sunnuntai 23. maaliskuuta 2008

tieteen vallankumous ja kumppanit


Näin fantastiselta on elämäni kahtena viime päivänä näyttänyt. Ja tulee vielä seuraavat kaksi päivää näyttämäänkin. Päätin ottaa aivan hillittömän loppukirin hissan kanssa, vaikka aluksi meinasin mennä rimaa hipoen läpi.
Eikä suinkaan ole vituttanut kuunnella muiden tarinoita pääsiäisbileistä ja muista riennoista. Itsehän antaudun paljon mielummin opiskelun huumalle, kuin ryhdyn moiseen humpuukiin. :---/

Keskiviikkona ja torstaina vielä armottomat ponnistelut saksaa varten (jota en ole lukenut vielä yhtään) ja perjantaina se on ohi. Ainakin tältä vuodelta.
Sit päästäänkin viettämään viikonloppua poikaystävän kaverin mökille, ja aivan varmasti aion ottaa niin rennosti, etten vaivaudu edes tukkaani pesemään.

Luettuani mm. keskiajan ihmisissä asustavista ötökkäpopulaatioista kaipaa elämäni hieman estetiikkaa. Siksipä pari aivan lemppareista lemppareinta kuvaa ihanasta Dita Von Teesestä.

Sitten huomattavasti vähemmän esteettisiin asioihin: pari erittäin ammattitaitoista pläjäystä toissapäiväisen harvinaisuuden kunniaksi - aurinko paistoi! Huomasin jo kauan sitten, että taiteellisia kykyjä on nolla, mutta fiilistä on senkin edestä.Nyt raahaudun sohvalle katsomaan kovasti kehutun Junon.

5 kommenttia:

puf! kirjoitti...

i love dita, she's so inspiring :)

-Dominika

Molly kirjoitti...

Dita on upea!

ronya kirjoitti...

ihania kuvia : )

Anonyymi kirjoitti...

Ohan dita kiva, mutta sulla on paremmat tissit!

Heidi kirjoitti...

puf!: She sure is!

molly: Niin on! Dita onnistuu olemaan elegantti vaikka tissit paljaana, joka on mielestäni aikamoinen saavutus.

ronya: Kiitos. :D

anonyymi: Oletan että oot Riku, joten meepäs muualle...