perjantai 5. joulukuuta 2008

help

Mun into tätä blogia kohtaan on siis TÄYSIN nuupahtanut. Viimeisen viikon aikanakin oon meinannut päivittää vaikka kuinka monta kertaa, mutta kun saan tän kirjoituskentän auki ni tulee vaan semmonen BLAHH-olo.

Nyt kerrotte että MISTÄ voisin kirjoittaa, ja ideoiden on parasta olla tosi hyviä ja monipuolisia - laadultaan niin haastavia kuin helposti toteutettavissa oleviakin.

Mielessä on käväissyt myös että vois lopettaa koko paskan, mut ehken vielä ryhdy niin radikaaleihin toimiin.

Auttakaa mut yli tästä henkisestä tyhjiöstä, en kertakaikkiaan kykene itse keksimään mitään. '____'

90 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä lopeta! kirjota sun ihanasta tyylistä lisää! Asukuvia, musiikkimakua jne.! Kirjotan uuden kommentin sulle kun keksin lisää :D

Anonyymi kirjoitti...

Älä lopeta kirjottamista! Tee vaikka joku sellanen "tätä et tiennyt minusta" -postaus tai esittele vaatekaappisi luurankoja :)

-Dilla-

aurélie kirjoitti...

Voi ei, et saa lopettaa :( Sellainen vaatekaapin hitit ja hudit -juttu olisi kiva, tai anna lukijoiden kysyä kaikkea ja vastaile tai tee Heidin päivä kuvina-postaus.

Anonyymi kirjoitti...

Eiii, et kyllä lopeta! Blogis on yks parhaita :) hmmhmm, no kysymys postaus ois tietty aika kiva, öö.. emmäkää kyl keksi oikein mitään :D

Tinski kirjoitti...

Voi ei.. Et saa lopettaa :) Minä todella pidän tästä blogista. Tämä on raikas piristys kaikkien niiden blogien joukkoon, joiden kirjoittajat "eivät hikoile eivätkä käy paskalla". Minusta olet rehellinen darroinesi, lintsauksinesi, laiskuuskausinesi.. :D
Tosiaan, vaatekaapin luurangot olisi hyvä idea. Samoin hitit ja hudit..
Ylipäätään, vaikka tekisit kaikki samat postauksen kuin muut bloggarit ovat tehneet, niissä on sinun persoonallisuutesi = takuu paremmasta. ;)

Jann kirjoitti...

Asukuvat kelpaavat vaikka vaatteet eivät olisikaan mitenkään "erikoiset". Ihan jokapäiväisiäkin vaatteita olisi kiva nähdä.

Nuoruudestasi on ollut kiva lukea, koska kirjoitat siitä niin huvittavan kyyniseen tyyliin.

Ei postausten tarvitse olla mielestäni aina mitenkään kovin erikoisia. Asukuvat ja tavalliset tarinat päivistä riittävät usein!

Kysely-postaukset ovat myös jänniä, edellisiin kommenteihin yhtyäkseni :)

Anonyymi kirjoitti...

Älä lopeta kirjoittamista!!Tämä blogi on oikeesti paras mitä luen, sun tyylis on mahtava ja muilla ei todellakaan ole samanlaista tyyliä kuin sinulla! Olen lukenut tätä blogia vasta kuukauden ja tähän jäin koukkuun heti ensi näkemältä.

Tee postaus esim. niistä mitä muutkin ovat ehdotelleet eli vaatekaapin luurangoista tai musa-mausta. Ja asukuvia myös! Kerro vaikka joulutoiveistasi, Jos olet jouluihmisiä :) Minä en ole :S

Anonyymi kirjoitti...

Olis kiva jos tekisit postauksen poikaystävästäsi ja suhteestasi:) vai onko se liian henkilökohtaista

Anonyymi kirjoitti...

Älä lopeta missään nimessä! Tämä on yksi lempiblogeistani ja olisi surullista, jos lopettaisit. Älä ota turhia paineita postauksista, ihan jo pelkästään päivän asu postaukset ovat todella hyviä ja inspiroivia! Toivottavasti saat vielä innostuksesi takaisin! tsemppiä! :)

:)) kirjoitti...

ÄLÄ LOPETA! :))) Tee postaus vaatekaupoista/kirppareista, joista pidät. Mukaan kuvia ja paikkojen osoitteita :D
Voit kertoa, miten sulla on varaa asua jossain Kampin lähellä kivassa asunnossa ja opiskella samanaikaisesti...?
Kannatan sitä, että esittelet kamalimmat vaatteesi. Ja mieluiten pukemalla ne, ei vaan henkarissa :))

Anonyymi kirjoitti...

elähän lopeta, tää on ihan mahtis blogi. Eikä ainakaan mun mielestä postausaiheiden tarvitte olla mitään älyttömän ihmeellisiä, vaan ihan normikuteita ja asioita.

Anonyymi kirjoitti...

