perjantai 29. elokuuta 2008

uudet kengät ja dita von teese -kuvaspämmi

Tänä aamuna keksin vaikka kuinka monta hyvää syytä olla menemättä kouluun. Mm. "en jaksa pestä tukkaa" ja "kolme tuntia äikkää :---(" saivat mut vakuuttuneeksi siitä, että kotiinjääminen on pop. Vaikka lintsaaminen on ollut viikoittainen harrastukseni ekalta luokalta lähtien, rupeaa aina omatunto jossain vaiheessa kolkuttamaan.
Omatunnon ääni tukahdutetaan tietenkin shoppailemalla.


Kengät Dinsko 6,90 e (alkuperäinen hinta n. 50 e) En todellakaan tarvitsisi enää yhtiäkään kesä-/kevätkenkiä, mutku hei 6,90.

Ostin myös aivan valloittavan mekon, joka eksynee huomiselle baarireissulle päälle.

Elän taas aivan järkyttävää pukeutumis - ja ulkonäkökriisin aikakautta. Nytkin nökötän tietokoneen ääressä Rikun tuulipuvun housuissa ja jossain kuppasessa pääkallopaidassa. Huomattavasti mielummin näyttäisin tältä:


Siis mua ei kiinnosta toi blondi heitukka YHTÄÄN. Dita on vaan niin kuuma ja toi takki on suoraan unelmistani.


Kokopunainen. <3____<3 Sit kun/jos joskus menen naimisiin, niin hääpukuni tulee todellakin olemaan punainen.




Luultavasti hienoin vaatekappale ikinä. Tässä kyllä kehtaisi kipsutella Masalan lukion käytävillä....




Tää on jotenkin vaan ihan überkiva!


Ahh kokomusta.


Jos paria kuvaa ylempänä esiintyi jo Maailman Kaunein Mekko, niin tää on sit toisiks kaunein.


Rakastan korsetteja. Itsekin omistan muutaman (jäänteitä villeiltä goottiajoiltani), mutta valitettava ikuisuusongelma on, että niiden käyttämiseen soveltuvat tilaisuudet ovat harvassa. Tämän kuvan inspiroimana aion ehdottomasti laittaa polka dot -konserttini Infected Mushroomin keikalle. *___* (korsetti on tämä, itse tosin ajattelin yhdistellä sen hieman erilailla.... en muuten oo koskaan tajunnut noita muovihelmikasoja jotka laitetaan lillumaan tohon.)


Jopa leppikset näyttävät eroottisilta Ditan kanssa samaan kuvaan päädyttyään.

Peeäs olenko muuten ainoa, joka ei voi sietää BB:tä? Kaikki elämänmeno lopahtaa kello 22.00, kun koko Suomi liimautuu telkkarin ääreen. Itse vilkaisin sen ekan jakson, ja kun löllyvät tissit ilmestyivät ruutuun (+ se turkoosi verrytteluasu...) päätin että nyt riitti. Ja tarkoitan tällä tosiaan Suomen BB:tä. Esim. britti-BB, jota katselin joskus vuonna 2003, oli ihan mielettömän hyvä. Valtaosa suomalaisista on vaan niin järkkyjä.

Peepeeäs. Olin tänään spinningissä. \,,/ Tästä tää lähtee! Ja huomenna alkaa uusi, säteilevä elämäni. <3___<3 Tuulihousut poltan roviolla.

30 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Ihanaiset uudet kengät!<3 Ja äkkiä kuvaa siitä mekostasi.:) Ei saa noin vaan ohimennen mainita!:D

anna kirjoitti...

aa mekosta kuvaa! ♥ niin ja ihanaa löytää tästä maailmasta toinen, joka ei kestä bb-hömpötystä.

Camilla kirjoitti...

Kyllä hän on niin kaunis ja tyylikäs nainen että.. =P

Et ole ainoa, yritän välttää sitä ohjelmaa hinnalla millä hyvänsä.
Suomessa on liikaa ihmisiä jotka ovat valmiita nolaamaan itsensä vain saadakseen julkisuutta.

