sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

you are the only tool to break the music

Torstaina visiteerasin Mindyllä, ja kaljan juonniksihan se yllättäen meni.. Ei tosin haitannut yhtään, koska keskiviikon baarireissu meni mönkään seuralaiseni (Paula jos luet tän niin murr!) sairastuttua. 8< Joten keskiviikkoa vietettiin tällä kertaa torstaina.


En ole koskaan oikein päässyt mukaan kissameininkiin (varmaan koska perheessä on aina ollut koira), mutta Mindyn kissa on harvinaisen söpö tapaus - silloin kun se ei roiku verhoissa tai retuuta mun kenkiä parvekkeelle.


Perjantaina tapahtuikin sitten ihmeitä, nimittäin MINUT buukattiin lapsenvahdiksi. Herranjumala... Olen joskus tainnut raportoida kammostani lapsia kohtaan, mutta nämä muksut (en voi uskoa että käytin juuri sanaa muksu) alkoivat olla siinä iässä että ilta meni varsin leppoisasti.


Ennen lastenvahtimista mulla oli sopivasti 5 min aikaa, joten käytin ajan tehokkaasti hyväkseni ja posetin :---)


Innostuimme sovittelemaan kenkiä. Neroimmat ymmärtävät etteivät kyseessä ole mun jalkani - eivätkä sen puolen kengätkään...


Lauantaina viipotettiin ympäriinsä ja tutustuttiin liftauksen saloihin. Tuuli aivan perkeleesti ja niskani oli kuolion partaalla, siksi vammaisesti ylös nostettu kaulus.


SunnuntaiAAMUNA oli tarkoitus mennä kirppikselle, mutta yllättäen ei päästy sängystä ylös ennen yhtä. Ehdittiin silti vielä käväsemään Valtterilla, jonka tavarapaljoudesta innostuneena kuvailin randomeja juttuja:










Löysin kirppikseltä kaikkea jännää, kuten mm. maailman omituisimman trikoopallohameen ja TARROJA! \,,/ On ihan sama löytyykö ikää 2 v vai 20 v - tarroista jaksaa aina olla täpinöissään. Näytän tässä kuvassa kuulemma 15-vuotiaana, mutta koska kahenkympin kriisi lähestyy uhkaavasti, olen kyseisestä kommentista pelkästään mielissäni.


No johan sieltä piti peilin kauttakin ottaa kuva. Huomatkaa haarukkamainen kapistus oikealla.

Ensi viikolla keksin jotain muuta kuin ton iänikuisen tyllihameen, jumansviidu.

45 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

tarrat <3 tarrat oli siistejä jo ennen gogoja ja pokekortteja ja tarrat on siistejä yhä ja forevermore, nyt kun pokemonit on jo siirtyny elämässä taka-alalle. (broidi tosin suunnittelee yhä tänäkin päivänä tatskaavansa charizardin käsivarteensa, mutta se taitaa vaan olla ritardi)

Tiinatar kirjoitti...

Voi miten halvalla olis saanu kukkakimppuja. Ihania.

Anonyymi kirjoitti...

hahaa =) bongasin tuolta kun kuvasit niitä kukkia !

Heidi kirjoitti...

tarrat on aina mahtavia! Oman muksun tarroista taidan se olla minä joka niistä on enemmän innostunut :DD

Siru kirjoitti...

Kiva lukea näitä.

juliet xxx

Anonyymi kirjoitti...

Love your hair!
Jotain vinkkejä, miten saat sen näyttämään noin hyvältä ja miten yleensäkin olet laittanut sen noihin kuviin? :)

Maija kirjoitti...

Oon ihan kateellinen kun siellä etelässä voi näköjään käyttää jo avokkaita ja nahkatakkia :D minäkin haluan!

Nuo keltaiset korkkarit on muuten <3

Anonyymi kirjoitti...

kaipaisin hiustenlaitto vinkkejä, varsinkin noissa parissa viimeisessä kuvassa on semmonen kiva muoto sinun hiuksissa :3 vinkkejä vinkkejä! ^^

Anonyymi kirjoitti...

varmaan tätä kysytty 11010101 kertaa, mutta mistä tuo nahkatakki? :)

pinia kirjoitti...

