torstai 7. elokuuta 2008

kauppamatkalla

Kampissa asumisessa on vain yksi huono puoli: kauppaan ei vaan voi mennä vastaheränneen näköisenä. Tai ehkä vois, mutta mulla ei rahkeet riitä. Sen takia mulla on olemassa valikoima erilaisia päähän laitettavia asioita, joilla piilotetaan aamukampaus. Sen jälkeen vaatekasasta epämääräisiä vaatteita päälle ja matkaan. o/ Näin tyylikäs olin tänään noutaessani mikropizzaa:


(Voi dsjdsodjsd että inhoon mun kameraa, tässäkin on mitä ihmeellisimmät sävyt, vaikka otettu keskellä kirkasta päivää.)

Mekko Indiska, poikaystävän neuletakki ja kengät Saksasta. Joku kysyi joskus onko mulla koskaan päiviä, jolloin en jaksa pukeutua. Tässä on vastaus.

Ja ettei todellinen luontoni unohtuisi (no eiköhän se tossa mikropizzan ohella tullut jo esille), tässä vielä viimepäivieni ilo:


Oon ikuinen Final Fantasy -fanaatikko, mutta tässä on aika varteenotettava vastustaja. Ihan mielettömän hyvä peli. <3___<3 Ostin eilen ja pelitunteja on takana jo reilusti yli 20... Ette voi edes kuvitella näitä selkäkipuja.

Voisin loppuun heittää vielä tän haasteen, en tiedä mistä tämä alunperin on, mutta bongasin tänään Tammikuun puutarhasta.

Mielen vikoja:

1. Suutun helposti, ja lisäksi oon pitkävihainen. Tosi jees yhdistelmä.

2. Olen perfektionisti maailman turhimmissa asioissa. Kämppä ajelehtii likaisista astioista, mutta auta armiasta jos ei oo matonhapsut suorassa. En voi edes kuvitella kyseistä tilannetta ilman hirveetä vimmaa päästä suoristelemaan hapsuja.

3. En voi elää ilman kelloa. Jos en koko ajan tiedä minuutilleen paljon kello on, niin kyllä on maailmankirjat sekaisin.

4. Stressaan, mutta en tee mitään. Koeviikolla nukahdan bilsan kirja kädessä hoettuani kolme tuntia "pakko lukee, pakko lukee, pakko lukee". Yhtään en silti oo saanut luettua.

5. Oon aikamoinen marttyyri, ja pidän kyllä huolen että kaikki huomaavat jos elämääni koettelee kriisi. Ei siitä sen enempää...

Kehon vikoja:

1. Pienenä ja fiksuna tyttönä huristelin pyörälläni ympäriinsä - myös alas portaita. Tästä seurauksena on omituinen möhkäle leuassa, joka ei ole arpi, mut jotain sinne päin.

2. Reidet. Kaikki kehoni rasva on päättänyt pakkautua just sinne. Jos lihoan 3 kiloa, niin se meinaa kolmen kilon lisämöhkäleitä reisiin. Halleluja.

3. Hiukset. Koko karvainen muodostelma pääni päällä on ikuinen murheen aihe. Se on ohut, sähköinen, takkuinen ja lättänä. Ei voi enää ärsyttävämmäksi moppi mennä.

4. Jostain syystä mulla on ihan mielettömän pieni pää. Epäilen, että sieltä puuttuu kaikki matemaattiseen ja loogiseen ajatteluun vaadittavat alueet. Tähän kun yhdistetään vielä päänmyötäinen lättätukkani, niin tupeerausharja ja hiuslakka tulevat tosiaan tarpeeseen.

5. Mulla on erikokoiset jalat. Tai oikeastaan ne eivät olisi, ellei eräs varpaani töröttäisi täysin eri suuntaan kuin lajitoverinsa. Tämän varvasvammaisuuden takia joudun käyttämään kenkiä kokoa 39, vaikka muuten menis 38 ihan hyvin. Nyt luultavasti näette painajaisia töröttävästä varpaastani ja toivotte että ette olis koskeen lukeneet tätä. :---/

Peeäs mitähän perkelettä. Viimeksi kun vilkaisin mun tilaajamäärää se oli 300. Ja nyt se on jo melkein 500. 8---D Siis eihän täällä uskalla enää kodistaan poistua...

33 kommenttia:

the freelancer's fashionblog kirjoitti...

