tiistai 8. huhtikuuta 2008

sophien jalanjäljillä

Hurjasti kiitoksia kaikille kommenteista! Kampaamoaika on nyt varattu perjantaiksi. :>


Ei mulla taida sittenkään olla rohkeutta ihan niin lyhyttä tukkaa leikata, mutta lopputulos tulee luultavasti olemaan sekoitus Rihannaa ja yllä olevaa Sophie Ellis Bextoria.

Tukkakuvia selaillessani eksyin myös muiden kuvien pariin, ja rakastuin Sophien tyyliin välittömästi. Ihastuttavaa värien käyttöä ja ennen kaikkea rohkeutta yhdistellä. Vaikka aina ei mene ihan nappiin (värittömät kengät keltaisen mekon kanssa eivät iske yhtään), enkä luultavasti itse laittaisi yhtäkään kokonaisuutta päälleni tuollaisenaan, niin inspiroivia nämä kuvat ainakin ovat! Sophie on erinomainen osoitus siitä, ettei laukun ja kenkien todellakaan tarvi aina machata.

Ja on se Sophie vaan myös uskomattoman kaunis. Naisissa viehättävät eniten just tollaset sophiemaiset piirteet: tumma tukka, vihreät silmät ja kalpea iho. En tiedä, onko kyseessä sit jotain kieroutunutta itserakkautta, kun edellämainitut ominaisuudet löytyvät itseltänikin. 8'D Mut oli miten oli, ruskettuneet blondit sinisine silmineen (lievää yleistystä havaittavissa) ei oo mun juttu.

Huomenna luultavasti baariin. o/ Oon aivan intona kokeilemaan yhdistelmää kirkkaansininen + mustavalkoinen. Saas nähdä saanko mitään kivaa asukokonaisuutta aikaan.
Olenko muuten ainoa, jolle baari on paitsi paikka nähdä kavereita, relailla ja tanssia, myös viikon paras tilaisuus pukeutua just niin kuin haluaa? Sitä voi mennä baariin vaikka perse vilkkuen. Saatan lähteä baariin ihan pelkästään siitä syystä, että tekee mieli pukeutua bilemekkoon tai laittaa oikein kunnon iltameikit. Mut hei, tarkoitusperänsä kullakin.

9 kommenttia:

Runway kirjoitti...

sophiella on kyllä ihana tyyli! Sulle sopii tollanen tukka varmasti tosi kivasti:)tai no, noilla kasvoilla sulle kävis varmaan kaljukin...

shandi kirjoitti...

Voi v.... mulla ei kyllä laukku ja kengät matsää ku säkällä. Ja ne ruskettuneet blondit ei kyllä oo munkaan juttu, mutta pukeutuminen on. Mä saatan vetää bilemekon päälle vaikka markettiin jos siltä tuntuu, niin hullu mä oon XD

nelliina kirjoitti...

Olen ihaillut Sophien tyyliä ja ulkonäköä siitä asti kun näin videon Murder on the dancefloor :) ja se oli muuten joskus vuosituhannen alussa :D tulipa vanha olo.. mutta eniveis, kiva että muitakin vihreäsilmäisiä, en tunne ketään muita vihreäsilmäisiä kun itseni ja siskoni :)

Mitäs muuta varten baari muka olis kun pukeutumista ja kivaa laittautumista :D

Caisha kirjoitti...

Jään innolla odottamaan kuvia uusista hiuksistasi :) Varmasti sopii sulle.

Baariin on kyllä kivä mennä kun voi laittautua kunnolla :>

Salla kirjoitti...

Miten on mahdollista, että eksyin tähän ihanaan blogiisi vasta nyt?! Oi, meni heti suosikkeihin :)

christina kirjoitti...

Minusta Sophie on ehdottomasti yksi valokeilan kauneimmista naisista. Hänellä on todella kauniit kasvonpiirteet. Ja tyyli on tytöllä myös kohdallaan, varsinkin kolme viimeisintä asua ovat erittäin kivoja :)

Heidi kirjoitti...

runway: Toivottavasti! Ois muuten erittäin mielenkiintoista tietää että miltähän sitä näyttäis kaljuna.

shandi: Mä oon innostunut machailemaan niitä vähän liikaakin, joka taas rajoittaa pukeutumista aika paljon. ;<
Voihan sen bilemekon markettiinkin laittaa, mut kyllä se pääsee oikeuksiinsa vasta oikeissa puitteissa.

nelliina: Murder on the dancefloor on ihan mahtava! Kuuntelin sitä joskus 12-vuotiaana ja opettelin sheikkaamaan. o/
No hei perseethän siellä baarissa kuuluu vetää.. :----/

caisha: Lohduttavaa tietää, että tää hiusepisodi jaksaa kiinnostaa muitakin kuin mua. :D

Salla: Vaikee sanoa, mutta hyvä että nyt eksyit. :>

christina: On totisesti kaunis ja tyylikäs nainen. Kolme alinta asua munkin lemppareita.

Jenny kirjoitti...

Vähän sama juttu, saatan lähteä vain sen vuoksi ulos että saan syyn pukeutua, enkä tarkoita siis vain pukea päälleen vaatteet:) Täälä Suomessa on niin vähän syitä/paikkoja/tilaisuuksia pukeutua kunnolla!

heidi myös kirjoitti...

täälläkin yksi blondi sinisillä silmillä ;) olen aina haaveillut vihreistä silmistä ja punaisista hiuksista, eikö sellainen näyttäisikin tajuttoman upealta?