tiistai 17. kesäkuuta 2008

provinssipallokengät

Nyt oon saanut haalittua riittävän määrän Provinssikuvia kokoon, kiitos avustaneille!

Mulla itselläni ei valitettavasti ole Provinssista yhtäkään kuvaa, mutta voin silti kertoa että oli ihan mielettömän hauskaa! Oltiin oikeita festariääliöitä, mut mikäs sen parempaa. Humalassahan ne päivät vierähti perjantaista maanantaihin, ja eräs toverini taisi jopa joutua hetkeksi putkaan... Nukkumisesta ei tietoakaan, saati sitten henkilökohtaisesta hygieniasta. Kuljin lähes samoissa, paskaisissa vaatteissa koko viikonlopun. 8---D
Maanantaina tultiin turvallisesti kotiin pakun takakontissa, jonka toinen eturengas oli rikki.

Bändeistä olin katsomassa vain CMX:ää ja The Soundsia. Molemmat olivat mahtavia. Onneksi en maksanut lipusta mitään, muuten ois saattanut vituttaa tää festarialueella olon vähäisyys. Tosin en mä viime vuonnakaan selvinnyt leirintäalueelta pois kovinkaan montaa kertaa. Eikä siellä festareilla ole ees ikinä mitään erityisiä lempibändejä.

Mutta jos haluutte Provinssikuvia nähdä niin Nelliinan tai Sarakissan blogi on hyvä vaihtoehto.

Käväistiin festarien aikana myös Citymarketissa ostamassa teltta (matkustettiin tyylikkäästi taksilla tietenkin), ja löysin sieltä nämä.....


Siis emmä vaan voi vastustaa alennuksessa olevia pallokenkiä, en edes Provinssin aikaan. Ja vielä peep toet <3___<3 Hintaa oli n. 20 e

Nyt ei ole mitään tähdellisempää asiaa. Oon maannut vaan koomassa kotona koko päivän sohvan nurkassa. Työt skippasin suosiolla. Huomenna sit uuteen nousuun. Tällä hetkellä mielessä ei ole kuin lasagne.

11 kommenttia:

Nelliina kirjoitti...

Jos vielä tarviit kuvia provinssista niin saat käyttää, ja jos tarvit lisää niin laita mailia :)

S kirjoitti...

Ah ihanat kengät! Lööv them.

Amanda kirjoitti...

oiii miten söpöt kengät!

Anonyymi kirjoitti...

Olen pahoillani, Heidi, mutta tämä oli todella köyhä festaripläjäys! =/ odotin kuvia vaatteistasi (edes kaverilta..) ja vähän hehkutusta meiningistä!

Heidi kirjoitti...

nelliina: Miljoonat kiitokset sulle avusta. :)

s: Mäkin <3____<3

amanda: Kiitti!

anonyymi: Ei musta oo yhtäkään kuvaa! Ja kuljin tosiaan samoissa paskasissa kamoissa koko viikonlopun, että ei siinä paljon nähtävää ollutkaan.
Muutenkaan ei jaksa tehdä tänne mitään festarihehkutuspostausta, kun joudun tekemään samanlaisen jo töihin.

babooshka kirjoitti...

Tämä tyttö juoksis nyt Cittariin ettimään nuita kenkiä :)

Anonyymi kirjoitti...

www.kirsikka-1.vuodatus.net SINNE SIIS:D!!

*~SL kirjoitti...

Ihania kenkiä :) nuo mustat sopii minkä vaan kanssa melkein..

satu kirjoitti...

Ihanat kengät tosiaan, itselläni on mustat!

teetyttö kirjoitti...

hihiii, minäkin sain omat punaiset tuollaiset kengät, oli pakko käydä heti ostamassa lähimmästä citymarketista noi :) rakastuin :)

Anonyymi kirjoitti...

Söpöt kengät, ja ihana blogi muutenkin. :) Dita von Teesen tyyliä olen aina rakastanut, mutta lopullinen inspiraatio tuli kyllä blogistasi, jonka löysin etsiessäni Googlella Sixtysevenin kenkiä.

Luin blogin kokonaan, ja tyylisi on kyllä kertakaikkisesti kadehdittavan ihana. Ensimmäinen muotiblogi jonka tyyliin näin rakastuin. Kyllä pitää nyt uudistaa koko vaatekaappi, ja kunnon ostoslistakin jo tullut. :)