sunnuntai 15. helmikuuta 2009

ystävänpäiviä ja keskiviikkoja

Keskiviikkona oli jälleen vuorossa jo perinteeksi muodostunut visiitti Pacificoon. Oli kyllä taas niin parasta, Pacificossa ja kolmen euron drinkeissä on vaan sitä jotain.

Eräs melko huvittava tapahtuma kyllä sattui. Saatiin erään naisihmisen vihat päällemme, kun kehtasimme puhua SEKSISTÄ. Hei oikeesti, kannattaako tulla baariin (varsinkaan Pacificon kaltaiseen paikkaan) jos ei kestä pientä seksikeskustelua kuulla.... Siis seksikeskusteluthan ovat keskiviikkoiltojen A ja O. Kyllä on nuivaa käytöstä.

No, ilta pääsi vasta kunnolla käyntiin, kun pääsimme suomenruotsalaisten hammasteknikkojen kanssa laulamaan juomalauluja. o/ Nyt on pienet undulaatit ja kaikki meikäläisellä hallussa. Kello 2:30 hoipparoin Kurviin, ja tuli kyllä taas niin kotoisa olo, kun lempparispugeni oli sammunut perse pystyssä kadunkulmaan. Ja lempparispugeni tosiaan siksi, että hän jaksaa päivittäin kehua a) kenkiäni b) persettäni. Vähemmästäkin ansaitsee lempparispugen arvonimen. Jätin hänelle kaksi euroa - luultavasti haki sillä kaljaa heti kello 9, mut ainakin tuli hyvä fiilis.



Takana istuvaan flanellipaitaiseen henkilöön verrattuna olin ehkä lievästi ylipukeutunut, mut ei se mitään. Kengät Seppälä, kaikki muu GT. Hame on oikeasti mekko, jonka nerokkaana flikkana taittelin tuonne vyön alle.


Ystävänpäivää vietin varsin rauhaisissa merkeissä. Kaikki kaverini olivat jossain baareilemassa, mutta itseäni ei vaan tällä kertaa napannut. Johtuen ehkä siitä, että heräsin lauantaina kello kaksitoista randomeista bileistä, tukka länässä ja krapulajomotus päässäni. Olin siis tosiaan perjantai-iltana lähtenyt visiteeraamaan kaveriani, mutta reissun päämäärä oli suistunut pahasti raiteiltaan... Siinä sitten lauantai-iltapäivänä raahauduin kotiin, törmäsinpä metroasemalla tolppaankin, ja päätin että tänään ei mennä baariin. 8D Sen sijaan tehtiin pizzaa ja käytiin katsomassa Seitsemän elämää - oli muuten yllättävän hyvä leffa! En tiedä mikä tyttöfiilistely mulla oli menossa, mutta pillitin kuin viimeistä päivää.


Vihaan kaikkea ystävänpäivävouhotusta, mutta pakko myöntää että olin mieluissani kun sain tämän upean leivoksen. <3__<3 Tosin leivoksen lahjoittaja näytti melko järkyttyneeltä, kun tungin sen kerralla kitaani. Mitenniin ystävänpäiväleivoksia ei syödä sillein? 8<

Tänään käytiin sit leppoisasti kävelemässä ympäri kaunista Sörnäistä ja ihailtiin niin kusiläikkien täplittämiä katukiveyksiä kuin keskelle autotietä meritähtiasentoon pötköttelemään jäänyttä henkilöäkin. Kyllä Sörnäisissä on sitä jotain, ei ole ainakaan koskaan tylsää kun täällä liikuskelee. <3__<3

Huomasin myös jälleen, että kirppikselle lähteminen rahattomana on itsemurha.



:---)-tyyppinen reippailuilmeeni. Sunnuntaisin ei jaksa meikkaa. Tässä olkoon samalla vastaus n. puoli vuotta sitten saamaani haasteeseen, jossa piti näyttää meikitön naama. 8D


Käytän keltaisia kenkiäni itsepäisesti läpi vuoden.

H&M:n massiivinen paketti saapui perjantaina - nyt mulla alkoikin sit kuukauden shoppailulakko. Shoppailulakosta kiinnipitäminen on kyllä harvinaisen helppoa, kun tilillä on 2,4 e. Sillä tässä elellään seuraavat kolme viikkoa.... Olen järkevän rahankäytön mestari.

