maanantai 26. tammikuuta 2009

tipitii

No terppa! Arvatkaas kuka on taas kipeänä. Tässä pieni vinkki: mä.


Perjantaina lähdin kaverin kanssa pienimuotoisiin illanistujaisiin juomaan kaljaa ja osoittamaan kunnioitettavia Xbox-pelitaitojani. Tarkoituksena oli ampua kaikki eteensattuvat zombit, mutta jotenkin onnistuin aina eksymään samaan nurkkaan, jossa kyhjötti yksinäinen vessanpönttö..... Siitäpä peliin vähän enemmän perehtyneet miespuoliset henkilöt repivätkin huumoria pitkäksi aikaa. 8/ Ilta päättyi vauhdikkaasti siihen, että kotimatkalla kaaduin lähimpään ojaan ja makasin siellä hetken ketarat ojossa kuin selälleen joutunut koppakuoriainen. Ei ollut mikään paras juttu: aamulla mittari näytti 39 astetta kuumetta.

Räkänokkaisena pleikkarin kahvassa nyhjöttämisen jälkeisen viikonlopun takia ei siis ole mitään ihmeempää asiaa nyt, mutta ajattelin että voisin kerrankin vastailla näihin rästiin jääneisiin haasteisiin!

En nyt millään muista, ketkä kaikki mut ovat tähän taganneet, mutta ainakin Niina.

1) Link to the person who tagged you.
2) Post the rules on your blog.
3) Write six random things about yourself.
4) Tag six people at the end of your post and link to them.
5) Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6) Let the tagger know when your entry is up.

1. Mulla on mitä omituisempia pelonkohteita.... Näitä ovat mm. vauvat (0-3 v, sitä vanhemmat menee jo jotenkin) ja tyhjät minigrip-pussit. Eikä kyse siis ole mistään pienistä inhoreaktioista, vaan ihan oikeasti elämää ravistelevista pelkotiloista. Yksinään pöydällä nötköttävä minigrip-pussi on yksi pahimmista painajaisistani, samoin vauvan äänet saavat mut välittömästi pakokauhun partaalle. Tämän takia epäilen vahvaasti, tulenko koskaan lapsia hankkimaan 8/

2. Olen yksinkertaisesti liian pihi ostaakseni ruokaa... Siis tämän voisi laskea jo jonkinasteiseksi sairaudeksi. Kuukauden yksin asuttuani en ole vielä kertaakaan ostanut ruokaa. 8D Älkää kysykö miten elän - en elä. Joo ja vessapaperit pöllin Subwayn vessasta.

3. Elän hyvin kausiluontoisesti, ja musta onkin lyhyellä aikavälillä aika vaikea muodostaa selvää kuvaa. Joskus vietän viikkoja sängyn pohjalla kirjojen parissa perse homeessa, joskus taas käyn kotona vain nukkumassa - jos sitäkään. En siis todellakaan jaksota näitä tekemisiä tasaisesti, vaan vietän erittäin paljon toisistaan poikkeavia ajanjaksoja. Eipähän käy elämä yksitoikkoiseksi.

4. En todellakaan pysty hyväksymään sitä, että olen ihan tavallinen human being, vaan odotan yhä edelleen päivittäin löytäväni kauan kadoksissa olleet supervoimani, saavani jonkun merkin jumalilta, tai edes sen kirjeen Tylypahkasta. Tämä juontaa luultavasti juurensa siihen, että olen aina kuvitellut itsestäni vähän liikoja...

5. Mun ärsyttäminen on helpompaa kuin mikään. Jos joku tulee aamujunassa viereeni ryystämään kahvia, niin aamun ensihetket ovat takuuvarmasti pielessä. Ärsytystiloja laukaisevat niin liian hitaasti edessä laahustavat ihmiset kuin hukkuneet hiuspinnitkin, näin muutamia mainitakseni. Onneksi ärsyyntyminen menee ohi yhtä nopeasti kuin on tullutkin, ja elämä voittaa jälleen.

6. Hiukseni ovat henki ja elämä, ikuinen tuskailun ja uurastamisen aihe. Tunnen oloni normaaliksi vasta kun olen saanut pehkoni tarpeeksi puuhkeaan muodostelmaan pääni päälle. Hiusteni kisakunnosta voi suoraan päätellä, millainen päivä mulla on: huono tukka -> vielä huonompi päivä. Hiukset ovat kaikki kaikessa, ja tiedoksi kaikille kanssaihmisille: niihin EI KOSKETA.

