lauantai 26. huhtikuuta 2008

rakkaat ystäväni osa 1/2

Nyt tulee toivottua juttua ihonhoito- ja meikkituotteistani sekä niiden hyödyntämisestä käytännössä. o/ Laitan nämä kahteen osaan, kun oon laiska.

Ihan alkuun voin kertoa, että oon meikkaajana aivan onneton. Itseasiassa verbi 'meikata' ei kuvaa toimintaani lainkaan; 'nyhrätä' ja 'tuhertaa' taas liippaavat aika läheltä. Ripsaria levittäessäni suuri osa ripsarista päätyy ripsien sijasta mm. otsaan ja pitkin poskia, enkä oikein ikinä ole tajunnut, että a) mikä tämä paljon hehkutettu aurinkopuuteri on ja b) mihin sitä käytetään.

Alla olevat tuotteet olen kuitenkin kaikessa amatöörimäisyydessäni hyviksi (ja edullisiksi) todennut.

Ihonhoito: No7 - Rebalancing night fluid
Let's face the truth: En hoida ihoani. En jaksa, eikä kiinnosta. Lisäksi oon aivan äärettömän pihi ihonhoitotuotteiden suhteen, enkä ole raaskinut edes meikinpoistoainetta ostaa.. Heitän rasvat naamaan yöksi ja siinä on mun ihonhoito kaikessa komeudessaan. Tällä hetkellä multa löytyy no7:n yövoidetta pelkästään siitä syystä, että sitä sai Thaimaasta 50 sentillä. Yleensä suosin mm. Pirkkaa.




Meikkivoide: Maybelline, Dream matte mousse (sävy 004: Champagne)
Tässä on kalmankalpean ihoni pelastus! Tähän mennessä ensimmäinen meikkivoide ikinä, joka ei näytä ihollani kirkuvankeltaiselta, vaan onnistuu jopa olemaan sävyltään täsmälleen oikea.
Levittäminen käy helposti vaikka sormilla, eikä meikkivoiderajojen häivyttämisestä tarvitse murehtia. Peittää erittäin hyvin, mutta jättää luonnollisen lopputuloksen.
Aivan ehdoton, ilman tätä olisin pulassa.

Puuteri: Lumene Mineral powder (sävy 1)
Toinen tuote, josta olen naurettavan riippuvainen. Kiiltävä naama ja puuterin lisäileminen pitkin päivää ovat menneen talven lumia.




Valokynä: Lumene, Touch of radiance
Tummien silmänalusteni perusteella voisi päätellä, että pesukarhujen veri virtaa mussa vahvana. Mutta Lumenen valokynää kun heittää silmien alle niin johan lähtee pesukarhuvibat! Miinuksena on mainittava, että peiteväri on hieman liian kellertävää omalle iholleni.





Poskipuna: Lumene - Natural blush (sävy 3)
Perushyvä, edullinen tuote. Käytän varsin pinkkiä sävyä, joka antaa mukavan hehkun poskipäille. Vaarana on kuitenkin liian innokas värin sutiminen, jolloin helposti päätyy näyttämään siltä, kuin olisin istunut tunnin 100-asteisessa saunassa.



Ripsiväri: Maxfactor 2000 Calorie
Ripsivärejä on tullut kokeiltua vaikka kuinka monia, mutta tämä on vakiinnuttanut asemansa lempparinani. Jokin tässä tökötissä vaan viehättää. Harja muotoilee ripset nätisti, ja lopputulos on ehdottoman paakuton.






Eyeliner: Rimmel
Yhteinen taipaleemme alkoi, kun pihistin kyseisen eyelinerin Citymarketista. (Ja jäin kiinni ja sain rikosrekisterin. 8D) Kokemus oli sen verran ravisteleva, etten ole muita eyelinereitä edes kokeillut.


Luomivärit: Oon aivan äärettömän pihi luomivärien suhteen. Vaikka Goshin luomivärit ovat lemppareitani, niin silti useimmiten tulee haalittua luomivärit Tarjoustalon alennuskoreista. Myös H&M ja Anytime ovat kovia sanoja tällä saralla.
Arkimeikkiin käytän yleensä valkoista + ruskean sävyjä (tällä hetkellä kuvassa näkyvää Goshin palettia), mutta bilemeikkiin saatan käyttää mitä villeimpiä yhdistelmiä.


Kulmat: Lumene - Eyebrow Control
Kulmakarvat ovat ehdottomasti meikkini kulmakivi. Jos en aamulla ehdi muuta tekemään, niin ainakin kulmakarvat pistän ojennukseen. Lumenen kulmakarvavahalla lopputulos on luonnollinen, eivätkä karvat lähde töröttämään pitkin päivää minne sattuu.





