maanantai 9. kesäkuuta 2008

yhteiskunnan epäkohtia

Tänään olen lähinnä istunut apaattisena epämukavalla työtuolillani ja tuijotellut ikkunasta maailman menoa. Maanantait ei niin ole mun päiviä.

Ihmiskunnan menoa katsellessani kiinnitin huomioni muutamiin sietämättömiin asioihin, jotka ajattelin nyt jakaa kanssanne!

FLEECET. Nämä ihanan kotoisat fleecet paitsi näyttävät hirveille, myös haisevat jollekin ihan sanoinkuvaamattomalle. Fleeceistä tulee mieleen Itä-Helsinki ja yksinäiset lauantai-illat. (Eikä Itä-Helsingissä ole mitään vikaa, mut you got the point.) Ja se materiaali on vaan jotain niin kammottavaa.


SNOOPY VAATTEISSA ja etenkin alusvaatteissa. Tarviiko perustella?


GOTHIC LOLITA -TYYLI SUOMESSA. Ei se nyt vaan sovi tänne. Se ei sovi suomalaiseen ilmastoon, ruumiinrakenteeseen, maantienharmaaseen hiuslaatuun.. Ei mihinkään. 

ORANSSI IHO. On tämä sitten aikaansaatu itseruskettavalla tai 10 sävyä liian tummalla meikkivoiteella on lopputulos aina yhtä järkyttävä.


Säväyttävää. \,,/ Pikantti lisä asuun kuin asuun!

TEKSTILLÄ VARUSTETUT HASSUNHAUSKAT PIPOT. Esim. JÄTKÄ ON ELÄIN, SAUNAN TAKANA ON VIELÄ TILAA, VITUN PÄIVÄNSÄDE ja kumppanit. Oli hyvä juttu viikon ajan joskus 5 vuotta sitten. Ei enää.

AJELEMATTOMAT KAINALOKARVAT. Miten voi olla, että ulkonäkö on muuten kondiksessa tekoripsiä myöten, mutta kainalokarvojen ajelu ei onnistu? Ei se paljoa vaatis. Enkä nyt puhu mistään pienestä somasta sängestä, vaan oikeasta karvahelvetistä.

KÄVELEVÄT LIHATISKIT. Jos hame on jo niin lyhyt, että perskarvat vilkkuvat, niin muutamasta narusta koottu yläosa ei ole oikea valinta. Avoin selkäosakaan ei näytä kovin hemaisevalta, jos takaa loistavat pinkit, niskaan asti rullatut tissiliivit.
Paljas pinta voi olla oikein yhdisteltynä tyylikästäkin, mutta harva tämän osaa.


Hurmaavat Chanelit. :----)

PIIKKIKÄRKISET SAAPPAAT aka hot mama -bootsit. Ominaista mm. "merkkien" voimakas esilletuominen, vetoketjut ja kaikenmaailman kimmeltävät tilpehöörit. Ja mitä terävämpi kärki, sen parempi. Jos mun olis pakko valita laitanko jalkaan hot mamat vai Adidaksen lenkkarit, niin luultavasti päätyisin lenkkareihin.

Loppuun vielä mua suuresti järkyttänyt kuva:


Mitkä ne on ?___? Pelottavat.

46 kommenttia:

hanna kirjoitti...

Hyi pelästyin tota vikaa kuvaa. Täytyy kyllä yhtyä noihin kaikkiin kammottavuuksiin, erityisesti ~*gothic lolitoihin*~

Sofia kirjoitti...

Meidän enkunopella on tuollaiset tossut kun tossa viimeisessä kuvassa. Kauhistelin niitä todella paljon koulussa, aina kun hänellä oli ne jalassa, katselin vain hänen varpaitaan. :D Ne ovat ilmaisesti joku japanilaisten keksintö.

Anonyymi kirjoitti...

Alkoi oikein ällöttämään tuo vika kuva. Miten nuo voivat olla mukavan tuntuiset? En vain nyt ymmärrä. :O

Riikka Aaltonen kirjoitti...

