maanantai 29. syyskuuta 2008

ööö.... t. mestarillinen otsikoiden keksijä

Menipä viime viikko ihan hullua vauhtia. Mä ihan tosissani yritin lukea ruotsin ylppäreihin, mutta aina kun painuin tomerasti makkariin lukemaan, mut saattoi 5 minuutin päästä löytää syvään uneen vaipuneena, ruotsin kirja mystisesti sängyn taakse tipahtaneena. Ainakin yritys oli kova.
Itse ylppärit olivat aikamoinen fiasko osaltani: luetunymmärtämisistä en tajunnut juuri mitään ja aineetkin oli "jag heter Heidi och jag mår bra" -tasoa. Toivotaan että edes arpaonni suosii.

Nojoo, sitten muihin lukion riemuihin, nimittäin koeviikkoon. Mulle, joka teen koeviikolla kaikkea muuta kuin luen kokeisiin, tämä on aina leppoisa viikon pituinen loma. <3____<3 Tänäänkin olen kuluttanut päivääni mm. kirppareilla, Subwayssa ja muissa erinäisissä Helsingin kolkissa.



Mekko: Second hand
Neuletakki: Second hand
Vyö: Pimkie
Kengät: Seppälä
Laukku: Second hand

Olipas second hand -painotteista.



Ostin kyseisen mekon kierrätyskeskuksesta parilla eurolla. Meinasin jo jättää kauppaan, mutta Riku käski painokkaasti ostamaan sen. Ei parane vastustaa poikaystävän tahtoa (varsinkaan kun inhoaa itselaukaisimen käyttöä, ja samainen poikaystävä on lupautunut illalla päivänasukuvaajaksi).

Ja mikäli joku ihmettelee, miksi AINA roikun hiuksissani näissä kuvissa: en keksi minne muuallekaan käteni tunkisin. Ideoita otetaan vastaan.

Onko kukaan muuten pannut merkille, etten ole kuukauteen shoppaillut missää muualla kuin kirppiksillä! (No niitä kahta GT:stä ostettua vyötä ei lasketa.) Hyvä minä. o/ Pistin oikeastaan asian merkille vasta äsken. Nähtävästi shoppailulakko toteutuu parhaiten, kun ei ole siitä itse lainkaan tietoinen.

Ja shoppailuista puheenollen... Ollaan torstaina lähdössä Rikun kanssa pariksi yöksi Ruotsiin, joten nyt KAIKKI Tukholman shoppailumahdollisuuksiin perehtyneet: kertokaa missä kannattaa käydä! Missä on Topshop? Missä on Monki? Me ei olla koskaan päästy Tukholmassa vakkarikebabpaikkaa pidemmälle, joka sijaitsee heti siinä vanhan kaupunkin alkumetreillä. Että nyt ois neuvot tarpeen...

33 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

... ja missä on Forever21. Tulen kyttäämään täältä vastaukset!;D

HEIDI kirjoitti...

ONKSIEL FOREVER21? Mahtavaa <3_____<3

Ocean kirjoitti...

Ihana tuo kirppislaukku ja punainen mekko <3 Tääkin on lähdössä n. viikon päästä Tukholmaan, että vinkit kelpais mullekin ;).

Anonyymi kirjoitti...

Mintun blogissa on Tukholma -opas eli sieltä kannattaa katsoa. :) Mutta ei kai Tukholmassa Forever21 ole?

anna kirjoitti...

F21 ei ole vielä rantautunut tänne Skandinaviaan :D täytyy sanoa ettei tule väärinkäsityksiä @__@
mutta Mintun kaupasta löytyy Tukholma-opas, se kannattaa varmaan tsekata!

Anonyymi kirjoitti...

missä on se kirppis jossa käyt? voisitko kirjoitta sellaista, että missä shoppailet kun et käy h&m:ssä, ginassa jne. vaan kirpparit sun muut... :)

Maria kirjoitti...

Mintun blogin opasta meinasin itsekin suositella, on kuulemma erinomainen :P

Topshop löytyy ainakin Soukin ostoskeskuksesta, joka on T-centralin ja Åhlensin lähinurkilla. On muuten samassa paikassa myös Beyond Retro, joka kannattaa tsekata, on muuten mahtava ja laaja second hand -putiikki.

Minea kirjoitti...

