perjantai 6. maaliskuuta 2009

lukulomailua

Nää lukulomat on aina just niin tämmösiä. Valvomista aamuneljään, sängystä ylöshilautuminen joskus iltapäivän puolella. Eipä siinä saa sitte päivän aikana mitään tehtyä, suurin saavutus on jos jaksaa kaupasta pussipastaa hakea. o/ Tällä viikolla en oo kyllä siinäkään onnistunut kuin yhtenä päivänä. Onneks on kirjotukset kohta ohi, sen jälkeen meikä suuntaa takaisin normaalielämän pariin.

En oo jaksanut edes tukkaani laittaa (se on kuulkaas jo jotain), joten ulkona talsiessani olen iskenyt päähäni rakkaan lätsän, jossa näytän kuulemma konduktöörilta. No mutta, haaveilin joskus 5-vuotiaana konduktöörin urasta, joten mikäs siinä.




Ihmettelin viime kesänä koko blogimaailman vallannutta ruusuhuumaa, mutta nyt hankittua viimein omani en ihmettele sitä enää hetkeäkään: tuo muovinen hökötys hengaa nykyään menossa mukana jatkuvasti. Vähän glamouria tähän ryytyneeseen lukulomaelämäänkin.

Lukulomailun kohokohta oli kun keskiviikkona menin kaverilleni ruokittavaksi ja olla pötköttämään. (Blogiani edes hetken seuranneet voivat huomata, että olen vähintäänkin viehtynyt ilmaisuun olla pötköttää...) Tosin meiän pötköttelyt riistäytyy aina jossain määrin käsistä - niin myös tällä kertaa. 8D No, mikäs siinä.


Huomaa kyllä kuinka kausiluontoinen pukeutuja olen: viime aikoina ei oo tehnyt mieli laittaa päälleen mitään muuta kuin muhkeita hameita. Onneksi lärpättävimmistäkin hameista saa muhkean uudella kirppikseltä bongatulta tyllihameella. (Hame - Cybershop, paita, vyö ja laukku - GT, Kengät - Seppälä) Joku vois nyt vierottaa mut tosta niittivyöstä. '__'

Jeppis, ens viikolla sit enkun ja äikän kirjotukset ja voin rehellisesti sanoa, etten oo lukenut yhtään - enkä aiokaan. Eiköhän ne mee ihan omalla painollaan. Tekstitaito ainakin lähtee matkaan sen verran hyvin pistein, että mahiksia L:ään on. o/

Meikä painelee viikonlopuksi Espoon puolelle opettelemaan kameran käyttöä - siellä luonnon keskellä on vähän enemmän kuvauskohteita kuin rakkaassa Kurvissa. Eilenkin yritin jotain taidekuvaa ottaa ni johan viereeni tuli laitapuolen kulkija kusemaan.

Yritin nyt testimielessä laittaa kommenttienvalvonnan viikonlopuksi päälle, mut en tainnu osata. 8--D

29 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mikä on kommenttivalvonta?

Anonyymi kirjoitti...

mikäs se sellanen kommenttivalvoja on?

-tyhmä ;<

Anonyymi kirjoitti...

mitkä pisteet sait tekstitaidosta?:-)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä meikkivoidetta käytät? :) Sulla kun on niin ihana ja sileä iho.

Vippe kirjoitti...

sulla on kyllä ihanat kasvonpiirteet. ja toi ruusu on kiva kun on noin suuri. : )

Roosa kirjoitti...

Sä oot kyllä uskomattoman kaunis tyttö :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuvia sun kuvaustreeneistä sitten näytille, kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Et oo muuten nyt vähään aikaan puhunu tosta sun uudesta järkkäristä, mites sen kanssa menee? :D onko muuten noi uudet kuvat otettu sillä? (:

aya.brace@gmail.com kirjoitti...

Oi kurvissa on just kiva kuvata! no ei vais ei niin rauhallinen fiiwis. En oikein osaa kuvitella sulla 'bad hair day:ta' aina hehkeenä!
xx

Anonyymi kirjoitti...

Tiesitkö, että aiheutat suunnatonta raivoa niissä kanssa-abeissasi, jotka jopa joutuvat kirjoitusten eteen jonkinlaista vaivaa näkemäänkin? :D

Anna kirjoitti...

niittivyö on ihan täydellinen!

Anonyymi kirjoitti...

Oot tosi kaunis konnari! :)

Anonyymi kirjoitti...

mä en ymmärrä miten voit aina näyttää noin kauniilta.. pistäisit mun mieliksi edes yhden epäonnistuneen kuvan itsestäs :)

Anonyymi kirjoitti...

Tiedät kai että voittaisit minkä tahansa mallikilpailun ihan helposti.

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä kirjoituksiin. Jos nyt yhtään lohduttaa niin tuskin sillä yo-paperiläpyskätodistuksella mitn teet. Ite en oo tarvinnu koskaan missään. Ei sitä kysytä eikä kaivata. Mutta kirjoita silti yhdeksän ällän paperit :D

Fiipi

Iiris kirjoitti...