NIINA kirjoitti...

Noup, et ole ainut. Mä en myöskään voi sietää sitä ohjelmaa. Suomalaiset on niin vitun pellejä et ei voi kuolla häpeästä. "Kyllä se vähän kävi toisella puolella hipaisemmassa pippeliä ;----D" Huraa.. itse katsoin ekan ja tokan jakson (huom, ikinä en oo sitä aiemmin seurannu!) ja sit tuli olo et ei oo tosiaankaan mua varten enkä tajua mitä ihmiset siinä näkee. :D

NIINA kirjoitti...

*et ei voi KUN kuolla häpeästä

sarakissa kirjoitti...

Komppaan kyllä, BB saa aikaan lähinnä tuskanväristyksiä. En voi tajuta kuka oikeasti muka nauttii siitä ohjelmasta, ellei joku oma tuttu ole siellä. Tai no, nauttiminen varmaan on silloinkin kaukana :)

v kirjoitti...

voi noita dita von teesen kuvia, jos saisin hänen vartalonsa ja vaatekaappinsa ja kalpean ihon. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ditaditadita <3

Ja mä en myöskään voi sietää koko BB-ilmiötä, vihaan kaikkia jotka kattookin sitä ohjelmaa :D kertoo selkeästi älykkyyden puutteesta.

Tajja kirjoitti...

Et todellakaan ole ainoa joka BB-villitystä ei voi sietää! DD: On se sit siistiä kun omaa nimeä näkee lööpeissä etuliitteellä BB!

Anonyymi kirjoitti...

Et ole todellakaan ainut joka vihaa BBtä, minäkin vihaan. En tajua mitä järkeä koko ohjelmassa on. Pidän siitä leppismekosta. ♥

12345678 kirjoitti...

Tulipa nostalgisia muistoja tuosta lintsaamisesta! :D Vanha totuushan on, ettei voi kunnolla laiskotella jos ei ole mitään, mitä sillä aikaa pitäisi oikeasti tehdä! Mikä sen parempaa, kun jäädä kavereiden kanssa juomaan kahvia ja lörpöttelemään turhista, kun oikeasti pitäisi istua kasvatuspsykologian luennolla. Lintsaaminen kunniaan :P (Opettajana mun ei ehkä kyllä pitäisi olla tätä mieltä:D)

Anonyymi kirjoitti...

en mäkää seuraa, kaikki sanoo että ne kattoo vaa "ku ei oo muuta tekemistä", "se on niin huono että katon". JUSTJOO :---DD
ps. laita kuva susta urheilutamineissa ;)

BlueberryNight kirjoitti...

Viimekausi oli BBssä mun mielestä hyvä vaikken kyseisestä sarjasta tykkääkkään mutta meillä oli jättimäinen biologian projekti jota tein viikon ajan joka ilta ja oli tv päällä ja BBhän sieltä tuli ja jäin niin koukkuun siihen vaikka oli aiemmin vihannut koko ohjelmaa. Nyt katsoin ekan jakson ja meinasin kuolla myötähäpeästä eikä ole tullut enää katseltua :D

Anonyymi kirjoitti...

mikä vika blake livelyssa :(

Anonyymi kirjoitti...

siis mä INHOON bb-minnaa, jo ekana iltana se heilu niide järkyttävän kokosten tissiensä kans, ja selitti miten äiti häpeäis häntä.. ja seuraavana iltana uusiks. Se ihminen suoraansanottuna oksettaa mua, mut onneks en oo muutenkaan bb-fani, joten ei harmita etten pysty vilkasemaankaan sitä oksentamatta.

Ah, dita on ihana! Joko sä oot tehnyt sen dita haasteen, joka vissiin moumoulla oli alunperin? En ainakaan huomannut vielä,mut voi olla et muutama postaukses jääny välistä.

Anonyymi kirjoitti...