Onneksi asun 'itäisen kantakaupungin' kulmilla sillä siellä voi mennä hakemaan maitoa ihan missä kunossa ja mikä näköisenä vaan :D

May kirjoitti...

Totta on, mitä Kampista sanot. Jossain vaiheessa elämää asuin Fredalla, siellä Viiskulman päässä. Voi hyvänen aika, melkein ei kehdannut sunnuntaisin lähteä verkkareissa Kaivaria kohden lenkille...

eimie kirjoitti...

mul taas vaikeeta mennä vastaheränneenä kauppaan ihan vaan sen takia et työpaikka on ihan vieressä ja asiakkaat vois tunnistaa (hui).

et muute oo ainoo jos on pieni pää, saan yleensä metsästää pipot lastenosastolta. kevääl tuli noit s kokosii hattui ym ainaki onlyyn ja vilaan. yllättäen niistki tasan 1 oli oikeeta kokoo..

Sofia kirjoitti...

Hui! Mulla on kans tollasia piirteitä, kun noi sun "mielen vikoja" 2 ja 3! :P Mä suoristelen aina kans matonhapsuja, mut levällään olevia tavaroita en kyl yleensä jaksa siirtää paikoilleen. Ja kello on aina oltava joko ranteessa tai kännykässä, jos ei oo ni vilkuilen koko ajan lähintä kelloa seinällä. xD

Herttainen kirjoitti...

Apua, muutan parin viikon päästä Kamppiin... Pitää varmaan ulko-oven tuntumaan laittaa aina valmiiksi joku tuijottavien silmäparien läpäisyä kestävä luottoasu ja ripsiväriä sutasta naamaan niin voi käydä lähikaupassa :D

MouMou kirjoitti...

Tuo Indiskan mekko on IHANA!<3

Hanna kirjoitti...

Ja tuo on sinun "en jaksa pukeutua päivä" :D, jos minulla olisi vähintääkin pari kertaa kuukaudessa tuollaiset vaatteet ylläni olisin onneni kukkuroilla!

A.K. kirjoitti...

Yhdyn kyllä tuohon turhaan perfektionistisuuteen. Koko tiskipöytä saa olla kukkurallaan likaisia astioita ja vaatteita saa olla kaikki tuolit täynnä, mutta mattojen suoruus pitää mitata viivottimella seinästä, että on varmasti suorassa. Ja auta armias jos joku menee laittamaan maton vinoon! :)

annu kirjoitti...

luulin että näin siut yks päivä tuolla palloillessani kaupoissa, nyt kun oon helsingin suunnalla, koska näin tytön jolla oli keltaiset korkkarit. katsoin niitä kenkiä kuitenkin vielä toisen kerran ja totesin, ettet se voi olla sinä, koska olen saanut sen käsityksen, että pidät kengistäsi hyvää huolta. tuli oikeastaan surullinen olo, miunkin kengät on paremmassa kunnossa kun ne olivat, vaikka en omiani kauhean paljon huolla (ei oikeastaan tarvitse). lisäksi ajattelin vielä sitä, että koska ne on just NE keltaiset korkkarit, et varmaan päästäisi niitä sen näköisiksi kun ne olivat..

kamppi on hiukka ahdistava, tuli tässä huomattua. tuntee itsensä todella maalaisjuntiksi, vaikka en mielestäni ollut liikkeillä maataloustöihin tarkoitettuissa vaatteissa. kai sitä on vaan niin ulkona tästä meiningistä. kotona voi mennä ulos valtavassa miesten eräoppaan takissa ja verkkareissa ja olla ihan onnellinen kun ei palenna. meillä päin kaduilla tulee ehkä 2 ihmistä vastaan, helpottaa hiukan pukeutumista. :D

Anonyymi kirjoitti...

päivä jolloin et jaksa pukeutua !?! toihan on aivan ihana asu 8) etenkin toi lätsä, mistä se on? heheh, hauskoja mielen- ja kehon vikoja!

swi kirjoitti...

hehe, meidän kaupungissa voi kävellä vaikka alasti ...

nami kirjoitti...