Tuossa takaapäin otetussa kuvassa oikeen korostuu toi sun hameen mahtavuus. <3

J_nni kirjoitti...

Voi miten ihana asu! Kivasti yhdistyy toi tyllihameen naisellisuus/söpöys tuohon nahkatakkiin. Hiuksetkin olit saanut tosi kivasti laitettua:)

Olisikin itseasiassa kiva saada postaus siitä, miten olet saanut hiukset tolleen? Itsellänikin kun tätä hiusta löytyy ja sitten aina kun tupeeraan, niin en kuitenkaan saa siitä "nutturasta" tollasta isoa niinkuin sulla, eli tukka on iso ja nuttura pieni mun tapauksessa:D

Anonyymi kirjoitti...

Oot niin järjettömän kaunis! Ja hiustenlaittovinkkejä kaivattaisiin täälläkin, tossa liftauskuvassa sulla on hiukset tosi kivasti. Sun pitää tehdä sellanen hiustenlaitto for dummies abc.. :D

HEIDI kirjoitti...

Heidi: GOGOT. Oi. <3_____<3 Et ois ees muistuttanut, nyt on pakko hyökkää vanhoilla gogo-kätköille. Jotka on aika massiiviset, koska oon aina ollut erittäin intohimoinen keräilijä.

pinsircus: Siel oli! Mulla on nyt ainakin viidet kukkakimput kotona, en vaan voinut vastustaa.

anonyymi: Yyyh. :D

maija: Tääl on ollut nyt aika ahkeraan joku +6, ja koska vietän päivisin aikaa ulkona 2 min kun kävelen metrolle, niin hyvin tarkenee. :>

anonyymi: Se on Onlysta ostettu joku viikko sit!

J_nni: Joo siis se jos mikä on tuskaa. Mulla on kans aika paljon tota tukkaa ja se nutturahökötys on niin painava että päähän siinä painuu takakenoon... Ja jos sen nutturan tuurilla saa massiiviseen muodostelmaan pään päälle, niin ensimmäinen tuulenvire uhkaa sen sieltä tipauttaa alas.

Nyt oikeesti LUPAAN tehä sen hiuspostauksen kun sitä noin paljon kysellään!

Anonyymi kirjoitti...

hei!
monet bloggaajat fanittaa valtteria, mutta kerran käytiin siellä niin siellä oli tosi pieni tila vähän tavaraa! onko se siis niin että vain vkl on paljon myyjiä vai olinko osunut väärään paikkaan?
jyväskylästä kun aina välillä käydään hesassa ja tykätään kirppareilla pyöriä :-)

Anonyymi kirjoitti...

ahhhhhhh.että rakastan sun blogia. oot ihan yks mun suosikeista, vaikket usein päivitäään :)

nuo hiukset ja kaikki. olet niin suloinen ja rakastan sun tyyliä kirjoittaa. :>

Anonyymi kirjoitti...

syötkö kenties vegaanisia katkarapuja? irc-galleriassa näytät kuuluvan vegaaniyhteisöön, mutta päiväkirjan kuvassa kehut katkarapuateriaa?

HEIDI kirjoitti...

anonyymi: Ootte vissin käyneet keskellä viikkoa! Silloin siellä on auki vaan se itsepalvelupuoli, joka tosiaan on pieni. Mutta lauantaisin ja sunnuntaisin aikavälillä 9-15 siellä on myyjiä ja meno kuin Hulluilla päivillä. <3___<3

anonyymi: Jos nyt kerran maistan katkarapuja kun kanssasyöjät niitä tilasivat niin en koe että vegaaniuteni siitä kärsii. 8/

Anonyymi kirjoitti...

Uskaltaudun ensimmäistä kertaa kommentoimaan jotain 8 D.
Nyt on nimittäin pakko, noi keltaiset korkkarit näyttää aivan järrrrrrrkyttävän hyviltä muuten mustan asun kanssa :O. Aivan upeat !

Anonyymi kirjoitti...

et sää kyllä vegaani ole jos on leivän päällä juustoa.

Heidi Nummi kirjoitti...

anonyymi: Ennen kuin tulee toisen blogiin tilittämään kantsii tutustua soijajuuston ihmeelliseen maailmaan.