Viimeisessä kuvassa on ilmiselvästi Turtles-jalat! :D

Anonyymi kirjoitti...

Nuo viimeisessä kuvassa olevat sukat on sellaisten japsitossujen kanssa käytettävät sukat :) Meillä on tuollaiset kotona :D Eipä ole vaan tullut kokeiltua..

rouva o kirjoitti...

Voi jeesus! Ton viimisen kuvan takia nään varmaan painajaiunia! Kiits.

HEIDI kirjoitti...

hannae: Säikähdin kans aikalailla kun toi pomppas googlessa silmille... Gothic lolitat on yyh.

sofia: Siis hiihtääkö se koulussa noi jalassa.. Herranjestas. Toi kuvakin on jo liikaa, mutta jos ne jöpöttäis livenä nenän edessä niin en tiedä mitä tekisin :---/

nanna: No ei ne kovin miellyttäviltä mustakaan näytä! Ällöt tosiaan.

ranna: Hei kieltämättä! :D

anonyymi: Kokeilepas heti ja kerro että oliko mukavat! o/

shandi: Noista tulee mieleen joku pervo mies jolla on hevosen pää. 8D

Anonyymi kirjoitti...

Mä en voi sietää Gothic Lolita tyyliä! Aaaarrggghh!! Oikein pistää vihaksi kun ajatteleekin :D Varsinkin ne hirveet vaaleanpunertavan kukertavat kermakakku viritykset (ne ilmeisesti edustaa kai pelkkää "lolita"-tyyliä)

Lena kirjoitti...

herran jestas. mitkä ne on :D pelottavat jopa ei pelkästään kauheat :D

Maria kirjoitti...

Repesin viimeiselle kuvalle, elämä :D MULLE TOLLASET! :D

Anonyymi kirjoitti...

Niiden sukkien kanssa kun laittaa nätit zorit niin voila:http://www.japaneselifestyle.com.au/culture/images/geisha_maiko_kyoto.jpg

Sukkien avulla varpaiden väliin ei tuli hiertymiä (kokemusta on). Nuo sukat olisivat todellakin tarpeen, sillä tavallisia sukkia ei oo kiva tunkea varpaiden väliin ja ilman sukkia ei pian kykenisi kävelemään noilla kengillä.
Tosin nuo mustat sukat näyttää aivan sorkilta ja ovat siksi vähän pelottavat.

Piikkikärkiset kengät ovat kaikki aivan hirveitä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.japaneselifestyle.com.au/culture/images/geisha_maiko_kyoto.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Hahaha, viihdyttävä postaus. ;) Allekirjoitan kyllä suurimman osan kohdista. Tosin omistan yhden Snoopy-paidan.. ;)
Fleece on melko kammottava materiaali ja vieläpä veemäistä ommeltavaakin, exälle tuli taisteltua kyseisestä matskusta yksi takki ja iskälle olis kans tarkotus tehdä, mutta ite en kyllä fleeceä päälleni pukis, olis varmaan liian lämmintäkin yllä ku oon sellanen hikoilija vuodenajasta riippumatta. ;)
Gothic lolita -aiheeseen sanoisin, että kyllähän osa niistä tyyleistä ehkä menee jo hieman yli, mutta en kuitenkaan itse lähtisi kauheasti arvostelemaan erikoisia pukeutumistyylejä/teemoja koska mielestäni on kuitenkin hienoa että on paljon erilaisia pukeutujia ja että jotkut uskaltavat erottua massasta provosoivastikin. Sitä puolestaan voisin hyvinkin arvostella, jos tietäisin joidenkin pukeutuvan tietyllä tavalla vain matkiakseen kavereitaan tms. (mikä lienee teinivillityksissä melko yleistä) mutta kai sekin vaan sitten jotenkin kuuluu joillain siihen kasvuprosessiin. Kai ne siitä kehittyy ja löytää oman tyylinsä.. ;)
Mutta siis, niin kauan ku on ite tyytyväinen oloonsa siinä omassa omituisessa tyylissään niin siitä vaan sitten! :D

MouMou kirjoitti...

