perjantai 19. syyskuuta 2008

uusia rakkauksia

Eilen kotiin tullessani mua odotti eteisessä mieluisa yllätys: kenkiä! <3____<3




Ostin Seppälästä vuosi sitten vastaavanlaiset punaiset kengät, jotka olivat lempikenkäni koskaan. Valitettavasti erinäiset baarireissut, pelloilla rämpiminen (asuinhan vielä Espoossa) ja riehakkaat kesäillat olivat niille liikaa. Haikein mielin jouduin viemään ne kenkien hautausmaalle :'---(
Tänä vuonna kenkiä oli nähtävästi tullut taas myyntiin, ja Riku oli käynyt ostamassa mulle uudet punaiset ja lisäksi yhdet mustat. En voi sanoin kuvailla, kuinka paljon liikutuin tästä eleestä. Siinä vasta mies. <3

Mustia peruskorkkareita mulla ei vielä ollutkaan (en itekään tajua miten se on ees mahdollista, kun kenkiä alkaa olla jo lähemmäs 100 paria), joten tulivat enemmän kuin tarpeeseen. Ja punaisiani lupaan tällä kertaa kohdella niiden ansaitsemalla hellydellä.


Tällä viikolla on päivittäminen vähän nuupahtanut (ei mitään uutta siis), mutta enpä ole tämän sädehtivämmältä näyttänyt:


Nyt valmistumaan kaverin tupareihin! Tuparit oikeastaan alkoivat jo tunti sitten, ja meikähän istuu täällä vielä abiverkkarit päällä... Hyvin ehtii. 8D

Löysin tänään muuten kirpparilta ihan mahtavia juttuja. Niistä huomenna! Huomenna kans vähän isompaa päivitystä, kun kerrankin on aikaa. En ymmärrä teitä päivittäin bloggailevia: mistä te revitte aikaa blogillenne? :D Itse en moiseen kykenisi ikinä. Pari kertaa viikossakin ottaa koville...

26 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei mua tää nykyinen postaustahti haittaa, kun postaukset on aina niin ihania. :>

Ja aivan mielettömän söpöt kengät, näytät omistavan maailman parhaimman poikaystävän. ;> Saisi joku mullekkin pian alkaa ostelemaan kenkiä.

Anonyymi kirjoitti...

Aijai, esittelepäs meille kenkäkokoelmasi ja poikaystäväsi! 8D

Maria kirjoitti...

Se tulee aika rutiinilla se päivittäinen postaustahti :P Niitä päiviä varten, jolloin ei ole aihetta vaatetta niskaansa kiskoa eikä oikein ole mitään sanottavaakaan, voi heittää jonkun itseä naurattaneen Youtube-videon - kyllä siitä hyvää mieltää jollekin riittää ;)

Ei vaan, jokainen on yksilö, ja sä päivität juuri niin nopeasti tai hitaasti kun susta itsestäsi tuntuu parhaalta, eiks je :) Sun blogi ja sun harrastus eniveis. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kysymys, mä olinkin juuri postaamassa samasta aiheesta :) Mut silloin kun ei ole mitään hyödyllistä ja normaalia tekemistä, päivittäinen bloggailu rytmittää kivasti arkea..

Anonyymi kirjoitti...

paljonko nuo kengät maksoi?
hienot on ja kultainen ajatus oli ostaa=) !

Pineapple Penguin kirjoitti...

MITÄÄH onko sellaisiakin poikaystäviä jotka HAKEVAT korkkareita tyttöystävilleen?!? Siinäpä vasta täydellinen tapa lepyttää tai ilahduttaa tyttökaveri :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko noi maksoi? Jos siis satut tietämään. Tarvitsisin nimittäin juuri mustia peruskorkkareita. :)
Harvempi postaus on ihan kiva ettei jatkuvasti tarvii olla kyyläilemäs onko uusia postauksii tullu. Ite postailen täl hetkel kyl aika säännöllisesti, mutta eiköhän sekin koeviikon alkaessa lopu. :D

Jonna kirjoitti...

Oi, miten kivasti tehty! (pitääkin heti kertoa omalle poikakaverille...). Toi on muuten tuttu juttu, että niitä mustia peruskorkkareita ei löydy! Kenkiä löytyy se 50 paria mutta yhdetkään ei ole mustat peruskorkkarit:D

Jann kirjoitti...

