sunnuntai 26. lokakuuta 2008

i'm the supervisor

Kello on 9 illalla ja mulla on vieläkin ihan järkyttävä krapula. Oon maannut koko päivän sängynpohjalla, eikä vois meininki enää apaattisemmaksi ja aikaansaamattomammaksi mennä.

Eikun kävinhän mä äänestämässä sentään. Luusereita kaikki, jotka eivät käytä äänestysoikeutteen hyväkseen - ja vielä kehtaavat nurista jostain.

Muttajoo, eilisen asu. Rupesin fiksuna tyttönä laittautumaan vasta juotuani neljä lonkeroa (tällä viinapäällä se on paljon), joten ihme että sain itseni edes näin edustavaan kuntoon.



Paita: GT
Kynähame: GT
Kengät: Seppälä
Oisin niiiin halunnut laittaa Biancon remmikorkkarit, mutta niistä meni korkolaput, eikä mulla tällä haavaa ole rahaa edes niiden uusimiseen. 8-D Köyhää. Paljonko muuten korkolappujen uusiminen maksaa?
Niittivyö: GT
Laukku: Second hand

Eilen oli kyllä aivan mielettömän kivaa. <3___<3 Infected oli hyvä, mutta pakko myöntää että ois voinut olla parempikin.

Neljältä lähdimme raahautumaan kotiin päin, ja se oli kuulkaas tuskallista se. Kun humalatila pääsi laskemaan, huomasin että jalkani olivat -ja ovat yhä edelleen- kaiken hyppimisen jälkeen täysin liikkumiskyvyttömät. Sörkästä Kamppiin nyt on kumminkin about kolmen kilsan matka, joten ei kiva. Nuupahdin masentuneena tienlaitaan, kunnes huomasin katukivien välissä jotain, mikä kiinnitti huomioni välittömästi: 20 eurosen! Ahhh sitä riemua. Sitten vaan taksilla snägärin kautta himaan.

Yesterday I had such a great time. But now... It's nine p.m. and I'm still having the most awful hangover ever. So just a quick update to show what I was wearing yesterday.

39 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Voi miten nätisti sinulle sopii tuo sininen.:) Ja fiksua, että äänestit! Meillä päin on kyllä ehdokkaissa parantamisen varaa, mutta niin kai se on vähän kaikkialla...

Christina kirjoitti...

Oho, aikamoinen tuuri tuon kakskymppisen kanssa!

Ja kyllähän sitä tosiaan täytyi raahautua äänestämään, sillä kerta sitä ikää on sen verran, että siihen pystyy, niin miksikäs sitä jättäisi äänensä käyttämättä. Tyhmää hommaa sellainen.

Anonyymi kirjoitti...

äänestäminen on ihan fiksu tapa, mutta en ehkä kehtaisi sanoa luusereiksi niitä ketkä eivät. on niin paljon muitakin tapoja vaikuttaa, suoraan ja toimimalla. äänestäminen on aika minimaalista ja alkeellista - monet muut valinnat vaikuttavat asioihin paljon enemmän, vaikka kulutus näin tyyliblogia ajatellen. ja valittaa, eli kritisoida, yhteiskuntaa saa mielestäni aina. yksi numero lapussa ei tee ihmisestä sen enempää maan tai kaupungin kansalaista.

särähti vaan korvaan tuo kohta. muuten olen pitänyt kirjoitustyylistäsi, tyylistäsi muutenkin.

Tuulia kirjoitti...

Tosi söpö asu :) Justiinsa intoilen vaaleista täällä kotosalla :)

Hee, mä kävelen yleensä toisinpäin, eli robalta tai kampista sörkkään :) On muuten ärsyttävä matka :D

Anonyymi kirjoitti...

Talvisaappaiden korkolappujen uusiminen maksoi viime keväänä 10€ yhteensä, mutta tämä hinnasto Lahdessa joten en Helsingistä juurikaan mene vannomaan.
Ihanaa että löysit 20€ ja pääsit sen avulla helposti ja turvallisesti kotiin :) kerrankin jollekkin sattui jotain hyvää!

HEIDI kirjoitti...

moumou: Se on hei TURKOOSI eikä sininen. :D

christina: Oli tosiaan ihan mieletön tuuri, kerrankin mua lykästi.

anonyymi: Luuseri nyt tosiaan oli aika rankka ja yleistävä ilmaus, mutta mulla on (huono) tapa ilmaista itseäni aika kärjistetysti. Uskon että ymmärsitkin sen - ja mä puolestani ymmärrän sen, että se saattoi särähtää korvaan pahasti.

winda: On todellakin. Oon mä sen joskus leppoisana kesäpäivänä kävellyt, ei siinä mitään, mutta että kaatosateessa ja rakot jaloissa.

miija: Niinpä! Kieltämättä tuli vähän huono omatunto, koska varmasti aiheuttanut jollekin paljon murhetta se kadonnut 20 euronen. 8< Mutta eipä sen sinne jättäminenkään mitään ois auttanut.

