tiistai 19. elokuuta 2008

mulle

Tää ei nyt vaan oo enää yhtään kivaa. Oon taas kipeänä. Ei sillä, että olisin tässä välissä ehtinyt edes parantua, mutta räkätaudin tilalle on tullut taas kuumetta. Ja kyllä, pakko päästä valittamaan asiasta. Rikulle oon valittanut jo niin paljon, ettei myötätuntoa heru enää sieltäpäin...

Valituksesta kivempaan asiaan, joka on mikäs muukaan, kuin vaatekaapin kartuttaminen uusilla jutuille. <3___<3 Eli ostoslistaa syksylle:


Täydelliset nilkkurit. Parasta olisi, jos ne olisivat a) punaiset ja b) kiiltonahkaiset. Kuvassa esiintyvät Elloksen nilkkurit ovat aika kivat, mutta eivät kuitenkaan täydelliset. Etsinnät jatkuvat.




Punainen (kiilto?)nahkalaukku. Tai pikemminkin tekonahkalaukku, en usko että mulla on varoja mihinkään nahkaiseen. Jokatapauksessa, kangaskassit ja talvi eivät kuulu yhteen. Ja punainen.. no koska punainen. Esim. Minna Parikan suunnittelema laukku olisi varsin passeli! Joulupukki hoi.




Niittivyötärövyö. No joo, minäkin... Puolustaudun kuitenkin sillä, että olen aina ollut niittien suuri ystävä, ja yläasteella kouluun raahautuminen tuotti suurta tuskaa kaikkien niiden niittivöiden ja -rannekkeiden painon alla.. Voi niitä aikoja. <3___<3 Anyway, Asoksen vyö olisi sanalla sanoen täydellinen.




Syksy- ja talvikäyttöinen luottomekko. Ritva Fallan Marimekolle suunnittelema mekko olisi täydellinen. Voisin käyttää sitä kyllästymättä koko talven. Valitettavasti se ja budjettini eivät kohtaa millään tasolla. Joulupukki, olethan jälleen kuulolla? :---)




Takki. Mulla on maailman tylsin takki. Se on H&M:stä, ja joka toisella on samanlainen. Asiahan ei haittaisi mua lainkaan, jos syvästi rakastaisin takkiani, mutta valitettavasti asia ei näin ole. Se on ostettu välttämättömästä pakosta eräänä alkutalven kylmänä päivänä, kun perskarvat jäässä ja takittomana bussia odotettuani tajusin että ei näin. Nyt etsinnässä olisi jälleen kerran se täydellinen yksilö. Mm. militarihenkinen sykähdyttäisi. Ja jälleen kerran Asokselta löytyy ratkaisu pulmaan. En voi sanoin kuvata, kuinka paljon vihaan postikuluja.



Ruudullinen vaatekappale. Olen rakastanut ruutuja AINA. Itseasiassa siitä hetkestä lähtien, kun mut pakotettiin laittamaan ekan luokan koulukuvaan järkyttävä ruutuliivi, johon oli jostain käsittämättömästi syystä ympätty sekaan myös elefantin kuvia. Tunsin jo silloin sädehtiväni.


Ja lisäksi niitä neuletakkeja, joita en koskaan saa aikaiseksi hankkia, ja joiden puuttumista tuskailen joka ikinen aamu.

Kuvat: ellos.fi, marimekko.fi, asos.com, minnaparikka.com

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jostain kumman syystä olen itsekin ihan hurahtanut niittivöihin. En olisi uskonut koskaan tällaisen päivän koittavan, mutta niin se vain menee, elämä on täynnä yllätyksiä mun kohdalla :D

MouMou kirjoitti...

Hyvä lista. Niitit ovat minunkin ystäviäni, nam!<3 Itsekin väsäilen täällä Joulupukille listaa asioista, joihin oma budjetti ei riitä!:D

modegerecht kirjoitti...

tuo ruutupaita on tosi söpö. kyllä kelpaisi (muutenkin täytinäisen) kaappini lisukkeeksi :)

Roosa kirjoitti...

