perjantai 16. toukokuuta 2008

kesäloman odotusta

Kesä on totisesti tulossa, kun meikäläinenkin meni ostamaan uudet bikinit. Tuo ilmaisu "meikäläinenkin" siksi, että mua ei varsinaiseksi miksikään rantaleijonaksi voi kutsua. 8D
H&M:ltä, alaosa ja yläosa molemmat 9,90 e.


Bikinit saivat mut havahtumaan siihen tosiasiaan, että kesäloma alkaa jo kahden viikon päästä. Tämä taas sai mut tosissaan pohtimaan kesälomasuunnitelmiani, jotka alkavat viimeinkin olla aikalailla selvillä.

Tämän(kin) kesän yks ehdottomista jutuista on tietenkin Provinssirock kesäkuun puolivälissä. <3___<3 Olen jo hyväksynyt sen valitettavaan tosiasiaan, että mun lempibändit eivät ikinä tule millekään festareille, joten lähden matkaan lähinnä fiilistelemään ja nauttimaan festaritunnelmasta.
Ja ihan päteviä bändejähän siellä on: esim. Linkin Park, CMX, The Sounds ja Billy Talent on pakko käydä tsekkaamassa.

Tänä vuonna ajattelin jättää kotiin kolmet eri korkkarit ja miljoonat mekot, ja ottaa tilalle mm. sellaisia ihmeitä, kuin meikinpoistoaineen ja pyyhkeen. 8---D Mahdoin olla säälittävä näky viime vuonna, kun yritin epätoivoisesti uittaa naamaani läheisessä lammikossa ja kuivailla itseäni ties mihin puunlehtiin.

Tässä muutama kuva viime vuoden Provinssista, peräisin randomeista lähteistä. Mulla ei ollut omaa kameraa mukana, joka osoittautui myöhemmin kohtalokkaaksi virheeksi. Tänä vuonna osaan olla viisaampi.
Sanomattakin selvää, ettei näissä kuvissa esiinny kukaan edustavimmillaan. Oikeastihan olemme aivan eri sfääreistä. :---/


Telttabileet. Olen toi myrtsin näköinen henkilö oikeassa alanurkassa.


Telttahengaamme.


Ahh mikä otos... Olen nähtävästi bongannut puusta jotain elämää suurempaa. Enkä näytä yhtään itseltäni.


Teltta lähtöpäivänä. Viiden hengen teltta sen olla pitää.


Rokkijunassa kotimatkalla. Katu-uskottavat moshaus-eleet.

Toinen varmistunut kesälomasuunnitelma on kahden viikon matka Eurooppaan, joka tehdään poikaystäväni kanssa heinäkuun alussa. Matkan varrella ainakin Saksa, Ranska ja Hollanti. Vielä joskus lähden ihan oikeasti reilaamaan, mutta tällä hetkellä tällainen pienimuotoisempi Eurooppa-katsaus riittää. En muutenkaan tiedä onko toi reilaaminen ihan mun juttu: pakkaisin luultavasti mukaani koko vaatekaapin sisällön ja siinä sitä sit kiduttais 30 kilon rinkka selässä.
Luvassa siis (toivottavasti) uusia kaupunkeja, elämyksiä, pienimuotoista shoppailua ja yöpymisiä ties missä. Kaverini oli onnistuneesti viettänyt viikon Pariisissa Eiffel-tornin alla nukkuen, joten eiköhän mekin pärjätä.

Loppuun vielä viime kesältä kuva, jonka löysin koneeni kätköistä. Tässä on oiva esimerkki siitä, miten pallokuosia EI tule käyttää. Lopputulos ei ole paras mahdollinen. Puolustukseksi on sanottava, että pukeuduin tähän kokovartalopalloisuuteen vain olosuhteiden pakosta.
Näistä kuvista saa muuten sellaisen kuvan, etten muuta vaatekappaletta ole viime kesänä käyttänytkään, kuin tota pallomekkoa - which is true.


Tutkin kaverini kenkää. Etualalla sipsejä ja pääni päällä omituinen takkumuodostelma.


Sit kertokaas mulle: Onko muita Provinssiin lähtijöitä? Entä onko kokemuksia reilauksesta tai Saksasta/Ranskasta/Hollannista? Mielenkiinnolla kuulisin ihan kaikenlaista asiaan liittyvää ja liittymätöntä!