Oooh, todella kauniit korkkarit. Tarpeeksi yksinkertaiset. AInut vaan, että ainoat kenkäni, jotka olen ostanut Seppälästä, hajosivat todella pian ja pahasti, joten hieman huolettaa niiden laatu. Korkokengät (harvemmin käytettävät) ovat tietysti eri asia kuin joka päiväiset kengät, että ehkä ei kannata vielä yhdestä parista tehdä johtopäätöksiä. Tarvii varmaan käydä katselemassa noita kenkiä kaupassa :)

Juu, mielettömän suloista poikaystävältä. Mun poikaystävä tuo mulle välillä jotain vaatteita, joista se on ite tykänny, mutta tuntee kyllä hyvin mun tyylin, että ei ne kamalia ryysyjä oo ikinä ollu. :)

Sara kirjoitti...

Vitsi miten ihana poikaystävä sulla! :D Kyllä mullekin kelpaisi kaksi paria kenkiä odottomasta olohuoneessa, kun tulen kotiin. Sitä paitsi nuo kengät ovat ihania! Paljonkos niillä on hintaa? :)

essi kirjoitti...

ihana poikaystävä sulla :D

Anonyymi kirjoitti...

hei esittele oikeesti sun kengät !

Anonyymi kirjoitti...

Hitsit miten siistejä korkkareita, OMG. Hitsit, sie oot tyttö nätti ja mä tykkään tästä sun suorasta postaustyylistä, jatka samaan malliin ;)

T: neiti kohta 27 vee

Anzku kirjoitti...

Sulla on oikeasti kivoja postauksia, joten ei huomaa sun postaavan "harvoin" :) Hehee, sulla on sama valmistautumistahti kuin mulla: pippalot alkaneet ja vielä kotona römpsyvaatteissa :D Aina tyylikkäästi myöhässä pippaloihin ;)

Anonyymi kirjoitti...

vautsi mikä poikaystävä sulla :---D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ele mieheltäsi! =)) Kauniita ovat. Itsekin huomannut, että halvasta hinnasta huolimatta ne kestävät ihmeen hyvin.

Täälläkin olisi yksi innokas näkemään kaikki kenkäsi! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Eilen kävin minäkin noita korkkareita pyörittelemässä paikallisessa Seppälässä ennen töihin menoa. Jätin ne kuitenkin siihen oman onnensa nojaan "kovan" hinnan vuoksi. Mikä on huvittavaa että voin ostaa sadan euron kenkiä kenkäkaupasta mutten Seppälästä 30e kenkiä. Näyttivät oikein söpöiltä jaloissasi :)

T. Fiipi "kengät kulutetaan baarissa"

MouMou kirjoitti...

Mies, joka ostaa kenkiä tytölleen!<3 Mistä niitä saa?:D Meillä vaan tapellaan siitä, ette minulla on (MUKA) jo liikaa kenkiä... *hmph*

Unknown kirjoitti...

No ei sitä aikaa aina tahdo blogilleen aina riittää,mutta vähintään kahden kolmen päivän välein on päivitettävä maksimissaan:D
Ja mistäs tuollaisia poikakavereita löytyy jotka kiikuttavat kaupasta tyttöystävälleen kenkiä?:D

Cake kirjoitti...

Olisi kiva lukea vähän kattavampi postaus kengistäsi. Suosikkiparit ja tietysti paljon kuvia! :)

pina kirjoitti...

Oi, ihania kenkiä :)
Kyllä sitä aikaa aina on, jos haluaa :D Välillä mullakin on paljon aikaa muttei yhtään jaksa mennä koneelle väsäämään postausta. Hyvä postaustahti sulla on kun on niin ihania postauksia !

-SL kirjoitti...

Mies joka ostaa kenkiä, ihanaa :) upeat nuo punaiset!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana mies.

Taru kirjoitti...

ooh, noi kengät on saatava! täydellisyys!just tollasia mä oon etsiskellytkin!
osaatko sanoa paljon ne maksaa? mun on saatava tietääää ;____;

HEIDI kirjoitti...

Kengät Seppälästä, n. 25 e!

essim kirjoitti...

Vaihdetaanko miehiä? No ei, mutta mun ei kyllä ikimaailmassa tajuais/raaskis/osais ostaa noin nättejä kenkiä. Noita tänään seppälässä kattelin, mutta vähän on liian korkeat mun käveltäviks.
100 kenkäparia? Herran jumala, multa ei löydy edes kymmeniä :(