Tuo Ritva Fallan Marimekko-mekko (:D) on kyllä upea, harmi etten ole voittanut lotossa lähiaikoina :P

ANNIKA VISKARI 魏艾妮 kirjoitti...

Niitti vyöt kivan mekon kaa on itseasiassa aikas kivan näköstä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Itse sain juuri toteutettua omaa listaani ruutupaidalla. :D Punaiset nilkkurit minulla on jo ennestään, mutta ilmat ovat vielä niin lämpimät, etten ole päässyt niitä vielä käyttämään. :)

miukku kirjoitti...

Nuo elloksen kengät ovat muuten mulle ainakin tosi sopivat, siis lesti on jotenkin tosi hyvä :D ja kato, tilaat sieltä asokselta paljon niin ei se tunnu niin pahalta se postikulu :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi, harmi että olet taas kipeänä! Ootko käyny lääkärissä, ettei olisi mitään vakavempaa sitten? Paranemisia sulle!

Joo, tuolta listalta löytyi aika paljon samaa kamaa, mitä meitsi kelpuuttais. Pitää nyt kattoo :)

Anonyymi kirjoitti...

Voitko pliisssss laittaa sun tän päivän asun (siis 20.8)!!!!!!!!!! oo kiltti..... päivän asuaja kaipaan viel enemmän... AIVAN IHANA BLOGI!!!!!

HEIDI kirjoitti...

miu: Semmosta se on.. Yleensä semmonen juttu, mitä aluksi kaikkein eniten vierastaa, saa myöhemmin ihan villiksi.

moumou: Joulupukin on paras olla rikas mies! Se sun niittilaukkus on ihana. *___*

modegerecht: On se. Vastaavanlaisia on näkynyt H&M:llä, harmi että tililläni on tällä hetkellä 10 senttiä..

roosa: Mulla tulee tippa linssiin kun katsonkin sitä. Se on vaan niin täydellinen. Mulla ei oikeastaan ole mitään tietoa, paljonko se oikeastaan maksaa, mutta veikkaisin että sadoissa euroissa liikutaan?

shine: Todellakin on. <3___<3

vadelma: Mä en oo nähnyt punaisia nilkkureita oikein missään. :< No mut ehkä niitä viel tulee.

miukku: Onko näin! Otapa joku kuva missä sulla on ne kengät jalassa, haluan nähdä ne in real life. :D

tiuhti: Emmä usko että tässä mitään vakavaa on, oon vaan niin kärsimätön että lähden aina puolikipeänä liikehteeseen. ;/

anonyymi: Nojoo voin, vaik ei se mikään kovin spesiaali ole. :D

Anonyymi kirjoitti...

kiitti!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

perskarvat jäässä... :D Sulla on mieletön touch kirjoittamiseen, keep going girl! <

Anonyymi kirjoitti...

Marimekon mekko.. Ihana.
Njän-njän, mulla on syyskuussa synttärit, silloin saa pyytää (lue: vaatia ja ruikuttaa) lahjuksia.. Mulla on jo listalla läpinäkyvä sateenvarjo-oon halunnu sellasen ehkä AINA. :)

Paranteluja, lähetän parit voimaa antavat virtuaalihalit :)

tinyisbeautiful kirjoitti...

toi Fallan mekko on NIIIIIIIIIIIIIIN ihana! Ja noi kengät ja vyö... Ah, haluan ne kaikki!

Palkkapäivää (ja joulua :D) odotellessa....

May kirjoitti...

Neuletakkeja ei tosiaan voi koskaan olla liikaa.

anette kirjoitti...

Oih, ihanat kengät noilla tytöillä tos tokas kuvas! Myös noi Elloksen kengät on nätit. :)

Unknown kirjoitti...

Se on kyllä tosi kumma ku niitä neuletakkeja ei tuu koskaan ostettua ja niitä todellakin tarttis huonoina pukeutumispäivinä ja muutenkin ,omalta ostoslistalta löytyy neuletakkeja myöskin ja parasta kans ostaa ne sitten että taas oon koko talven yhden neuleen kanssa tuskaillen :D