perjantai 4. joulukuuta 2009

joululahjatoiveita

Kun kello on 4 yöllä, ja on itsepäisesti aivan pakko napittaa hereillä, voi syventyä pohtimaan kaikkea yleismaailmallista. Ja kun yleismaailmalliset asiat on pohdittu läpi, voi siirtyä itsekkäästi ja epäyleismaailmallisesti pohtimaan joululahjatoivomuksiaan. Tässä pohdintojeni tulos:+ Ponyo-pehmolelu, koska näin sellaisen kirjamessuilla ja rakastuin. Asiahan on niin, etten voi millään elää täyttä elämää ilman Ponyo-pehmolelua.

+ Robert Anton Wilson: Illuminatus!-trilogia. Maybe Logicin nähtyäni en malta odottaa että pääsen lukemaan sen, aah. Suomeksi tai englanniksi, kumpikin passaa.+ Digital Devil Saga, tai joku muu Shin Megami Tensei -pelisarjan peli. Siitä on liian kauan kun oon viimeksi uponnut Shin Megami Tensein syövereihin ja vedellyt 48 tuntisia pelisessioita munat huurussa. <3__<3+ Iso Totoro-juliste, koska se kruunaisi kotini seinällä napittaessaan.+ Hello Kitty -eväsrasia. Eväsrasia, koska tarvitsen jotain millä kuljettaa ruokaa töihin. Ja sitä Hello Kitty -osuutta ei tarvitse perustella edes.+ Irregular Choicen robottikorkkarit. Koske ne on robottikorkkarit, eli paras asia ikinä.

+ Kolmen päivän ennakkolipun Provinssirockiin! Kuka tahansa edes vähän mun sielunelämään perehtynyt henkilö voinee arvata, että oon lievästi ilmaistuna intona Provinssin pääesiintyjästä. Toisin sanoen: persehän tässä repeää jännityksestä. U___U Se on nyt kuulkaas niin, että meikäläinen aikoo nähdä ensi vuonna Rammsteinin kaksi kertaa livenä, ja ottaa vaikka loparit töistä jos ei Provinssi-viikonlopuksi heru vapaata!

+ Lisäksi paljon uusia hyviä kirjatuttavuuksia! Ja sen myötä lisää tilaa kirjahyllyyn.


Terveisin Heidi, 20 v

(Sanokaa nyt että jonkun muunkin lahjatoivelista koostuu lähinnä pehmoleluista, videopeleistä ja robottikorkkareista, jooko ?_?)

24 kommenttia:

Juliahelmiina kirjoitti...

Awww Ponyo-pehmolelu <3_____<3 en ole hetkeen nähnyt mitään suloisempaa!

Roosa kirjoitti...

Oot hellyyttävä :D Ihania toiveita, oikein söpöjä ovat :)

Lena kirjoitti...

ääääh, noi roborttikorkkarit, eikää, nyt haluan ne :D aivan mahtavat!

Jaana kirjoitti...

Kivoja toiveita! Ja aika antelias pukki, jos kaiken tuon saat :)

GHI kirjoitti...

Noh mä haluisin pleikkarin, jota en kuulemma saa koska kirjotukset on vielä kesken ;__;

Noi korkkarit on kyllä aika namnam <3

HEIDI kirjoitti...

Lena: Siis mua suoraan sanoen vitutti kun bongasin noi netin syövereistä, koska tiesin heti että paluuta ei enää ole. 8< Jonain päivänä mulla vielä on nuo.

Jaana: Noh, tuskin tuo. Mutta jos ees tuon Ponyo-pehmolelun!

GHI: Onpas nuivaa! Minkä pleikkarin, kakkosen vai kolmosen ?__?

anniina kirjoitti...

MÄKI haluun ponyo-pehmolelun!!!

Anonyymi kirjoitti...

mul oli joskus tommonen juliste!

Sinna kirjoitti...

Itsehän nukun maailman ihanimman Totoro-julisteen alla kuten viimeiset kolme vuotta. <3 Totoro on rakkautta! Tennarin Kukunorista noita löytää :3

Norppis kirjoitti...

Täälläkin ollaan aika pähkinöinä siitä että Rammstein on provinssissa.
<3

Tosin puoliso vieroksuu noin isoja tapahtumia, ja väenpaljoutta. Ehkä hän on valmis joustamaan ihan vain yhden lempparibändinsä takia.

MothMouth kirjoitti...

Ohoo mitkä korkkarit! <3 Tuo juliste löytyy keittiöni seinältä :)

Lilix kirjoitti...

Jumankauta! Tuleeko Rammstein ihan oikeasti tosissaan varmasti provinssiin? Nähtävästi ois sitten pakko sinnekin liput hankkia. *--* Ja joo sitten tämä pakollinen "ai että olen koukussa blogiisi" mutta nyt vasta tuli jotain syytä kommentoida (tai no syytä ja syytä). Sulla on harvinaisen miellyttävä kirjoitustyyli ja elämänmyönteistä tekstiä olematta kuitenkaan naiivia, just jees!

Sofie kirjoitti...

Tästä tulikin mieleen, että provinssilippu olis ihan täydellinen joululahja poikaystävälle, joka myös ehdottomasti haluaa päästä katsomaan Rammsteinia myös sinne! Vitsit, kiitos sulle, pelastit ehkä mun joululahjasuunnitelmat! :)

milaina kirjoitti...

voi oot niin söpö :D nuo robottikengät olisivat kyllä varsin ihanat :')

luna kirjoitti...

Sun lahjatoiveet on just suloset ja lämpöset! ^_^

Anonyymi kirjoitti...

Heräsi epäilys onko tämä sinun nimimerkkisi ircissä: Sofiiaa|

HEIDI kirjoitti...

No ei kyllä totisesti ole! 8--D Pitänee ilmiantaa tuo, kiitos kun ilmoitit asiasta o/

Lena kirjoitti...

Nyt pitää vielä toisenkin kerran kommentoida, innostuin itsekkin noista korkkareista niin paljon että piti puhua poikaystävän kanssa että saan ne joululahjaksi, nytten niitten pitäisi tälläviikolla ilmestyä. Parhautta! :)

GHI kirjoitti...

No oon vähän kahden vaiheilla... Haluaisin sellasen lähinnä Final Fantasyiden takia- pienenä katoin kun broidi pelasi niitä, mutten itse saanut kokeilla ("ettei musta tulisi yhtään enempää nörtti" 8'D). Nyt kun sain viimein pelata seiskan läpi, oon koukussa<3
_Jokatapauksessa_, mietin että toi pleikka kakkonen tulis tietysti halvemmaks jne, mutta uudempia versioita sillä ei sitten voiskaan pelata. En osaa sanoaaaa ;___;

xox katri kirjoitti...

ostan sulle robottikorkkarit jos lähetät mulle postissa ton jääkaapin. Rakastan sitä.

Puf kirjoitti...

Luin tänään ensimmäistä kertaa blogiasi ja nalkkiinnuin heti! Sana hellyyttävä kuvaa sua tosi hyvin ja elämänasenteesi on mun mieleen =)
Lisäsin suosikiksi !

Anonyymi kirjoitti...

munat huurussa!

Anonyymi kirjoitti...

Päivitä jo!

shop kirjoitti...

Aaaahahahaaa NAMNAM Rammstein<3<3 Provinssissa nähdään!