torstai 10. heinäkuuta 2008

nyrpeä kalenterinostaja

Tänään en jaksanut meikata enkä pukeutua. Itsesiassa on en jaksanut edes tukkaani pestä... Niin rankkaa on elämä toisinaan.


Silminnähden hilpeän näköinen tapaus.
Housut: H&M
Kengät: Citymarket
Toppi: H&M
Korvikset: H&M
Laukku: KappAhl


Päivän iloinen yllätys oli se, että Sooda-kalentereja oli tullut myyntiin. <3___<3 Mulla on ollut Sooda-kalenteri jo kolmena vuonna peräkkäin, eikä kouluvuosi vaan lähde käyntiin ilman. Varsinkin matikan tunnit kuluvat hilpeästi sitä pläräillessä.
Onko muita Sooda-kalentereihin hurahtaneita? Sanokaa nyt etten oo ainoa täysi-ikäinen, jolla on lasten kalenteri.


Vasemmalla mun kalenteri, oikealla poikaystävän. En tajua kuka haluaa tommosen pienen nahkalärpäkkeen, kun tarjolla on Sooda- ja Hello Kitty -kalentereita.

Huomenna lähdetään kaverin mökille viettämään mun synttäreitä. Määränpäänä on mystinen Lohja, jonka sijainnista mulla ei ole mitään hajua. Hyvin on maantieto hallussa. o/ 13. päivä meikäläinen täyttää 19 vuotta, joka kuulostaa kaikenkaikkiaan varsin mukavalta iältä. 20 onkin sit ihan toinen juttu.

Palaillaan taas ens viikolla!

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tajusin just et mun nähkälärpäle näyttää melkeen joltain miniraamatulta.. :/

Jos rupeis lataa ramboo \,,/

HEIDI kirjoitti...

anonyymi: Miniraamattu. 8---D
Meikähän ei sitä Ramboo sit suostu katsomaan.

Sara kirjoitti...

Kaunis asu, tykkään miten mustavalkoinen polkadot toistuu topissa ja kengissä! :)
Minulla oli joskus ala-asteella tuollainen sooda-kalenteri, enää en ole niiden ystävä :D tarvitsen pienen, käytännöllisen kalenterin, joka mahtuu laukkuun kuin laukkuun. Täydellisen kalenterin etsintä on VAIKEAA... Nim. vietin eilen aika hyvin aikaa etsien Jyväskylästä oikeanlaista kalenteria.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä saa Hello Kitty kalentereita!? T. 20-vee

MouMou kirjoitti...

Kyllä nuo erikoiskalenterit yliopiston tylsät vihkoset voittavat!<3 Ei tarvitse miettiä, kumman ottaa.;)

HEIDI kirjoitti...

sara: Mekin luuhattiin eilen Suomalaisessa varmaan puolitoista tuntia kalentereja tutkaillen.
Mulla on kalenterille vain yksi vaatimus: sen on oltava värikäs. Muuten se jää käyttämättä.

anonyymi: Suomalaisessa on! Siinä oli ihan valloittavan söpö kansi, mut sisältä oli vähän turhan ankeen näköinen mun makuun.

moumou: Uskon etteivät yliopistokalenterit välttämättä kovin jännittäviä ole. :D

sarakissa kirjoitti...

Onnea vanhenemisesta! ja kyllähän kalenterissakin pitää olla muutakin kuin pelkät päivät ja muuta tylsää, niinkuin kivoja kuvia. Tosin mulla ei ikinä oo tota nimenomaista Soodaa ollut, joten en tiedä mitä sen sivuilta löytyy :)

Anonyymi kirjoitti...

I love it - you're the perfect Pin Up girl!

Anonyymi kirjoitti...

Kivan värikkäitä noi Sooda-kalenterit ainakin on. Mutta muistaakseni en ole koskaan ostanut sellaista, kun en tykkää sivujen sommittelusta, liian vähän kirjoitustilaa jne.

Täydellisen tai edes hyvän kalenterin löytäminen on vaikeaa ja stressaa jo nyt, että sellainen pitäisi löytää ennen koulun alkua.

ambe kirjoitti...

Onneksi olkoon vain! Itse tarvitsen myös värikkään ja näyttävän kalenterin, jotta sitä tulee käytettyä. Tosin en kyllä ole vieläkään oikein oppinut kalenterin käytön saloja, kirjaan kyllä menojani muistiin mutta koskaan en muista sitten tarkistaa että mitäs huomenna olikaan luvassa :D

kesällä käytän 'seinäkalenteria' joka makaa luontevimmin pöydällä. Tosin aika tyhjäksi ovat merkinnät tältä kesältä jääneet.. nyt kun alan muistaa jo työajatkin ulkoa niin tälle kuukaudelle on ainoastaan yksi meno - kampaamoreissu.

Lena kirjoitti...