Toihan on tosi kiva asu! :) Näytät niin eriltä noilla pidennyksillä, jotenkin nuoremmalta ehkä, mutta erittäin hyvältä ;)

Heidi kirjoitti...

the freelancer's fashionblog: Toisinaan muistelen kaiholla niitä aikoja, kun asuin Espoossa. :--/

may: No me lähdetään lenkille aina 12 jälkeen kun kadut ovat hiljenneet. :D

eimie: Ei oo helppoa elämä pienen pään kanssa. Aikoinaan mulle ei tahtonu löytyä ees tarpeeksi pientä ratsastuskyperää...

sofia: Joo ja aamulla herättyään on pakko heti tsekkaa paljonko se kello on, muuten ei tuu mistään mitään.

herttainen: Minnepäin Kamppia? Ei nyt tarvi kotiosoitetta antaa, mut suunnilleen? :D

moumou: No oon nyt alkanut kans innostua siitä! Sukkisten kanssa uskallan jopa käyttää sitä.

hanna: No sit on tietenkin olemassa myös "en jaksa pukeutua enkä aio poistua kotoa koko päivänä" -asustus, josta ei ees puhuta...

a.k.: Joo toi maton suoruus on kyllä ehdottoman tärkeä juttu!

annu: Mun keltaiset korkkarit on kyllä niin priimakunnossa, ettei niissä löydy naarmun naarmua suurennuslasillakaan. :D
Kamppi on vähän semmonen paikka, mihin kaikki tulee viimesen päälle laitettuina. Esim. Itis on huomattavasti leppoisampi paikka.

anonyymi: Emmä tiiä, jostain Seppälästä vuonna 2001 8-D

swi: No oon mäkin täällä lähtenyt kerran ilman pöksyjä liikenteeseen...

nami: Nuoremmalta näyttäminen ei haittaa yhtään nyt kun kahenkympin kriisi alkaa ulkaavasti lähestyä. 8D Ja tossa kuvassa mulla ei oo yhtään meikkiä, sekin vaikuttanee.

Anonyymi kirjoitti...

Jos Shadow Hearts: From The New World on mieleen niin kannattaa metsästää käsiin edeltäjät Shadow Hearts ja Shadow Hearts: Covenant. Ne voi olla kyllä vähän hankala löytää kun ovat aika vanhoja jo, mutta jos joskus tulee vastaan niin kannattaa napata talteen! Ja kerro toki lisää peliharrastuksestasi :).

Anonyymi kirjoitti...

no kiva, nyt en voi olla kateellinen vain vaatteistasi, mutta tuo shadow hearts oli viimeinen naula :l oon halunnut pelata sitä sarjaa ikuisuuden, mutta pihiys iskee aina. pitää tyytyä pelkkiin final fantasyihin sitten kunnes voitan lotossa (jossa helpoittais ehkä se että lottoais).

Lilya kirjoitti...

No ei meilläkään päin voi kauppaan mennä oikean kauhean räjähtäneen näköisenä :/ Mutta en kyllä ymmärrä niitä jotka meikkaa ja laittaa viimesen päälle vetimet ku menee ruokakauppaan :DD

christina kirjoitti...

Hah, minäkin olen juuri tuollainen perfektionisti. En ollenkaan sellainen perinteinen siivoushullu, sillä huoneeni on aina kuin pommin jäljiltä - silti kaikki tavarat on muka tietyillä paikoillaan ja raivostun silmittömästi jos joku on niiden paikkoja mennyt muuttelemaan.

Ja minäkin kuulun aikalailla tähän stressaan, mutta en tee mitään-kastiin. Kaikki asiat jää aina viime tippaan ja siinähän sitä onkin mukava stressailla aina kahta kauheammin.

Anonyymi kirjoitti...

Mä käyn aina tossa ihan vieressä olevassa siwassa, ja siellä on AINA sama myyjä..ja mä ravaan siellä suunnilleen joka päivä. D:

Herttainen kirjoitti...

Hula Hula Boutiquen yläkertaan ;) Asutaan siinä vain muutama kuukausi niin vaikka joku mua rupeis vakoilemaan nyt niin loppuupahan sit ainakin jossain vaiheessa :D

mr_spaceman kirjoitti...

Hauskaa lukea, että jollakin on liian pieni pää. Minulla taas pää on aivan liian iso, ei mitään toivoa löytää sopivaa pipoa/hattua henkkamaukasta tai muista paikoista, paitsi ehkä miesten osastolta (ja nehän vasta tyylikkäitä ovatkin).

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi mä asun tällaisessa pienessä käpykylässä, että uskaltaa lähteä lähikauppaan ihan minkä näköisenä tahansa. :p

Anonyymi kirjoitti...

heeeh mäki näin sut yks päivä =)

at kirjoitti...