61 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jälleen, blogisi syövereihin kompastuneena, koin suuren inspiraation sykäyksen. Otin kitarani käteen ja soitin serenaadin elämälle, kun ketään muutakaan ei kuulolla ollut. Kiitän teitä tästä luovuuden kipinästä. Kaikukoon lauluni myös teille jonain kauniina päivänä.

katja kirjoitti...

Mistä toi aivan tajuttoman ihana hame on? Sun asut on niin ihania! Miten pystyt tohon? :D

Taina kirjoitti...

Hahhahhaa tuota flanellipaitaista. Sillä on vieläpä raitaverkkarit! En huomannut sitä ennen kuin sanoit.

Mutta sun asu on kyllä upea! Ja ihana oli lukea kuulumisiasi:)

Marika kirjoitti...

Tykkäsin todella paljon molemmista asuistasi! Tuo mekko hameena näyttää todella hyvältä ja näytät hirmuisen suloiselta myös alemmassa kuvassa kaikkine lämpökerroksine. :) Kivalta näyttää! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paljon kuulumispostauksestasi :>. Niitä on aina kiva lukea. En olisi koskaan uskonut sanovani näin, mutta tollanen vaaleanpunasen sävy todella näyttää joissain asuissa hyvältä :o. Ja onnistuit taas tuhoamaan itsetuntoni pukeutumalla tyylikkäästi talvipakkasiin, kun mä täällä hiipparoin jossain 20cm paksussa talvitakissa, talvisaappaissa ja jossain asuun epäsopivassa kaulaliinassa joka on sidottu vähän miten sattuu.

Mutta mitäs sitä turhia meikkailemaan sunnuntaina kun ei näytä olevan tarvettakaan :>. Haluun kans tollasen vauvanpyllyihon.

Roosa kirjoitti...

Sä oot kyllä ihan tajuttoman upea pukeutuja, jessus noita asuja!

Anonyymi kirjoitti...

Taas sä olen näyttänyt ihanalle!

Nellie kirjoitti...

näytät upealle ilman meikkiä ! ihania vaatteita ja kaikkea. Btw, tuossa viikko tai pari sitten pyöriskelin ympäri internettiä ja jotenkin päädyin sun last.fm'ääsi, bongasin sieltä Infected Mushroomin, ja oon kuullut kyseisestä aikasemminkin, joten päätin sitten vähän kuunnella. Pure love <3__<3 kiitoksia tartuttamisesta, i'm totally infected!

Anonyymi kirjoitti...

Jahas, neitonen on taas niin upeana kyllä, että meitä huonommilla geeneillä siunattuja suorastaan hävettää itsemme puolesta.
... luikkii vetämään jätesäkin päähänsä. :D

kullanmuru kirjoitti...

Tuo asu oli kyllä ihana, ja olen vain ihan täysin rakastunut noihin keltaisiin kenkiisi!! :D

essi kirjoitti...

aaaa miten joku voi olla noin kaunis ja pukeutua noin ihanasti! =(

Anonyymi kirjoitti...

Sun kirjoitustyyli :----------D Ihana! Nauroin lähes läpi postauksen. Ja kiva että jollain on täydellinen iho ja kulmat ilman meikkiäkin :--)

PinkChihu kirjoitti...

Näyttäisinpä minäkin noin hyvältä ilman meikkiä. :<

Anonyymi kirjoitti...

Näytät mielettömän hyvältä ilman meikkiäkin! Maksaisin oikeastaan melkeinpä mitä tahansa että saisin olla sinun näköisesi...:o
Kerrassaan ihania nuo asusi, hame on varsin nätti <:

Anonyymi kirjoitti...

Mä en kyllä usko, että sulla ei oo yhtään meikkiä :D ihosi näyttää yliluonnollisen siloiselta.. tai ehkä vaan elän siinä uskossa, että kaikkien ihmisten naaman kuuluisi edes hieman punertaa talven tuiskuissa.. Siis siitä huolimatta, että ei ole finnejä x) Toisaalta, joskus valokuva onnistuu antamaan ihosta juuri tuollaisen puuterivaikutelman.. ja sehän on hyvä se :P Huh mikä analyysi sun naamasta :D ei vaan nappais mennä lukemaan tenttiin...