Älä missään nimessä lopeta! Tämä on hyvä blogi ja erottuu joukosta. Muut blogit kun tuntuvat olevan ah-niin-täydellisen ihmisen omistamia, mutta sinä mielestäni kerrot rehellisesti ja hauskasti kaikki "virheet"kin! =)

Postausehdotuksia:
- Hitit & Hudit
- Vaatekaapin häpeäpilkut
- Päivä kuvina
- Elämäni rakkaudet (vaatteista siis)
- Bilehilevaatteet vs. sohvaperunavaatteet
- Tätä et tiennyt minusta

Anonyymi kirjoitti...

eihän sulla koskaan oo täällä mitään muuta kun päivän asuja? o_o oikeesti..

Anonyymi kirjoitti...

tee sellainen poikaystävän vaatteissa -postaus! pelkkä huppari ei sitten riitä :D

Anonyymi kirjoitti...

eieie et saa lopettaa missään nimessä ! toivoisin sellasta postausta, missä esittelisit sun meikkipussia & normaalia meikkiä (:

Katariina kirjoitti...

Perkele, just ku löysin blogis niin et kyllä lopeta!! :---D Tuo hitit & hudit olis kyl hyvä postaus, sun vaatekaapista siis.

Lumo^ kirjoitti...

kerro mitä blogia inhoot ja miksi, jos sellanen on ja mitä rakastat ja miksi, jos sellanenkin on :D postaa sun viikon ruuat :D se kiinnostas kun tosiaan tota sun laihuutta haikailen :D kerro elämäsi parhaasta päivästä.esittele kaikki sun vyöt ja korut. tee lista haaveistas. siinä näin alkuun mitkä kiinnostas :)

Helinä kirjoitti...

Voih, häviää kyllä yksi raikkaimmista blogiesta jos lopetuspäätöksen teet. :( minäkin tykkään erityisen paljon siitä realismista, mitä kirjoitustyylisi sisältää.
Tunnut niin oikealta, läheiseltä ihmiseltä kun et ole pelkkää kiiltokuvaa. :)

Minusta voisit ihan vapaasti vaan provosoitua kirjoittamaan, mitä mieleen tulee. Ajattelematta yhtään että mitään kommentointia yms. tunnut niin vahvalta ettet anna moisen kitinän vaivata. Naseva kirjoitustyylisi sopisi tälläiseen aivan mahtavasti! Jos jokin ärsyttää, ihastuttaa, vihastuttaa... bring it on!

Lisäksi olisi kiva lukea vaikkapa siitä, mikä sinun tyylistäsi on muokannut juuri sellaisen kuin se nyt on. Miksi se tuntuu hyvältä ja omalta.

Entäpä jos heittäytyisit ihan realismin ulkopuolelle? ..jos sinulla olisi loputtomasti rahaa, aikaa ja resursseja, mitä tekisit? Mitä ostaisit? Muuttuisiko tyylisi tai ulkomuotosi? Muuttuisitko ihmisenä?
.. ja sitten että mitkä ovat aivan välttämättömiä hyödykkeitä ja turhakkeita, jotka on oltava ja saatava vaikka kuinka olisi rahat tiukilla?

Tuossapa noita aluksi, mistä ideoita etsiä.
Sitten muistuttaisin kuitenkin, että blogista on aivan turha ottaa mitään stressiä. Jos tekstiä ei tule niin ei tule, pidät ihan rauhassa niin pitkän tauon kuin tarvitset.
Blogi on sinua varten etkä sinä blogia.. näin olen kuullut sanottavan parissakin blogissa ja niinhän se on.

Hyvät joulunalusajat ja piehän itteis tollasena rouheen makeena mimminä jatkossakin! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi apua!
Esittele vaikka kaikki laukkusi :) ja olisi mukava lukea vaikka lapsuuden noloista jutuistasi. :)

Anonyymi kirjoitti...

Et kyllä lopeta! ...Tai lopetat, jos siltä tuntuu, mutta toivon kovasti, että saisit postausintosi takaisin, niin saisimme nauttia blogistasi vielä jatkossakin.

Yhdyn täysin muiden kommentteihin postausehdotuksista ja lisäisin "unelmien koti" -ja "unelmien matka" ehdotukset.

Anonyymi kirjoitti...

joku sellanen, että poikaystävällesi tehdään kysely susta >8D

Anonyymi kirjoitti...

joku hius juttu ois kyl kiva

SidtheVicious kirjoitti...

Voi ei!!!!älä lopeta:( Voisit tehdä postauksen sun poikakavaris tyylistä

Anonyymi kirjoitti...

Älä edes harkitse lopettamista, sillä blogisasi on niin mahtava lukea! Rakastan sun tyyliä sekä kirjoitustyyliä + vaikutat niin mielenkiintoiselle ihmisille.

Mua kiinnostais ainakin tuo "Päiväni kuvina"-postaus, vaikka saattaa olla ettei kaikki jaksa olla joka hetki kamera kädessä mut eihän se sitäkään tarkoita.

Esittele vaatteita menneisyydestä, mitä et enää vahingossakaan laittaisi päälle tai jotain, minkä käyttö alkaisi ehkä jopa iskemään uudestaan. Päivän meikki-selostuksia, pukeudu jonkun muun (esm äitisi) vaatteisiin ja koeta saada niistä oman tyylisiäsi etc!