Huulet: Lumene - Brilliant: Bright smile (sävy 8: Colourful world)
Huulien meikkaamisessa olen aivan äärimmäisen huono. Tätä on helppo tökkiä huuliin ja levittää vaikka sormilla, jos ei muuten onnistu. Värin määrää säätelemällä käy niin arki- kuin viikonloppumeikkiinkin.






Tässä vielä elävä todiste meikin voimasta:

Meikäläinen pirteänä ilman meikkiä kello kuus aamulla.

Sitten random, täysin asiaanliittymätön juttu: ostin uudet kengät Anttilasta 20 eurolla. Bongasin nämä Nelliinan blogista, enkä voinut vastustaa kiusausta.


Kello on 06:42 ja mietin kuumeisesti että oiskohan jo aika painua nukkumaan..

25 kommenttia:

E. kirjoitti...

Itsekin käytän tuota Dream Matt Moussea ja pakko yhtyä ylistyksiisi! Voide ei yhtäkkiä iholla muutu eriväriseksi niin kuin kaikkien muiden voiteiden kanssa on käynyt!

Olet todella kaunis ilman meikkiä, pakko vain kadehtia :)

Anonyymi kirjoitti...

hah miksen mä näytä tolta ilman meikkiä x) äsken just hiippailin suuret aurinkolasit päässä töihin ja täällä vasta meikkasin ;D Nuo kyseiset kengät on kyllä ihan sun(kin) tyyliset!

maij kirjoitti...

hmmh, sori vaan muttei noin valottuneesta kuvasta juuri voi sanoa miltä näytät ilman meikkiä..vaikka muut näköjään voivat:D mutta yyh.. tuo mousse ei sovi mun iholle yhtään:// mulle taas jää ihan liian tummana ja kuivattaa.. muuten kyllä aika samoja tuotteita kun minä käytät:) lumene on paras;))

Anonyymi kirjoitti...

aurinkopuuteri on kyllä yliarvostettu eikä minusta juurikaan sovi suomalaiselle vaalealle iholle. tosin niillä jolla on entuudestaan enemmän väriä naamassa, sellainen näyttää hyvältä.

Anonyymi kirjoitti...

olet todella nätti ilman meikkiäkin =)

Anonyymi kirjoitti...

Osaatko sanoa yhtään noitten Lumenen kulmakarvavahan ja poskipunan hintaa? :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihana uus ulkoasu! Piristävä 8--)
Ja tää on kiinnostava postaus. Joillain ihmisillä on sellainen kirjoitustyyli, et ne sais varmaan tekijäinoikeuslakipykälätkin kuulostamaan fiksuilta ja filmaattisilta. \o

Anonyymi kirjoitti...

Voi että mä tykkään tästä sun blogista ihan hirveesti. Eksyin pari viikkoa sitten tänne ja oon nyt seurannut ahkerasti päivittäin. Jotenkin sun blogi eroaa muista sadoista muotiblogeista. Olet aidosti sitä mitä oot. Plussaa siitä ja uusi ulkoasu on tosi hyvä

t.seuraan jatkossakin

MouMou kirjoitti...

Söpöt kengät!:) Blogisi uusi ulkonäkö on todella kiva...

Anonyymi kirjoitti...

Et edes paljoa pese meikkejä ja ihonhoito on pelkästää rasvat yöksi? Ja silti sulla on noin puhdas iho, arvaa oonko kateellinen ! :D

Unknown kirjoitti...

No jopas on hyvä iho ilman meikkiä vaikka kuva onkin hieman valottunut,mutta silti kadehin naamasi melkoisen paljon! Vaihdetaanko ihoja?:D
Luulen että olis aika hankala operaatio. Mutta juu ite kans tykkään maybellinen tosta dream matte moussesta, se pysyy naamalla hyvin aika vähän aikaa ja kuivattaa ihoa :/ Muuten ihan kelpo tuote..

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että et kaunistele asioita, vaan sanot asiat suoraan. =) Juuri tämä on yksi niistä syistä miksi palaan aina lukemaan mahtavaa blogiasi.

HEIDI kirjoitti...

chiquerie: Se on tosiaan mahtava tuote! Parasta on just toi, että ei tarvi ruveta mitään meikkivoiderajoja häivyttelemään, senku länttää saamaan.

nelliina: Noi kengät on ihan mahtavat! Anttila yllättää aina välillä.
Mä kyllä liikuskelen huolettomasti ympäri Helsinkiä ilman meikkiä, mutta jos tukka ei oo laitettu niin en suostu ees roskia viemään. ;/

maij: Mun kamerassa on tosiaan tuo ärsyttävä puoli, että se ylivalottaa kaikki kuvat. En ymmärrä kameroista mitään, joten epäilen että siinä on asetukset ihan päin metsää. Mutta onhan toi kuvat nyt edes hieman suuntaa antava.
Lumene tosiaan on paras!

anonyymi: Joo no mullakin on sellainen vahva tunne, että mä ja aurinkopuuteri tuskin kuulutaan yhteen.

