tiistai 11. marraskuuta 2008

material happiness

TERPPA! (uusi lempitervehdykseni)

Jopas on aikaa taas kulunut viime päivityksestä. Niin ne viikot vaan lentää.

Ekana muutamia päivän asuja. Koko päivän kestäneestä sateesta (ja erityisesti sateenvarjottomuudesta) johtuen naamani ei edusta tänään. Mutta eiköhän tätä pärstää ole nähty jo ihan tarpeeksi, joten pärjänemme ilmankin.
Joten päättömiin kuviin:

This is what I was wearing today:



Mekko: Uusi! H&M -70%
Neuletakki: Uusi! H&M -70%
Kengät: Sixtyseven


En meinannut pysyä pöksyissäni, kun huomasin nämä kaksi vaatekappaletta alennustangossa. Voi sitä riemua. <3___<3 Kumpaisetkin ovat nimittäin sellaisia, joita olen jo pitkään kuolannut. Nyt ne on sit minun, 10 euron yhteishintaan.

Sekä asu viime lauantailta. Oltiin katsomassa Millennium Actress (miten rakastankaan Satoshi Konin leffoja! ja ne musiikit *_*) ja sen jälkeen viettämässä iltaa... jossakin. Alkaa vissiin tulla vanhaksi, kun ei edes muista mitä pari iltaa sitten teki.

An outfit from last saturday:



Paita: GT
Hame: Saksa
Vyö: Saksa
Kengät: Seppälä
En tiedä, mitä ne tossa maassa nököttävät, mutta jalkaan ne kuitenkin päätyivät.

Sittemmin olen lähinnä shoppaillut. Olinkin jo unohtanut, miten viihdyttävää puuhaa se on. En voinut eilisen shoppausreissun jälkeen kuin hölmönä hymyillä ja heilutella villisti muovikassejani, joissa oli vaikka mitä uutta kivaa.

Viime merkinnässä etsintäkuulutinkin jo vaatekaappiini jotain vaaleanpunaista, ja nyt sitä sitten tuli haalittua. Jokin kumma tuossa värissä on, kun se toisinaan vetää niin kovasti puoleensa, ja välillä taas kaikkea muuta kuin vetää puoleensa.


Kaulahuivi GT 12,90 e. Voiko olla mitään pehmeämpää?
Niittilaukku GT 9,90 e. Tarvitsin jonkun kivan, pienen baarilaukun, ja tämähän sopi mainiosti. Tulee vierailemaan Ellokselta toivottavasti piakkoin saapuvien kenkien kanssa Helsingin baareissa vielä moneen otteeseen.
Lisäksi pinkkejä härpäkkeitä suoraan lastenosastolta. Välillä on vaan pakkoa haalia krääsää ympärilleen.

I got this sudden urge to have something pink and completely unnecessary in my closet. So now I have. The little bag with rivets is just perfect for going out.


And talking about pink... Uusi kännykkäni! Edellinen tosiaan hukkui tuossa taannoin, ja kahden viikon kännykättömyyden jälkeen oli aika hankkia uusia. Mulle on aina ollut ihan sama, millainen kännykkä mukanani kulkee - kunhan sillä pystyy soittamaan ja lähettämään tekstareita. Mutta täytyy myöntää, että tämä söpöläinen vei viehkeällä muotoilullaan sydämeni. <3___<3 Eikä 45 euron hintakaan kovin paha ollut.

Losing cellphones is something I'm really good at. I've managed to lost around 7 phones during this year. A couple of weeks ago I did it again.. So now, once again, I had to buy a new one.




Kuten olenkin jo pariin otteeseen hehkuttanut, lauantaina on kauan odotettu Pendulumin keikka. o/ En yksinkertaisesti voinut vastustaa ihanaa tyllihametta (GT, 24 e) ja keiju-mikä-lieneekään-toppia (GT, 12 e), joten nyt on sekin vaatekriisi ratkaistu. Jälleen kerran etsintäkuulutan Elloksen kenkin perään, sillä tämä asu suorastaan huutaa niitä seuraukseen. Toivottavasti ne ehtis saapua. :F Ja joo Pendulumiahan sinne mennään kuuntelemaan, mutta kun kerrankin on tilaisuus pukeutua kivasti niin otan siitä kyllä kaiken irti!