Hauskaa Joulun odotusta ja tsemppiä ;D!

annu kirjoitti...

hm. kaipa se inspiraatiolukko tulee kaikille, ihan harrastuksesta riippumatta.. ehkä kannattas nyt matkustaa sinne kiinnostaviin aikoihin, viiskyt luvulle esim., ootko muuten lukenu sen suomen dita von teeset-jutun trendistä? tälleen btw.. :')

ja jos piirrät nii laita niitä tänne, miusta on aina hauska nähdä muiden piirroksia.. esim. koulukirjojen sivunpiristykset-timanttista materiaalia.

tuo vaatekaapin hitit ja hudit vois olla hauska, ja sit voisit tietty koota jonknu asun hutien pohjalta ja hittien pohjalta, jonkun kokoaan ilman h&m:mää (niitä vaatteita ku tuntuu olevan kaikilla niin paljon..) ja jonkun pelkistä kirpparijutuista.
ja lempikengät top5 sekä käyttämättä jääneet top5 tms.

ja sit joku lapsuuden rakkain vaate/asia/esine juttu! ja sit tutustu uusiin nettikauppoihin yms! kierrätysmateriaaleista valmistettuja vaatteita löytyy netistä hirveesti, ja ne on niin nättejä.. en sit tiedä tykkäätkö printeistä muttah.(usein käytetty minusta niin ihania printtiverhoja kankaina) :D --> green life for a fashion freak, linkkejä löytyy.

no enpä tiedä oliko nää hyviä, mut onneks miun ei tarvii sitä punnita.. :) tulipas muuten sepustus.
pie tauko joulun yli, ja jos sit taas kiinnostaa, niin joululahja-postausta kehiin.

hyvää joulun odotusta <3

Lilya kirjoitti...

Et sä saa lopettaa :( Täälä on tullut tosi hyviä ideoita,mutta tee vaik semmonen viikon projekti postaus juttu ,että joka päivä kuvaat asioita mitkä miellyttää sua,ne voi olla ihan mitä tahansa ja huom joka päivä viikon ajan.Helppoa kun saa ottaa vaan kuvia ja hieman kommentoida niitä :)

Anonyymi kirjoitti...

Et _saa_ lopettaa! Ole kiltti!
Kirjoita värit-postaus, = lempivärit, inhokkivärit, muotivärit yms. Ja vaatteet, joita olet käyttänyt, mutta joita et enää käyttäisi. Rakastan blogiasi. Minullekin käy joskus noin kirjoittamisen kanssa. Toivottavasti kirjoittelusi lähtee taas kohta rullaamaan. Älä ainakaan poista blogia väsyneenä kyllästyneenä koko touhuun.
Onnea blogisi 13-vuotiaalta fanilta!

miya kirjoitti...

Tee meikkipostaus, arkimeikistä ja/tai juhlameikistä :>

Jessi kirjoitti...

älä vaan lopeta! sun blogia on ollu tosi kiva lukee. kirjota vaikka kaikkee yleistä, mitä oot päivän aikana tehny ja päivän asu. oot tähänki asti kirjottanu tosi rennosti sun elämästä. eihän jokaisen postauksen tartte pitkä olla. voisit esitellä vaikka sun laukut, kengät, parhaat kirpparilöydöt tms. tai voisit kertoo sun lempparipaikat helsingissä, esim. kaupat, kahvilat, ravintolat. ja mitkä on sun lempikaupungit ulkomailla.

Christina kirjoitti...

Samaa puhdin puutosta on ollut myös täällä, mutta silti sitä ollaan vaan porskuteltu eteenpäin.

Vaikka postauksessa olisi vaan pelkkä asukuva, eikä tekstiä lainkaan, jaksaisi tätä blogia silti lukea, usko pois. Mutta ei saa ressailla! Jos tuntuu, että on jäähyn paikka niin sitten pidät jäähyä ja jatkat sitten kun into taas iskee - lopettaa ei silti kannata. (:

Ja ideoita minä en kyllä osaa antaa, koska ne on itseltäkin ihan loppu. Terveisin päivän asu-tyttö. :---D

vippe kirjoitti...

Mulla on ihan sama olotila, mutta päärin olla stressaamatta asiasta. Kyllä se inspis taas tulee kun on tullakseen :) Ei vielä kannata edes ajatella lopettamista.

Katarina kirjoitti...

Kirjoita vaatteistasi ja ulkonäöstäsi: meikistäsi, hiuksistasi, shoppailustasi. Postaa vaikka joka päivä kuva päivän asustasi, sun tyylillä tavalliset rätitkin on tyylikkäitä. Muusta ei oikeasti tarvitse kirjoittaa: ketä nyt oikeasti kiinnostaa mitä bloggari söi tänään tai teki poikaystävänsä kanssa illalla. Pysytään asiassa. Ei mitään kysymyspostauksia.

Caramelo kirjoitti...

Mua kiinnostais semmoinen postaus, missä olisi kuvia ja muuta siitä prosessista kun päädyt päivän asukokonaisuuteen. Että mitä sovitteletkaan ja mietitkään päälle pantavaksi ja miten siihen hienoon lopputulokseen sitten päästään! Tämmönen olis mun idis.

eira kirjoitti...