Jejj tein samantyylisen matkan viime viikonloppuna :--). Kysymistäsi otin ylös Topshopin osoitteen, Hamngatan 37, joka on tosiaan siinä isossa ostoskeskuksessa. Joku Gallerie tms :D.

Nelly kirjoitti...

Hieno asu.

Emma kirjoitti...

Tukholmassa on siitä hyvät shoppailumahdollisuudet, kun kaikki hyvät kaupat löytyy siitä keskusteasta. Kannattaa mennä tunnelbanalla hötorgille, se on lähenpänä keskustan ihanuuksia kuin t-central. Tai sitten kun nähtävästi second hand kaveri olet, niin suosittelen että otatte taksin södermalmille, sieltä löytyy parhaat vintage ja second hand liikeet. hitsi kun en muista yhtään osotetta tähän hätään, mutta taksikuskiltakin voi tietty aina kysyä.

mmmmm rakastan ruotsia <3___<3 ja mun seuraavat reissut ruotsiin on vasta ens vuoden puolella :(

Micci kirjoitti...

Itse ainakin hyödyin kesällä Mintun neuvoista! Joten sinne, hophop. :)

Anonyymi kirjoitti...

ei sillä ylppäritokarilla mitään tee;)

blogissani on sulle ylläri.

Henna kirjoitti...

kuukausi sitten kävin tukholmassa ja silloin oli jo ilmeisesti forever 21:n liiketila löytynyt, koska isot ikkunat oli peitetty lafkan julisteilla ja muistaakseni ilmoitettiin,että aukeaa pian.tiedä sitten, että mikä on pian...

Success kirjoitti...

Stokiksessa ehdottomasti Södermalmiin!! Siellä on ihania pieniä second hand putiikkeja ja muutenkin aivan eri fiilis kuin muualla!

Ja aivan mahtava kasvisravintola Hermans on Slussenilta pienen kävelymatkan päässä. Laaja buffet-pöytä ja jos syö ulkona (siellä on lämmittimiä ja vilttejä joihin kääriytyä) niin näkee upean maiseman Stokiksen yli. Ja ruoka on todella hyvää ja varmasti lihaisammankin ruoan ystävä löytää ihania uusia tuttavuuksia. Tämä paikka on mahtava tankkauspaikka shoppailun välissä/jälkeen.
Kävin itse tuolla kesällä kun vahingossa törmäsin paikkaan ja ei voi kuin hehkuttaa. Ihana paikka! ♥

http://hermans.gastrogate.com/page/1

Anonyymi kirjoitti...

Urban outfitter ehdottomasti! Biblioteksgatan 5 Österillä. Söderillä sitten Måsebackelle siidereille (vaiks ehkä tähän aikaa alkaa olla viileätä..?) Tukholma on maailman paras kaupunki ja tukholmalaiset ihania!

Fiipi

Anonyymi kirjoitti...

Missä Suomessa on muka Pimkie? x__x

Aurum kirjoitti...

Hei, ei nyt liity mitenkään tähän, mutta katoin tossa aikasempia postauksiass, että tykkäät Ditasta. Niin kai katsoit kun oli eilen Huippumalli haussa ohjelmassa? ^^

HEIDI kirjoitti...

ocean: Nonii, täällähän reissataan Tukholmaan oikein urakalla. :D

anonyymi: Pitääpä käydä tsekkaamassa se!

anna: Noku näin mäkin oon käsittänyt.

anonyymi: No käyn ympäri pääkaupunkiseutua vähän missä sattuu. Vois oikeataan tehdäkin!

idhren: Yyh, hävettää kun ei tiedä ees missä Åhlens on. 8---D Joo toi Beyond Retro on nähtävä!

minea: Kiitti tiedosta! Jos se kerran isossa ostoskeskuksessa sijaitsee, niin LUULIS löytyvän. :D

nicole: Kiitti!

emma / pb: Nyt tulee niin paljon vinkkiä että tekis mieli mennä sinne ainakin viikoksi. :D

micci: Vaikutti hyvälle, tosin iski hirveä tuska että ei yksi päivä riitä mihinkään. 8<

modern day hippie: Näin oon kans huomannut ja kuullut. Pitääpä käydä vilasee!

henna: No voi vitsi, ei taida ihan mun visiitiksi ehtiä aueta. :/ Miksei me saada tänne Suomeen mitään kivoja kauppoja.

