torstai 10. huhtikuuta 2008

sinisyyksiä

Sain erittäin närkästynyttä mailia joltakulta, että miksi joissain mun kuvissa näkyvät kasvot ja joissain ei? En aavistanutkaan, että asia närkästyttäisi jotakuta näin paljon. 8'D Vastaus tulee nyt tässä, arvon anonyymi: Omistan kuminaaman. Jos mun suu ei ole kuvissa :S-asennossa, niin sit vähintäänkin silmät lerpattavat puoliavoimina. Laitan kasvot mukaan kuvaan aina kun ne vain suostuvat yhteistyöhön.


Eilen baarissa olin sit loppujenlopuksi näin tylsännäköinen. On se vaan kumma juttu, että aina kun on pukeutumisfiilikset päällä, niin mikään ei suostu näyttämään hyvältä.
Kengät Biancon ihanuudet, mekko GT (jos jossain on tasku, niin sinne on heti tungettava kaikki vapaanaolevat kädet) ja laukku äidin vanha.

Tänään oon ollut superahkera. Siivosin koko kämpän, hain töitä, kävin ostamassa koulukirjoja ja moikkaamassa kaveria. Salikäynti jäi välistä (kuten joka ikinen päivä viimeisen kahden kuukauden aikana), mutta ens viikolla aion kyllä aktivoitua asian kanssa. Niinvarmaan.


Päivän ostokset, nam. Sitä voi vaan ihmetellä, että miksi enkussa mennään jo kutoskurssissa, mutta matikan kolmoskurssia yritän päästä läpi about neljättä kertaa...

Nyt pistän tavaraa huuto.nettiin myyntiin, mun vaatekaappi kun pursuilee goottiaikojen korsetteja ja hämähäkinseittihameita, joilla en tee kyllä enää yhtään mitään. Toivottavasti joku kelpuuttais ne, rahalle nimittäin olisi tarvetta. Ens kerran tulee rahaa kolmen viikon päästä ja mulla on 5 euroa. Halleluja. Oli ehkä paras idea ikinä ostaa ne sadan euron kengät.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kohtalotoveri täällä, lukion kolmatta käydään (neljäs vuosi edessä) ja meikäläinen istuu ykkösten kanssa lukemassa matikan kolmoskurssia. :D

Tuo sininen mekko on tosi kivan mallinen.

suke kirjoitti...

Voi vittu toi kasvi on joku paras rekvisiitta ikinä..........

nii ja sit vähä jäi vaivaamaan että onko sul valkoset stay upit/tms vai ootko sä oikeesti noin jumalattoman valkonen jaloistas.... EIKU IHA OIKEESTI ku näyttää ettei sul ois mitää mut en suostu uskomaan et olisit noin... kirjava........................

Ja matikka kolmone neljättä kertaa uusinnassa? bittu mä luovutan jo nytte sen suhteen sitte :::___--D

p.s. mekko sopii sulle mahtavasti! Ois kiva nähä joku takkiyhdistely tohon!

MouMou kirjoitti...

Mikä kurssi se matikan 3. on?:O Täällä on muuten toinen kuminaama, jolla onnistuu n. 1 % otetuista kuvista.;)

Heidi kirjoitti...

Anonyymi: Ihanaa etten oo yksin tän asian kanssa. <3____<3

suke: No oha se.... Harmi vaa ettei oo meiän. 8< Käytii vähä Rikun toimistol kuvailemas ku siellä tota rekvisiittaa piisaa.

Siis kyllähän mulla siinä nyt valkoset sukkikset on!
Emmä haluu näyttää kirjavalta...

Toivottavasti en nyt masentanut sua. 8'D Mut jos sulla on ollut matikka nelonen ala-asteelta asti, kuten allekirjoittaneelta, niin tulee luultavasti olemaan aika epic fail toi kurssi!


Moumou: Matemaattisia malleja ykkönen... Sitä seuraakin sit matemaattisia malleja kakkonen, joka tulee luultavasti olemaan silkkaa nautintoa. :---)

Anonyymi kirjoitti...

oon kans vähä sil kannalla, että valkoset sukkahousut on maailman huonoin vaihtoehto! ne ekalla kerralla näyttää tosiaankin siltä, että iho on vaalee niinku lakana ja muutenki ne ei oike sovi minkää mekon kanssa tollee ku tulee heti sellane vaikutelma että jalat on väriltään eriparia muun kropan kanssa. ei toho sun asuun, joka on muuten ihan mahtava (!), mitkää mustatkaa sukkahousut ois sopineet, mut esim läpinäkyvätki on ok vaihtoehto =)

Heidi kirjoitti...

Anonyymi: You may be right, mut mulla on tasan mustia ja valkoisia sukkiksia, joten niiden väliltä oli valittava!

annu kirjoitti...

hui, mullon kans enkun kutonen ja tekstit on sen verran vaikeita et hiukka kauhistuttaa! nimim. ei kielipäätä. matikan kanssa ei onneks ole ongelmia. viime koe meni kyllä penkin alle, sain loppuun laskettua vaan kolme tehtävää.. ah, ihana derivaatta<3

rupes tänä aamuna naurattamaan, näin nimittäin unta samanmoisista valkoisista korkkareista jotka siulla on :DD miulla oli joku kriisi niistä siinä unessa, mutten sitten tarkemmin muista.

argh kuvat on niin ärsyttäviä. miussa on se vika et suostun useimmmiten kuviin ja näytän aina ihan kamalalta. miusta on sadottain otoksia, jotka nähdessään useampi ihminen pyörtyisi.

minä kirjoitti...

OIH!! ihana mekko...mistä ostettu?

molly kirjoitti...

minunkin alkaa tehdä mieli tuota gt:n mekkoa. paljonko se maksaa? hitsit kun omalla paikkakunnallani ei ole ginaa :(

Mitu kirjoitti...

Oiih, ihana mekko! Paljonko oli hintaa? :)

Anonyymi kirjoitti...

oi apua oot meijän koulun lukiossa!

Cake kirjoitti...

Etsiskelit keltaisia korkkareita muutama postaus taaksepäin.. Aleksanterinkadun Mangosta löytyy aika ihanat, sellanen ihan perusmalli. Kannattaa käydä tsekkaamassa.

Heidi kirjoitti...

Minä: Gina Tricotista

annu: Ei mullakaan kielipäätä hirveesti ole, mut kielien kanssa ei sentään tarvi pinnistellä verenmaku suussa, niinku matikan.

Kenkäunet on parhaita! Näen niitä huolestuttavan usein. Olen erittäin otettu, jos mun kengät ovat päässeet uneesi mukaan. :D

Mä oon aikojen saatossa oppinut vetäytymään johonkin pimentoihin, kun joku kaivaa kameran esiin. 8D

Mitu & Molly: 19,90 e

Anonyymi: Nonii nyt tuli suorituspaineita!

Cake: Kiitti vinkistä! Toivotaan et niitä on siellä vielä ens kuun puolellakin, kun saan rahaa. :F

GHI kirjoitti...

Hyihyi ei kuvia koulukirjoista kiitos! (kirjotan itse tällä hetkellä, In Touch<3). Ja tosiaan myöskin mulla matikka monta kertaa uusintaan.

Mutta se oikea syy miksi postasin tähän on, että ajattelin kiittää hienosta blogista! (aikaa turhaa ilmottaa näin periaatteessa, mutta tuleepahan vähän vähemmän stalkkeri olo kun ilmottaa itsestään näin melkeen julkisesti :) )