Olisi mukava kuulla lempipaikoistasi ja kuppiloistasi Helsingissä :)

Anonyymi kirjoitti...

Normi postaus, jossa on päivän asu ja kerrot vaikka kuulumiasi, se riittää - ja jengi tahtoo lisää ;) Ei sen tarvi olla mitään ihmeellistä, ja rankasti kärjistäen useimmissa blogeissa pyörii samat jutut ( vaatteiden hitit/hudit, haaveet, ällötykset, ostokset jne) mutta erilaisia niistä tekee juuri se seikka, kun jokainen nyt vaan on omanlaisensa. Ajattele vähän kuin kirjoittavasi julkista päiväkirjaa. Ja ota ihan vapaasti ideoita muiden blogeista. Toivottavasti jatkat bloggailua.

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään lueskella sun vaatetuksesta, voisit tehdä sellaisen että katselet mitä vaatteita löytyy joita pidät tosi harvoin, kekkaat ne laittaa päälle ja otat kuvia. Asuinympäristökuvatkin olis kivoja, kuvaile kaikkea mikä on juuri nyt kaunista!

Terv. Minttu Maari

Anonyymi kirjoitti...

Mä haluaisin nähdä mekkokokoelmasi! :)

Lenore kirjoitti...

Voi, toivon tosiaan, ettet lopeta. Mutta after all, sinä kirjoitat tätä blogia varmasti omaksi iloksesi. Jos se kirjoittaminen ei tunnu juuri nyt hyvältä, pidä taukoa ja jatkat taas joskus. Älä ota paineita tästä hommasta, ei kai sen niin kuulu olla. Ja edellisissä kommenteissa on ollut hyviä ideoita. Jos kyse on vain ideoiden puutteesta eikä vittuuntumisesta koko bloggaamiseen, valitse niistä ne mistä itsekin haluat kirjoittaa. Tsemiä ja voimia nousta henkisestä blogityhjiöstä! ;)

Ps. paljastan salaisuuden. Sinun tyylisi on ehdoton suosikkini kaikista kyberavaruudessa pyörivistä bloggaajien tyyleistä. Minulle siis riittävät ainakin ihan pelkästään ne asukuvat. :)

Anonyymi kirjoitti...

Älä kiltti lopeta kirjoittamista!!! :(
eihän me voida estää mutta olet yksi parhaimmista bloggareista keitä on!! Voisit laittaa yhteiskuvan susta ja sun poikaystävästä suosikkivaatteissa ja kertoa teidän tyyleistä :).
myös että mikä se salaisuus on siihen että teidän suhde on kestänyt noin kauan(tiedän ärsyttävää mutta varmaan monia kiinnostaa!!!) on kaunista kuin näkee kaksi ihmistä luotuna toisilleen niin kuin te. jaksamista ja toivottavasti et lopeta tätä kokonaan!!

Anonyymi kirjoitti...

voi ei :( harmi jos loppuu into sinulta kokonaan, luen tasan kahta blogia, Color Me! :tä sinun lisäksesi, muut eivät ole onnistuneet herättämään mielenkiintoani !

On niin paljon jo kaikenlaista sinulle ehdotettu, etten varmaan onnistu keksimään mitään uutta(enkä kyllä jaksanut kaikkia kommentteja lukeakaan, tunnustan :D )

Tere postaus vaateyhdistelmästä joita et ikinä voisi laittaa julkisesti päällesi !

Anonyymi kirjoitti...

Voisit tehdä postauksen siitä, miten ilmentäisit erilaisia tunnetiloja/mielialoja esim. vaatteiden/meikin/kampauksen eli ulkoasusi avulla. Esim. kateus, rakkaus, viha, ilo, suru, ahneus...

Anonyymi kirjoitti...

Pakko sun on jotain keksiä, vasta löysin blogisi ja tykkään tyylistäsi hullusti ! :) Tässä yksi potentiaalinen lukia lisää (:

Anonyymi kirjoitti...

Eiiii, et saa lopettaa! Pidä vaikka pieni luova tauko (nii joku pari viikkoa maksimissaan.. :D ), mutta elä lopeta ! :D

luen blogeja yleensä vain jos kirjoittaja on mielenkiintoinen, joten sinusta ITSESTÄSI ois kiva kuulla enemmän! minusta olis kans kiva kuulla sun nuoruudesta, koska kirjoitat siinä tosi mielenkiintoisesti :D kirjoitit joskus nuoruudesi pukeutumisvaiheista, se oli ehkä paras postaus sinulta minkä muistan!
mutta myös sun aatteista, elämäsi hienoimmista / noloimmista hetkistä, nuoruuden toiveet ja harrastukset .. kaikista näistä ois kiva kuulla :)

Ratsia kirjoitti...

EI! EI! EI! Ole kiltti äläkä lopeta...Voisit tehdä vaikka postauksen jossa esittelet kenkäsi ja laukkusi tai sitten voisit kertoa mies-ja naisihanteistasi tai muutenkin kauneusihanteistasi

New york doll kirjoitti...