+ Olen yhdyssanapoliisi! En voi sietää uima pukuja ja linja autoja.

Toinen haaste vielä, Milla haastajana tällä kertaa.

1. go to the 4th folder in your computer where you store your pictures.
2. pick the 4th picture in that folder.
3. explain the picture.
4. tag 4 people to do the same!


Tämä otos löytyi suoraan vastaanotetuista tiedostoista, kuten kaikki muutkin näin upeat otokset yleensä löytyvät. Telemark-alastulo ja maastokuvioinen toppi kruunaavat kuvan. Pakko kuitenkin mainita, että kyseisissä bileissä oli inttiteema. Siksi tuo villi maastokuvio. :|

Eipä sit muuta tällä kertaa!

Eikuainiin. Joku kysyi TV-tasostani, josta olen 70 euroa siihen pistettyäni sen verran ylpeä, että pakkohan sitä on esitellä:


Eikä varmaan mikään maailman suurin yllätys, että Ikeastahan se. Huomatkaa pienen pieni pleikkarini. *__* On se niin söpö.

Nyt Final Fantasy VIII:n pariin, se jaksaa sykähdyttää vieläkin yhtä paljon kuin sillon seiskaluokalla, kun sen kimppuun ekaa kertaa pääsin iskemään.

No NYT pääsen viimein sanomaan tämän: eipä sit muuta tällä kertaa! Loppupläjäyksenä vielä pallonmuotoinen marsuni:

56 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Minä ainakin haastoin sut tohon kuvajutskaan :)

Roosa kirjoitti...

Sä oot kyllä ihanan elämänhaluinen, oikeen huokuu että sä meet etkä vaan meinaa :)

T&J kirjoitti...

Mä haastoin sut kans tohon "Write six random things about yourself." juttuun : )

-Tiffany

Riikka Aaltonen kirjoitti...

Söpöin marsu IKINÄ! :o

Anonyymi kirjoitti...

Saanen kysyä mikä minigrip-pusseissa pelottaa? :D Kuulostaa aika hassulle pelolle, mutta hyvähän minun puhua kun pelkään jäätelötikkuja :<
Muistan kyllä ikuisesti hetken, kun poikaystävä meni nuolaisemaan jäätelötikkua ja aloin manaamaan ja meinasin oksentaa :D Siinä olikin sitten selittämistä..

Anonyymi kirjoitti...

Yllä oleva Anonyymi, jumankauta!

Olen luullut aina olevani ainut joka kammoaa jäätelötikkuja, mutta nyt viimein löytyi joku toinen samanlainen, uskomatonta! :D Joudun aina venyttämään hihaa voidakseni pitää puisesta jäätelötikusta kiinni, ja vielä silloinkin inhottaa.

Anonyymi kirjoitti...

voi mikä söpöläismarsu! ihana :) minua nauratti tuo minigrip pussi homma haha!

Anonyymi kirjoitti...

mä pelkään perhosia iha hulluna. jo pelkkä ajatuski saa kylmät väreet aikaan. yäk!

oot nätti !

Iina-Maria kirjoitti...

Aah, sun juttuja on ihana lukea! :) Kuten Roosa sanoi, vaikutat tosi elämän haluiselta. Ja sun kämppä näyttää super söpöltä! Ja olet niin kaunis. Ja sulla on tosiaan makee tukka ja ihanan tyttömäinen pukeutumistyyli.

Eh, kehuinko liikaa?

Anonyymi kirjoitti...

Mulla olisi vaikka kuinka paljon sanottavaa, mutta koska en jaksa kirjoittaa ja läksyt vievät tällä kertaa koneesta voiton (en olisi ikinä uskonut sanovani näin.........), niin tiivistän kaiken yksinkertaisesti ja ytimekkäästi: olet aivan ihana ihminen ja tuun aina sairaan hyvälle tuulelle sun postauksista! :) Riku on tyhmä, kun päästi tuollaisen tytön menemään.
Pikaisia paranemisia! <3

Anonyymi kirjoitti...

Heeeei,

kuukausi ilman kauppaa???
VINKKEJÄ jakoon!!
Sulla selkeesti on joitain erikoiskykyjä!!!

Pineapple Penguin kirjoitti...

