maanantai 14. huhtikuuta 2008

lokkien ulvontaa

Alan toipua pahimmasta tukka-angstista. Tässä pari kuvaa.


Aika reilusti tupeerattuna.


Ja lättänämpi versio. Ärsyttää nää auringonvalossa ylivalottuneet kuvat.

Kuten huomaatte, tästä on kyllä Rihannat kaukana... Kuvaavampi ilmaus voisi olla esim. POLKKATUKKA. Positiivisena puolena on kumminkin mainittava, että nää on ihan mahdottoman helppo tupeerata ja laittaa.


Aamulla heräsin auringonpaisteeseen, ja himo pukeutua keltaiseen oli ylitsevuotava. Päätin myös ottaa tehokkaasti vanhoja vaatteita käyttöön, ja H&M:n 5 vuotta vanhasta hameesta tuli korkeavyötäröisenä versiona varsin käyttökelpoinen.
Hame: H&M
Sukkikset: GT
Kengät: Ellos
Paita: Ellos
Vyö: H&M

Miksi Helsingin Gina Tricotissa ei ole niitä uskomattoman ihania, pyöreitä, keltaisia tikkilaukkuja? ;___; Vai oonko ihan lepakko? Tänään pyörin ympäri kauppaa vailla tulosta.. Viidennellä kierroksella tunsin oloni erittäin hölmöksi.

Loppuun päivän naamamuikistelupläjäys:


Hallelujah tätä mun unirytmiä. 5 tunnin yöunet kunniaan.

24 kommenttia:

Tiija kirjoitti...

Oletpas kaunis! Mun mielestä nuo hiukset sopii sulle oikein hyvin. :)

Jenni kirjoitti...

Tämä nyt lienee epäolennaista, mutta on yhdyttävä Tiijaan ja todettava, että olet kyllä todella kaunis. :) Ja turhaan murehdit tuota tukkaasi! Ero on tietysti suuri entiseen verrattuna, ja jos visio omassa päässäsi oli jotakin muuta, pettymys on väistämätön. Hiukset sopivat sinulle kuitenkin hyvin. Uskoisin, että tuon mallisiin kasvoihin sopii miltei kampaus kuin kampaus. :)

Elin kirjoitti...

Määkin tulin tänne kommenttilaatikkoon päivittelemään kuinka tajuttoman kaunis olet, mutta muutama olikin jo kerennyt enne minua ;) Mutta sehän on aina kiva kuulla.. Eli oot TOSI kaunis! :D
Mäkin haluan ulos kaupungille johonkin mutta kuitenki tonne aurinkoon, mutta ei minähän olen näinä kauniina päivinä kipeä ja sateella terve (ei sateessa kyllä mitään pahaa ole..).

Voi sääli mikä kommentti, taidan olla burana pöllyssä.. :D

Anonyymi kirjoitti...

oi, söpöthän ne ovat!:O<3

Anonyymi kirjoitti...

Noi on tosi ihanat hiukset! sopii tosi hyvin. löysin tän blogin kun luin focus on fashionia ja äivän mahtava blogi tää onki!!! sulla on ihana tyyli ja oot tosi nättiki!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat nuo hiukset, sopii hyvin sulle. Olispa mullaki noin paksut hiukset. :) Ja asuki on ihanan pirtee, keltanen sopii sulle tosi hyvin.

vippe kirjoitti...

Hyvinhän noi hiukset sulla toimii, olet kyllä nätti tyttö :)

sarita kirjoitti...

MITÄ vittua heidi?? toiha o iha saaaaatanan hieno ja kaunis ja upee tukka :OOOO tappaisin tommosesta ja sun killerikasvonpiirteistä, joiden kans toi tukka näyttää saakelin hienolta o.o dude, wau!

Anonyymi kirjoitti...

tukkahan on SAIRAAN hyvä, ja varmasti kasvaessa paksunpi ko se mitä se oli ennen leikkausta! kannattaa uhrata ain välil!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Olisi hauska tietää, miten meikkaat, kun itse olen niin käsi kaikessa naamajuttujen läträämisissä. Erityisesti haluaisin tietää, mitä käytät silmiin.

Käyn lukemassa joka päivä blogisi, olet ehdoton lempparini blogosfäärissä! Kadehdin erityisesti vyötäröäsi ja muuten kaunista kroppaasi. Ja tukkasi on ihana. Itselläni on lyhyt ja kaamea lättänä, ja saa nähdä, mitä kampaaja saa huomenna aikaan. Ja uskon, että sinulle sopisi mikä tahansa hiustyyli pitkästä tosi lyhyeen.

Tulen taas huomenna. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä, nuohan sinun hiuksesi ovat vallan ihanat! :) Vaikka tosin nekin pitkät olivat myös kovin mukavat ja ihanat, niin ei siinä mitään, noikin passaa sulle tosi hyvin ja kauniit ovat! Ja sun silmäs on awwwwwws.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyvin sopii sulle noi hiukset! Jopa paremmat kuin Rihannalla ;)

suke kirjoitti...