Etkä helvetissä lopeta!! Oon lukenu blogias alusta asti ja aina vaan paranee...tää on ihan mahtava blogi. Sä et saa lopettaa:(

Tee postaus vaatteista/kengistä/laukuista joita haluaisit ja siitä mitä sulla tällä hetkellä on ostoslistalla

Beatlettes kirjoitti...

Postaus ulkomaanmatkoistasi olis tosi kiva...tsemppiä sulle:)

Xara kirjoitti...

Postaus omasta kodistasi ja sisustuksestasi olisi todella kiva:) Kuvien kera luonnollisestikin!^^

Riika kirjoitti...

Älä ihmeessä lopeta, tykkään tästä blogista (niinkun näköjään moni muukin). Älä ota mitään stressii, kirjoita kun jaksat :)

Anonyymi kirjoitti...

-Päivä kuvina
-Ostoskierros kuvina
-Stailaa Idols kilpailijat uudestaan;)
-Yleiset jouluvalmistelusi, lahjat ihanimmat joulumuistot
-lempparivaatteet esittelyssä
-etsi kaapistasi kaikista kauhein vaate, joka sieltä löytyy, ja muodosta sen ympärille asukokonaisuus, jota käytät päivän JULKISELLApaikalla!

Anonyymi kirjoitti...

Kaikilla tulee varmasti tämä vaihe joskus ettei keksi mitään kirjoitettavaa. Minulle riittävät ainakin nämä asukuvat ja löydöt yms. Kerro vaikka lempiruokasi tai vaate ja parhaimpia kappaleita mp3 soittimesta! Ja täältä kommenteistahan näitä ideoita saa jos joku vain näistä sulle käy :)

En seuraa kuin muutamia blogeja ja tämä sinun on kaikista paras mitä vain on. Sä kirjoitat upeasti ja vaikutat todella mielenkiintoiselta persoonalta ja tyylisi on aivan mahtava!

Anonyymi kirjoitti...

lopeta jos siltä tuntuu!!!!!!!! Ehkä sitten jo kaipaat takaisin. Älä istahda blogin eteen jos ei ole ideaa jo mielessä. Alkaa vain ahdistamaan

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä hieman tylsä toive mutta tosissaan esitetty silti: ihmettelen minne saat kaikki vaatteet ja ennen kaikkea kengät säilöttyä?? Miten iso vaatehuone/kaapi sinulla on tai oletko keksinyt jonkun mielettömän tavan järjestää kaiken? Tai kierrätätkö ihan hulluna?
Niin ja älä ihmeessä lopeta. Milläs me saataisiin sua motivoitua?

Anonyymi kirjoitti...

jatkan samaa kaavaa kuin edelliset, älä siis missään nimessä lopeta bloggailua. ainakaan kokonaan, tietysti aina joku tauko kirjoittelussa voi auttaa ja jatkaa taas kun innostaa enemmän.

mutta niitä ideoita sitten.

heeei sun nuoruudesta ois kiva kuulla lisää ! (ei tietysti sillä, ettet enää olisi nuori, mutta tajuat varmaan pontin)
erityisesti on jäänyt mieleen se, kun kerroit, että oot seurustellut tytön kanssa. ymmärrän kyllä, ettet mitään maailman henkilökohtaisimpia asioita viitsi blogissasi julkistaa.
luultavasti toi tyttöystävä juttu kiinnostaa mua erityisen paljon siksi, että itenkin tässä vuoden tytön kanssa yhessä ollut.

noraa kirjoitti...

Jotenkin tuntuu, että monella on sama ongelma tähän aikaan vuodesta. :( Tsemppiä kuitenkin! :--)

Anonyymi kirjoitti...

VOI EII!! ÄLÄ LOPETAAAA!! tässä postaus-ideoita:
-tietty päivän asut
-hitit ja hudit
-pukeudu toisten bloggareiden tyyliin
-ihania kuvia
-trendien aakkoset (mitkä trendit saavat sydämesi lämpenemään)

t. sun tyyliäsi rakastava

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä voisit pitää ihan tauon. Vaikka joulun jälkeen sitten taas yrität uudelleen. =)

Teet blogia itsesi vuoksi, mutta tekisit niin monet meistä suruliseksi lopettamalla.

Voimia!

Anonyymi kirjoitti...

Komppaan muita: älä lopeta. Ainoa tyyliblogi jota luen, kirjoitat omaperäisesti ja tyylisi on juuri oikeanlainen. Ja vielä: älä stressaa, pidä taukoa jos siltä tuntuu. Kestän kyllä sen. Hyvää kannattaa odottaa.
Musiikkimaku on aina hyvä aihe, ja erityisesti kiinnostaa konsolipeliharrastuksesi. Entisistä tyyleistäsi oli hauska lukea, olisi jännä nähdä lisää kuvia.

dana kirjoitti...

Jos yhtään noi linnanjuhlat kiinnosti, niin tee ihmeessä postaus siitä, mitkä oli sun lempipukuja ja miten itse pukeituisit jos saisit kutsun linnaan???:)

Dru Stix kirjoitti...

Et missään nimessä saa lopettaa...tauon kestän ,mutta et todellakaan voi lopettaa kokonaan...tee postaus sun lempiasioista esim.lempibändi,-elokuva,-kirja,-lomakohde,-drinkki,-kengät...

exploited kirjoitti...

