tiistai 8. heinäkuuta 2008

peilikuva ja ^______^ -hymiö

Viime päivät ovat olleet kiireisiä, eikä mulla ole ollut aikaa ottaa kuvia asuistani. Paitsi töissä. Vessan peilin kautta. Pahoittelen.


Mikä onkaan lemppariväriyhdistelmäni? Eilen olin töissä (ylläriylläri) ja sen jälkeen tuntemattoman henkilön synttäribileissä. Näytin kuulemma lentoemännältä.
Hame: H&M
Body: GT
Sukkikset: Sokos
Kengät: Ellos
Huivi: Second hand
Kaulassa killuu hurmaava kellokorttini, joka muuten näyttää melkein 40 tuntia miinusta. Mites tässä näin pääs käymään...

Viikko loman alkuun! Mun lomanhan piti alunperin alkaa 2. päivä. Sitten se venyi 10. päivään, ja nyt 17. päivään. 8----D Jumansviidu, eihän tässä ehdi lomailla kuin kolme viikkoa. Rahaa kyllä piisaa, että sen suhteen ei ole valittamista. Mutta ärsyttää silti. Syksyllä pamahtaa ruotsin kirjotukset eteen enkä varmaan jaksa laittaa tikkua ristiin asiaan eteen. No en kyllä jaksais muutenkaan, vaikka tässä kuinka ois kesälomailtu. Mut silti!

Nyt myös varmistui, että lähdetään Rikun kanssa Saksaan. ^_________^ (<- Mikään muu hymiö ei nyt onnistu kuvaamaan riemuani yhtä osuvasti.) 23. päivä lähtee lentokone kohti Berliiniä, ahh. Ollaan viisi yötä ja sijaintina Alexanderplatz. En pysy pöksyissäni.
Kaikki Berliinin perehtyneet kertokaa vierailun arvoisia paikkoja, baareja, klubeja, kauppoja ja mitä vain!

Sain myös palkinnon useammalta taholta. Kiitos Mirka, Ocean ja Idhren. Mua oikeesti ihan hävettää saada tämmönen, oon niin saamaton ja surkea päivittelijä.


Enkä luovuta tätä nyt kellekään, kun kaikki lempparini ovat tämän näemmä jo saaneet.

P.S. Kävinpä pitkästä aikaa vilkaisemassa tilastojani blogilistalla, ja huomasin että mulla on melkein 400 tilaajaa. ?____? Siis en ole ikinä ollut edes koulussa, jossa ois noin paljon ihmisiä.
Olen järkyttynyt.

42 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin on tapana kuvailla itseäni työpaikan vessan peilin kautta :D

Suhkur kirjoitti...

Helvetin helvetti, kävin vajaa pari vuotta sitten Berliinissä ja en vaan saa päähäni sen kadun nimeä missä on kolme ihanan ihanaa pikku pubia ihan vierekkäin (ihan kun ei ois muualla noin:D), porukka ravasi baarista toiseen vähän väliä ja siis ihan vaan mahtava fiilis! Mie kyllä jostain revin siulle sen kadun nimen, kysyn vaikka Sophielta asiasta:D Enivei, se on jotai puol kilsaa KaDeVeltä ja pari korttelia eteenpäin ois kuulemma ollu joku helmi vintage kauppa, eipä siinä promille huuruissa tullu käytyä ja kelloki tais olla aika paljon:D. Miks pitää olla näin laho ettei muista (liekkö johtunu päivän mittaan nautituista oluista:D) ees niitä nimiä.. Ja sit miulla on muistissa yks saksalainen vaatemerkki, etin sen sähköpostiarkistoista jos jaksan ja no New Yorker nyt vaan on sellanen mitä täällä ei ole.. Ei kyllä mitään hyötyä noista, mutta vielä mie etin siulle ne nimet:D

Anonyymi kirjoitti...

Berliini on huippumakee! Hauskaa matkaas. Mutta aah, tuo sun päivän asu, näytät ihan lentoemännältä... :D

MouMou kirjoitti...

Olet kyllä ansainnut niistä tilaajista jokaisen, blogisi on IHANA!<3

hanna kirjoitti...

Mäkin olin viime viikolla Alexanderplatzilla hostellissa. Toissa kesänä löysin yhen makeen vintagekaupan Hackercher Markt-metropysäkin liepeiltä, mutta seki löyty eksymisen kautta. Tolla alueella oli muistaakseni muutakin kivaa.

Herttainen kirjoitti...

Mun blogista löytyy viime maaliskuulta Berliini-juttua, löytyy sieltä matkustelu-labelin alta. Mutta näin lyhykäisesti suosittelisin ainakin Vampyr deluxea Goltzstraßella.

