sunnuntai 21. syyskuuta 2008

sunnuntainen aikaansaamattomuus

Kuten aiemmin jo mainitsin, perjantai oli kirppispäivä vailla vertaa. (Kirjoitin tän jutun jo eilen, mutta unohdin julkaista. 8D Hienosti toimittu.)


Mekko 3 e. Oon maailman huonoin käyttämään rentoja vaatteita, mutta josko se tästä lähtisi urkenemaan. Rakastan noita jättitaskuja. <3____<3 (Ne muuten EI lörpötä noin villisti silloin kun mekko on päällä)



Viitta 3 e. Se on malliltaan niin ihana, mutta toi väri........... Vauvavaaleansininen. Yyy, ehkä kamalin väri päällä maan. Voisin kumminkin kuvitella, että kokomustan kanssa tämä toimisi. Tai sitten värjään sen. Kellään kokemuksia vaatteiden värjäämisestä? Malli on kuitenkin niin siisti, ettei sitä voinut jättää ostamatta.

Ja lopuksi niin perus, mutta vaatekaappini pelastus:


Punainen neuletakki 4 e. Tätä mä oon niiin tarvinnut. Sattuu olemaan vielä just oikean kokoinenkin. Halleluja. Eipähän tarvinnut pulittaa kahtakymmentä euroa.

Viikonlopun paras uusi musiikkituttavuus on Velvet Acid Christ. Aivan mahtava bändi, enpä ole muuta koko viikonloppuna kuunnellutkaan. *____*








Heitetääs tähän loppuun vielä Sallalta viety meme.

Milloin aloitit meikkaamisen?
- Joskus tossa yläasteella. Kasi- tai ysiluokalla.

Suurin kauneusmokasi?
- Varmaan ernuaikojeni törkeen paljon kajalia + vihreää luomiväriä. Mistään pohjameikistä ollut koskaan kuullutkaan.

Kuvaile arkimeikkiäsi:
- Meikkivoidetta ja puuteria, valkonen luomiväri (joskus ruskea jos jaksan/ehdin), ripsari, eyeliner, poskipuna, kulmageeli.

Suosikkimeikkimerkkisi?
- Lumene on aika mainio.

Kuinka kauan sinulla menee aikaa arkimeikkiin?
-5-20 min (useimmiten se 5)

Olet lähdössä ulos ja saat käyttää vain kahta tuotetta meikkisi tekoon. Mitkä tuotteet valitset?
- Kulmageeli kulmakarvojen muotoilemiseen. Se riittää. o/

Minkä kauneudenhoitotuotteen ostit viimeksi?
- Öö... Tästä on jo kuukausia. 8--D Ei voi muistaa. Eiku joo. Pirkka meikinpoistoaine. \,,/

Huonoin kauneustuoteostoksesi?
- No se Kanebon ripsari.. Kamalaa paskaa (anteeksi ronski kielenkäyttöni) ja maksaa mielettömästi. Tosin en mä sitä itse ostanut, vaan sain joululahjaksi.

Kolme parasta kauneustuotettasi?
- Dream matte mousse ja öö...

Milloin viimeksi heräsit meikit kasvoillasi?
- Tänään. Siis kuka jaksaa ruveta putsamaan meikkejä baari-illan jälkeen? Meikäpoika ainakin sammuu samantien. Useimmiten eteisen matolle.

Kuinka monta huulituotetta (huulipunat, huulikiilteet, huulirasvat ym.) omistat?
- No joku 5?

Unelmien kauneustuote?
- Puoli vuotta sitten olisin toivonut tarpeeksi vaaleata ja halpaa meikkivoidetta, mutta nyt oon sen löytänyt. o/ Joten eipä voi valittaa.

23 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos toi sun vaalenasininen viitta on keinokuitua niin voi olla haastavaa, jos laitat sen mustaan dylonväriin niin siitä _saattaa_ tulla hailakanharmaa...
Luonnonmatskuun värit tarttuu paremmin. Ja kattilaan, älä keitä sen jälkeen samassa padassa nuudeleita :D

Anonyymi kirjoitti...

..siis vaaleansininen.

Anonyymi kirjoitti...

Omg. Tuo eka mekko on aivan täydellinen! Ei vitsit mikä löytö
<3___<3 (tuo hymiö on nyt vaan niin osuva!)

Anonyymi kirjoitti...

ihana mekko<3

Anonyymi kirjoitti...

ilonan viestiin sellainen korjaus, että polyamidi värjäytyy ihan hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

ihana mekko :)

MouMou kirjoitti...