23 kommenttia:

sala kirjoitti...

Ranskassa olen käynyt Pariisissa ja se oli todella kaunis ja ihana paikka, mutta se nyt on varmaan jo aika selvää, kun se on joku maailman suosituin turistikohde.

Alankomaissa olin Amsterdamissa ja Utrechtissä ja molemmat mahtavia paikkoja. Rakennukset on vanhoja ja jännittäviä verrattuna Suomeen ja joka puolella on jotai kapeita kujia ja salareittejä. Ihmiset on myös tosi lepposia. Jengi vaa vihelteli, lauleskeli ja hyräili itekseen kadulla kulkiessa ja esimerkiksi baareissa oli täysin luontevaa jutella kaikille ventovieraille, että ei yhtään niin sulkeutunutta kun täällä armaassa kotimaassa. Ja vaikka kannabis ja muut laimeet huumeet on siellä laillisia, niin ei se meininki ollut mitään sellasta, että koko valtio olis pilvessä, vaan hyvin pysty olee välittämättä koko asiasta jos ignoras ne coffee shopit.

tiu kirjoitti...

Provinssiin o/ Pikaisesti vain visiteerannut Saksaa ja Ranskaa, niin ei kamalasti mitään super vinkkejä. Ranskaan kun menee niin kannattaa opetella perus bonjourit ja tollaset jos haluu saada palvelua :)

Anonyymi kirjoitti...

Saksassa olen pikaisesti käynyt ja mukava maa on. Tosin sielläkin paremmin palvelua saa, jos osaa edes pikkuisen saksaa...

Mut tälleen ihan mielenkiinnosta kysyn, et oletko menossa kesällä töihin? Kun itse olen ja ei mulla ainkaan sieltä heruis kahden viikon lomaa keskellä kesää... Vai oletko siinä onnellisessa osassa, et olet jo työsi tehnyt ja saat lomailla? :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat bikinit, todella rock!:D<3

sarakissa kirjoitti...

Haha, meillähän on ihan samat kesäsuunnitelmat, ainakin melkein! provinssiin oon menossa (ilmeisesti, pähkäily eri festareiden välillä loppui vasta siihen kun liput oli jo kädessä) ja heinä-elokuulle on suunnitteilla euroopan turnee. Me tosin on varattu kuukausi sille, ja määränpäänä on Malaga, Espanja. Saapas nähdä mitä siitäkin tulee:) Onnea omallekin reissullesi, en varmaan ennen meidän matkaa ehdi lukea blogistasi kokemuksia :D

hanna kirjoitti...

Mä olin viime kesänä reilaamassa neljä viikkoa ja tuli käytyä Hollannissa, Saksassa ja Ranskassa. Hollannissa oltiin vain pari tuntia, joten ei siitä sen enempää.. Mut Saksassa oltiin Berliinissä pari päivää ja siellä oli yks tosi hyvä hostelli ja melko edullinenkin. Se oli myös aika keskeisellä paikalle, et sieltä pääsi helposti kaikkialle. Ranskassa oltiin kanssa muutama päivä, Etelä-Ranskassa tarkemmin. Yövyttiin Nizzassa ja sieltä käytiin sitten Cannesissa, Marseillessa ja Monacossa. Se Nizzan hostelli oli kanssa tosi sympaattinen ja edullinen ja ihan keskustassa. Siitä oli tosi helppo lähteä noihin viereisiin kaupunkeihin, jotka tosiaan oli vähän kalliimpia varsinkin yöpymisen kannalta, mutta päiväselti vierailun arvoisia!

PS. Vaatekaapin latominen rinkkaan on tosi tuskastuttavaa loppuvaiheessa...

Anonyymi kirjoitti...

joo ehottomasti provinssiin niinkuin joka vuosi ! pohjalaaset onniin reiluja, että provinssaki on rento meininki :-------)

ritu kirjoitti...

Provinssiin tänä vuonnakin! Heei, en oo ihan varma muistanko ihan väärin, vai näinkö sut ehkä ohimennen rokkijunassa. :D kaverin kanssa tehtiin jostain random vihosta "the festarikirja" johon pyydettiin kaikkia randomisti kirjottamaan tunnelmia jne, sen kanssa siis myös pitkin tuota junaa kierrettiin. :D

harMonica kirjoitti...