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin olin tuolla, ja aika huono maku jäi suuhun. Tosi mälsä baaritarjonta, ja lasillisesta EDiä pyydettiin viittä euroa!! "Siis mitä, oikeasti"-oli fiiliksenä. Kunnon rahastusta.

Infected oli sitten kamala pettymys :< Äänentoisto oli ihan järkyttävää, ja ärsytti suunnattomasti että vanhoja psyke-henkisiä biisejä samplattiin joku puoli minuuttia ja sitten se menee ihme puuroksi koko sekamelska. Studio 51:n keikka viime vuonna oli paaaljon parempi.
Muuten ilta oli mukava mutta noin kalliilla lipulla olisin odottanut vähän enemmän.

Ehkä ihan hyvä ettet laittanu noita kenkiä, vaikka nätit ovatkin, jalat olisi vähän mössönä :D Korkolappujen vaihto maksoi ainakin muutama vuosi sitten vain 6e, kai ne nykyään vähintään sen 10e pyytää. Käy näyttämässä suutarille kenkiä, kysyminen on ilmaista!

HEIDI kirjoitti...

siiri: Mä olin ihan eturivissä, joten siinä en vissiin huonoa äänentoistoa huomannut.
Mutta Studio viisyks viimevuonna oli paljonpaljon parempi. Meininki oli silloin paljon leijailevampi, nyt tuntu enemmän ku ois ollut jossain Metallican keikalla....

Mullakin jäi tosiaan semmonen fiilis, että jotain jäi puuttumaan.
Ois tarvittu Elation Station, Dancing with Kadafi tai joku vastaava vikaksi biisiksi, niin keikan jälkeen ois jäänyt jonkunlainen FIILIS. Nyt se oli vaan ohi ja siinä se.

Anonyymi kirjoitti...

Mikset kato koskaan suoraan kameraan?

Kysyn, koska en tuntisi jos vastaan tulisit. Paitsi vaatteista ehkä.

HEIDI kirjoitti...

anonyymi: Koska se tuntuu luonnottomalta ja epämukavalta. 8< En oo mikään linssilude.

Ihan hyvä vaan jos et tuntisi. :D

Anna kirjoitti...

Itsehän kävin äänestämässä viimeisen vuoden aikana myös Venäjän pressanvaaleissa ja eduskuntavaaleissa. Oikeus on äänestää molemmissa ja pakkohan sitä on käyttää.. SIIS tottakai mun mielipide ratkaisee tärkeät asiat;D

Seeker kirjoitti...

Lovely.
Is that a high waisted skirt or a dress?
Anyway so cute.

xoxo

Henna kirjoitti...

kävin joku aika sitte korjauttaas kaksien saappaiden korkolaput kampin suutaril ja hinta oli melkein 30€! kyl on hinnat kohdillaan... sen jälkee kävin kävin tiedustelee enemmä, mutta koska pyörin aina vaan tässä omilla nurkilla niin eipä ne hinnat paljoa laske. pikkasen edullisemmin saa kai fredalla suunnillee loosen kohdilla olevasta paikasta.

kullanmuru kirjoitti...

No ainakin sörkässä yhdellä suutarilla, jolla olen käynyt minulla viimeksi maksoi kantalappujen ottaminen 8 €, mutta sitä edellisellä kerralla (jolloin kengän kantakin oli isompi) se maksoi 16 €. Ja tuo on kyllä ihanaa löytää rahaa tuolla tavalla :D

grey kirjoitti...

Itellani makso Forumin siin jollain suutarilla 14 euroo korkolaput saappaisiin, mutta ne kyllä teki ne tosi nopee.. Mulla oli nimittäin päivän aikana hajonnu ne ja siinä sitte odottelin ilman kenkiä ku ne niitä laitto :)

Helituuli kirjoitti...

voi että löytyispä täältäkin katukivetysten välistä nuin vain kakskymppisiä, niin ei tarvitsis kituttaa nuudeleilla :---DDd

HEIDI kirjoitti...

anna: Noni, sitä on äänestetty oikein urakalla!

the seeker: It's a high waisted skirt. :)

henna: Herranjumala... Tolla hinnallahan saa jo uudet kengät. 8--D

kullanmuru: No noissa on onneksi tosi pieni toi kanta, joten saattais selvitä jollain kympillä.

grey: Kylläpä vaihtelee kovasti nuo hinnat. Pitää käydä kyselee parissakin paikassa sit. :F

hetuuu: No toi oli semmonen once in a life time experience, tuskinpa tulee toiste tapahtumaan... Mä oon muuten siirtynyt nuudeleista papuihin, kantsii kokeilla. :D

Hannaliina kirjoitti...