sushirobot: Hei toi kasvisruokapaikkavinkki tulikin enemmän kuin tarpeeseen! En oo oikein lihan ystävä. Kerran oon tainnut tän vuoden puolella yhen kananugetin kännissä järsiä, mutta siihen rajoittuu mun lihansyönti. :D

anonyymi: Kiitti vinkeistä! Mun Tukholmassa reissaaminen on aina tyssännyt alkumetreilä järkyttävän krapulan takia... Mutta tänä vuonna jätät nuo laivan yöriemut vähemmälle ja keskityn shoppailuun ja muuhun kivaan. :>

anonyymi: Ei missään, mutta Saksassa oli. ;>

aurum: Katsoin, hän oli aivan hurmaava! Niin pieni ja sievä ^____^

Heide kirjoitti...

Ihana punainen mekko! :)

Anonyymi kirjoitti...

Asu on tosi kiva, tykkään tosta punasesta neuletakista! :)

Roosa kirjoitti...

Heh, koeviikko oli mullekin aina kuin lomaa :D Tosin se näkyi hieman tuloksissakin.. ;)

Juuli Linnea kirjoitti...

Oi ihana asu! <3

Anonyymi kirjoitti...

Uaaa joo sun pitaa mennä Södermalmin Götgatanille siellä on (ymmärtääkseni) Monki, Bikbok (se BikBok taitaa olla joku outlet-kauppa, ainakin siellä oli suunnilleen pelkkää alennuskamaa kun minä ko. puljussa vierailin.. tosin siitä on aikaa, viime kesälomasta ;)), Myrorna ja jotain. Sinne pääsee metrolla, metrokortti kannattaa hommata ja kartta, niin turistilta kun se näyttääkin ;)

Anonyymi kirjoitti...

BikBok tosiaan myös! Niitä löytyy sieltä useampikin. Ei se kuiten outlet-kauppa oo, norjalainen pulju se taitaa olla. Ja sl-kort! Osta se!

Fiipi

aya.brace@gmail.com kirjoitti...

http://trashflash.blogspot.com/2008/07/summer-summer-summer.html

sori tämmöinen julkea mainostus, mut ositteet löytyy noista linkiestä ja kartta haltuun, niin löytää (:

Anonyymi kirjoitti...

ihana blogi <3 ois kiva jos tekisit jutun kirppiksistä jossa käyt, ku löydät aina niin hienoja juttuja :)))

Anonyymi kirjoitti...

ihanat kengät! tsekkaa haaste blogistani (:

-SL kirjoitti...

Ihanat tyylit!:)

Sonia kirjoitti...

Aaah, kirppikset, suurimman osan laukuistani olen löytänyt sieltä. Mutta mutta, kaikkia vaatteita ostellessasi älä unohda käydä Le Shop Too-kaupassa Birger Jarlsgatanilla. Siellä myydään aika ajoin infoamistani Paul&Joe Beauten tuotteita...

Unknown kirjoitti...

ahhh. haluan kanssa tukholmaan ostoksille, kaikki ne ihanat kaupat ja itse ruotsi, tukholma. tämän syksyn aika pakko päästä!

Mari kirjoitti...

Päivän asusi ovat aina yhtä hienoja. :) Ja kyllä taisi se poikaystävä ihan oikeassa olla, tuo punainen mekko on kiva ja osaat varmasti yhdistellä sitä vielä kivemmaksi. :P
Mutta siis hei, ei ylioppilaskirjoituksiin voi lukea makkarissa! :D Ainoa sopiva lukuasento on pöydän ääressä, edes sohva ei kelpaa. Muuten nukahtamisvaara on suuri. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että joku muukin heitti lottoriviä ruotsin ylppäreissä ja joo ne aineet oli kyllä tuskaa, erityisesti se viimeinen vapaa-ajanviettomahdollisuusjuttu! Oli kyllä paljon vaikeampi kuin sen kevään keskipitkä yo :<

modegerecht kirjoitti...

kaikki lähtee van tukholman. epistä :) no, voin kuitenkin lohduttautua sillä, että pääsen uudeksivuodeksi Frankfurtiin :)))

tuo harmaa vyö passa sulle tosi hyvin, oot niin kapea vyötäröstä et kateeks käy :D