tiistai 18. marraskuuta 2008

oodi kiireelle ja stressille

Ja taas vierähti yksi viikko. Niinpä niin.

Rahanhimossani olen haalinut itselleni ihan liikaa työvuoroja, joka taas on johtanut siihen ettei mulla ole viikkoon ollut yhtäkään vapaailtaa. Nytkin kello on kaksi yöllä ja odotan innolla neljän tunnin päästä pirisevää herätyskelloani.. No mut ens viikolla helpottaa. Nyt painetaan duunia kun ollaan vielä nuoria ja vireitä. o/ En kyllä tiedä kauanko se vireys tällä tahdilla säilyy...

Viime lauantaina oli Pendulumin keikka. Näytin kolmen siiderin jälkeen ja ennen tukanlaittoa tältä:



Hame: GT
Toppi: GT
Niittilaukku: GT (joka ei päässyt kuvaan asti)

Nii ja ananassiideri: Lidl 8)

Surkein asukuva blogini historiassa, mutta valitettavasti se on ainoa jonka sain otetuksi. Sen jälkeen juostiin tukka putkella metroon. Paitakin lerpattaa ihan missä sattuu. Ja tässä tosiaan se elävä esimerkki siitä miksi en koskaan katso suoraan kameraan. Näytän iilimadolta.

Niinjoo, mulla olisi kysymys teille armaille lukijoilleni! Olen menossa tyyliagenttihommissa torstaina NRJ Fashion Awardseihin, ja kutsukirjeessä luki juhlava pukeutuminen. Voisiko joku valaista minulle sivistymättömälle, etiketit taitamattomalle ihmiselle mitä se käytännössä tarkoittaa? Olen kertakaikkiaan hukassa. En voi kuin toivoa ja rukoilla, että se tarkoittaa jotain mitä multa jo kaapista ennestään löytyy, koska nyt ei todellakaan ole varaa hankintoihin.

Olipas kämäsin entry ikinä. Viikonloppuna kiireet helpottaa ja pääsen takaisin blogini ääreen. En ole pariin päivään ehtinyt edes muiden blogeja syynäämään, ja se on kuulkaas jo vakavamman luokan juttu. :----/

Peeäs, nyt on kyllä juttu niin että tänne blogiin tulee mainoksia. Ei voi mitään, I needs money. Jos jotakuta häiritsee niin pahoittelen.

Peepeeäs. Entä muista kuka mut tähän haastoi, asianomainen kertokoon.

Tehtävänanto:
1. Vastaa kaikkiin allaoleviin kysymyksiin.
2. Haasta kolme valitsemaasi bloggaajaa.


1. Milloin opit kävelemään korkokengillä?
En tiiä onko ajankohta myöhäinen, aikainen vaiko normaali (mikäli mitään voi edes normaaliksi kutsua), mutta joskus siinä ysiluokalla. Olin just tavannut Rikun, joten ajattelin että nytpä tehdään miekkoseen vaikutus ja ostin ensimmäiset korkkarini! Hyvin tepsi! \,,/

2. Milloin sait/ostit ensimmäiset korkokenkäsi?
No vastasinkin innoissani tähän jo tossa ylempänä...

3. Mitkä ovat suosikkikenkäsi tällä hetkellä?
En kertakaikkiaan pysty vastaamaan tähän. I love them all '____'


4. Entä mistä kengistä unelmoit?
Täydellisistä. Punaisista. Korkkareista. Jotka tulevat kulkemaan mukanani niin myötä kuin vastoinkäymisissäkin. Halki tuulen ja tuiverruksen, sateen ja myrskyjen. Aavoilla merillä, paahtavilla aavikoilla ja jäisillä pohjoisen lakeuksilla... <3____<3 Joo lopetetaas kuvailu tähän ennenku hurmioidun liikaa.

5. Jos saisit mahdollisuuden toteuttaa ja valmistuttaa ihan minkälaiset kengät vain, minkälaiset ne olisivat?
Ne olisivat....... korkkarit... Okei joo ei mulla ole mielikuvitusta tämmöseen. 8---D Jätän minnaparikoille nämä jutut.

6. Ottaisitko kengät itsellesi, jolloin ne olisivat uniikit, vai tekisitkö niistä markkinoille hitin, jolloin saisit faneja ja suosiota?
JOS olisi mielikuvitusta, niin voishan ne markkinoille heittääkin. Tekisin ehdottomasti opiskelijabudjetille sopivia kenkiä, sillä samassa veneessä tässä kellutaan vielä vuosikaudet.