Miten olis postaus sun lempiasukoknaisuuksista? Äläkä missään nimessä lopeta

Anonyymi kirjoitti...

Hiusjutuista olis kiva kuulla, kun sun hiukset on vaan niin mahtavat. Videopostaus siitä, miten oot laittanu hiukset, ja ehkä myös meikannut. Pukeudu joku päivä alle 5€:n asuun ja esittele se. Kerro lempijulkkiksesi tyylistä ja jäljittele jotain hänen asuaan. Olis kiva myös kuulla enemmän sun "yksityiselämästä" esim. sun ja sun poikaystäväs suhteesta. Esim joku postaus, missä sun poikkis kertos susta omin sanoin. Tavoista ja silleen :) Toivottavasti nyt et päädy lopettamaan, sun blogi on tosi hyvä! Tykkään tosi paljon sun kirjotustyylistä.

Ilona kirjoitti...

Heh, jos susta tulee isona toimittaja niin saat nauttia tuosta tunteesta tosi usein ihan työnkin puolesta: ei mitään sanottavaa kenellekään, ja sitten tehdäänkin rutiinilla ilman luovuuden häivää ;D

Toivottavasti lukuisat anonyymit kommentaattorit antoivat sulle ideoita :)

jii kirjoitti...

tykkään sun blogista ihan hurjasti kun se on niin rento.

ei sun tarvii välttis aina mitään upeita postaus juttuja tehdä. voit ihan hyvin vaikka kertoa mitä päivän aikana sattui ja sitten päivänkuva.

mutta tälläinen postausidea olis kiva että kaivaisit kaikki esim. hameesi ja esittelisit ne. tai kenkäsi. tai mmm.. ihan mitä vain (:

kirjoita mitä sylki suuhun tuo ja esittele ostoksesi ja jos löydät vaikka youtubesta jonkun kivan biisin voit linkittää sen. öö.. :D yritän epätoivoisesti pelastaa blogisi pitämisen intoa. :D

poikaystäväsikin on niiin vallan suloinen sen yhden kuvan perusteella ainakin niin raahaa hänet mukaan kuviisi. sitten ei blogisi tarvitse olla täysin rajoittunut vaatteisiisi vaan voit vaikka kirjoittaa jos olet käynyt elokuvissa, mitä toivot joululahjaksi, ihan mitä vain (:

rakastan muuten tuota edellisen postauksen yhdistelmää. kirkkaan turkoosi ja musta, nam, sain inspiraatiota siitä kuvasta.

Rianna kirjoitti...

Pue itsesi jotenkin aivan käsittämättömän ei-sinämaisesti (onko toi ees sana) Ois kiva nähdä pissis-sinä, mummo-sinä tai jtain sellaista pöllöilyä :D

zigski kirjoitti...

jos itsellä ei ole fiilistä kirjoittaa niin ei sitten kannata väkisellä yrittää, ei se ole kummallekkaan - meille lukijoille tai sinulle - oikein.

Kannattaa miettiä mitä itse oikeasti haluaa, koska tämäkään homma ei loppuenlopuksi ihan leikkiä ole.

Mitä ikinä päätätkin, kunnioitan kyllä kovasti ja toivon että jos lopetat, jättäisit tämän blogin meille luettavaksi. :)

Anonyymi kirjoitti...

Take your time. Me täällä kyllä odotellaan sua sitten, kun jaksat taas keskittyä tähän blogittamiseen. Ehkä se on tämä vuodenaikakin, mikään ei ole mitään. Kuitenkin, hauduttele nyt asioita äläkä ota stressiä. Palaa blogimaailmaan kun taas jaksat, me emme täältä mihinkään katoa.

Mary

heini kirjoitti...

Oi, tuo on tuttua varmasti jokaiselle bloggarille. Pidä vaikka taukoa hetki, jos siltä tuntuu! <3 Tai sitten kirjoita vaikka ihan vähäpätöisistäkin asioista. Jokaiselle tekstille aina jokin punainen lanka, vaikka ohutkin sellainen! Jonkin pikkuruisenkin asian ympärille, mikä vähänkin päässä pyörii. Ja sitten esim. jokin pikkutavoite, esim. kaks/kolme x vkossa postaus ja sitten kirjoitetaan :). Sit tulee hyvä mieli, jos päivittääkin useammin kuin tavoitteen mukaisesti! *suukkoja* ihanainen bloggari! :]<3

kvaak kirjoitti...

älä lopeta ! sulla on kivoi juttui & ihana tyyli vaik onki ihan erilainen kun mun (; kitjota joku juttu tyyliin "miten tyylini on keittynyt" tai joku kysymys postaus . mut kuitenki asukuvat ja kaikki "tavallinen" on niitä parhaita kirjotat silleen elävästi ja sillee et tajuu mitä yrität sanoo. toisin ku mä täs -.-

Anonyymi kirjoitti...

bNiin ja kouluistasi ja koulunkäynnistä postaus!

katri mit liebe kirjoitti...