Haha, ulvoin ääneen!!:D:D:D Kiitos tästä! Itse käytän fleeceä lasketellessa, koska se on lämmin. talvella satunnaisesti toppaliivin alla.;) Ja tuohon listaan pitäisi lisätä teinitytöt, jotka pukeutuvat H&M:n miesten raitahuppareihin. Poikaystäväni ei käytä enää omaansa, koska on nähnyt sen liian monen pikkutytön päällä!:D

Anonyymi kirjoitti...

no onhan noi kaikki totta mut samal sä voit pahottaa jonkun mieltä itte kyl tykkään käyttää fleeceä kotona jos on oikeen kylmä enhän mä muuten ja h&m raitapaidat on hienoi et kai niit saa käyttää

Anonyymi kirjoitti...

tässä käy niin kuin orwellin eläinten vallankumouksessa: ihmisistä tulee sikoja, jos tuohon viimeiseen kuvaan on uskominen. HUI.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä postaus jälleen! Kiitos siitä. :P

Anonyymi kirjoitti...

Hui pelästyin tota vikaa kuvaa :O Hyvä postaus kuitenkin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kerrankin olen kanssasi täysin samaa mieltä!

babooshka kirjoitti...

Voi ihan selkeä cameltoe vaan eksyneenä väärään paikkaan :D Ovatkohan edes mukavat jalassa?

Peippo kirjoitti...

Outoa, olen samaa mieltä näissä kaikissa. :D

Viimeinen kuva ei ole ollenkaan outo. Tuolla ihmisellähän on räpylät! Se ei vaan halua näyttää niitä vaan ujuttaa ne tuollaisiin hassuihin kenkiin. x) Juu, Peipon huumori huipussaan.

Christina kirjoitti...

Olen täysin samaa mieltä kanssasi, ihan joka asiassa. Enkä ymmärrä, miksi jotkut ihmiset vielä näitä epäkohtia käyttäen luulevat näyttävänsä kovinkin tyylikkäiltä. En vain ymmärrä.

Hah, nuo viimeiset kengät näyttävät ihan joltain eläimen kavioilta. Tai kuten Ranna sanoi, turtlesit. :DD

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on lasketellessa fleecekerrasto (pitkähihainen poolo ja housut) mutta muuten en käyttäis missää.
Snoopyt, lolitat (menee japseilla sun muilla) -so true!
Oranssi naama -hyi h... Arvaas, meijän koulun yksi pissis oli puuteroinu naamansa kauniin (NOT) oranssinruskeaks ja jättäny kaulan valkoiseksi. Vitsi miten tyylikästä..
Mä olen AINA inhonnu hot mama-bootseja, ne on INNNHAISEVIA!
Hyvä postaus!

A.K. kirjoitti...

Hauska postaus :) Tosin muutaman listassa olleen vaatteen tunnustan kyllä omistavani :)

Anonyymi kirjoitti...

Sain ihan hillittömän naurukohtauksen tuosta viimisestä kuvasta :´D

Mirell kirjoitti...

Ei härre... o_OOOO Kuka haluaa oikeasti jalkojensa näyttävän kamelin koivilta? Vikaan kuvaan viitaten siis...

Fleeceä tunnustan omistavani jopa kolmen vaatekappaleen verran, kotona on vain niin mukava hengata sellaisessa, olen järkky vilukissa.

Hot mama-bootsit :'DDDD Nyt tipahti. Noita näkyi joskus yläasteella pahimmilla pissiksilla, tietenkin yhdistettyinä oranssiin ihoon ja Snoopy-stringeihin...

tiiti kirjoitti...

hihii, ihan loistava asennepostaus :D mutta entäs jos pitäis valita jalkaan joko hot mama -saapakset tai nuo viimeisen kuvan sorkat? blyärgh.

Anonyymi kirjoitti...

Pelästyin itsekin tota viimistä kuvaa! Hyi :D

Anonyymi kirjoitti...