Tuulia kirjoitti...

Voi miten joku voi olla noin kaunis ilman meikkiä :)

Aivan ihana asu, ja herkullisen näköinen leivos :)

Kurvi on kyllä niin ihana paikka, varsinkin se pääskypubi mikä on näköjään auki 24/7 :D

Anonyymi kirjoitti...

Hih.. Vähänkö repesin "ihastellessa" noita ihania kaksraitaverkkareita :DDD
Kiitos, ku piristit päivääni!

Anonyymi kirjoitti...

sä oot tosi kaunis ilman meikkiäkin :) Iho tykkää jos välil on ilman :D

Anonyymi kirjoitti...

samma här, naureskelin koko postauksen ! :D ihanan eläväistä kirjottelua :)

Anonyymi kirjoitti...

oooih, onko sulla uusi mies ?:))

Anonyymi kirjoitti...

Oikeesti oot kyllä ihan paras bloggaaja, aloin nauramaan ainakin kolmessa kohdassa kun luin tätä tekstiä!:-D

Anonyymi kirjoitti...

Ah Pacifico <3 monet kivat keväiset on kumottu kurkusta alas siellä. Ja kuinka söpö on se narikoitsija joka ei puhu suomea!

Mulla on kyllä aina se ongelma, että mitä tahansa päädyn laittamaan päälleni, mulla on ylipukeutunut olo kun pääsen paikanpäälle. Pari kertaa olen heittänyt hupparin niskaan ja tennarit jalkaan, mutta tykkään niin laittautua lähtiessä ulos :(

Micci kirjoitti...

Parempi yli- kuin alipukeutuneena! :)
Voi kun itsekin olis (vielä) noin nätti ilman meikkiä.. Mutta ei. :D

Unknown kirjoitti...

Sulla ei kyllä näytä olevan ikinä huonoa vaatepäivää!:DD
Kivoja asuja molemmat!

Anonyymi kirjoitti...

Uskaltaisinpa mäkin kävellä talvella korkkareilla :-D Pelottaa koko ajan että kaatuan ja kuolen. Ja sä vaan pystyt pukeutumaan aivan ihanasti tälleen talvellakin kun mä kuljen ulkona jossain farkuissa ja uggeissa, ja tietenkin paksu takki ja villapaita siinä alla vaikka asun itsekkin helsingissä muttta olenpahan niin vilukissa. :<

Anonyymi kirjoitti...

Ei kellään voi olla noin täydellistä ihoa! :<

Maaria kirjoitti...

Näyttäisinpä tuolta edes meikit naamalla, mutta ei, meikittömyydestä nyt puhumattakaan. Voi kateus... Ja jos meikäläinen lähtis tallustamaan koroissa tuonne jäälle, niin ois varmaan kohta jalat paketissa. Maihareillaki meinasin tänään liukastua muutamaan otteeseen.

MouMou kirjoitti...

Ihana asu, voi wow!<3

Anonyymi kirjoitti...

Oot vaan niiiin söpö!

kalinka kirjoitti...

Tosiaan erinomaisen kivoja vaatteita(vaihteeks) päälläsi !

Kaikki vaan hehkuttaa sun siloista ihoasi(kyllä minäkin), mutta pakko myös vähän iloita ; ensimmäinen vilkaisu uudesta poikaystävästäsi jee ! 8)

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on tosi ihanat hiukset! Miten ne on leikattu, tai siis et onko ne vaan tosta päältä leikattu kerroksittain lyhyemmiks?

Oot tosi kaunis ilman meikkiä vau!
Ja ihanat keltaiset kengät <3

Linda kirjoitti...

Voi olispa täälläkin jo noin sulaneet kadut! :o Mutta ei, lunta sataa vaan koko ajan lisää.. Anyway, keltaset kengät on kyllä aivan ihanat! :)

Anonyymi kirjoitti...

EIKS SUA YHTÄÄ HÄVETÄ ET JÄTIT RIKUN HETI TOISEN TAKII TOLLEE???!!!!! ET PAREMPI PISTÄÄ VAIHTOO?

