sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

niin se mieli muuttuu

Lähdettiin hetken mielijohteesta viikonlopuksi mökille, ja koska olen viettänyt koko viikonlopun lähinnä poikaystävän kulahtaneessa hupparissa, ei mulla ole mitään kovinkaan tähdellistä kerrottavaa/näytettävää. Siksi teen tämän haasteen, joka on jo muutamassa blogissa näkynyt, alunperin Focus on Fashionin Sallan keksintöä. Eli asioita, joiden suhteen olen blogiharrastuksen myötä muuttanut mieleni.


En tule KOSKAAN käyttämään ruskeaa: Pyh. Ruskeahan on aivan mahtava väri! Kaikki upeat ruskean eri sävyt saavat sydämeni väpättämään.

Housut ovat rumia ja epänaisellia. So not true. Hamstrasin alennusmyynneist neljät housut, eikä kaduta yhtään. Varsinkaan farkkuja en ole koskaan voinut sietää, mutta nämä Vero Modan -farkut nähdessäni se oli kuulkaas menoa. <3___<3


Olen huono kestämään kritiikkiä. Itseasiassa yllättävän hyvä. Perustellun kritiikin otan mielelläni vastaan, perusteeton taas lähinnä naurattaa. Varsinkin kaikki alipainokommentit huvittavat.

En ole kateellinen ihminen. Paskanmarjat. Aina saa olla kyrpä otsassa, kun kaikilla on kaikkee ja mulla ei oo mitään.


Tyylillisesti erilaisten ihmisten pukeutuminen ei kiinnosta. Ehdottomasti kiinnostaa! Yleensä juuri täysin erityylisten ihmisten pukeutuminen inspiroi eniten.

Muoti ei kiinnosta. No pakko myöntää että kummasti on sekin alkanut kiinnostaa. Varsinkin tämän syksyn muoti on kaikkea muuta kuin epäkiinnostavaa. Mun muotitietämys on kuitenkin sen verran alhaista, että rajoittuu muiden blogien selailuun. Joten ei tässä ihan asiantuntijan tasolle ylletä... Tiedän kuitenkin missä mennään, ja se riittää mulle.

En aio paljastaa naamaani. Nykyään mulle on aivan sama, tunnistaako joku mut vai ei. Naama on sen verran oleellinen osa mua, että sen poisjättäminen tuntuisi omituiselta.

Kuvina muutamia inspiroivia otoksia allposters.comista. Kyllä se pin up vaan iskee aina ja ikuisesti, blogailtiin tässä tai ei.

Huomenna lähtö Saksaan. Ää, pitäiskö alkaa jo pakkailee? Tuskin ehdin tulla enää päivittelemään, joten heippa ensi keskiviikkoon!

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvää reissua nätti!

Anonyymi kirjoitti...

Jeh, ei siltä kakkaväriltä oikein voi välttyä ;) Ei vaan, ruskea on lämpöinen ja aina-tyylikäs väri. Minä esimerkiksi haikailen aika isosti ruskeaa nahkatakkia.

No olishan se nyt vähän hankalaa jos ei sais housuja käyttää ollenkaan (vaikka viime talvena sen itse asiassa tein, ja Rannakin näyttäisi onnisuvan aika hyvin, mutta you ge the point). Sinsiet farkut on hienot, mäki tahtoisin.. :)

Hyvää matkaa, ostospostausta odotellessa.. <3

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen samaa mieltä, että ruskea osaa olla tosi kaunis väri. Varsinkin ruskea nahkatakki, nam.
Itse en kauan sitten voinut sietää farkkuja, mutta kummasti tässä kolmen vuoden aikana on tullut ostettua köh, jokuset farkut ja pillifarkut. Värilliset farkut on hienoja (kuten vaaleat ja farkunväriset, myös mustat) ja täytyy sanoa että sun siniset farkut kuuluu kyllä tähän "hienoon" luokkaan. (:

No muttamutta, tosi hyvää matkaa sulle ja pidä hauskaa. Osta jotain kivaa. : )

Amy kirjoitti...

Itselläni on vaiheita, välillä käytän hirveästi ruskeaa, välillä en pitkään aikaan laita päälleni mitään sen sävyistä. Hauskaa reissua, haluaisin itsekin saksaan, mutta ensi kesänä sitten :)

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva, jos laittaisit noihin haastepostauksiin, mistä haaste on peräisin. Ei se riitä, jos sanot, että "tämä on kiertänyt blogeissa". Tämäkin haaste oli Focus on Fashionin Sallan keksintöä, mutta esität sen kuin omana ideanasi. Bloggaajista tuntuu varmasti tosi inhottavalta, kun nyysit ideoita tuolla tavalla.

Herttainen kirjoitti...

Jahas, me sitten vaihdetaan paikkoja ;) Me lähdetään huomenna Saksasta Suomeen, tosin perillä ollaan vasta torstaina mutta hiljaa hyvä tulee. Kivaa reissua teille! Ja kannattaa ehdottomasti tsekata Goltzstraßen tarjonta!