Marsu awwww <3 Ehkä söpöin koskaan näkemäni!

Ladetsu kirjoitti...

Oi miten söpö marsu. <3

Anonyymi kirjoitti...

kuinka normaalisti laitat hiuksiasi?

Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus ja viel ihanampi marsu :) voikoolla mitään palompaa?

Anonyymi kirjoitti...

Älä koskaan lopeta blogiasi, tää piristää ihanasti päivää kun kirjotat niin ilosesti vaikka sua vituttaa/oot kipeä tai muuta vastaavaa. Ja sun vartalo on ihan liian ihana!

Siru kirjoitti...

Paranemisia. Mulla on samanlaisia ärsyyntymis ongelmia. Ihmiset luulevat suloisen luontoni takia olevani helppo ihminen -häh häh, väärässä ovat.

juliet xxx

May kirjoitti...

Ui tuo sun marsus on söpö ! Luin sen nimenkin joskus, en muista sitä vaan enää, mutta se oli melkein ihanempi kuin marsu <33

NIINA kirjoitti...

haastoin sut oikeestaan siihen mun kirjotuksen lopus olevaan addiktiotehtävään mut kyl tääki oli kiva lukee :D lue vähä tarkemmi se mun jutska viel ni tajuut mihin sut haastoin oikeesti :D

Mirre kirjoitti...

repesin ääneen tolle vikalle biletyskuvalle :D Haha, ollut selvästi railakas meininki.

Unknown kirjoitti...

hauska postaus :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana marsu<3

Anonyymi kirjoitti...

Bilekuva :DDD Ja marsu :3
Kiva postaus. Hmmm minigrippussit. Mulle tulee kylmiä väreitä kun edes ajattelee semmosia karheita monesti pestyjä pyyhkeitä. Joo outoa.

Ai miten ihanasti noi purnukat sopii tv-tason ja telkkarin väreihin ^__^

Anonyymi kirjoitti...

JUULI, uskomatonta todellakin! :D Ei hitto, en olisi myöskään uskonut että samanlaista löytyy.. :>
Hihan venyttämistä en ole koskaan kokeillut, vaan pidän aina käärepapereita tikun päällä :D
Poikaystävä oli jo alkanut miettimään että oonko traumatisoitunut jostakin syystä lapsena jäätelötikkujen kanssa, mutta enpä itse mitään järkevää syytä pelolle löydä ^-^

Ja anteeksi heidille, kun kommenttilaatikostasi tuli friikkien joukkoterapia <3

Anonyymi kirjoitti...

mistä tuo tv-pöytä on? <:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin kiinnostuin tv-tasostasi (sori jos on väärin kirjoitettu :) ) ja yritin etsiä IKEA:n sivuilta ilamn tulosta, eli mihin sarjaan se kuuluu.?.?.?.?

tipitii kirjoitti...

Aivan loistavat nuo kuusi asiaa susta :) Ja tosi suloinen marsu, aivan mielettömän ihana

Tiija kirjoitti...

Sä oot ihan ku mä! Tai no ainaki melkein.
Oon asunu yksin nyt nelisen kuukautta. Tossa muutama viikko sitten tein ensimmäistä kertaa elämässäni täällä ruokaa. Sitä ennen söin lähinnä leipää.
Ja joo, tukkaan ei kosketa piru vie! ;s

Yritä jaksella ja parantua! :)

Anonyymi kirjoitti...

on ihan pakko kommentoida, että täällä on kans yks joka ei voi SIETÄÄ jäätelötikkuja! varsinkaan niitä puisia, muoviset menee. en tajua miten jäätelön voi edes syödä sellaisen puuläpyskän päältä yii.

mutta asiaan :D oot juuri sellainen jonka kuvittelen itseni olevan kunhan muuten omaan kämppään. johon nyt kyllä on vielä hetki aikaa, pitäisi ensin kotiutua 4 kk päästä täältä usan puolelta ja sitten suorittaa lukio loppuun kunnialla suomen puolellakin.. mutta blogiasi on kiva lukea ja haaveilla tulevasta. kiitos siis :D + supersöpö marsu<3

salla kirjoitti...

en kestä tuota marsua, miten söpö! :'') jos marsusta tehtäisiin samanlainen hittihahmo kuin hello kittystä, niin sun marsu olisi selkeästi esimerkkinä sille :DD

MouMou kirjoitti...