:) Onnea synttäreiden johdosta. Itsekkin juuri tiistaina vietin 19 vuotispäiviä. Sooda kalenteria minulla koskaan ei ole ollut, mutta kyllä se värikkäs tulee sieltä ostettua, ne mustat pienet on kyllä aivan kamalia. Ainoa hyvä puoli niissä voi olla se että ne mahtuu parhaiten kassiin :D
Ja asusi on kiva, ehkä hieman tumma kuin yleensä, mutta tykkään :)

Anonyymi kirjoitti...

Hahaha. Mun äiti on töissä Lohjalla. Sinne on Helsinginstä matkaa korkeintaan puolitoista tuntia, tai niin mä olettaisin..

Alina kirjoitti...

niin no sitä vaan että on mulla ollu sooda kalenteri viime vuonna koko kasi luokan ajan, käyttö tosin jäi vähän vähälle... :'(
ja enhän minä sentään täys ikänen ole! :D en usko et ostan nyt ysille kalenteria enää ku mulla on omat tsydeemit miten muistan kaiken. :)
Onneks olkoon 19 vuotiaalle ;):)

suke kirjoitti...

Iha tajuttoman upeet kuteet oikeesti, toppi + kengät on nii jotaki et päähän täs vois vaik räjähtää. Yksinkertasta ja mielettömä upeeta ja trallallei. Sooda on muute munki ostoslistalla tässä, jospa se jotenki vaik innostais käymään koulua not.

Mut onnea vanhenemisesta o/

Anonyymi kirjoitti...

Lohja on kuules loistava mesta ja vain alle tunnin ajomatkan päässä Stadista. :D Tänne kannattaakin tulla mökkeilemään!

Peippo kirjoitti...

Jos mä näyttäisin tuolta päivänä, jolloin en jaksa pukeutua, meikata tai pestä hiuksia, olisin ihan über-onnellinen. :D

Onnee vanhenemisesta! ^^

Jenni kirjoitti...

Sooda -kalenteri! :D Mulla oli tuollainen ala-asteella ja kyllä vieläkin meinaan kurkottaa ottamaan tuon käteen kirjakaupassa selatakseni sitä, mutta sitten ajattelen, että hei c'moon, mähän oon kohta jo 17 vuotta - toi kalenteri on ihan liian lapsellinen mulle! Mutta tosi asiassa toi kalenteri on paljon kivempi, kuin jotkut tusina kalenterit, paljon enemmän sisältöä jne. Toivottavasti pääsisin pian asenteestani yli ja ostaisin sooda-kalenterin! :)

Ja upea asukokonaisuus muuten! Sulla on niin hyvä värisilmä, ettei mitään rajaa. Oon ihan kateellinen! :) Niin ja onneksi olkoon!

SANYA kirjoitti...

Kivalta noi Sooda-kalenterit näyttävät, mutta Suosikin kalenterin kuitenkin itse ostin :D
Hyvää synttäriä :)

Anonyymi kirjoitti...

Miullakin oli tänään nuo miun samaiset pallokengät jalassa :] Oioioi <3 ..
Korkkarit jalassa tulee aina astetta glamourimpi olo.

Anonyymi kirjoitti...

Minä asun lohjalla :D
tää on kyllä varsin kälynen paikka, mutta..
helsingistä n. 50km jonnekkin päin !

Anonyymi kirjoitti...

Haluun kouluun et voin käyttää kalenterii :D Nyt kun oon (ainakin ens vuoteen asti) töis, nii ei kalenteril oikein oo tarvetta, kun se työkin on sellanen ettei tarvii muistaa mitään.. :D Vois ihan muuten vaan ostaa jonkun söpön hello kitty shiny glitter kalenterin, ja kirjata siihen jotai joutavaa turinaa.. Ja mäkin oon siis ihan täysikäinen, ollut jo jonkin aikaa. Hehheh

Offtopic: haluun sun vartalon :D

Anonyymi kirjoitti...

Sooda-kalentereihin en ole tutustunut, mutta viidettä vuotta käytössä tulee olemaan ikiteini Demi-kalenteri. Jota inhoan jo valmiiksi, iyh. Perinteet kuitenkin velvoittavat :)
Eli tiedän tunteen, tuon kalenteririippuvuuden.

Anonyymi kirjoitti...

oot kaunis tyttö ja näin, mutta sun tyylis saa sut näyttämään paljon vanhemmalta ja se on jotenkin liian muodollinen tai sellanen toimistomainen äh en osaa selittää. ei nuorekas mielestäni :D
no, mutta se oli vain mun mielipide. tärkeintä on, että pidät ite tyylistäs:D

HEIDI kirjoitti...

anonyymi: Pakko se on vaan pukeutua toimistomaisesti ja muodollisesti, kun työskentelee yli tuhannen ihmisen yrityksessä. 8<

Amanda kirjoitti...

Ihana asu! :)

Itse en ole sooda kalenteria ikinä ostanut,käytössä tänä vuonna Demin kalenteri,ensimmäisenä osui silmään kaupassa.