Kerää kuvia jonkin verran siitä asti ku olit ihan napero ja tee sellainen omaelämäkertavalokuvakertomus!

Anonyymi kirjoitti...

mun puolesta voit kyllä lopettaa. miks ilahduttaa näitä 70 ihmistä ku voit tehä muutaki.

hanna kirjoitti...

Paljon hyviä ehdotuksia ovat muut antaneet. Ehdotan myös, että "lasket rimaa alemmas" eli välillä voit vaan postata satunnaisia kuvia - asukuva, kuva jostain yksityiskohdasta asussa/kotona/kadulla, tunnelmakuva kotoa/ulkoa, kuva netistä, joka inspiroi sinua, henkilöstä joka inspiroi sinua. Välillä voi olla pelkkää tekstiä (top 5 tyhmimmät kysymykset kassaneidille, top 5 tavat perustella itselle ettei kokeisiin kannata lukea, top 5 krapularuuat...), kommelluksia, ajatuksia, mielipiteitä, tapahtumia, suositteluja. Hauska voisi olla myös Heidin Helsinki, jossa esittelisit itselle rakkaita/mieluisia/tärkeitä paikkoja. Ehkä kannattaa selata muiden blogeja ja vaan röyhekästi napata ideoita niistä - jutusta ei tule kuitenkaan samanlainen, sillä kirjoittaja on eri!

Anonyymi kirjoitti...

olisi kiva saada tietää että miten saat tukkasi tuon näköiseksi <3 joku postaus että mitä teet hiuksillesi että niistä tulee tuollaiset ja millaiset ne ovat ennen minkäänlaista käsittelyä. myös joku meikkitutoriaali tai sellainen olisi kiva :)) älä lopeta !

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoita joululahjavinkkejä, mitä aiot ostaa/olet jo ostanut, mitä itse haluaisit?

Ässä kirjoitti...

Voi että, ymmärrän kyllä jos kiinnostus bloggailuun lopahtaa :( Jos päätät lopettaa, jätät ison tyhjiön tänne bittitodellisuuteen! Joskus mainitsit hankkivasi tatuoinnin - oletko jo käynyt laittamassa sen?

Anonyymi kirjoitti...

käyn joka päivä kurkkimassa joskos ois tullu uus postaus, mutta ei :( höh, sulla on niin kiva tyyli!

voisit esitellä vaikka sun huoneen/kodin, tärkeimmät tavarat, lapsuus, kuvakooste siitä millainen olet tulevaisuudessa

Anonyymi kirjoitti...

Älä lopeta! Sulla on niin ihana tyyli, että oksat pois! Toivottavasti et lopeta laita edes asukuvia:)!!

Anonyymi kirjoitti...

Voisit tehä jutun siitä, kuinka laitat hiukset ja meikit eli siis meikitön naama ja laittamattomat hiukset aluksi kuvaan ja lopuksi meikit + laitetut hiusset. Ja selitä vaihe vaiheelta miten sait laitettua hiukses noin hienoisti mitä ne aina on :)<3

*~SL kirjoitti...

Erikoinen juttuidea: pukeudu viikon ajan eri maiden tyyliin!:D itse toteutin tämän, idea voisi olla myös esim. pukeutua jonkun julkkiksen tyyliin pari päivää tms...

Anonyyrektimikko kirjoitti...

Ideoita, ideoita, onhan noita..

1. Ota kamera mukaan ja mene kierrokselle kaupungin kauppoihin: kuvaa loisteliaita ihanuuksia jotka huolisit myös omaan vaatekaappisi.. ja erinomaisen täydellisesti epäonnistuneita kuteita!

2. Tee postaus meikkaamisestasi: anna meikkivihjeitä. Tee esim. tutoriaali, jos joku haluaisi samanlaisen "perusmeikin" kuin sinulla.

3. Koeta napata jonkun julkkiksen tyyli, stailaa se omilla vaatteillasi. Tee kisa, jossa tyylin "oikea omistaja" täytyy tunnistaa.

4. Kokeile pukeutua opettajan näköiseksi 8))

5. Kokeile pukeutua poikaystäväsi vaatteisiin ! :)

6. Anna poikaystäväsi valita sinulla vaatteet & laittaa hiukset, postaa kuva tänne :D tai sitten vain hiukset / vaatteet.

7. Miten pukeutuisit linnan juhliin, kuka oli siellä tyylitajun teilaaja ja kuka kaunottarien kadehtima kimma?

8. Millaiset tyylit ystävilläsi on? Tee esittely! ^^
Ja kommentoi jotain heidän tyyleistään, valitse heistä esim. jotain tyyliin "muotimimmi" ja "trendityttö", "kuuma kissa", "kaunotar kermakakku", jne.. :DD

9. Tee postaus sinun ja piukan poikkiksesi suhteesta.

10. Anna boifrendisi kertoa sinusta omin sanoin <3

11. Mikä on vaatekaappisi hinnaltaan kallein kappale, jota ilman et voisi lanteitasi keikutella poikkiksesi tahtiin surutta???

ps. Anonyyrektimikko = Anorektikko Anonyymi ! :DDDD

Laura kirjoitti...

