perjantai 4. huhtikuuta 2008

kenkiä 8'D

Tänään ei mennyt ihan putkeen..... Arvatkaa vaan mitä ostaa Heidi, joka ei omista yhtäkään kevättakkia, mutta kenkiä kyllä löytyy lähemmäs 50 paria? No tietenkin lisää kenkiä! :----)


Nämä oli tosiaan niin heräteostos kuin vain olla voi, mutta en yksinkertaisesti voinut vastustaa. Kengät Biancosta 110 eurolla. Rakastuin näihin niin palavasti, ettei poikaystävänikään kehdannut esittää yhtäkään vastaväitettä. Nämä olivat ainoa jäljellä oleva pari omaa kokoani, joten mun oli vaan toimittava. Eikä kaduta yhtään.
Ja olinhan mä oikeastikin remmikorkkareita etsinyt. Nämä on vielä paljon hienommat kuin Asoksen, jotka olin viime viikolla jo viittä vaille valmis tilaamaan.


Mukaan lähtivät vielä kengät Seppälästä kahellakympillä, perustelin asiaa itselleni mm. näin: "mulla ei oo yksiäkään harmaita kenkiä" ja "nää on alennuksessa" + "mä oon NAINEN. mä tarvin kenkiä"

Ostin itseasiassa kans nahkatakin, mutta tossa äsken tajusin että sehän on ihan järkyttävän ruma. Niitä H&M:n nahkatakkeja on nykyään lähes JOKAISELLA ja pisti jotenkin ärsyttämään se. Siispä ostin vähän omalaatuisemman version, mutta valitettavasti näytän siinä ihan hevarilta. Metallica-merkki vaan hihaan ja menoks.
Eli se menee huomenna palautukseen... Tilalle ostan kiltisti sen perusnahkatakin. Ihan sama, vaikka kaikilla muillakin olisi sellainen. Tykkään siitä silti.

Ja oonko joku lepakko, kun en vaan näe niitä paljonhehkutettuja kukkamekkoja missään?

Huomenna mennään klubille (inhoan tota sanaa, mutta baari ei kertakaikkiaan anna oikeutta kyseiselle paikalle) ja uudet Biancot pääsevät ensi kertaa ulos. <3___<3

6 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Aah, ihanat mustat kengät. Ja olet oikeassa, naiset tarvitsevat (lisää) kenkiä.;)

Merja kirjoitti...

Uaah miten upeat kengät! Kyllä kelpais mullekin.
Täytyis varmaan tulla Stadiin shoppailemaan taas joskus, kun täältä takapajulasta ei löydy mitään. :D

Mun poikaystävällä on ainakin mennyt ihan hermot mun kenkävillityksen takia. Hihih.

ps. blogiasi seuraan säännöllisesti, vaikka en ole aikaisemmin kommentoinutkaan. :]

Anonyymi kirjoitti...

kenkiä ei KOSKAAN voi olla liikaa :I

shandi kirjoitti...

Joo, en oo saanu mäkään ostettu mustaa ja punaista kevättakkia enkä minkäänlaista nahkatakkia, mutta kenkiä on tarttunut ihan mukavasti mukaan... Tosin nittä ei oo vielä päässykäyttelemään, kun on tota lunta pudonnu, ehkä ens viikolla ;D

annu kirjoitti...

hejj, kannattaa katsastaa kirpparit ton nahkatakin kanssa! miulla on vihree nahkatakki joka on ostettu kaks tai kolme vuotta sitten kirpparilta, makso vissiin kympin. kirppisten kanssa ei tietenkään voi olla varma löytyykö mieleinen mut hyvällä onnella siinä säästää kivasti.

50 paria kenkiä? :D olis miullakin! ei tuottaisin kyllä ongelmia, ellei olisi rahoitusongelmia.. :''') tossuja miulta löytyy kyllä ihan kivasti, mut toi korkkaripuoli pitäis tosiaa korjata! tänään just katselin tuolla kaupassa, mutta eivät ne mahtuneet (taaskaan) jalkaan :( jalat ei oo vielä tottuneet korkokengillä kävelyyn, kipeytyvät aika pahasti.. mut kyl tää tästä :D on niin paljon tullut jostain hommattua kivoja hameita et niihin sopivia kenkiä ois kiva löytää.

Heidi kirjoitti...

Moumou: Näin se asia vain on!

Merja: Kyllä suosittelen Stadia lämpimästi. o/

Hyvä tietää. :> Pieni stalkkaus paljasti, että oot livejournalista se tyyppi, jolla on pelottava avatar! Tai ainakin joskus on ollut. Semmonen valkonen... hahmo. :| Mitä se muute esittää?

Anonyymi: EINII. Keksin heti vaikka kuin monet kengät, jotka multa puuttuu.

Shandi: Petollisia noi kengät.
Täällä on onneksi kevätkenkäkelit ihan ympäri vuoden. Lunta ei oo näkynyt koko talvena. ;/

annu: Kirppareita koluan kyllä säännöllisin väliajoin. Tuntuu vaan, että nykyään saa maksaa kirpparivaatteista saman verran kuin uusista. :<

Mulla on jatkuvasti jalat ihan rakkuloilla ja muutenkin aika järkyttävän näköiset liiasta korkkarien käytöstä. 8D Käytännöllisyys ennen kaikkea...