Ainahan ittestään löytää niitä huonoja puolia :;D Ajatteleppa hyviä ;))

Jenny kirjoitti...

Hihii, täälä toinen pikkupää, olen ajatellut myös omsta pääkopastani puuttuvan jotkut tietyt osa-alueet;D

Mirell kirjoitti...

Back from Saksalandia, bongailin ihan samoja kenkiä mitä esittelit edellisessä postauksessa! Se "itsepalvelukauppa" oli muuten nimeltään Deichmann ja se, mistä ne 15 e maksaneet (nyt oli muuten enää 10 e :D) punaiset kengät ovat, oli kai Tack. Jukoliste, oli muuten maa täynnä halpoja kenkiä, meinasin seota. Suomeen sama hinta- ja laatutaso, KIITOS!

Mäkin muuten suoristelen maton hapsuja ja sekoan, jos en tiedä mitä kello on.

Anonyymi kirjoitti...

Sulta tulee kauhian harvoin postauksia =(

Heidi kirjoitti...

anonyymi: Kyllä mä innostuin tästä pelisarjasta sen verran paljon että ihan varmasti aion noi muukin haalia kasaan.
Eihän tässä harrastuksessa nyt paljoa kerrottavaa oo: selkä väärällä on pelejä väännetty 7-vuotiaasta asti. :D

anonyymi: No mulla alkaa olla toi aika finaalissa, että jos satut jossain lähistöllä asumaan niin voin kyllä vaik lainata sitä. ;---)

lilya: No siis onhan se aika outoa.. Mut tapansa kulalkin.

christina: Lohdullista kuulla etten oo ainoa!

anonyymi: No mulle sattuu AINA sama myyjä silloin, kun ostan Pirkka-tampooneja. :----)

herttainen: Haa, Fredalle siis. Sittenhän asutaan aika lähekkäin, mä asun nimittäin sen poikkikadulla.

mr_spaceman: Päitä on nähtävästi joka lähtöön. :D

emmisusanna: Sietää olla onnellinen!

anonyymi: Ihanaa <3____<3

at: No onhan niitä hyviäkin tietty, mutta tässä oli tarkoituksena just keksiä niitä huonoja.

jenny: Ihanaa, etten oo ainoa!

mirell: Ää hei nyt Saksa-ostospostausta kehiin ja äkkiä! :D Haluun nähä!

anonyymi: Pitää tätä elämääkin hieman vaalia.

pina kirjoitti...

tälläsiä on kiva lukea ;)
totta toi, mitä sanoit Kampista.

Liis kirjoitti...

Toivon todella paljon että päivittelisit blogiasi useammin! <3

Alisa kirjoitti...

Jaksaisiksää käydä vastaamassa tohon Syksy saapui postaukseen mun yhteen kysymykseen? :)

Idhren kirjoitti...

Söpö asu ^^

Jos sävyt häiritsevät kuvassa, niin ihan pätevä kikka on opetella säätämään värejä kuvanmuokkausohjelmalla :> Gimp esim. on täysin ilmainen vastine Photarille, sillä minä säädän nykyään kaikki kuvani :)

Mä oon alkanut odottaa taas vaihteeks Wowin Wrath of the Lich King -laajennusta ;o Vois tällä kertaa ottaa peliin sellaseen täydellisen ropetusmoodin, niin ei ehkä mene maku pelailuun samalla tavalla kun sen vuoden aikana, jollon pelattiin sitä joka päivä tuntikausia -.-

Ranna kirjoitti...

Hehe, minulla on taas ihan törkeän suuri pää!
Minua on vielä lisäksi siunattu hyvin pienellä yläkropalla, joten arbuusini koko korostuu entisestään. Pääni ympärysmitta (60,5 cm) on itse asiassa hieman suurempi kuin vyötäröni (58 cm). Tästä ei sinänsä ole mitään muuta haitta kuin että hattuja ei löydä millään. Varsinkin somille vintage-päähineille voi suosiolla heittää hyvästit. Paitsi jos onnistuu löytämään sellaisia, jotka on tarkoitus kiinnittää pinneillä hiuksiin. :)

Anna kirjoitti...

Voi voi, voisin kopioida tuon mielenvikoja osion melkeinpän kokonaan itselleni, on muuten aivan samaa tekstiä nimittäin tulossa:D