Anonyymi: Kiitos!

every: Veikkaan että siinä 5-8 euron paikkeilla liikutaan.

humority: Väänsin tätä silmät ristissä aamuyön viimeisinä tunteina, joten paras ollakin hyvä. :D
Yhdyn tohon! Tosin siihen en välttämättä yhdy, että itse oisin sellainen.

anonyymi: Kiva kuulla! :> Ja huojentavaa kans kuulla positiivista kommenttia ulkoasusta, olin nimittäin vähän kahden vaiheilla että onko tää ihana vai kamala.

Moumou: Kiitti ja kiitti. :>

jenny: No siis kyllähän se nykyään on, mutta voin kertoa että villeimmässä murrosiässä naamani kukki kuin mummon puutarha.

lilya: No hei sovitaanko niin, että saat mun naaman jos hankit mulle paremman kameran? 8D

ragdoll: Oon kyllä huomannut myös tämän suorapuheisuuden piirteen itsessäni. Se, onko suorapuheisuus sitten hyvä asia, jakaa aika vahvasti mielipiteitä. :/

Anonyymi kirjoitti...

mikähän mahtaa olla tuon lumenen valokynän hinta ? :) itse(kin) kärsin tummista silmänalusista, ja jos tässä nyt olisi pelastus :----P

Neiti C kirjoitti...

Kengät on kyllä upeat, tahdon itsekin tuollaiset! Eipä vain löydy Anttilaa lähikulmilta :/

Annukka kirjoitti...

Hyvä postaus, kiva nähdä millaisia tuotteita muut käyttää! :) Oot kauhean nätti!

Iida kirjoitti...

Voi luoja, näyttäisinpä mäkin noin nätiltä ilman meikkiä :-D

Ihanaa muuten huomata kerrankin bloggari, jonka luottotuotteet ovat oikeasti halpoja!

Anonyymi kirjoitti...

Uuuh! Tuolle naamalle voisin levitellä luontaisia "voiteitani" ihan livenäkin ;)

Anonyymi kirjoitti...

oot ihan mielettömän kaunis :) miten jäit oikee kiinni ku yritit pölliä tuota eyelinerii?

Jaana kirjoitti...

Uusi ulkoasu on hyvä, selkeä ja tyyliltään jotenkin Minna Parikkamainen =)...jostain assosioitui tommonen ajatus...noista sydämistä varmaan. Olet todella kaunis. Tässä se nähdään, että oikea kauneus ei vaadi huippukalliita meikkejä.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedoksi vaan kaikille kuvan laadusta marmatteneille, että kasvokuva ei ole tippaakaan YLIvaloittunut (kaikki kuvathan siis valottuvat, muuten kuvia ei ollenkaan syntyisi), korkeintaan hieman vaalea sävyiltään. Ja ylivalottumiseen saattaa auttaa se, että vaihtaa kameran asetuksista ISO-luvun mahdollisimman pieneksi.

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kompata tuohon Dream Matte Mousseen. Ehdottomasti parhain meikkilöytöni! Pelastanut ongelmaihoni peittelemällä nätisti mutta luonnollisesti pahimmat kirjavuudet. Ja täytyypä kokeilla sun innoittamana Lumenen kulmakarvavahaa. Kiitti vinkistä! :)

Anonyymi kirjoitti...

ei tuo meikki kuva ole ylivaloittunut, korjatkaa näyttönne hyvät ihmiset!

HEIDI kirjoitti...

pallero: Oisko joku 15 euroa. Törkeää riistoa, varsinkin kun tommosen saa olla kuukauden välein ostamassa uuden.

tähtityttö: Missä sä oikein asut, jos ei Anttilaa löydy ?___?

cherrie: Mua kiinnostaa just tämmöset muiden ihmisten yksityisasiat ihan luonnottoman paljon. :D

iidaelina: Mä käytän rahani niin paljon mielummin johonkin muuhun kuin meikkeihin, joita saa kumminkin koko ajan olla ostamassa uusia.

anonyymi: Paras kommentti. XD

anonyymi: Olin varmaan aika epäilyttävän näköinen kykkiessäni meikkiosaston nurkassa ja tunkiessani jotain taskuuni...

jaana: Jotain Minna Parikka -henkistä tässä tosiaan on! Eipä siis ihme, että tykästyin heti.

anonyymi: Ei toi mustakaan hirveän ylivalottunut ole, en tajuu mitä kaikki valittaa. ;<
Kiitti vinkistä, pitääkin koklata.

zuma: Koklaa ihmeessä! "Kulmakarvavaha" kuulostaa erittäin epäilyttävältä, mutta toimii sitäkin paremmin. o/

anonyymi: Nii just!

Jenni kirjoitti...

Ei tuolla nassulla kyllä meikkiä edes tarvitsisi. :)