älä lopeta kirjottamista, tätä on hirmusen mukava lukea :)) toivottavasti löydät jostain uutta puhtia! En osaa oikeen ehdottaa mitään postausideoita, kun itselläni on aikalailla sama probleemo :(

May kirjoitti...

kirjoita siittä, että kun olette olleet rikun kanssa niin kauan yhdessä että mitä kaikkea teette aina yhdessä. :)

Itsella melkein kahden vuoden suhde käynnissä ja haluisin muuten vaan tietää mitä kaikkea muut parit tekevät. :--D ja kanties siittä voisit myös kertoa, että mitä riku tykkää jos lähdet vaikka paariin jammailemaan vai lähdettekö aina yhdessä. <:

BCR-tyttönen kirjoitti...

Tee postaus ,jossa oot pukeutunu vaan esim. H&M:n vaatteisiin tai vaan GT:n vaatteisiin...ideana kuitenkin se että kaikki vaatteet+asusteet on samasta liikkeestä

Anonyymi kirjoitti...

Älä lopeta. Se olisi vain sanoinkuvaamattoman kurjaa.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn edellisiin toivoen, ettet lopeta. Luen tämän blogin lisäksi vain Colour me !-blogia, enkä jaksa uskoa löytäväni mistään tämän veroista. Mulle ainakin kelpaa pelkkä päivän asukuva silloin, kun et kerkeä/jaksa kirjoittaa. Tosin sun tekstiä on kyllä sairaan kiva lukea, vaikka nyt kirjoittaisit karkkipapereista. Tykkään rehellisestä tavastasi kertoa elämästäsi. Älä ota liikaa paineita, ei aina tarvi olla niin erikoista ja jännää kerrottavaa.

Edellisillä oli mun mielestä joitain tosi hyviä ideoita, joiden pohjalta tehtyjä postauksia mielelläni lukisin!
Olis tosi kivaa myös nähdä enemmän kuvia sinusta nuorempana tai vaikka ihan lapsena. Kaikenlaisiin kysymyksiin vastailut olis myös kivoja. Ja sitten se, että anna poikaystävän valita sulle päivän asu, jos se nyt vaan suostuu. :D Ja jotain videoita olis myös hauska katsoa.

Toivottavasti jatkat vielä jossain vaiheessa, vaikka pienen loman jälkeen :)

Pretty things kirjoitti...

Videopostaus ois aivan ihana...sitä odotellessa:)

Älä please kiltti lopeta...et saa:(

Noddy holderrr kirjoitti...

NYYH...toivottavasti tuo blogin lopettaminen oli vitsi. Yritän tässä vimmatusti keksiä postausideoita ja olla sulle avuksi ,mutta ei mulle tuu oikeen mitään mieleen. Edellisissä kommenteissa on ollu ihan hyviä ideoita esim.kysymyspostaus ja poikaystävän tyyli-postaus

hemmeu kirjoitti...

ET SAA LOPETTAA!!

Aiheita postaukseen:

- Kerro enemmän vaikka Rikusta + kuva
- Kokoa kaikki vaatteet, kengät, laukut jotka voisit vaikka myydä
- Joitain roolikuvauksia
- Ömm, luo hieno tyyli poikkikses vaatteista
- Pukeudu jokskuksi julkkikseksi omilla vaatteillasi
- Ihanin asukokonaisuutesi
- Vähiten käytetty vaate
- Kaikki mekot ja hameet
- Esittele asukokonaisuus, jota et ole paljoakaan näyttänyt täällä blogissa
- lempikirpparit

Täällä on monilla tosi hyviä postausideoita, joten SÄ ET SAA LOPETTAA! Mutta, ymmärrän kyllä jos valitsen sen vaihtoehdon, sillä blogin tekeminen ei varmastikaan ole helppoa joka päivä varsinkaan. Itsekään en jaksaisi joka päivä postailla ja siitä sulle kyllä kumarrukset, vaikka et olekaan postannut joka päivä, merkinnät ovat TODELLA LAADUKKAITA ja MIELENKIINTOISIA, ei tylsiä. (:

Nyt vaan voimia sulle! Sun tyyli on ihana. Rakastan sun vaatteita ja varsinkin hiuksia. Unelmoin tuollasista hiuksista, aah. <3

Anonyymi kirjoitti...

Joo, taitaa tää blogi lähteä suosikeista. Täällä on aiheita ihmiset yrittänyt keksiä, mutta mitään vastakaikua ei näemmä ole tulossa?

Sikäli olen sitä mieltä, että jokainen saa bloginsa lopettaa just sillon milloin haluaakin, mutta ideoita voisi pyytää vaan jos on aikomusta toteutellakkin niitä. Liikaa vaadittu jokin pieni tekstinpätkä jossa kiität ideoista ja sanot väkertäväsi jossain vaiheessa jotakin?

Onneksi netti on pullollaan blogeja. :)

Anonyymi kirjoitti...

No itsehän olen nyt sitä mieltä että anna mennä, lopeta! Ei kantsi pitää yllä jos jaksaa päivittää kerran kuukaudessa. Siis tottakai jos vain itseäsi varten pyörität hommaa, mutta tulihan toi selväks että homma on käynyt vastenmieliseksi :D