Anonyymi kirjoitti...

no et kyllä voi itseäsi vegaaniksi kutsua jos katkarapuja syöt, oli se sitten kuinka satunnaista tahansa. turha mihinkään soijajuustoon siis vedota..

Anonyymi kirjoitti...

jos vedät katkarapuja tai mitä tahansa muuta eläinperäistä, ja SILTI kutsut itseäsi vegaaniksi, et ole mitään muuta kuin tekopyhä.

Heidi Nummi kirjoitti...

Veganismi on elämäntapa, ja kuten elämä itsessäänkään, ei myöskään veganismi ole noin mustavalkoista. Harjoittamasi mustavalkoinen ajattelu ei todellakaan edistä sitä suvaitsevuutta ja myötätuntoa kaikkea elävää kohtaan, josta veganismissa on kyse.

Jos ensimmäistä kertaa vuoteen maistan pari katkarapua kun kaverini niitä tilasivat, se ei tee musta yhtään sen vähempää vegaania. Veganismi on nimenomaan avarakatseisuutta ja vaihtoehtoisten kulutustapojen hakemista (ja parhaimmillaan löytämistä): ja välillä pieni muistutus siitä, miksi ylipäänsä on vegaani, tekee hyvää.

Tekopyhyyttä ei ole maistaa paria katkarapua: tekopyhyyttä on tulla toisen blogiin kritisoimaan veganismia, kun itse mitä suurimmalla todennäköisyydellä on sekasyöjä. En tiedä oletko, mutta tolla asenteella uskaltaisin väittää että olet. Jokainen vegaani nimittäin ymmärtää ettei veganismissa ole kyse siitä että kytätään toisten tekemisiä, vaan siitä että noudatetaan ja vaalitaan sitä omaa tapaa elää ja olla. Veganismi on vain käsite, ja käsitteet on aina hankalia: mutta ihmisillä on pakottava tarve jäsennellä maailmaa käsitteiden kautta. Siksi tartun myös tähän käsitteeseen, ja edelleen, parin katkaravun jälkeenkin, olen niin tekopyhä että sanon itseäni vegaaniksi.

M kirjoitti...

Maailman ihanimmat nuo keltasen kengät!

Anonyymi kirjoitti...

heeei oisko mitään kunnon postaus miimeestä? se näyttää tosi pieneltä karvapalleroiselta vaikka on jo ihan iso tyttö? tai edes kuva missä sen naaman näkee kunnolla :D

-manna joka rakastaa marsuja :D

Anonyymi kirjoitti...

aaaa oot niin kaunis ja sulla on ihanat hiukset!:D täällä ois myös yks joka toivoo hiuspostausta:>

Anonyymi kirjoitti...

mistä toi sun ihana nahkatakki on? :)

Roosa kirjoitti...

PAKKO KERTOO SULLE XD
että näin haha unta susta! olit kampaaja ja olin iha jeeeees tulos kampaajalle ja sit jossai vaihees katoin peiliin ja olin iha WOT MITÄ MULLA ON PÄÄLLÄ ja sä olit sillee "joo toi on aika hirvee" XDd sit mentii rannalle hengailee ja sulta irtos hiukset ja ne tarkertu merisiiliin.......

Anonyymi kirjoitti...

miksi ihmeessä en oo törmännyt tähän blogiin aikaisemmin oot tuhottoman kaunis :O

Anonyymi kirjoitti...

mä oon ollut 5-6 vuotta kasvissyöjä, siitä kolmisen vuotta vegaani. Pyörin paljon eläinoikeuspiireissä, ja suurin osa ystävistäni on vegaaneja. En ole IKINÄ kuullut kenenkään ajattelevan että välillä pitäis muistuttaa itseään miks on vegaani syömällä LIHAA. Mä ehkä ymmärrän jos vegaani lipsuu välillä syömään esmes maitotuotteita tai liivatetta. Itse esimerkiksi ystäväni häissä söin mukisematta maitoon ja kananmunaan leivottuja leivoksia. Mutta se että sä syöt eläintä, "maistat vain", se menee jotenkin yli ymmärryksen. Itse en tuomitse sekasyöjäystävieni ruokavalioita, mutta en myöskään koskaan laittaisi kuvaa heidän liharuuistaan blogiini/päiväkirjaani/kuvagalleriaani tai mihinkään muuallekkaan.