Anonyymi kirjoitti...

oon lukenu aika monii blogeja, toiset suosittuja ja toiset ei ja tänään ku eksyin lukemaan tätä ni pääty kirkkaasti viiden parhaan joukkoon =)
aivan ihana tyyli, rakastan noit värejä ! jos joskus päätät luopuu vaatteistas, ni mulle voi soittaa ekana :DD

Anonyymi kirjoitti...

Elä hyvä ihminen käytä läpikuultavia sukkahousuja! Eivät näytä tyylikkäiltä edes sinun päälläsi. Kunnon peitävät mustat sukkikset jalkaan, 70denieriä on hyvä. :)

Anonyymi kirjoitti...

EN TAJUA miten kävelet ulkona noilla korkkareilla o_o miten muka voit olla liukastumatta, puhumattakaan kylmyydestä... tosin hyvähän minun on puhua kun asun täällä itärajalla missä pysytään hengissä suomiviinalla ja köllöttelemällä karhun kainalossa toppatakissa :< mutta kai helsingisssäkin on kylmä.

Heidi Nummi kirjoitti...

katia: Gina Tricotistahan se, kuten about kaikki vaatteeni nykyään...

BabyDoll: No jopas oli naama-analyysi! Kyllähän mulla tossa kuvassa on poskissa väriä. Ja olin just astunut ulos - tosta kuvasta 10 min eteenpäin, niin nenä punoitti kuin viimeistä päivää.

minna: Näissähan nyt ei varsinaisesti ole mitään mallia... Otin hiustenpidennykset puol vuotta sitten, ja sen jälkeen ei o kampaajalla käyty. :D

kerrassaan viehättävä anonyymi: <3_____<3

anonyymi: Mielelläni sellaisia käyttäisinkin, mutta rahatilanteeni on tällä hetkellä niin surkea, ettei olltu varaa ku tommosiin H&M:n 40 denierisiin :D Aika säälittävää kieltämättä.... Ja eihän ne oikeasti noin läpikuultavilta näytä, salama vääristää.

anonyymi: Helsingissä on joku -3 ja kadut on ihan sulat, kyllä täällä hyvin pärjää korkkareilla!

Anonyymi kirjoitti...

vähän mä repeilin tolle sun tarinankertomistyylille! LEmpispuge ja kaikkee! HAHAHA! Kiitti ku onnistuit pelastaan mun päivän! Muuten khuuli asu!

don't be blue kirjoitti...

Aa, ihana leivos!!
Samoin noi sun keltaset kengät, oih :>

asta kirjoitti...

kirjotat niin ihanasti oikeesti oi oi tätä on niin nautinto lukee !=) ja sun reippailuasus on myös ihana, keltaset korkkarit kruunaa=)

Anonyymi kirjoitti...

Hei kaunis tyttö, oletko kasvissyöjä? Mistä löytäisi parhaat reseptit?

Anonyymi kirjoitti...

Oih näin sut tänään ehkä Kampissa odottamassa bussia ja olit niin söpö että meinasin kompastua rullaportaissa.

t. Salainen ihailijasi. :)

Anonyymi kirjoitti...

saanko kysyä, syötkö sä ollenkaan mitään jos oot kerran sanonu ettet oo ostanu mitään ruokaa?

Anonyymi kirjoitti...

TÄÄL STADIS ON KYLLÄKI -7C JA -9C OLLU KOKO AJAN EIKÄ NII VÄHÄ KU -3C! HANKI UUS MITTARI ÄLÄKÄ VALEHTELE LUKIJOILLES...
asun stadis kans joten tiiän vähä paremmin ku sä haluut vaa sanoo noi ettei kukaa ihmettelis miks kuljet tollasis baarikesävaatteis keskel talvee

Oikee kunnon venakkomuotii liukastella jääs ja lumes tollasis kengil, hei täs idea pue seuraavaks sandaalit sukkien kans -10 asteesee jooko tai ilman sukkiksii hame?
katotaa sit väitäks viel ettet jäädy

haha oot tosi nolo!!!

k. aaltonen kirjoitti...

olet ehkä yksi kauneimmista naisista ketä olen koskaan nähnyt. ja kyllä, olen äärimmäisen kateellinen sinulle :(

Heidi Nummi kirjoitti...

anonyymi: Jep, oon kasvissyöjä! Multa ei kande mitään reseptejä kysellä, oon niin onneton kokki... Mut jotain perusruokia on tosi helppo tehä, korvaa vaan jauhelihan soijarouheella.