Haha, voi sinua!:D Itse harkisten viiltelyä, jos herään meikit naamassa. Se on tapahtunut minulle kaksi kertaa elämäni aikana ja kadun kumpaakin.;)

iinap kirjoitti...

ihana tuo harmaa lerppuhame!0_o
ja pakko kyllä todeta että mun mielestä kanebon ripsari on ehkä paras meikkituote koko maailmassa:D ei tarvii koskaan pelätä pandakarhusilmiä:P

Taru kirjoitti...

mun kaveri värjäs jonkun paitansa, osti anttilasta värin millä se värjäsi sen. se tarvitsi siihen lisäks suolaa ja kumihanskat. enempää en tiedä :DD

ritu kirjoitti...

suloinen mekko! hah, itse heräsin meikit naamalla viimeksi tänään, hyvä baarireissu takana ja aamulla kotiin tullessa nukkuminen houkutteli paljon enemmän kuin naaman puhtaaksi kalttaaminen o__O kyllä ne meikit aamuun asti pesemistään odottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jos on väh. puolet on luonnonkuitua niin eikun viitta koneeseen ja Nitor-paketti perään. Ja pitäis tulla ihan hyvä. Ompeleet tosin yleinsä jää alkuperäsen värisiksi kun tuppaa oleen keinokuitua.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi tasku mekko. Mäki haluun! En oo ite koskaa värjänny, mut tutut on. Paras tulos tulee kait, ku värjää kattilassa eikä pesukoneessa. Mut lanka jää kyl vaalensiniseks.

Siru kirjoitti...

mukavan näkoinen toi rento mekko. Itse oon värjäilly batiikki-väreillä ja on tullut hyvää jälkeä.

juliet xxx

rouva o kirjoitti...

Dylonilla ja sitten jollain toisella firmalla jonka nimeä en muista, on pesukonevärejä. Tosi helppoja ja yksinkertaisia käyttää, tosin johonkin keinokuihin värit ei tartu kunnolla tai ollenkaan, mutta mitä siinä menettää jos kokeilee.

Mä en IKINÄ nuku meikit naamalla johtuen siitä, että herkkääkin herkemmät silmäni tulehtuvat ja sitten ei käytetä meikkiä viikkoihin ja koska en voi mennä ulos ilman meikkiä on pakko aina jaksaa pestä meikit pois.

anskusiili kirjoitti...

Itse olen värjännyt vain pellavaaa (tulos oli hyvä), mutta keinokuitujen kanssa on toki eri asia. Kannattaa kaupassa tädiltä kysyä, sopiiko värjäys materiaaliin!

Minäkään en ole kovin tarkka meikkien pesun kanssa, eikä iho kyllä ole tähän mennessä mukissutkaan. Kyllä toki normaaliarkena pesen meikit ennen nukkumaanmenoa (jos edes olen meikkiä käyttänyt), mutta baari-illan jälkeen moista harvoin tapahtuu.

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö nauroin tolle eteiseen sammumiselle :D Itse olin onnistunut pesemään lauantaiyönä naaman, siis en ikinä muista pestä sitä baarireissun jälkeen. En kyllä muista siitä naamapesusta mitään :D Oli kyllä hiukan freesimpi olo aamulla kun silmät ei ollu muurautunut umpeen ripsiväristä, niinkuin yleensä :)

nadjastrange kirjoitti...

ihana taskumekko!

mä oon värjäilly vaatteita pari kertaa dylonin pesukoneväreillä.

värjäys on onnistunu hyvin, tosin joidenki vaatteiden lankoihin ei tartu väri. sun ei siis kannata värjätä sitä viittaa esim. mustaks, koska siihen saattaa jäädä vaaleensiniset langat näkyviin. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi taskumekko! Ja noi muut kans kivoja, viitta vois kyllä olla tosi jees just mustana, toi babyblue tosi söpö kans, mut.. :D

eimie kirjoitti...

ihania löytöjä. toi eka mekko on ihan mielettömän ihana. millä super kirpparilla sä oikeen oot ollu, ite en löydä about ikinä mitään. enkä ainakaan mitään tollasia ihanuuksia.

Roosa kirjoitti...

Oouuu miten ihana tuo harmaa mekko <3 Mitä kustansi? :) (toivottavasti paljon niin en ole NIIN kateellinen :D)

Unknown kirjoitti...

harmaa mekko on kiva!:>

Anonyymi kirjoitti...

Punainen neuletakki on ihana! :) Mäkin olen yrittänyt etsiä jotain ton tyylistä, mutta mistään ei vaan tunnu löytyvän :<

Mari kirjoitti...

Jokos värjäsit viitan? Ajattelin vaan että se riippuu aika pitkälti materiaalista että miten se väri tarttuu... Puuvillaisia jne luonnonkuituja on helppo värjätä, tekokuituihin tarttuu huonosti tai ei ollenkaan...
Ihana blogi sulla <3
oon nii katkera sun hiuksista,leikkautin tämmösseen lyhyen ja haikailen takasin pitkään kun on ollu lapsesta asti aina tosi pitkä tukka...