En myöskään halua tuomita sinua, enkä pidä sua tekopyhänä, mutta jotenkin ehkä motiivisi (joista siis minä en todellakaan voi tietää) olla vegaani ihmetyttävät, jos kuitenkin lihaa maistelet, vaikkakin sitten vain kerran vuodessa.

terkuin pitkäaikanen lukijasi (eikä kukaan edellisistä anonyymeistä:)

Heidi Nummi kirjoitti...

anonyymi: Miimee on jo 3 vee! Voisin tehäkin postausta siitä. :>

Shiki: Eikä, merisiili XDD Hyi toi tukan irtoaminen olis mun painajainen.......

anonyymi: No tässä oli jo pointtiakin! Toi edellinen anonyymi oli vaan niin rasittava syyllistyksineen, että alkoi ärsyttää. :D

En tarkoita että välillä PITÄISI maistaa lihaa, mutta pointtina tossa oli että ne kaksi katkarapua jotka maistoin olivat sen verran dramaattisia makuelämyksiä ja -kokemuksia, että päätin ensi kerralla jättää suosiolla väliin. Se oli ihan hyvä muistutus siitä ettei vegaanina kyllä missaa yhtään mitään. Enkä nyt tarkoita että vegaanin tarvitsee jatkuvasti muistuttaa itseään aatteidensa perustasta, mutta välillä sattuu ja tapahtuu ihan kaikilla elämänaloilla - myös tällä. Koen että tässäkin asiassa poikkeukset vahvistavat säännön.

Mielestäni veganismissa on enemmän kyse siitä kokonaisvaltaisesta tavasta kuluttaa, eikä siitä onko nyt kerran maistanut katkarapua vai ei. Voisin toki kutsua itseäni sekasyöjäksikin nyt ton tapahtuman johdosta, mutta musta se antaisi aika vääristyneen kuvan kulutustavoistani.

Ymmärrän pointtisi, mutta mun päätös olla vegaani tapahtuu konkreettisesti siellä kaupan hyllyllä, joten jos kaverini lautasella jo tilattuna katkarapuja pötköttää, en koe parin maistamista näin satunnaisena toimenpiteenä sellaiseksi asiaksi, jonka takia pitää mun motiiveja ruveta ihmettelemään. Huomattavasti suurempi paha olisi mielestäni tehdä se kulutuspäätös kaupassa ja ostaa vaikkapa jokin maitotuote - ja näin laittaa kortensa kekoon tehotuotannon hyväksi.

Miksi laitoin kuvan blogiini - enpä edes miettinyt asiaa tarkemmin. Kuhan laitoin. Hyvä pointti tuokin - ja tuskinpa täällä tullaan jatkossa lihaisia ruokia näkemään!

Anonyymi kirjoitti...

turha kommentti:
sulla on todella nätit ja ihanat kasvot<3 jo olet muutenkin todella nätti.

Anonyymi kirjoitti...

Hei propsit veganismista, näytät musta hyvin, milleen veganismi ei oo vaan joku hippien juttu, vaan ihan luonnollinen osa sunkin elämää. Keep it up, terkuin toinen vegaani. :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi luoja kun näytät upeelta!

Anonyymi kirjoitti...

Hey there,

I found your blog through google and I really LOVE it...I like your style, I like your pics^-^
Too bad I can't read your language

Good luck and greets
Giddy

Anonyymi kirjoitti...

hienoa työtä; perustelit hienosti tuon vegaaniasian, ilman että sorruit sellaiseen tietynlaiseen vittuiluun mitä jotkut bloggaajat näyttävät harrastavan lukijoilleen jos joku anonyymi/muu jonkun poikkipuoleisen kommentin uskaltavat laittaa. (eri asia on toki oikeasti ilkeät kommentit mitä jotkut laittavat, mutta ne ovatkin sitten asia erikseen)

PS. täälläkin on yksi hiusvinkkejä kaipaava! ^^

Salla kirjoitti...

Noi Sixtysevenin korkkarit on upeat! Löytyy samaiset punaisena :)

Anonyymi kirjoitti...

Heimoi!

Joko olet tilannut/harkinnut tilaavasi sitä punaista mekkoa?