Al: Äää. Ihanaa, rakastan tulla bongatuksi. :D

anonyymi: No syön mä papuja. o/ Ja oon hyvä suostuttelemaan ihmisiä tarjoamaan mulle ruokaa. 8D

anonyymi: Tää on niitä harvoja hetkiä elämässäni, kun menin aivan sanattomaksi. Mitäpä tohon enää lisäämään, oli sen verran painavaa tekstiä. <3____<3

Anonyymi kirjoitti...

Miten voit olla noin kiehtova ja nätti? :)

Nelliina kirjoitti...

hihhih spuget on niin ihania kun ne jaksaa aina kehua :D :D

Keltakenkäasusi sai kiroilemaan pahemman kerran kun en ostanut noita samoja monoja alesta 4,90eurolla.. mikä hiton pihiyskohtaus toi muka oli :/

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi kun sai repeillä tälle tekstille, olet verbaalisesti hyvin lahjakas 8) Jatka samaan malliim ja lisää hauskoja juttuja pian!

Anonyymi kirjoitti...

Olin ihan shokissa kun blogisi uusi ulkoasu pamahti ruutuun :D Olin niin tottunut siihen että kaikkien muiden blogien joita luen, keskellä sun blogin ulkoasu oli niin piristävä ja sun näköinen:) Nyt se on tylsä mitään sanomaton harmaa..why oh why?

Nanna kirjoitti...

kuvat ei näy vai vammaaks mun kone :<

Heidi Nummi kirjoitti...

joo tekniikka kusee nyt, korjaan huomenna!

Keittiövaaka kirjoitti...

Shoes can either make or break an outfit.. ja tässä tapauksessa ne tosiaan "tekevät"! :)

miukku kirjoitti...

Siis sä OIKEASTI näytät tuolta ilman meikkiä? *KADE* siis voi hitto ku mäki näyttäisin ees ihmiseltä ilman meikkiä :D

Noi keltaiset kengät on muuten todella kauniit..Erottuvat ihanasti talven mustuudesta!

Anonyymi kirjoitti...

neiti säätiedottaja!

helsingissä on -5C ollu melkei koko aja ja ei TODELLAKAA tarkene kävellä korkkareis ja kadut ei oo sulat, ainakaa tääl Helsingis mis mä asun!
luuleksä et koko Helsinki on jotai pelkkää kamppi keskustaa?

Irene kirjoitti...

ou ihana juhla-asu!

Inka kirjoitti...

Nelliina: "Keltakenkäasusi sai kiroilemaan pahemman kerran kun en ostanut noita samoja monoja alesta 4,90eurolla.. mikä hiton pihiyskohtaus toi muka oli :/"

HOLY!! Onko noita popoja myyty Tampereella vitosella? Mitä olenkaan missannut o_o

Mutta Heidi, olet aina niin ihana <3 Lempispuge ja kaikki, hahaha!

Riikka kirjoitti...

Miten nuo keltaiset kengät mahtaa vastata kokoaan? Ajattelin hankkia samanlaiset punaisena ja pähkäilen kokojen välillä. 38 käytän normaalisti, joskus harvoin joutuu ottamaan 39, niin kumpikohan noissa nyt mahtaa olla oikea koko..

Oot kyllä ehkä kaikkein söötein bloggari. (:

Heidi Nummi kirjoitti...

Riikka: Mun kengänkoko on aina ollut 39, mut noi piti ottaa koossa 40! Joten ota ihmeessä se isompi koko.

Anonyymi kirjoitti...

Kukas on tämä arvoituksellinen henkilö meikittömän naamasi vieressä?

aliish kirjoitti...

Keltaiset kengät ovat himottavat!
Samoin aniliininpunaisen talvitakin ottaisin mieluusti itselleni. :)