Heh, vaikeuksien kautta voittoon:D Eikö maistunutkin ruoka paremmalta, kun olit ostanut sen jonkun toisen rahoilla?:) Vähän niin kuin että toisen pussista karkit maistuvat paremmilta... Mutta kivannäköisenä olit liikenteessä! Äh, olen aina kadehtinut teidän tiimalasivartaloisten kapoista vyötäröä:)
T: tasapaksu tyttörukka:D

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen niin kateellinen tosta sun vartalosta!!! :D:D

grey kirjoitti...

kävis mulleki löytää 20 euroo jostain :D ihana toi musta laukku btw :))

Siru kirjoitti...

Hieno silhuetti tulee tuon hameen myötä.

juliet xxx

Anonyymi kirjoitti...

I'm happy you wrote in english cuz I don't know a word of finish! Your style is fablous!

miukku kirjoitti...

Voi kun mäkin olisin noin pieni.. Asu oli muuten aivan ihana!!

miukku kirjoitti...

Ainii, ja olen samaa mieltä niistä jotka eivät äänestä!

Jussi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jussi kirjoitti...

No nyt kyllä harmittaa ku ei tullu lähettyä :)

Anonyymi kirjoitti...

Foorumissa maksaa 12/13 euroa korkolaput, ja kantsii käydä siellä (mun suosikkipaikka, jos alat kantikseksi niin saat aivan varmasti alea) Sitäpaitsi ovat tosi mukavia ihmisiä siellä suutarissa :D

Krapulasi kuulosta ihan samalta kuin mulla aina, tsemppiä vaan kun ei siihen muukaan oikeen auta!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei ite kävin kerran laittautumaan kyllä semmosessa kunnossa että aamulla nauroin että mitä oon pukenu ylleni! :D Onneksi sie onnistuit taidokkaasti!

anette kirjoitti...

Hei sul on ollu samanlainen vkonloppu ku mulla. :D Iteki rämmin liian isoilla (eli tosi epämukavilla) kengillä aamuyöstä pari kilsaa jossain ties mis ojis, ku piti mennä jotain hienoo oikoreittii kaverille (ei ollu kyl mun idea se "oikoreitti" ei siis oikeest ees oikassu) ja samana päivänä löysin kirppikselt ostamani laukun sisältä 3,80€! :D Laukusta maksoin 2,50 eli jäin voitolle. ;) Okei joo, ei toi oo mtn sun 20€ verrattuna...

Mirell kirjoitti...

Ahahahah, kirjoitustyylisi on huippu ja tyylisi muutenkin. Paras blogi ever :------------)

Kelpais mullekin kakskymppinen kadulta. Ja äänestin minäkin ja ehdokas jopa meni läpi, wow.

Nina kirjoitti...

Laitoin sulle ehkä viikko sitten sähköpostia. Saitko sen? ;)

Anonyymi kirjoitti...

vastaa pliis opiskelun riemua postauksen kommentteihin!!

Unknown kirjoitti...

Yks vähä tuurihaukka ja ihana asu btw :)

Anonyymi kirjoitti...

Se on niin ihanaa löytää rahaa :D. Löysin tänään 2€ xd, mutta se on jo hyvä koska en ikinä löydä mitään :D.

Kiva asu muuten :). Pakko saada tuollainen vyö!

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on tatuointi? Saisikohan siitä kuvaa vai onko ollut jo? Olet tosi nätti ja sulla on ihana tyyli, kiva että jotkut uskaltaa pukeutua vähän rohkeammin :)

-SL kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus!

HEIDI kirjoitti...

hannaliinan ihmemaa: Totta! Mua piinaa myös aina järkyttävä annoskateus. Vaikka toisella ois ihan täsmälleen samanlainen fetasalaatti kuin mulla, niin himoitsen sen toisen salaattia ihan mielettömästi...

jussi: Nii-i, ois kantsinu! No mutta jos sattuisit diggailemaan Pendulumia niin sinne sit vaan parin viikon päästä. :>

anonyymi: Oonhan mä vastannutkin? Ainakin kaikkiin kysymyksiin.

anonyymi: Onha mulla, mutta on semmosessa paikassa että en rupea sitä tänne kuvailemaan. :D Lisää on tulossa joulukuussa, tällä kertaa kuvauskelpoisemmille alueille.

Jussi kirjoitti...

Pitää toi pendulumi pistää kuunteluun - tuntematonta tavaraa. No ohan siellä lastfmin mukaan muutakin kivaa.

Aava kirjoitti...

oot tosi oudon tutun näkönen! ja iiihana musta laukku!