lauantai 16. helmikuuta 2008

Thaimaa kutsuu <3____<3

Tässähän on nyt tapahtunut vaikka mitä penkkareista oksennustauteihin. Kumpaankaan aiheeseen en paneudu tässä enempää. Sen verran kerron kuitenkin, että toinen sujui oikein mallikkaasti, toinen taas oli elämäni järkyttävimpiä kokemuksia. Miettikää itse, hehhs. ;----)

Ei mulla oikeastaan muuta asiaa olekaan kuin eilisen asu. Viime aikoina on ollut liian vähän panostusta pukeutumiseen ja liikaa farkutjahuppari-päiviä. Mutta tähän tulee nyt muutos! \,,/


Kuvakulma ei oikein imartele pääni kokoa... It's huge 8--D
Hame: Kirppis, 6 e
Paita: Kaverilta pitkäaikaislainassa
Kengät: SeppäläJa ulkona:
Takki: H&M. Erittäin perus.
Laukku: Gina Tricot
Kaulahuivi: Kirppari, 3 e


Voisin joskus vielä avautua Suomen 3/4 vuodesta kestävistä paskoista valaistusoloista. Nyt oon kumminkin liian leppoisalla tuulella.

Yöllä on lähtö Thaimaaseen. <3____<3 Ja sanon nimenomaan Thaimaaseen, en Thaimaahan. En vaan suostu. Suuntana on Patong Beach, äitini mukaan menomesta, joten saas nähdä...
Mulla ei ole mukana kuin vähän matkalukemista ja pari rättiä. Jos Thaimaasta ei sitten löydykään mitään, olen pulassa. Siinäpäs olen sitten lähes kaksi viikkoa samoissa alushousuissa.
Matkan pääasiallinen tarkoitus on ainakin mulle ehdottomasti se shoppailu. Harkitsin myös niinkin radikaalia asiaa, kuin geelikynsien laitattamista.
Ruskettumista yritän parhaani mukaan vältellä, sillä rusketus ei vaan yksinkertaisesti sovi liidunvalkealle suomalaisvenäläiselle hipiälleni. :/Lähdenpä tuonne palmupuiden katveeseen nyt! Takaisin tulen 25. päivä. Sillä välin voitte vaikkapa nauttia Suomen talvesta. :---)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ThaimaaSEEN! Nyt oon kateellinen.

Teepä sitten juttua matkastasi ja etenkin ostoksistasi. <:

Anonyymi kirjoitti...

Thaimaahan ^__^