Kärttäisin mielelläni tänne blogin puolelle tietoja toimituksesta sekä paypalilla maksamisesta.=)

Haluan itselleni tilata sieltä valmistujaismekon mutta olisi kiva kuulla ensin mielpiteitä joltain.

Anonyymi kirjoitti...

En muista ootko koskaan maininnut tätä, mutta minkä väriset hiukset sulla on luonnostaan?

aileen kirjoitti...

hyvin pärjäät uuden kameran kanssa :)

HEIDI kirjoitti...

D.C.: Seems like I really should start writing in english too!

Nippe: En oo vieläkään tilannut mekkoa, oon ihan unohtanut koko asian. :D Heti kun tilaan ja se saapuu niin raportoin asiasta tänne!

lotta: Semmonen perus maantienharmaa, ei todellakaan mikään sykähdyttävä. :F

Anonyymi kirjoitti...

uu bongattii teijät sieltä :o

Anonyymi kirjoitti...

Aa! Kyselin vaan sillä, kun itsellänikin on mustaksi värjätty tukka (oma värini on vaalea) ja tuntuu että joka toinen viikko saisi olla läträämässä väripurnukoiden kanssa, kun juurikasvu tuppautuu näkyviin niin nopsaan. Sulla näyttää ainakin kuvissa jatkuvasti varsin moitteeltomalta tuo väri. :)

Unknown kirjoitti...

Apua miks Valtterissa on aina kaikkea kivaa kun mä en ole siellä ! Oot mielettömän nättinä taas. :---)

Anonyymi kirjoitti...

How can i wipe out windows xp from my laptop and reinstall windows Me -the laptops indigenous software?
I have recently bought a familiar laptop that is old. The himself I had bought it from had installed windows xp on it, regular though it instance came with windows Me. I want to eradicate the windows xp because it runs slows on the laptop because it takes up more tribute than the windows Me would. Also I need to transfer windows xp because it is an proscribed copy. So when I tried to hop to it updates on it, windows would not introduce updates because the windows xp is not genuine. [URL=http://uvxwulf.tripod.com]administrative assistant cover letters sample[/URL]
----------------------------------------------------------------------

Answers :

It's best to scram [URL=http://ozouyez.tripod.com/chessie-federal-credit-union.html]chessie federal credit union[/URL] Windows XP and good upgrade your laptop. It's much better. [URL=http://acvegts.tripod.com/marin-humane-society-california.html]marin humane society california[/URL] Besides, Windows XP is style [URL=http://keuqiia.tripod.com/chozu-bath-and-tea-gardens.html]chozu bath and tea gardens[/URL] heartier then Windows Me. Windows Me is obsolete and many programs that can run with XP, can't [URL=http://merauqf.tripod.com/lyrics-paul-revere-the-raiders.html]lyrics paul revere the raiders[/URL] look over with Me.
------------------------------
all you take to do is interject the windows me disk into the cd drive. then reboot your laptop, when the coal-black [URL=http://wuimrxf.tripod.com/lee-philbin-myrtle-beach.html]lee philbin myrtle beach[/URL] sieve with all the info comes up and when it asks u to boot from cd [URL=http://coabusp.tripod.com/english-paper-piecing.html]english paper piecing[/URL] thump any latchkey when it tells you to then put from there !!! I RECOMEND SINCE ITS AN ILLEAGLE TWIN TO WIPE [URL=http://cosvsuo.tripod.com/iskin-protouch-for-apple-mighty-mouse.html]iskin protouch for apple mighty mouse[/URL] ELSEWHERE THE [URL=http://lerrekf.tripod.com/rrazz-room.html]rrazz room[/URL] CONTINUOUS HARD PUSH WHEN IT ASKS YOU WHICH HARD [URL=http://merauqf.tripod.com/m-sport-package-for-335i.html]m sport package for 335i[/URL] GOAD TO POSITION IT ON. THEN SUM ALL THE UNENCUMBERED SPACE ON THE WASTE [URL=http://ohqmgra.tripod.com/obama-hitler-mustach.html]obama hitler mustach[/URL] REALISTIC DRIVE ONTO A UP TO DATE ORDER LOCATION, IT ON LOOK LIKE C:/ Exposed or something like that