HEIDI kirjoitti...

xylitol: Eihän töissä nyt muutakaan tekemistä ole...

suhkur: Aah vintagekauppa. <3___<3 KaDeWen sijainnin tiedänkin, joten siitä sit vaan samoilemaan. o/
Kysäsepäs niitä nimiä, oisin äärettömän kiitollinen!
New Yorker on aivan ihana. Ja ne vaattet on HALPOJA.

kiki: Berliini on siistein!
Joo kuulin tota lentoemäntäkommenttia aika usealta taholta.. Mut olin vaan otettu.

moumou: No kai se on sua uskottava. :D

hannae: Minkä niminen hostelli oli kyseessä? Ettei vaan ois sama mihin mekin ollaan menossa. :>
Vintagekaupat ovat ehdottomasti metsästämisen alla. Kiitti vinkistä!
Nii ja mimmoset ilmat muuten oli Saksassa? Viime vuonna oltiin näihin aikoihin ja joka päivä päälle 30 astetta _varjossa. 8--D

herttainen: Toi sun juttu oli aivan huippu! Mun matkakertomus ei taida yltää ihan samoihin sfääreihin..

Anonyymi kirjoitti...

Nätti hame! Olenkohan ainoa, jonka mielestä sun asut on jotenkin ihan liian " jäykkiä ja mietittyjä", josta seuraa tylsyys.. Liikaa värien mätsäilyä, ei jää yhtään yllätysellisyyttä. Rentoutta peliin.. ;) (yhdyn lentoemäntä-kommenttiin ;) )

Berliinissä on ihana iso kävelykatu, jonka varrelta löytyy kaikki mahdolliset kaupat mitä voi toivoa. Itse ainakin ihastuin New Yorkeriin.. Ja sit kannattaa tsekata ainakin yks jätti-iso ja kaunis H&M(varmasti siellä on useampiakin), josta löytyy ihan kaikkea!
Ite vähän järkytyin Berliinin kassaneitien nyrpeästä olemuksesta. Esim, kun ojentaa kätensä saadakseen vaihtorahoja, hirveän monella kassalla työntekijä vaan lätkäsee rahat hirveellä voimalla siihen pöydälle... :D

HEIDI kirjoitti...

nala: Mä tykkään pukeutua siististi ja matchaillen. Rento pukeutuminen ei vissiin oo mun juttu.

Joo Saksassa on tosiaan toi hassu tapa että rahat laitetaan aina siihen pöydälle. Ja jos ei osaa puhua saksaa, niin englannin puhumista vierastavat saksalaiset (eivät kaikki, mutta valtaosa) saattavat vaikuttaa nyrpeiltä. :/

Asta kirjoitti...

hei, meitsi lähtee kanssa saksaan! tosin 24.8. ja vähän pienemmille seuduille kuin Berliini. Deichmann sun muut odottavat ihan selvästi meitä pistämään nenämme sisään. Ei mailta odottaa! :D

ambe kirjoitti...

Tuo Hennesin hame on kuolattava. Itseasiassa kuolasin tuota itsellenikin vasta, muttei ollut enää kokoja! Vieläkin harmittaa.

Minun poikaystäväni ehdotti minulle eilen että lähdettäisiin lomailemaan Berliiniin :D ulkomaanmatka houkuttelis mutta työt menee molemmilla vähän ristiin joten täytyy suunnitella tarkkaan ja katsoa jos saisi töistä vapaata..

HEIDI kirjoitti...

nala: Niin ja tohon kommenttiin piti muuten sanoa vielä että lähes kaikki asut viimeisen kuukauden ajalta ovat olleet mun TYÖasuja. Joten tiettyä jäykkyyttä niissä on oltavakin. (Menipä nyt puolusteluksi ja perustelemiseksi. Tulipa ainakin asia selväksi. 8D)

eliiina: Hei siistii! Mä en oo muualla Saksassa ikinä käynytkään, kuin Berliinissä. Vois olla avartava kokemus sekin.

ambe: Nyt on selkeesti joku Berliini-vimma menossa. :D Onhan se upea kaupunki, että ei ihme.
Toi Hennesin hame ei jotenkin istu mulle takaa yhtään, ja näytän lähinnä maksulliselta naiselta, mut menköön.. On se niin kiva.

Mirell kirjoitti...

Haha, Saksaan kans, tosin Bremeniin, kun RyanAir lentää :D Ei inspannut maksaa neljääsataa/suunta Berliiniin ja takaisin x_x vaikka paikka kyllä houkuttelee enkä ole koskaan käynyt lukuisista reissuista ko. maahan huolimatta.