Noi lolitat on rumia ja naurahdin kyllä noille kenkille/sukille(?) jotka muistuttavat sorkkia :D

Nelliina kirjoitti...

harvinaisen totta, gothic lolita noin äärimmilleen vedettynä harvoin sopii suomalaisille. Ja noi materfakin piikkikärkiset kotkasaappaat on niin järkyttäviä :O Samoin ne "pimu on peto" paidat saa aikaan pienen oksennuksen... Yksi eriävä asia tosin, mä rrrrrakastan mun mustaa fleecehupparia junttimaisilla kissankorvilla xD se on vaan niin rakas mussukka että käytän sitä siitä huolimatta vaikka ihmiset tukehtuis nauruun hihi :D

HEIDI kirjoitti...

anonyymi: Sulla on jotain patoutumia asian suhteen. :DD

teetytöt: Yöunethan noista menee.

idhren: Kelpais mullekin! Kyllä noissa kelpais köpötellä pitkin Helsingin katuja. <3____<3

anonyymi: Ihmetyttää vaan, että eikö noista olisi voitu mitenkään suunnitella edes vähän vähemmän sorkkamaisia. 8D Toisaalta japanilaisilla on vähän omituisia mieltymyksiä...

desthea: Oon samaa mieltä tosta, että antaa kaikkien kukkien kasvaa. Mutta kaikesta ei tarvi tykätä.

Moumou: Joo raitahupparitkaan ei iske. Itse tosin välillä käytän poikaystävän hupparia lenkkeillessä (kertooko jotain mun lenkkeilyn ahkeruudesta ja juoksuaskelten vähäisyydestä kun kesällä meen huppari päällä...)

anonyymi: Laita kuule vaikka villahousut päähäsi, mutta ei mun tarvi siitä tykätä. Pääasia että itte tykkäät.

anonyymi: Tai kameleita. :/

anonyymi: Kiitos. 8D

anonyymi: Vähemmästäkin pelästyy.

anonyymi: Tätä pitänee juhlistaa!

babooshka: Siis ei noi voi olla. Ei mun varpaat edes taivu tommoseen asentoon.

peippo: Rupesin kovasti pohtimaan, että onkohan ihmiskunnan historian aikana ikinä syntynyt ihmistä, jolla on räpylät. Mielenkiintoinen ajatus.

christina: Niinpä. Mutta kukin tyylillään.
Toi turtlesit oli kyl aika hyvä heitto. :D

enskumuiski: Mullakin muuten on lautaillessa fleecekamat joskus päällä! En ees muistanut.

a.k.: No siis kyllä multakin löytyy vaikka mitä. Mut emmä niistä tykkää, enkä käytä päälläni kuin äärimmäisissä hätätilanteissa.

anonyymi: Et oo ainoa!

mirell: Hot mamat tietävät että oikeanlainen yhdistely on kaiken a ja o.

tiiti: Nyt pistit pahan. :DD Kyllä mä vissiin sorkat laittaisin.... Ne sentään voi ottaa vitsillä. Hot mamat on niin kamalat että siitä on vitsit kaukana.

miu: Arvaa kuin paljon säikähdin kun se pomppas googlessa silmille. '___'

anonyymi: On ne aikamoiset...

nelliina: On mullakin itseasiassa fleecekissankorvahuppari! Mutta tällä tarkotin lähinnä semmosia joiden vetoketju vedetään leukaan asti ja mahdollisesti Pentin Eräretki -mainokset loistavat selästä.

Herttainen kirjoitti...

Heh, hassua kuinka noi vikat töppöset oli niin järkyttävät kaikille. Itselle ihan tuttu näky, semmoiset japanilaiset kengät (tommosia sukkiakin tietty on jotta voi pitää sukkia niissä semmosissa varvassandaaleissa kimonon kanssa). Mm. yhdellä Kirjasto 10:n työntekijällä on semmoset.

En mä kyllä itte laittais, mutta vekkulithan noi ois johonkin Turtles-rooliasuun ;)

Anonyymi kirjoitti...