Ditan vaatteet ovat upeita, minäkin voisin ottaa tuollaisia vaatekaappiini. :) Etkä muuten ole ainoa, joka ei jaksa BBtä! :D

Josephine kirjoitti...

herkullisia vaatteita Ditalla,BBtä en oo seuraillu muuta kuin viimevuonna,tän vuoden asukkaat on aika p*skat joten vähille jää :P

Anonyymi kirjoitti...

En aina jaksa kommentoida, vaikka tekstisi ihania ovatkin, mutta nyt päätin. Olet vaan niin ihana. :D Ehdottomasti kolmen lempiblogini kärjessä keikut!

KIIA kirjoitti...

ihanat kengät ja olen täysin samaa mieltä kanssasi suomen BB:stä.

Asta kirjoitti...

dita on kyllä aina yhtä drammaattinen ja pukeutuminen ihan omaa luokkaansa! kyllä noin edulliset kengät voi aina ostaa :)

niin ja en ole koskaan seurannut BB:tä, enkä kyllä suunnittele seuraavanikaan...

Roosa kirjoitti...

Miten ihmeessä sinä aina teetkin noin hyviä löytöjä, nuo kengät ovat yliyli-ihanat!

Anonyymi kirjoitti...

Opiskeletko lukiossa?

Julia kirjoitti...

Arvaa tekisikö mieli juosta Dinskoon katsomaan löytyisikö sieltä noita samoja vielä!

Peeäs. En katso BB:tä, en voi käsittää miten ketään kiinnostaa. Tosin en katso muutenkaan pahemmin TV:tä.

Anonyymi kirjoitti...

Heidi, onpa kauniita Dita-kuvia! Samanlaista tenhoa kuin vanhoissa hollywood-tähdissä... ja taas muistaa miksi klassinen tyyli toimii. Aina.

don't be blue kirjoitti...

siis mää vaan kysyn, että miten voi olla noin hyvä säkä että hienot kesäkengät löydät noin halvalla? :D epäreilua.

ja miksi dita von teesen täytyy olla niin ihanan täydellinen.
epäreilua sekin.

Anonyymi kirjoitti...

Tunget ihan mielettömän taitavasti huumoria tekstiesi väliin niin lukeminen ei käy tylsäksi :) Ihailen ihan sua miten joku osaa noin hyvin! Näin sut myös kävelemässä jokunen päivä sitten kamppiin, melkein morjestin mutta luonnollisesti jänistin. Ja oot mielettömän kaunis ja sun tyylis on uskomattoman upea :=) Ainut blogi Colour me:n blogin lisäksi, jota luen.

HEIDI kirjoitti...

anonyymi: Eihän siinä sinänsä mitään vikaa, mut aika sittiäinen Ditan rinnalla!

la: Jep! Vika vuosi menossa.

anonyymi: Yy miks kaikki aina bongailee mua. 8D Mutta kiitos kommentistasi, vähintäänkin tuplaantui motivaatio pitää tätä blogia. :>

Anonyymi kirjoitti...

NN on niin hirveä että se on pakko katsoa.

Kuulun vissiin niihin puolen miljoonan ihmisen joukkoon,jolla ei ole elämää...

Silloin kun en katsele BBtä, luen muotiblogeja.

:)

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin ihailen Dita von Teeseä vanhana goottina. Olen luonnonkalpea ;-) Oma hääpukuni toissa kesänä oli musta. Punainen on varmasti myös hyvä vaihtoehto. Siitä BB:stä...luovuin televisiosta 8 vuotta sitten enkä ole sitä kaivannut.

HEIDI kirjoitti...

anonyymi: Jos aikaa piisaa, niin suosittelen oman blogin perustamista! Sen parissa kuluu aika rattoisasti.

anonyymi: No itse katon telkkaria ehkä tunnin kuukaudessa, joten ihan hyvin pärjätään täälläkin ilman.
Musta hääpuku kuulostaa myös ihanalta. Mun äitihän ilmoitti heti, ettei tule mun häihin, jos mulla ei ole perinteistä valkoista pukua. 8----D Omapahan on menetyksensä sit...