Ja mitä vikaa on lentoemo-lookissa? :D

stereo speakers kirjoitti...

olenko mä ainoa jolla on sellainen ongelma että nää kuvat tai ulkoasu ei näy kunnolla?
kuvia ei näy siis tässä tapauksessa ollenkaan ja ulkoasusta jää koko ajan lataamatta noi valkoset taustat. :o

Anonyymi kirjoitti...

mitä sää teet tökses?:) ihana kokonaisuus!

HEIDI kirjoitti...

mirell: Me löydettiin jostain semmoset liput, että 200 e molempiin suuntiin. Ei paha.
Lentoemäntälookkihan on ihana. <3____<3

eve: Kokeilin täällä töissä useammallakin koneella ja niillä ainakin näyttäis toimivan. :F En tiedä yhtään missä mättää.

anonyymi: Oon SOK:lla tekemässä erinäisiä juttuja. SOK:lle kuuluu siis mm. Sokos, Prisma, Sokos Hotels etc.

Anonyymi kirjoitti...

Näytät kyllä joo ihan lentoemännältä... xD Se miullekin tuli ekana mieleen... Nuo värit ja tuo huivikin vielä tolleen kaulassa... ja tuo tukkakin tolleen...

Anonyymi kirjoitti...

Voi päivittelisitpä useammin :o) <3 <3 Love your writing ...

Heini

Anonyymi kirjoitti...

oooh vähä sulla on kivasti noi sun hiukset tossa kuvassa ! 8)) miten oot oikee laittanu ne? voisikko tehä joskus sellasen postauksen missä sulla on hiukset monella eri tavalla laitetut hiukset? :p ois tosi siistii, ku sulla on tosi upeet hiukset :>

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on niin kauniit kasvot ja etenkin silmät. Se on varmasti yksi syistä miksi sua stalkkaa niin moni. :)

Camilla kirjoitti...

Asusi toi kieltämättä mieleen lentoemännän, mutta eihän se paha asia ole. Hehän ovat aina kauniita ja tyylikkäitä. Ehkä tuo huivi tekee sen loppusilauksen siihen vaikutelmaan. ;)

On ihanaa katsoa, miten rohkeasti uskallat käyttää värejä keskenään, ilman että ne menisivät överiksi.
Itselläni ei ole sitä silmää, joten en edes vaivaudu yrittämään. =D

Anonyymi kirjoitti...

Sun pitäisi ehdottomasti hankkia nämä sinipunaiset Biancon polkadot peeptoes!

http://www.bianco.com/uploads/b_productcolour/22-41097-35_350x330.gif

http://www.bianco.com/collections/product_description.html?articleno=22-41097-35&sid=239a634bd6d241a346e66a21af352556

Kingsley kirjoitti...

Minunkin mielestäni näytät vähän lentoemolta, mutta onko se nyt niin paha? ;D Pukee ainakin sinua :P

hanna kirjoitti...

Sairaan kuuma <3 Paitsi perjantaina satoi ihan kamalasti ja mun hieno kalenteri meni pilalle, angst. Se hostelli oli muistaakseni Singer 109, tosi hieno hostelliksi.

Anonyymi kirjoitti...

Berliinissä kannattaa suunnata Friedrichscheiniin (S-bahn-asema Warshauer Strasse) - sieltä löytyy jos jonkinmoista pientä putiikkia, jos jaksaa vähän kävellä ja etsiskellä. Samassa kaupunginosassa on Simon Dach Strasse, jossa on vieri vieressä baareja ja viereisiltä kaduilta löytyy ruokapaikkoja joka maukuun.

Anonyymi kirjoitti...

Mullakaan ei näy tän postauksen kuva vaikka päivittäis, muut kyllä näkyy. Noin yleisesti ottaen latautuu hirmu hitaasti aina...

Anonyymi kirjoitti...

Berliini eli oluenystävien kesken beer-liini :-------)

HEIDI kirjoitti...

anonyymi: Yhdennäköisyys on kieltämättä selvästi havaittavissa.

anonyymi: Kunhan se loma nyt alkais, niin lupaan kiristää postaustahtia. :>

anonyymi: Hiuspostaus tulee heti kun mulla vaan alkaa kesäloma. Sit on aikaa. Mutta näin alustavasti voin kertoa, että tossa on vaan päällyshiukset takaa pinneillä kiinni ja alahiukset auki.

anonyymi: Emmä osaa vastata tähän mitään fiksua. Mut hyvä että jotain stalkkaamisen arvoista löytyy. 8D

ragdoll: Ehkä alitajuntani ohjailikin mua hieman lentoemäntämäiseen pukeutumiseen, kun heitin ton huivin kaulaan just minuutti ennen lähtöä. ;>

anonyymi: Oon kuolannut noita ennenkin jonkun blogissa ja ne on ehdottomasti yhdet maailman täydellisimmistä kengistä. Valitettavasti ei ole täällä Helsingin seudulla näkynyt tommosia ollenkaan. 8<

molly: Lentoemännät on kuumia!