MouMou kirjoitti...

Ihanasti kuvitettu postaus!:) Tykkään kirjoitustyylistäsi, koska olet niin rehellinen etkä kaunistele asioita.<3

HEIDI kirjoitti...

anonyymi: Kiitti! Oon aika täpinöissäni täällä 8D

enskumuisku: Mä taas haikailen ruskeita korkkareita syksyksi!
Toivotaan että niitä ostoksia sit kans tulee, mä en nimittäin ole pakannut mukaan kuin muutama alusvaatteet ja yhdet kengät. :D Saatan olla vähän pulassa muuten.

veksu: Ruskea nahkatakki ei istu mun tyyliin ollenkaan, mutta näyttäähän se upealta muiden päällä.
Mä himoitsen joitain oikein räväkän värisiä farkkuja, esim. keltaiset ois siistit.
Ihan varmasti ostan. :D

amy: Saksa on kyllä mahtava paikka. Ollaan oltu siellä jo 2 kertaa, ja tänä vuonna vannottiin että mennään välillä muuallekin. Mutta kuinkas kävikään.

anonyymi: Tarkoituksena ei tosiaan ollut nyysiä mitään, mutta totta puhut. Muokkasin sen tonne nyt.

herttainen: Hyvää Suomen reissua sullekin, toivottavasti säät suosivat. Nyt täällä ainakin sataa kaatamalla, mut loppuviikolla taitaa kirkastua.
Kiitos muuten vielä noista vinkeistä. Oon koonnut oikein listan käytävistä paikoista ja se on melkoisen pitkä... Ei ainakaan tekeminen lopu.

moumou: Kiitti. :D Kaunistelu ei kuulu tapoihini.

MouMou kirjoitti...

Blogissani odottaa sinua huomenna aamulla haaste!:)

nana kirjoitti...

Ihana postaus sulta taas. Sun kirjotustyylis on tosi kivaa luettavaa.

Anna-Maria K kirjoitti...

Oikein kivaa matkaa!

essim kirjoitti...

Oon löytänyt suosikkiblogini!
Anteeksi, saatan eksyä tänne useamminkin tyylivinkkejä kalastelemaan :]

Bit kirjoitti...

Heis,

Mainitsin blogistasi (ja linkkasin sen tekstiin) varmaan vähän erisävyisesti kuin yleensä tehdään. Toivon ettet pahastu. Lukijoitahan tuo ei sinulta vie; korkeintaan tuo "pari" lisää(:

Kauneinta jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Ruskea on tosi kiva väri, vaikka itsekin olin pari vuotta sitten sitä mieltä, että minähän en mitään ruskeaa päälleni vedä. ;p

Pidä nyt hauskaa Saksassa! :)

Roosa kirjoitti...

Kiva postaus,tykkään todella kirjoitustyylistäsi :) Kaartelematta,suoraan asiaan :)

Anonyymi kirjoitti...

HEI KUULE MIKÄ KAMERA SULLA ON KERRO HETI!! :((( KUOLEN JOS EN SAA TIETÄÄÄÄ!

Anonyymi kirjoitti...

ha, olin kirjoittavinani tämän jo sunnuntaina mutta näköjään kiireessä kommentoidessani unohdin kirjoittaa sanavahvistuksen.

Eli hyvää nimipäivää vaikkakin nyt näin myöhään. :D

Alina kirjoitti...

juu tää ei liity mitenkää tähän sun postaukseen, mut oon miettiny et miten oot saanu sun blogin ulkoasun noin hienoks? ku tota ei oo siin valikos mitä siin blogin tyyliasu valikos on? :D

Anonyymi kirjoitti...

missä olet?
Viikonloppu meni jo!

HEIDI kirjoitti...

moumou: Emmä löytänyt sieltä mitään ?___?

bit: En pahastu, asiallisesti ja hyvin kirjoitettu juttu. Mielipiteensä kullakin, ja jos blogini auttoi muovaamaan mielipidettäsi muotiblogeista, voin olla vaan ylpeä. :>

anonyymi: Kamera on Canon IXUS 850IS.
Ihan jees peruskamera.

bambina: Ei oo itetekemä tämä ulkoasu. Eti googlesta esim. hakusanalla "blogger templates", sieltä löytyy vaik mitä kivoja.

anonyymi: Niihä se meni! Illalla tulee postaus. ;>

Bit kirjoitti...

Hei taas,

Kiva ettet pahastunut. Sympatiseeraan sua kai siksikin, että olen se mitä nimimerkkini kertoo miinus tee, plus rakastan Berliiniä, ja olenpa ostellut muutaman vaatekappaleen NY:stakin tuossa rakkaassa kaupungissa oleskellessani(:

Anonyymi kirjoitti...

Woaaaaa milloin uutta postausta? :D Odotan kieli pitkällä.