torstai 27. maaliskuuta 2008

im grossen und ganzen

Tänään sain uskoteltua itselleni, että saksankielisten muotilehtien lukeminen (lue: kuvien katselu) vastaa kieliopin pänttäämistä. Ainakin viime vuoden kuumin kesämeikki on nyt hanskassa!


Parhaat ja aivoja turruttavimmat lehdet ikinä. 200 sivua pinnallisuuksia ja hintaa vain 2 euroa. Miksei Suomessa ole tämmösiä? Täällä saa pulittaa 7 euroa lehdestä, joka koostuu lähinnä mainoksista.

En kovinkaan usein inspiroidu julkkisten asuista, mutta Dita teki sen taas. <3___<3


Siistein vähään aikaan! Sininen + punainen todellakin toimii. Huomenna lähden ensitöikseni metsästämään kirkkaansinistä yläosaa. Valkoinen hame ja punainen laukku löytyykin jo omasta takaa, joten ihan varmasti aion matkia tän vielä monesti.

Ditan rintakorun inspiroimana hyökkäsin myös oman korurasiani kimppuun.
Suhteeni koruihin on erittäin etäinen, ja rasian päälle olikin kertynyt jo tuhti pölykerros, josta pölyallergikon nenäni suorastaan villiintyi.


Suurin osa koruistani on lahjaksi saatuja, tai pari vuotta sitten H&M:n lastenosastolta "jumaleissön, näähän on halpoja :----O" -huumassa ostettuja. Löysin silti parit kivat jutut, joita ehkä joskus opin vielä käyttämäänkin.


House of Elliotin helmet on siitä kivat, että sydämen voi helposti vaihtaa.


Helmet Thaimaasta. Voin vakuuttaa, ettei ne livenä näytä noin.. muovisilta.


Chanelin feikit oli niin järkyttävät, että ne oli vaan pakko ostaa Thaimaasta parilla eurolla. Kaverini oli aivan järkyttynyt nähtyään ne, mutta mun mielestä ne on yksinkertaisesti hauskat tossa törkeässä halpislookissaan.
Helmet ostin Thaimaasta. Aidot ovat kuulemma, en sit tiä..


Isot kirsikat ostin Saksasta kesällä, ja niitä oon pitänytkin usein (lue: kerran puolessa vuodessa.) Pienemmät on sieltä kans.


Tyylitaivaan haava muistutti mua avainkaulakorujeni olemassaolosta. Toinen avain on saatu poikaystävältä ystävänpäivälahjana, toinen on vähemmän romanttisesti käsirautojen avain. Saatte ite päätellä kumpi on kumpi...


Tämän ostin jopa itse Lindexin alennusmyynneistä. o/


Thaimaasta ostettu Hello Kitty on hengaillut kaulassani viimeaikoina. Ihailkaa kananlihalla olevaa ihoani.

Eipä muuta. Eilen oli hissan kirjotukset, menivät aivan järkyttävän huonosti. Ekat 4 tuntia lähinnä chillasin eväitäni syöden, kunnes tajusin että enhän mä ehdi enää. Kaksi vikaa esseetä jäivätkin sit puolitiehen. Nohs, eväät ainakin oli hyviä. Uusimaan vaan.
Huomenna taas saksa, jota mun piti lukea lukulomalla joka päivä, mutta jota päädyinkin lukemaan äsken nihkeät puoli tuntia. Saas nähä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nuu, ehkä ostin sulle vähän liikaa eväitä ^^;

Heidi kirjoitti...

Ehkäpä ostit. <3

Anonyymi kirjoitti...

tolla meiningilläkö sinne yliopisoton aiot? :)