perjantai 7. maaliskuuta 2008

fasten your seat belt

Nyt seuraa erittäin pikainen ja kuvapainotteinen entry. Olen just lähdössä baareilemaan, mutta ahkerana tyttönä tulin ensin päivittämään.


Näin tänään. Mekko on Thaimaasta, maksoi verisen tinkimiskilvan jälkeen alle kympin. Väri on oikeasti kirkkaan valkoinen, toisin kuin kuva antaa ymmärtää. Laukku on äidin vanha ja kengät tulivat juuri tänään Ellos-paketin mukana.


Mekko lähempää. Tykkään napeista hurjasti.


Ja vielä ne Elloksen kengät. Plussaa sisuksen kuvioinnista.

Eksyin tänään taas pitkästä aikaa Warehouseen (Ruoholahdessa sijaitseva outlet, suosittelen varsinkin kenkäosastoa lämpimästi) ja mukaan tarttui muutamat kengät.


Kymmenen euroa. Ensimmäiset kenkäni oikein kunnon tolppakoroilla.


Oli pakko soveltaa "jos et osaa valita kumpi - ota molemmat" -taktiikkaa tässä. Samat kengät siis erivärisinä. Hintakin luonnollisesti sama.


Alkuperäinen hinta 90 euroa, alennuksessa 18 euroa. Rakastan näitä, söpöimmät kengät vähään aikaan. Merkki Bullboxer. Takana nauhoilla sidottavat rusetit.


Näiden kenkäostosten jälkeen löysin vielä mainion taulun Anttilasta viidellä eurolla.

Viikonloppuja kaikille!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oih, mitä kenkiä! Kerrassaan ihania kaikki. Voi kunpa asuisin Helsingin lähellä... Tai no toisaalta, sit varmaan laittaisin kaikki rahani Warehouseen ja hukkuisin tavaroihin. Ehkä ihan hyvä et on vähän välimatkaa, heh. :)

Heidi kirjoitti...

jose: Helsingissä asumisessa on tosiaan varjopuolensakin. Rahaa menee shoppailuun aivan älyttömiä määriä... Poikaystävä just eilen valitti, että joka paikka on täynnä mun kenkiä. :D

Anonyymi kirjoitti...

joo moroo en ees oo kateellinen noista kengistä ;<<< on tämä niin epäreilua.

christina kirjoitti...

Oh, aivan upea tuo mekko! Ja etenkin nuo siniset kengät aiheuttavat minussa ylitsepääsemätöntä kateutta. ;>

Heidi kirjoitti...

anonyymi: No sietää ollakin! Hehs...

christina: Tykkäilen kans mekkoa ja sinisiä kenkiä kovasti. :>

shandi kirjoitti...

Hitto, että näytät taas hyvältä...

Ja juuri kun mä aattelin, että en tilaa mitään ainakaan kuukauteen yhdestäkään postimyyntifirmasta, niin sitten näen nuo siniset kengät.

Täytyykin poiketa sinne Warehouseen kun tulen Helsinkiin muutaman viikon päästä, nuo ruutukengät ovat aivan mahtavat!

Heidi kirjoitti...

shandi: Itsekin inspiroidun aivan liian usein tilaamaan varsinkin Ellokselta jotain. Usein turhuuksia, jotka jäävät kaapin pohjalle lojumaan. :/

Suosittelen aivan ehdottomast Warehousessa käymistä! Sinne on just tullut uudet erät -> mielettömät valikoimat.

CocoRosie kirjoitti...

Upeet noi molemmat ruutupopot! Hitsi, miksen mä löydä mistään ruutukuvioisia kenkiä.

Anonyymi kirjoitti...

Onko sun mielestä ylepyden aihe, että olen "verisen" tinkaamisen jälkeen saanut mekon "alle kympillä", kun blogistasi käy yvin ilmi, että kotimaassa olet valmis maksamaan esim. 50e takista? Ihmiset joilta mekon "verisesti tinkasit" luultavasti saavat myymisellä ansaitsemistaan rahoista elantonsa. Eikä se elintaso luultavasti mikään kovin korkea ole. Mutta onhan se hyvä, että voi matkustaa toiselle puolelle maailmaan "tinkaamaan verisesti", jotta voi sitten koto-suomessa käyttää saman 10e baarin sisäänmaksuun. Kyläpä säästi! Mahtaa olla hyvä omatunto!

Lara,Mara,Sara kirjoitti...

Ihana tuo mekko ja muutenkin blogisi on mielenkiintoinen:)