This is what I'm going to wear on saturday when I'm attending to Pendulum's gig. The skirt and the top are both new. I actually went shopping to find something warm and cozy but of course I ended up walking home with a little top and skirt, which probably are not the best pieces of clothing to wear during the winter.

Lisäksi mukaan tarttui iso läjä paitoja (6 paitaa 25 eurolla, ei paha o/) ja muutama mekkokin, mutta voimat eivät enää riitä niiden kuvailemiseen. Eiköhän nekin joskus tupsahda esiin, päivän asuissa ainakin.

Nyt onkin sit tuhlattu koko kuukauden edestä. Mutta tyttönä olemisen etuihin kuuluu lupa ajoittain elää yli varojensa.

42 kommenttia:

Seeker kirjoitti...

I love both your outfits, but my fav is the one with the mustard cardi. Gorgeous.
Your new outfit is soooooo cute and pretty.

Oh dear I'm sorry to hear that you've to buy another cell phone...

xoxo

kullanmuru kirjoitti...

Nuo vaatteet ovat kyllä niin ihania!!! :D

Roosa kirjoitti...

Sulla on kyllä uskomattoman kauniita asuja, täysiä kymppejä molemmat! <3

MouMou kirjoitti...

Iik, ihanan värinen kaulahuivi!<3 Ja tuo alempi asu, oivoi.:) Tykkään!

Anonyymi kirjoitti...

terppa kuuluu meidän perheen vakiotervehdyksiin, se on niin urpo että se on hauska :) Aikamoisia löytöjä oot tehnyt, ekan asun mekko on supersuloinen. Mutta kahden eri keltaisen yhdistelmä pisti silmään, kun muuten yhdistät kirkkaitakin värejä tosi hienosti. Ja kivan pitkä postaus oli! (arvaa kelle iski shoppailuinto...)

Jann kirjoitti...

Mun oli pakko mennä tänään käymään ihan pikkaisen shoppailemassa tän postauksen takia :)
Olen ostanut myös tuon pitsihameen GT:stä. Se on ihana!

Joy kirjoitti...

Ihana tuo sinapin värinen neule. Onko muuten tuossa kännykässä kameraa? Mä olen katsellut et se on näpsän näköinen, mutta kamerattomuuteni vaatisi edes kännykkään kameran.

Tuulia kirjoitti...

Eka asu on huippusöpö :)

EJS kirjoitti...

tuo laukku, niin ihana et mun on ehkä aivan pakko matkia :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana on tuo sinapinkeltainen neuletakki. Mä oon kuolannut sitä H&M:llä varmaan jo alkusyksystä asti. Pitää käydä kattomassa, olisko se täälläkin päin alennuksessa. Viime viikolla ei ollu :(

aino kirjoitti...

voi vitsi tuo keltainen neuletakki on ihana ! ja vielä alesta sait, dääm mitä tuuria :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihanat ostokset! <3 Mistä toi kännykkä?! Haluu sellasen...

Hansu kirjoitti...

Yks päivä ku galleriasta kirjauduin ulos ni siinä Juuri Sisäänkirjautuneet kohdassa loisti tuttu naama. Siinä hetken mietittyäni tajusin ketä se on, CV blogin tyyppi! :D Voi sitä riemua ku joskus ees joku tuttu näkyy siinä.

Mut sulla kyl on tosi hienoja nää asut... Ja toi känny on kyl siisti. (:

Anonyymi kirjoitti...

Ooh, mistä sait 6 paitaa 25e:llä? :'o Ihania ostoksia kyllä ja asuja myöskin! :)

Tajja kirjoitti...

Oi vitsit meikää raastaa! Ostin kesän alussa myös Nokian Prism puhelimen, tosin vähän erinnäköisen ja 3x kalliimman. Okei, melkein neljä kertaa.

Ja nyt markkinat on vallannut tuo Nokia Prism SIMPUKKAMALLI, noin halvalla ja voi ei :---D Se on paljon hienompikin kuin toi mun!