Olet niin oikeassa... aika hassut noi viimeiseti, ei ole koskaan tullu vastaan :D

Anonyymi sanoi...
tässä käy niin kuin orwellin eläinten vallankumouksessa: ihmisistä tulee sikoja, jos tuohon viimeiseen kuvaan on uskominen. HUI.

^Hyvin sanottu :D

Anonyymi kirjoitti...

Muiden pointtiesi kanssa olen täysin samaa mieltä, mutta lolitat! Minusta he ovat söpöjä, ja kyllähän sellaisiin kermakakkumekkoihin pukeutuminen vaatii oikeasti rohkeutta. :D

Alisa kirjoitti...

Joku kertoi, että tämä teksti voisi loukata jotain :} Olen tästä asiasta eri mieltä. Tämä tekstihän on täysin mielipidettä, sinä saat olla siis eri mieltä ja jatkaa esimerkiksi fleesesi käyttöä. Toisten mielipiteistä ei tarvitse loukkaantua. Vaikka tämän postauksen luettua heittäisitkin fleesesi roskiin, et voi silti miellyttää kaikkia, joten turha tästä on vetää hernettä nenään. Pääasia kuitenkin on, että sinä tykkäät kantamistasi vaatteista.

Kiitos taaskin erinomaisesta postauksesta :D Tykkäilin hirveästi

Anonyymi kirjoitti...

HAHA, ihana toi vika kuva :D
Esittelin sitä kaikille töissä, toivottavasti saan jotain lisäpointseja viihdyttämisestä (mahdollisesti rahallisessa muodossa) x>

anna-elina kirjoitti...

ahhhaa :D Niin samaa mieltä kaikista

Unknown kirjoitti...

Tuli mieleen ufon jalat tosta viimosesta kuvasta !:/

Anonyymi kirjoitti...

hyisaatana tuo viimenen : D:D:D:D:DDDDDDDDDDDDDDDD :D:D:D:D ja samaa mieltä kyllä joka ikisestä kohdasta.

Emmie kirjoitti...

ihan totta muuten joka kohta :D mukava blogi, alan seuraamaan!

Joa kirjoitti...

Hahaha, naureskelen vieläkin viimeiselle kuvalle. Kiva piristys iltaan :) Sorkkaeläinten vallankumous? Japanilaisilla ymmärrän, jos tuollaiset ovat osa (sukka)kulttuuria, mutta hihii en haluaisi noita nähdä äitini jaloissa.

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisiköhän sinun vähän miettiä, mitä kuvia blogiisi laitat? Gothic lolita -kuva on peräisin Hel looks-sivustolta ja jos katsoisit paremmin niin siellä lukee että kuvia ei saa muut käyttää. Varmaan tulee ihan kesätöissäsikin tarpeeseen jos tutustuisit tekjänoikeuslakiin...

stereo speakers kirjoitti...

haha, toi viimenen kuva on aika mielenkiintonen. tosin tollaset (vähän ohuempina) olis ihan kätevät, niin vois käyttää varvassandaaleja kylmempinäkin päivinä :D

tohon viimeseen anonyymiin viitaten, voisit laittaa aina kuvien lähteet tohon postauksen loppuun tai vaikka kuvien alle. tällä hetkellä toihan on tekinjänoikeusrikos. ainakin jonkunasteinen.

Anonyymi kirjoitti...

Viimeisen kuvan asiat ovat japanilaiset nykyään työläisten ennen
ninjojen käyttämät kengät/tossut. :) Niitä saa Tokyokanista.

Anonyymi kirjoitti...

et usko miten räjähdin tuolle vikalle kuvalle :__DDDDD

mahtava blogi, löysin sen noin tunti sitten, ja tähän asti oon päässy.

Anonyymi kirjoitti...

Niin kuin se joitakin haittaisi jos joku on oranssi tai pukeutuu röyhelöihin. Ihmisten on aika lopettaa jatkuva arvostelu. xD