Provinssi kutsuu minua sittenkin vaikka luulin että en pääse sinne koska työt alkavat seuraavan viikon maanantaina, mutta ei perkele, nehän alkaakin vasta tiistaina. :D

Salla kirjoitti...

Provinssiin lähössä joo! On muuten hiton siistit bikinit.

Anonyymi kirjoitti...

Provinssiin tietenkin. :)

Annukka kirjoitti...

Provinssiin minäkin tietty! Siitä on tullut semmoinen perinne, sinne on lähdettävä vaikka bändit ei miellyttäisikään. Onneksi siellä pari hyvää ainakin on :)

-SL kirjoitti...

Ihana pallomekko :)
Ranskasta ei ole telttailukokemuksia, mutta olin helmikuussa Nizzassa niin huonossa asunnossa, että telttakin olisi ollut parempi kuin se homeinen talo...
Ranskassa ei muuten sitten puhuta englantia melkein missään tai riippuu miten turistipaikkaan menee, ei ainakaan paikallisten asuttamissa vanhoissa kaupungeissa ja muutenkin ollaan tympeitä että ei haluta puhua englantia vaikka osattaisiin..

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin yksi provinssiin lähtijä, liput jo hankittu : )

Anonyymi kirjoitti...

Hei pakko tulla kysymään, että löytyyköhän nuita bikineitä ihan kaikista H&M liikkeistä? Vai onko niitä vain esimerkiksi helsingissä?

KIIA kirjoitti...

aivan ihanat bikinit :)
(-Ly)

Anonyymi kirjoitti...

Ranskas oon paariisis asunu /eiffel torni lähel) (( oli pakko lesota sori)) ja on siel iha kivaa sit saksaski oon käyny mut se oli 2 vuotiaana joten......

Anonyymi kirjoitti...

Voiih, sun kesä on mun unelmakesä tai sanottaisko mun peruskesä, joka ei tänä vuonna valitettavasti toteudu.. Ei provinssia, eikä reilaamista.. Niisk!

Olin reilu 2 viikkoa ranskassa pari kesää sitten ja voin suositella vezere valleyta (kukkuloita,metsiä ja pikkukyliä ja kuuluisat luolamaalaukset), chamonix (kyllä, myös kesällä aivan ihana, tänne kulkee hurja vuoristojuna!) ja bayeux'ta( matkat normandian rannikot, katetraali ja ihana pikkukaupunki). Nyt tuli kyllä ikävä ranskaa! =) Hauskaa matkaa!

Unknown kirjoitti...

Juu, Provinssiin ollaan menossa. Talkootyöläiseksi. :D

Nelliina kirjoitti...

On Provinssiin lähtijöitä!!! JEE!!! Miten hemmetissä oon missannut näin monta postausta :O syytän edelleen blogilistaa kun se ei enää lihavoi päivitettyjä blogeja :/

Ihanalta kuulostaa teidän tuleva reissu :) Ite menossaa "vaan" Lontooseen ;)

HEIDI kirjoitti...

Kommentteihin vastaaminen on nyt aivan retuperällä... Mutta kiitos kaikille kommenteista! Olen huomattavasti innokkaampi lueskelemaan niitä kuin vastailemaan. 8D

anonyymi: Eiköhän noita bikineitä ihan kaikista Henneseistä löydy!

nelliina: Blogilista painukoon johonkin. Säkin päivittelet about päivittäin, mutta blogilistalla aika harvoin näkyy sun uudet postaukset. 8<
Lontoosta oon kade! Me suunnataan tonne Manner-Eurooppaan lähinnä siksi, että sielläpäin asuu sukulaisia.

Stazzy kirjoitti...

"Luvassa siis (toivottavasti) uusia kaupunkeja, elämyksiä, pienimuotoista shoppailua ja yöpymisiä ties missä."

www.hospitalityclub.com (onkohan osoite tuo..) ja www.couchsurfing.com kannattaa vilkaista. Itse olen Couch Surfingin listoilla, ja jos satun kotona olemaan ja jos satutte tänne Ranskan ja Saksan rajalle tippumaan, ota ihmeessä yhteyttä.

Anonyymi kirjoitti...

Me oltiin tänä kesänä melkeen kuukaus euroopassa :D käytiin ruotsissa, tanskassa, saksassa, ranskassa, belgiassa, espanjassa, portugalissa, gibraltarissa, luxemburissa ja hollannis :))