Kuvituksena muutamia kenkiä, jotka saattaisin pakotettuna huolia vaatekaappiini. Kaikki asos.comista

I've been really busy lately with school and work - and it's going to be that way till the end of the week. I'm afraid I can't find the time to update my blog until then. But here's a quick update: the topmost picture is my outfit from last weekend. I hope you all have a far less stressful week than I do. :>

25 kommenttia:

Seeker kirjoitti...

OMG that skirt is gorgeous and the shoes are so stylish.

xoxo

Mirell kirjoitti...

Hahah, viikot ilman vapaapäiviä kuulostavat niin tutuilta x) (ai miten niin tässä on kolme kuukautta painettu tahdilla kahdessa viikossa yksi vapaapäivä..?) Pitää sitten ne kouluhommat vääntää keskellä yötä. Viron käännöslauseet ovat varsin mielenkiintoisi klo 02:08.

Lidlin ananassiideri on muuten oikeasti yllättävän hyvää.

Roosa kirjoitti...

Hih, minä haastoin ;)

Ja jos tuo on surkein asukuvasi blogihistoriassa niin hyvinhän sulla menee! Näkisit mut kamalimmat ylivalottuneet salamaotokseni :D

Anonyymi kirjoitti...

Tuo ollut huonoa asukuvaa nähnytkään! (: Hihkuin muuten jälleen kerran riemusta kun huomasin uuden postauksen <3 Miten voi olla näin riippuvainen jostain blogista?

petite puce kirjoitti...

Juhlava pukeutuminen tarkottaa mun muistini mukaan sitä, ettei tarttee iltapukuun vääntäytyä, mutta pukeutua juhlavasti - naisilla mekko / paita+hame (ei siis tarvi olla täyspitkä, mut ei kai saa ihan minikään olla?) tai juhlava housupuku ja miehellä riittää tumma puku (ei tarvi siis mitään frakkeja). Varmasti löytyy siis sun kaapista!! =)

Anonyymi kirjoitti...

Oih, viimeiset kengät aivan TÄYDELLISET<3 Tuollaiset kun saisi niin olisin kyllä onnellinen, harmi vaan ettei tällä tilillä paljon asokselta tilailla :D

rouva o kirjoitti...

Olin viime vuonna NRJ:n pirskeissa ja siellä oli kaikenlaisia vaatteita farkuista tummaan pukuun. Eli ei tartte mennä vaateostoksille.

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti löytyy vaatteet omasta kaapista, Suomessa juhlava pukeutuminen tarkoittaa ihan mitä tahansa. Sun perus-päivän-asuilla menisit ihan täydestä siellä.

Mä niin odotan että pääsisin taas jollekin keikalle, ja mieluiten Tavastialle..

Anonyymi kirjoitti...

Googlen mainoksillako aattelit tienata??

Anonyymi kirjoitti...

Olen itsekin menossa tuonne NRJ-bailuihin huomenna. Kuten tuo petite puce jo tuossa kertoikin, ei vaadita iltapukua, mutta toisaalta perusreikäfarkutkaan eivät ole suositeltavat. Itse ajattelin polvipituista hametta ja perussiistiä t-paitaa. Mieskään ei suostu pukuun, eli pistää tummat farkut ja niin ikään perussiistin paidan.

Eli voit olla varma, että ainakin yksi säännöllinen lukija tiirailee sua huomenna siellä awardseissa.:D

Anonyymi kirjoitti...

Repesin riemusta, kun blogisi oli saanut päivityksen! :) Kiva kuulla kuulumisiasi, vaikkakin stressaavia ja vähäunisia. Tsemppiä!

Juhlapukeutuminen on perussäännöillä naisilla siistit housut tai noin polvimittainen hame. Jotain juhlavampaa siis kuin arkivaatteet mutta iltapukuun ei tarvitse pukeutua :) Aivan takuulla löydät asun kaap(e)istasi!

Postaile sitten, että mitä näkyi ja mitä puit. :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon google-mainoksilla oikein tienaa? Mitä töitä muuten teet? Kiva kuulla sustakin taas pitkästä aikaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Samalla linjalla mennään juhlavalla pukeutumisella petite puce:n kanssa :---)

Lumo^ kirjoitti...

opeta mulle toi laihuus :D tosi hiano asu!