Anonyymi kirjoitti...

Tän päivän asu on ihanan pirsakka! Piristää pimeää syksyä. :D

sarakissa kirjoitti...

Siis mistä Henkalla saa noin kivoja vaatteita, ja vielä tuohon hintaan? ei ainakaan tuolta jossa minä käyn :D ihania kaikki siis, muutkin kuin henkan.

Christina kirjoitti...

Voi miten paljon kaikkea kivaa taas. Arvaa ärsyttääkö taas astetta enemmän olla shoppailulakossa (tai no joo, shoppailurajoituksessa)...

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat asut! Ihana tuo Ginan niittilaukku ja kaulahuivi ja noi lasten osastonhilut<3 ja superkähee toi tyllihameasu ja uus puhelin kans!

Anonyymi kirjoitti...

IHANIAIHANIAIHANIA!!!:))<3 Täytynee kohta sanoa,että siulla on yhdet parhaista postauksista,ellei jopa ihan ykköset!!Aivan todella upeita asuja(ekan kuvan mekko ja tokan kuvan hame=SUPERLÄÄH)ja myös tyllihame+toppi-look on N A M.Huoh.Blogisi on niin parhautta ja sen lukeminen nautintoa:)Tänks.*

tipitii kirjoitti...

Ihana toi keijutoppi ja musta hame. Lievästi sapettaa, että GT on niin tavoittamattomissa eikä tuo sen nettikauppa oikein houkuttele... :/

Anonyymi kirjoitti...

Meinasin kuolla kun näin uuden postauksen! Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos <3 (oikeesti näin tän jo heti kun olit merkinnyt, käyn nimittäin kyylään aikaan ahkerasti, mutta laiskana jaksoin kommentoida vasta nyt). Rakastan molempia asujas, mutta alempi vei voiton. Eipä tossa ylemmässäkään mitään vikaa ole, ihanan pirteet värit syksyyn!

Ja esittelehän joskus ne sun muut ostokset jos vain jaksat (: Ostelet vain niin ihania vaatteita, että kuolaan aina täällä silmät kiiluen niitä. Ja namskis mitä kokonaisuuksia. Kuinka paljon olisi vaatekaappisi sisällön hinta? Meinaisin nimittäin ostaa.

Hely kirjoitti...

Ää, katsoin tänään hm:än alennusrekistä tuota samaista mekkoa, mutta se ei kuitenkaan tarttunut mukaani :) Sun päällä se näyttää t_ä_y_d_e_l_l_i_s_e_l_t_ä !!

Anonyymi kirjoitti...

saako sut pyytää lastfm:ssä kaveriks? :)

HEIDI kirjoitti...

anki: Ne on kyllä livenä aika lähelle samansävyisiä, ylhäältä tuleva keinovalo vääristää sävyjä. 8< Mut kiitti!

joy: Ei oo kameraa, se on tosi basic kännykkä. Itse kyl tykkään että kamera ja kännykkä on erikseen: tulee melkein halvemmaksikin ostaa ne erikseen kuin joku kallis kamerakännykkä.

anonyymi: Gigantissa taitaa olla just nyt alennuksessa toi kännykkä!

hanbe: Mahtoi olla juhlava hetki! :D Nyt sit tiät gallerianickini. 8/ Ei sen arvaaminenkaan kyllä hirveesti ponnistuksia vaadi...

emilia: Hooämmältä. o/

sarakissa: Espoon puolella on siitä kivoja Hooämmiä, että vähänkin "erikoisemmat" vaatteet tulevat aika tosi varmasti alennusmyynteihin. Helsingissä on paljon rohkeampia pukeutujia.

anonyymi: Kyllä mä luulen että parilla tonnilla lähtis, mulla on vaan kaikkia halpoha Hooäm-ryysyjä... Tuleeks kaupat? ;----)

-h: Toi mekko on niiiin ihana. Mun on pakko päästä kesällä puutarhajuhliin se päällä. <3___<3

anonyymi: Lisää ihmeessä! Oon vähän laiskanpuoleinen lisäämään takas, mutta enköhän kuitenkin ennen joulua saa aikaiseksi...