hannae: Ai olitte siel! Katottiin sitä ite kanssa, mut halvempi vei voiton..

orkidea: Kiitti vinkistä! Kävinpä vilkaisemassa sun Berliini-kuvat ja matkakuumet vaan kasvaa. '___'

anonyymi: Noi kuvat on ladattu poikaystävän palvelimelle, joka on tänään vähän tökkinyt. Eiköhän huomenna pitäis jo toimia.

anonyymi: Kylläpäs Riku jutun murjasit....

Anonyymi kirjoitti...

Auts! Olen seurannut jonkin aikaa blogiasi, ja tulen aina vain entistä enemmän vihreäksi kateudesta. Voi kun itsekin jaksaisin käyttää noin usein korkkareita ja miettiä viimeisen päälle asujani. Olen vain niin laiska sekä hiukan epävarma itsestäni. :D Tuleeko sinulle koskaan päiviä, jolloin tekee mieli vetää verkkarit jalkaan ja huppari niskaan?

jonnna kirjoitti...

Oi! Berliini! Itse kävin tuossa kk sitten siellä road tripillä ja pari päivää olimmekin Berliinin Spandaussa. Menimme metrolla juuri Alexanderplatzille ja pelkästään sen ympäristössä oli jo paljon kivoja putiikkeja. Siinä oli yksi sellainen "lifestyle"-kauppa(ausberlin.de) ihan aseman vieressä jonka myyjä merkkasi meille karttaan kaikki kivoimmat mestat Berliinistä. :) Harmi vain että meillä oli vain pari tuntia aikaa kierrellä.
Kivaa reissua, mekin vielä joskus palaamme tuohon kaupunkiin vähän paremmalla ajalla:)

Anonyymi kirjoitti...

http://helloit.fi/HEGBA/vessaillen.jpg

404 Not Found

HEIDI kirjoitti...

minna: Ai että tuleeko. :DD Tällä hetkellä mulla on päällä XL-kokoiset verkkarihousut ja poikaystävän huppari. Ootan kauhulla sitä päivää kun joku bongaa mut viilettämässä näissä tamineissa... Eli välillä näin.

jonna: Alexanderplatz on kyllä lempparipaikkani koko Berliinissä. Siellä on jännä tunnelma.
Kannattaa ehdottomasti palailla!

anonyymi: Kappasvain. Korjaan asian.

Anonyymi kirjoitti...

Mietin heti että näytätpä lentoemännältä tuossa ennenkö luin tekstin kuvan alapuolelta. :)

Unknown kirjoitti...

Amazing Outfit! Love the skirt, at my last Shopping Tour I fit this skirt in black!

Anonyymi kirjoitti...

Lentoemäntä :D sulle sopii niiiiiiiiiiiin hyvin tuo sini-puna yhdistelmä!

Nana Q. kirjoitti...

Sattuipa somasti, tein itse muutama viikko sitten Berliinin-reissun. Pieni matkastoori löytyy blogistani.

Berliinin second hand -putiikeista suosittelen ehdottomasti liikettä nimeltä Cache Coeur.

Anonyymi kirjoitti...

kivat vaatteet tässä, hienosti yhdistelty nää värit :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä ainakin tykkään tuosta lentoemo tyylistäsi. vaikka joku valittelikin että tyylisi on liian jäykkää mutta mikäs siinä jos itse pidät! minä ainakin tykkään!

Anonyymi kirjoitti...

Lentoemäntä-viittaus on ihan osuva: Finnairin emoilla on tuollainen kaulahuivi, saman vaaleansininen paita/liivi/leninki ja tuollainen hamonenkin löytyy :D

Aivan loistava blogi siulla, odotan aina innolla, että tulisi uutta asiaa. Eniten ehkä viehättää juuri sun aina-huoliteltu pukeutuminen ja tyyli, enemmän siis vaa kuvia asuista !

matti kirjoitti...

Onhan toi kieltämättä hieman lentoemännähtävä, mutta sehän on vaan hyvä asia! :D Mun mielestäni se on vain hieno look, varsinkin nuo huivit. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ah, IHANA HAME! Varsinkin kun itsekin omistan samanlaisen, mutta en osaa yhdistää sitä yhtä ihanasti kuin sinä. :P

Anonyymi kirjoitti...

Ja lisäänpä vielä: minullekin sanottiin tänään, että näytän lentoemännältä. Olin ihan että no EN! :D