HEIDI kirjoitti...

mirell: Lidlin alkoholijuomat on parhaita! En muualla enää asioikaan.

anonyymi: Aika helposti... Voin mainita heti kymmenisen blogia, joiden päivittyminen saa mut hysterisoimaan. :D

petite_puce: Meniskö miehillä kauluspaita, jonka päällä villapaita (siis sellai siisti, en puhu mistään erävillapaidasta nyt) ja niitten kanssa siistit housut? Avecillani kun ei pukua ole. :---/

shandi: Hyvä kuulla! Oliks hyvät pirskeet?

ilona: Toi on kyllä totta. :D Suomi ei välttämättä ole se juhlapukeutumisen luvattu maa.

anonyymi: Jeps! Lopetan koulut ja alan elämään herroiksi. <3____<3
Eli en. Mutta jos noilla tienaa euron kuussa, niin olen enemmän kuin tyytyväinen. Siinä on kumminki jo mun parin päivän ruokarahat. 8D

iia: Hei ihanaa, toinen puvuton mieshenkilö! Riku ei edes omista pukua, eikä muutenkaan ole mikään pukujen suuri ystävä.
Siellä sit tavataan. ;D

tinski: Varmasti postailen! :> Rikukin on menossa mukana niin saan mainiosti nakitettua sen kuvaajaksi. :D

anonyymi: Teen randomisti kaikennäköistä. Olen kirjoitushommissa, kaupan kassalla, promohommissa, messuedustajana... Ja noista googlen mainoksista en tiiä vielä mitään, tuskin kovin monta egee...

lumo^: Mun laihuus johtuu just ja nimenomaan siitä, että oon liian pihi ostamaan ruokaa... Omaan kotiin muutettuani laihduin varmaa 8 kiloa. :D Piheily on pop.

Eve kirjoitti...

oi, ihania noi kaikki kengät o_o

Alisa kirjoitti...

Edellisessä postauksessa on kommentteja, saa käydä kurkkaamassa :D Oho, kuulostanpa mä taas ärsyttävän käskevältä

pinia kirjoitti...

Oi kun ihana sun blogi, löysin vasta nyt. (: <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu taas kerran!
Ja mua ei ainakaan noi Google-mainokset häiritse yhtään, tosi hyvin sopii ulkoasultaankin tohon yläreunaan ;-------)
Saatko siitä muuten hyvin rahaa?

Anonyymi kirjoitti...

En edes huomannu noita mainoksia ennen kuin luin että oot laittanu <3

Ihana toi keijupaita, ja voi luoja sulla on pitkät sääret <3 Vau.

kullanmuru kirjoitti...

Tuo asu oli kyllä kiva! :D En tiedä millainen sen tosissaan pitäisi olla sen asun, mutta kai aika juhlava. Ei välttämättä sellainen mikä pistetään linnanjuhliin, mutta siisti. Joku mekko tai hame? En tarkemmin osaa sanoa :D

Anonyymi kirjoitti...

vOIHELEVETTI putosin tuolilta kun näin nuo ekat kengät! ne on täydelliset! 8--D

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa, taas tekstiä! :) voi että noita siun hiuksia, ihan mielettömän kivat! ja onnistut näyttämään oikein hyvältä kolmen siiderin jälkeen, ei onnistu multa! :D tuohon juhlatilaisuuteen lähtisin varmaan heittämään jotain mekko-juttua, mimmoisihan siulta löytyisi? toki voin selata vanhoja postauksia jos sieltä selviäisi :D

Anonyymi kirjoitti...

meikä ainakin aikoo tukea sua tossa mainosasiasiassa! käsitykseni mukaan mainosten klikkailusta heruu provikkaa joten voin sua aina vähän väliä hieman tukea... :---)

sama homma täällä, oon tullu aivan järkyttävän pihiks, hyvä että leipää kehtaan mennä kaupasta ostamaan vaan hapankorpuilla ne viikot mennään :--D

HEIDI kirjoitti...

anonyymi: Mustakin ne uppoutuu aika hyvin tohon leiskaan. No oon saanut sillein 3 e/päivä niillä, joka tekee kuukaudessa aika kivasti kun rupee laskemaan.

vesper: Niin ON. Niissä yhdistyy mun kaksi tämän hetken suurinta obsessiota: oxford heelit ja niitit. Ahh, täydellistä.

anonyymi: Joo, mäkin ostan aina jotain Lidlin maailman halvinta pullaleipää, jos tulee ihan ylitsepääsemätön leipähimo. :D
Mulle on itseasiassa herunut parissa päivässä jo päälle 5 egee noilla mainoksilla, et ei paha!