Voi herttileijaa tuota söpöä pallomarsua!<3:D

Anonyymi kirjoitti...

Ikeastapa tietysti, turha kysymys. Juu pitää hankkia samanlainen, kiitti. :)

Iiris kirjoitti...

Heis!

Tosi kiva postaus : > Haasteita on just mukava lukea ja TV-taso+marsu lopussa kruunasivat tämän. Lisää näitä! ; )

Anonyymi kirjoitti...

voi äää, rakastuin tohon marsuun! :)

Anonyymi kirjoitti...

minkä ikäsenä muutit pois?

Anonyymi kirjoitti...

Ihan huippuhauska postaus taas!

Täällä jotkut on maininnu inhoavansa puisia jäätelötikkuja. Siis miten voi?! Ne on ihania! Jäätelö maistuu paljon paremmalta, jos sen syö puisella jäätelötikulla. Sitä on ihana imeskellä :D

Anonyymi kirjoitti...

mitä hiustenpidennyksiä käytät, ko ne näyttää niin luonnollisilta? 8)

Anonyymi kirjoitti...

sulla on jotenki ihan älyttömän rock'n'roll asenne! jatka sammaan malliin!

Unknown kirjoitti...

Sun hiukset kyllä on ihanat :>

Anonyymi kirjoitti...

olisi ihanaa jos tekisit joskus postauksen sun hiusten laitosta!8)

Anonyymi kirjoitti...

Shoppaile ilmaiseksi! Hyihyi, kiitos vain, alkoi oksettamaan pelkkä ajatus.. :D

Nelliina kirjoitti...

HAHAHA ihana tuo kuva Niinan kanssa :D:D:D

Anonyymi kirjoitti...

Sait miusta ikuisen fanin tuolla FFVIII-kommentilla <3

Anonyymi kirjoitti...

Eii, tuo marsu on maailman söpöin todellakin :''D Nuo pikkujalat <3 <3

kullanmuru kirjoitti...

Mulla on vähän sama ongelma noiden ärsytystilojen suhteen. Suurimmat ärsytykset on varmasti, kun ihmiset hidastelee edessä, mummot jotka höpöttelee tyhmiä ja hidastelee, sekä ihmiset jotka tulevat valittamaan sinulle, että nostappa ne kassisi, että pääsen istumaan, bussissa joka on puoliksi tyhjä ja istut suhteellisen takana!! Ärh!

Anonyymi kirjoitti...

Maaninen deprssio? :( Sitä ei välttämättä pysty diagnosoimaan moneen vuoteen kokenut lääkärikään.

Susse kirjoitti...

aaah,rakastuin sun tv-tasoon :o

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa! Joku muukin vihaa ihmisiä jotka eivät vaan tajua että liikkessä pitää olla ja liikkua pitää niin kovaa kun koroilla pääsee, ellei kovempaa. Itse tuhahtelen hyvinkin turhautuneesti ja mielenosoituksellisesti ryntään niiden hitaiden köpöttelijöiden ohi. Ja ah, ihana lack-taso? Ja nuo punaiset lokerot<3
p.s. Marsu näkyy olevan yhtä tyylikäs kuin omistajansakin, b&w on aina tyylikäs yhdistelmä. ::D

Anonyymi kirjoitti...

Oot kyllä ehdottomasti kaunein bloggaaja mitä oon nähnyt! Sun tyylikin on todella ihana :) <3 Kiitos tästä blogista :D
Ps.supersöpö pallomarsu =) =) =)

Frezza kirjoitti...

Nuo haasteet ovat sitten kivaa luettavaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva tää uus ulkoasu! Ja tää postaus oli ihanan pitkä <3

sumutar kirjoitti...

Oi, onpa mainio ulkoasu-uudistus! Nythän tämä blogi latautuukin paljon nopeammin kuin ennen.

Tuo mainio marsu saisi muuten esiintyä jutuissa useamminkin. Terveiset sille! :)

Alisa kirjoitti...

Onpas piristävää saada tänne ihan uusi ulkoasu :D Olin täällä taas kurkkimassa, jos olis uusi postaus, mutta tällänenkin uudistus oli varsin kiva :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana marsu :))

sugarfrosted kirjoitti...

Aivan tolkuttoman soma marsu! :o

Estrella kirjoitti...

Se cae d cuero!!!