan luksusvälineet, kun yleensä hinkkaan meikit naamaan sormin.
Yksi asia on kuitenkin hämärän peitossa: mitä tolla vaalealla, viuhkamaisella sudilla tehdään?

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tuo viuhkamainen sivellin ole varjostuksien ja korostuksien tekemiseen : >.

a kirjoitti...

missä noin lahjotaan?! :D

harmonica kirjoitti...

oh my god, tuo laukku ! ihana !

Heidi kirjoitti...

Anonyymi: Varjostukset ja korostukset... Liian haastavaa mulle. 8D

a: K-Supermarketissa! En tiedä missä päin asut, mut jos Helsingissä, niin ainakin Kampissa oli.

Harmonica: On se. Toi kuva ei anna oikeutta lainkaan, kun laukkuparka on ihan littana kellarissa vietettyjen vuosien jälkeen. :<

kLARA kirjoitti...

viuhka on tosiaa varjostiksii!

aivan sairaan hyvä esim aurinkopuuterin kans

Heidi kirjoitti...

Klara: Selvä! En kyllä omista yhtäkään aurinkopuuteria, enkä ees tiedä mitä sillä tehään, mut..

Mut hei, en oo tiennyt että sullakin on blogi! *stalkkaa*

Jonna kirjoitti...

Huokaus. Äitin laittoi aikoinaan uffiin aidon Christian Diorin kirjekuorilaukun. Ei tullut mammalla mieleen kysyä, että haluaisinko kenties sen. Muutamaa kuukautta myöhemmin Luin Trendistä "Stailistien parhaat löydöt"-jutusta jonkun parhaasta löydöstä: Uffista löydetty Christian Diorin kirjekuorilaukku. Siinähän se oli. Ei ole varmaan ikinä väännetty veistä yhtä kipeästi haavassa:D

Anonyymi kirjoitti...

Mä ainaki oon luullu et toi viuhka olis meikkivoidetta varten. :D

Joskus vuosia sitten näin lehdessä johkun meikkivoidejutun ja mun mielestä siinä sanottiin että jotkut hienot meikkitaiteilijat levittää meikkivoiteen tollasella !

En sitten tiedä.Ehkä tuo olis parempi juurikin noihin varjostuksiin ja korostuksiin. :p