Noin laitettuna ainaki tukkas on oikeesti ihan mahtava! Sopii sulle tajuttoman hyvin, ja sopii muutenki sun tyyliis paljon paremmin ku ESIM joku jokateininponnari. o/ turhaa nii murehdit, noin nätillä naamalla sua hiplais muutenki vaikkei sul olis hiuksia ollenkaan!

veera s. kirjoitti...

Ihana tukka! :) sopii sulle mainiosti. :P

Anonyymi kirjoitti...

ihanat noi hiukset! ja asusi on kans... minulla on myös noi kengät, ei oo tullu käytettyä mutta ehkä nyt sitä inspiraatiota löytyy!

HEIDI kirjoitti...

tiija: Kiitoskiitos!

jenni: Siis mun kauneuden kehuminenhan ei koskaan ole epäolennaista. :D
Kyllä tähän tukkaan alkaa pikkuhiljaa tottua, järkytys oli vaan aluksi aika suuri.

elin: Kyllä kohteliaisuudet kieltämättä aina mieltä lämmittävät. :> Kiitos siis.
Toi aurinko on ihana juttu, harmivaan että se paistaa niin matalalta et saan heti jonkun migreenikohtauksen kun meen ulos.

Moumou: No söpöt ne ainakin on, mut olisin toivonut vähän enemmän naisellisuutta peliin. :/

Yellow: Kiitti ja tervetuloa. o/

j: Mun hiukset ei muuten todellakaan ole paksut. :D Mut tupeeraaminen+lakka saa ihmeitä aikaan.

vippe: Kiitos paljon. <:

sarita noora: Olipas ponteva kommentti jotenkin, ihana. XD Kiitospaljon! Oon muuten ihan kade kun keksit sun blogiin aina kaikkii siistei juttui.

Klara: Leikkaaminen oli tosiaan jees juttu. Latvat oli about pikkurillinpaksuset ennen kampaajaa. Ja ihanaa vaihtelua tää lyhyt tukka, kun ei oo koko aika liehumassa naamalla.
Hyvä muute kuulla tällei AMMATTILAISEN mielipide asiaan! o/

Anonyymi: Hei ihanaa että pyysit, nyt sain mainion tekosyyn ja motivaatiota väsätä meikkipostauksen. ;> Mua on nimittäin hetken jo himottanut semmosen tekeminen.
Jos yhtään lohduttaa, niin mua lättänätukkaisempaa henkilöä ei maailmasta varmaan löydykään! Mun tukka suorastaan liimautuu päänahkaan kiinni, eikä nouse sieltä kuin erittäin väkivaltaisin tupeerauksin.

jonns: Oli nekin kivat, mut kyllä tää vaihtelu on ihan luksusta.

nami: Oon kyllä vieläkin katkera kun ei mulle tullutkaan Rihanna-tukkaa. ;/ Mut kiitos, toi oli lohduttavaa kuulla.

suke: Nonii tässähän ihan kostuu kun alat hiplailuista puhumaan. <3____<3
Mut kiitti, kyllä tää mun ja tukan yhteiselo tästä vielä urkenee.

veerra: Danke!

Susanne: Oon muuten huomannut noissa kengissä saman piirteen. Vaikka ne on mielettömän ihanat, niin ei niitä vaan tule ikinä käytettyä. Tää oli nyt eka käyttökerta ja noi on ollut mulla jo puoli vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

Nätiltähän se tukka näyttää, niinkuin itse neitikin. =) Tulee ihan mieleen Lumikki.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan amelie <:

Christina kirjoitti...

Minusta tukastasi tuli todella nätti. Voisin siis ehdottomasti samaistua sarita nooran kommenttiin. Tukan malli sopii kasvoillesi todella upeasti.

Herttainen kirjoitti...

Tosi hyvältä näyttää uusi tukka ja aivan ihana asu siihen vielä lisäksi!

Jemi K kirjoitti...

Amélie tuli minullekin mieleen. :)

Tukka on todella ihana ja sinulle sopiva, samoin asusi joka on aivan ihanan värinen. Hauska tuo pallohame.

Minde kirjoitti...

Ihana tukka, sanon minä! Go girl!

Anonyymi kirjoitti...

Oi, löysin blogisi vasta äskettäin, ja kadehdin sinua! Haluaisin löytää oman tyylini ja pitää vaatteita joista pidän, mutta rahkeet eivätkä kyllä rahatkaan aina riitä. Toivottavasti joskus saisin lisää itseluottamusta pukeutua miten haluan. Olet mielettömän kaunis tyttö, ja tyylisi on ihana! :)

T: Minna

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olet suloinen ja blogiasi on kiva lukea. Anteeksi tyhmyyteni, mutta mistä tämä GT -kauppa löytyy? =)