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kyllä aivan ihania vaatteita ja yhdistelmiä! Tuo neuletakki&mekko yhdistelmä aivan syötävän herkullinen ja kengät kruunaa koko asun :D

Oon seurannut sun blogia jo pitempään, mutten sitten ole saanut aikaseksi kommentoida. Tykkään todella paljon blogistasi! Ja tyylistäsi kans!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Pakko sanoa että blogisi on upea! Odotan aina innolla seuraavaa postausta ja uusia asujasi. Haluaisin myös kysyä että mitä sun poikaystaväs tekee oikeen työkseen ku tuntuu olevan rahaa vaikka muille jakaa. :D

HEIDI kirjoitti...

anonyymi: Haa, no ei todellakaan ole rahaa vaikka muille jakaa. :D Rikulla on ihan peruspalkka ja mulla on opiskelijabudjetti. Mut me syödään lähinnä papuja eikä kummatkaan käytetä rahaa baareihin ja semmoseen. Siinä säästyy jo pitkä penni. Niin ja vastauksena kysymykseesi: Riku on ohjelmistosuunnittelija. o/ Niinkin villi ammatti.

Miia kirjoitti...

sulla on söpö ja persoonallinen tyyli. tykkään! :)

C kirjoitti...

Onko tuo babyvaaleanpunainen kaulakoru siis H&M lastenosastolta? Rakastuin siihen ja mikäli se on niin todellakin ostan sen huomenna kun tulen mamin kanssa stadiin !

Tykkään noista sun sixtysevenin kengistä ihan hirveesti ! Hullujen päivien aikaa seppälästä sai ton tyylisiä korkkareita 95centtiin !, mutta mulle liian isot niin en ostanut :DD mutta siis rakastan (kaikkia) kenkiäsi nyt ja aina ! :DD

vippe kirjoitti...

Ensimmäinen asu on aivan ihana! Ja muutkin, tykkään tuosta tyllihameesta.

Alisa kirjoitti...

Heiheiii, mä näin sut ja sun poikaystävän tänään metrossa! :D Tulitte siinä Itiksen kohalla ja taisin tuijottaa aika suu auki kun näin sut (ja kaveritkin joille sun blogias on ahkerasti joka välis näyttänyt, tunnisti sut) ;)

Anonyymi kirjoitti...

Neuletakki on aivan ihana, itselle myös kelpaisi ja mekko sopii sulle täydellisesti. Ja nuo kaksi ihanuutta vielä tuohon hintaan, you're so lucky! :---) Muutenki sun blogi on aivan paras, luin just vanhoja postauksias 8----)

Anni kirjoitti...

Oi mitä vaatteita sulla ......! :O

Tykkään tästä ulkoasusta.

anskusiili kirjoitti...

Kuolettavan ihana tuo mekkosi!

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin bongasin sinut itiksen reissultasi! Nimittäin itiksen henkalta. Taisin itsekin katsoa aika pitkään, sellaisella "hetkinen" ilmeellä, mutta annettakoot se anteeksi tältä kertaa. Se oli niin shokeeraavaa! :-D Olette poikaystäväsi kanssa oikein suloinen pari, näytätte tosi onnellisilta yhdessä. :)

Unknown kirjoitti...

Vähä kivoja ostoksia!,tuo tyllihame on sika ihana<3

Siru kirjoitti...

mekko on ihana ja terppa on oma henkilökohtainen lempparini. Onko tolla GT:llä kotisivuja tai jotain sellaista, lisä infoa?

juliet xxx

modegerecht kirjoitti...

voi että ihania nuo asut. ja tuo hennesin mekko on ihastuttava. rakautta ensisilmäyksellä :D

Tuuli kirjoitti...

Ihana tuo gt:n laukku! Meinasin ostaa samallaisen, mutta sinne kauppaan se kuitenkin jäi(?):D

emmi kirjoitti...

oot ihanan kaunis ! =)

Anonyymi kirjoitti...

muh :) Multakin löytyy toi samainen kännykkä ja oon tyytyväinen. Ihanat vaatteet!