keskiviikko 14. toukokuuta 2008

3 euron ostoksia

Tänään olin jo siinä määrin terve, että lähdin aamulla taapertamaan koulua kohti. Kesken matkan muistin kuitenkin biologian välikokeen (jonka oli määrä olla tänään) joten teinpä täyskäännöksen ja palasin kotiin.

Matkan varrelle sattui kumminkin UFF, enkä voinut vastustaa kolmen euron päiviä.

Oranssivalkoruudullinen (vaikka kuvassa näyttääkin kokolailla oranssilta) mekko, alunperin Onlysta kotoisin. Uskoisin että oranssi väri tulee paremmin edukseen kesällä, kun olen saanut vähän rusketusta pintaan.
Ette halua nähdä lonkeroisia varpaitani.


Ja tässä vielä viettelevä otos featuring kyseinen vaatekappale. <3___<3 Aina ei jaksa poseerata.... Mun kieli on sen verran jäykänoloinen, että sillä varmaan onnistuis halkojen hakkaaminenkin.


Lisäksi löytyi punaiset caprit melko korkealla vyötäröllä. Kotiin päästessäni tulin siihen lopputulokseen, että nämä ei vaan ole mua varten. Sen verran kokkaat ovat kumminkin lanteeni, peräpäästä nyt puhumattakaan.
Taidan olla kiltti ja lahjoittaa nämä capri-hullulle äidilleni, kun kerran samankokoisia ollaan.


Vikana vielä päivän asu (jonka muuten kuvasin ihan itse! pääni mahtui juuri ja juuri mukaan kuvaan). Olen nyt suuresti innostunut yhdistelemään punaista ja sinistä.


Neuletakki: H&M
Mekko: GT
Kaulakoru: GT
Kengät: Anttila
Huivi: GT

Kierosilmä. Varmaan liikaa pyydetty että silmämunani sojottaisivat edes kerran samaan suuntaa.

23 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pliis älä hauku pehvaasi isoksi, muuten tunnen omani joksikin sellaiseksi, että en enää astu ikinä ulos kotiovesta! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kivaltahan nuo caprit sun päällä näyttää! Mä taas voin vain kauhulla kuvitella oman ghettobootyni ahdettuna tuon mallisiin housuihin..

Anonyymi kirjoitti...

Hienot nuo caprit on minunkin mielestä ja sopii sulle hyvin, että en kyllä suosittelisi antamaan pois :)

Herttainen kirjoitti...

Mä taas olen sitä mieltä että noi caprit tosiaan turhaan painottaa sitä leveää lantiota, joka sullakaan ei siis ole tietenkään läheskään yhtä leveä kuin monilla muilla mutta suhteessa vyötäröösi. Itse näyttäisin ihan hirveältä jossain tommosissa... Ja mulla on siis oikeasti leveä lantio ja iso pylly. Olen tullut siihen tulokseen että korkevyötäröiset yms. jutut on niille joilta lantio puuttuu ja siten sen saa näkyviin. Omaani en halua yhtään näkyvämmäksi :D

Saima kirjoitti...

Voih miten ihana mekko!! Ja päivän asu..tosi kivat:)

Annabel kirjoitti...

Oi, somaa! Mulla tulee susta ihan mieleen Puppini Sisters! <3

Anonyymi kirjoitti...

ihana mekko ja noi caprit sopii sulle mainiosti :--D

HEIDI kirjoitti...

anonyymi: Kyllä jokaisella on oikeus haukkua peräpäätään just niin paljon kuin haluaa. :D

neiti x / cts: Ghettobooty! Ihana nimitys. <3____<3

jenni: Harkitsen vielä kovasti tätä juttua!

herttainen: Itse olen samaa mieltä! Vaikka ne ei mun päällä niin hälyttäviltä näytä, että ohikulkijat jäis perään tuijottamaan, niin ei ne mua kyllä imartelekaan.

saima: Kiitti!

theseghoulishthings: Siis mikä Puppini Sisters? 8D Ei kuulosta kovin imartelevalta ainakaan..

anonyymi: Sarkasmihymiön kera toi kommentti ei nyt oikein vakuuttanut...

Anonyymi kirjoitti...

lantiosi on kyllä aivan liian leveä noihin housuihin, mutta varmasti äitisi ilahtuu noin pirtsakoista pöksyistä!

-SL kirjoitti...

Ihanat tyylit, paljon värejä!:)
sinä olet kauniin vaalea, kuin Lumikki tai Dita! Ja vähän "kierot" silmät on kauniimmat kuin kokonaan pyöreät, sellaisiakin olen nähnyt :D

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja ostoksia :) Caprit sopii sulle just hyvin! Päivän asu on ihana ja oot niin nätti! Varsinkin toi alin kuva on upein, ihanat kiiltävät hiukset sulla! Sori tää pelottava ihkutus :D

Anonyymi kirjoitti...