Konduktööri hattusi on melkoisen suloinen ; > On muuten tosi kiva lukea postauksia usein, sillä meinasin jo pelästyä hiljaisella kaudella että lopetat blogin. Tää on ehdottomasti yksi mun lemppareista!

kullanmuru kirjoitti...

Minä niin rakastan noita sun muhkeita hameita!! En kuitenkaan ikinä ite osaa sellasta väsätä, tai tule sellaista väsätyksi :P

meri kirjoitti...

esim tän blogin takia haluan iteki ttollasen niittivyö-vyötärövyön ! upee.

Anonyymi kirjoitti...

Meinasin ostaa tollasen kirsikkamekon sieltä Cybershopista mut tissit ei mahtunu.

Alotan muuten blogin kirjottamisen tänne ku täällä kaikki nykyään onki + sain oman koneen vihdoinkin, nii lisääpä mut sitte. ;-)

-Laura

Alisa kirjoitti...

Saanko kysästä mitä rajauskynää käytät? Teet aina niin kadehdittavan upeat rajaukset, että itteänikin sellaiset nyt melkein himottaisi, vaikka juuri koskaan en silmiäni rajaa :)

Maija kirjoitti...

Hui esseekoe! Mulla ei taida olla ihan mahiksia L:ään enää :D villisorsa vei sen!

Anonyymi kirjoitti...

Toi eka kuva on k-a-u-n-i-s ! ! ! <3 :--) Sulle sopii tosi hyvin toi sinapinkeltanen-musta-kombinaatio :--) Tsemppiä kirjotuksiin! Taidat olla aika lahjakas :-) Mihin kouluun/-ihin meinaat hakea?

Herttainen kirjoitti...

Joo hyvin menee omalla painollaan, eipä tuossa vaiheessa enää oo kauheesti järkeä lukea, ei sitä päivässä, viikossa tai edes kuukaudessa enää opi mitään uutta jos ei ole kolmen vuoden aikana tarttunut kaaliin. Mulla ei ollut mitään reaaliainetta, ainoastaan kieliä ja matikkaa, niin lukeminen oli lähinnä joidenkin harjotusten tekemistä niin että pysyy rutiini, mut taisin pääsykokeisiin alkaa lukea jo enemmän kirjotusvaiheessa.

Ilona kirjoitti...

Haluaa tyllihameen ! :o

Anonyymi kirjoitti...

Hih ! En ole koskaan ennen törmännyt ihmiseen, joka myös halusi viisivuotiaana konduktööriksi. (mun toinen unelma-ammatti oli silloin myös prinsessa). Eipä tainnut meistä konduktöörejä tulla. :D

Ihana blogi sinulla, en ole aikaisemmin kommentoinut, vaikka olenkin tätä lueskellut jo aika pitkään. Nyt oli vain pakko sanoa tuosta konduktöörihaaveesta. :)

t. Johanna

Nanna kirjoitti...

oot kyl nätskä! toi lätsä sopii hyvin sul :--)!

Anonyymi kirjoitti...

Mites meni äikän essee? Mistä kirjoitit?

Heidi Nummi kirjoitti...

anonyymi: Se on sellai ovela juttu että mun pitää hyväksyä kommentit ennen kuin ne tulee tänne!

anonyymi: No.. ei huiput ei huonotkaan.

anonyymi: Maybellinen Dream matte mousse! Siitä se vaalein sävy on kuin mulle tehty. Paras meikkivoide ikinä.

mew: Voiskin pistää tänne kuvaustreenieni satoa. Huomattavasti paremmin sujuu jo ton järkäleen kanssa. o/

K: Pahoitteluni :D

laura: No mihin sun tissit ny mahtuiskaan... Paras olla sit aivan loistava blogi, meikähän ei mitään sekundablogeja linkittele! :---/

alisa: Käytän yläluomelle Rimmelin eyelineriä. Alarajauksen teen tummanruskealla luomivärillä: vaikutelma on paljon pehmeämpi, mutta antaa kuitenkin syvyyttä katseeseen.

anonyymi: No en nyt kyllä lahjakkuudesta menis sanoo. :D Haen tossa syksyllä AMK:n puolelle lukemaan journalistiikkaa. Opinnot alkaa vasta tammikuussa, joten tässä ehtii kivasti pitää välivuodentynkää.

anonyymi: Musta tuntuu että meni aika nappiin! Aihe ei ois voinu olla parempi. Kirjotin siitä "rakkaus ja kuolema teemana romaanissa", ja pääsin kirjottamaan lempikirjastani. Juttuu tuli siihen malliin että olin kello 11 jo puhtaaksikirjoitusta myöten valmis. <3____<3

Girzi kirjoitti...

sie näytät ihan dita von teeseltä:P moni on kyllä varmaan jo sanonuki sulle samaa?