Eine caprit minusta niin pahalta näytä,mutta Herttaisella on hyvä pointti.. Anyway, minusta (taas minäminäminää, itsestäni pölöttäminen on bravuurini) blohisi on IHANA! Tykkään tyylistäsi ja olen toosi kiitollinen että te kaikki loistavat bloggaajat olette olemassa, mun tyyli on lähinnä teiltä baitattuja parhaita paloja.. (ja kun asun tällaisessa käpykylässä niin mua vielä pidetään persoonallisena.. ;))

Julia kirjoitti...

Hei mitä schaibaa, että noi caprit ei sopisi sulle, nehän täydelliset. Sopii mun mielestä hyvin tuon topin kanssa. Mutta jos et itse tunne oloasi mukavaksi niissä, niin sitten en suosittele käyttämään. Mikään ei ole niin epämukavaa kuin olla julkisella paikalla vaatteissa, joiden ei itse koe sopivan päällensä ollenkaan.

ps. sulla on kadehdittavan kapea lantio :o

Anonyymi kirjoitti...

toi on ärsyttävää kun joka lauseeseen sulla mahtuu jotain moitittavaa itestäsi! pidä ne omassa mahassa äläkä kerro muille koska tuo tuo vain muille pahaa oloa omasta itsestään!
ps. sun vyötärö ja kädet on kuin anorektikolla

HEIDI kirjoitti...

emma: Musta toi "aivan liian leveä" oli melko jyrkkä ilmaus, muttajoo - äitille menee. :/

*sl: Ditaan vertaaminen on aina paras kohteliaisuus ikinä! Ja tietty Lumikkiin myös.
Kiitos. :>

nami: Mua saa ihkuttaa vaik kuin paljon. <3____<3 Eli kiitos. :D

enskumuisku: Itsekin olen ostanut vaik kuin monta vaatetta muiden bloggareiden innostamana. Ei se kenestäkään tee yhtään sen vähempää persoonallisempaa.

regina: Toi on niiin totta. Eikä vaate näytä miltään, jos sitä ei osaa itsevarmana kantaa.

anonyymi: Jokaisella on oikeus kritisoida itseään just niin paljon kuin haluaa. Tosin jostain syystä tässä postauksessa oli tota itsekritiikkiä vähän liiankin kanssa, myönnetään.
Siinähän ne jöpöttää just niin anorektisen näköisinä kuin jöpöttää. :/

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ihana tyyli! Olitko kenties Kirkkonummella tänään?

HEIDI kirjoitti...

Joo olin! Käyn Masalassa koulua nimittäin. (Mikäli mut Masalassa bongasit. Varsinaisesti Kirkkonummen keskustassa en oo ollut.)

Anonyymi kirjoitti...

aijaa!!!! joo kiva! mä meen sinne ensi vuonna seiskalle....ihailen sua. mä katoin eka et onpa ihana tyttö ja TYYLIKÄS! ja sit tajusin et se olitkin sinä!hihhiii

Anonyymi kirjoitti...

Haha, mikä kieli!:D Nuo punaiset carpit ovat ihanat, älä luovu niistä.<3

HEIDI kirjoitti...

anonyymi: Noniin, Masalassa nähdään ens vuonna. :D

Moumou: Oon kyllä varsin ylpeä kielestäni!
Mietin vielä kovasti että luovunko niistä vai en.

Anonyymi kirjoitti...

vitsit tyttö sie oot söpö :)

Christina kirjoitti...

Minun mielestäni punaiset caprit eivät näytä päälläsi yhtään pahoilta, joten kannattaa vielä harkita ennen kuin lahjoitat ne pois. :)

Ja tuo oranssivalkoruudullinen mekko on ihana!

Anonyymi kirjoitti...

En sinuna lupuisi noista ihanista capresita, vain koska ne ehkä tuovat lantiotasi esille enemmän kuin yleensä. Ihmiset yleisesti ottaen kiinnittävät liikaa huomiota siihen mikä saa heidän kroppansa näyttämään hyvältä, ja päätyvät näyttämään tylsiltä. Mielestäni pukeutumisen ykköstarkoituksen ei tulisi olla vain kropan parhaiden puolien korostaminen ja "huonojen" piilottaminen vaan persoonan ilmentäminen sekä myöskin eri ilmeillä, vaikutelmilla ja tunnelmilla leikkiminen, se miten sama ihminen voi näyttää vaikka miltä eri vaatteet päällä. Kehojemme annetaan mielestäni rajoittaa aivan liikaa omaa ilmaisuamme.