torstai 8. tammikuuta 2009

alennushuumaa

Joo, olosta päätellen tais olla keskiviikko eilen. 8D Pacifico tuli testattua toiseen otteeseen ja hyvinhän siellä juttu lensi sohvalla röhnöttäen, mansikkamargarita tiukasti molemmissa käsissä. <3___<3 On se kumma miten juorutessa aika lentää, viisi tuntia meni ohi ihan siivillä ja valomerkki tuli jälleen liian aikaisin. Kurvin grillin kautta kotiin ja aamulla heräsin pirteänä kello kuusi kouluun - vain huomatakseni että se grillilta ostettu hamppari pötkötteli leppoisasti mahani päällä.

Seuraavana kohteena sit Lepakkomies!

Ei mulla oikeastaan mitään kovin tähdellistä asiaa, joskus vaan iskee sellanen fiilis että on pakko päästä blogailemaan. Voisinpas tässä sitten vaikka esitellä alennusmyyntiostoksiani, jotka muuton takia jäivät tänä vuonna aika vähäisiksi. Ja hyvä niin. 8---D


Ensinnäkin tämä hame. Olen katsonut sen eriväristä sisarusta jo kauan, mutta alennusmyynneissä päädyin jostain tuntemattomasta syystä nappaamaan mukaan just tän värin. Ei harmita yhtään.
Kuvassa minä ahkerasti työn tuohussa. Ottakaas lapset mallia.


Lisää hameita á la GT. Jokainen n. 5 e /kpl. Tuon erään yksilön kohdalla tuli kinkkinen ongelma: musta vaiko harmaa - joten otin ronskisti molemmat.


Ja nytpä on meikäläiselläkin tämä laukku, jota kyllästymiseen saakka on muotiblogeissa nähty. Viiden euron hinta oli vastustamaton.


Viikon päivät ilman mitään edes etäisesti talvivaatetta muistuttavaa kuljeskeltuani kaulaliina oli hankintana aika olennainen.

Ja älkääs huoliko rakkaat ystävät, kyllä sieltä kenkiäkin tuli mukaan haalittua ihan tarpeeksi. :----)

H&M:n postimyynnistä kiilakorkkarit ("noku kaikilla muillakin on") ja oranssit korkkarit ("no hei.. ORANSSIT") yhteishintaan 20 e.




Ja ehkä turhin, mutta eniten ihastusta ja hysteriaa aiheuttanut ostos. Erittäin niukasti jalkaterää verhoavat korkkarit, joita voin käyttää aikaisintaan ensi kesänä. Mutta -50 prossaa ja ennen kaikkea rusetit saivat mut pyörimään levottomasti ympäri kauppaa kengät tiiviisti käsissäni, ja lopulta raahautumaan kassalle. Ostokseni täydellisen turhuuden tajusin astuessani ulos 15 asteen pakkaseen.

Siinäpä niitä! Lisäksi vielä läjä alusvaatteita, mutta niiden ilmiasu jääköön harvojen ja valittujen tietoon. :/

Asukuvista kyselleille tiedoksi, että viikonlopun aikana päästään taas asiaan!

P.S. Arggh nyt tulisi hyvät vinkit tarpeeseen. Mitä tehdä ihan mielettömän sähköisille hiuksille? Elämäni on ihan kriisissä, kun ei näihin uskalla edes koskea. Saan jatkuvasti sähköiskuja itsestäni, muista objekteista nyt puhumattakaan... Tuntuu että koko karvoitus vaan leijuu yläilmoissa.

57 kommenttia:

Alisa kirjoitti...

Himoitsin Ginasta tuota samaista ylimmäistä hametta, mutta jätin sen sitte kauppaan :( Näyttää yllättävän hyvältä päälläs, oiskohan Stadissa vielä S-kokoja?

anna-elina kirjoitti...

Noi vikat korkkarit on kyllä ihan mielettömän nätit!

Pineapple Penguin kirjoitti...

Ihan mielettömiä ostoksia! Rusettikorkkarit oisin itekin ostanut <3 Ja hih, oli se hamppari kuiteski aika lähelle mahaa päässyt, vaan väärälle puolelle.
Mun käsittääkseni sähköisille hiuksille on jotain suihketta. Mut en tiä mistä sitä saa.. hmm.. kannattaa varmaan parturis käydä kysymäs tai seikkailla jättimarketin hyllyjen välissä :)

Sara kirjoitti...

Kaikki ostokset mahtavia, vielä noin halvalla! Nams:)

Kaisa kirjoitti...

Nuo korkkarit ruseteilla on ihan älyttömän ihanat! :) Ei ne mitenkään voi olla turhat ostokset kun ovat noin nätit :)

Oletko kokeillut sähköisyyteen hiuksiin jätettäviä hoitoaineita? Pitäisi auttaa edes vähän ja kai niitä on sellaisiakin suihkeita olemassa jotka on ihan tarkoitettu sähköisyyden torjuntaan.

Emma kirjoitti...

Mulla sähköisiin hiuksiin auttaa se XZ:n hiuksiinjätettävä muumisuihke.

Jos se ei toimi, niin onhan niitä sitten kalliimpia ja laadukkaampiakin vaihtoehtoja. Ja sit on olemassa kaikkia ihan perushoitoaineita jotka vähentää sähköisyyttä.

petite puce kirjoitti...

Hmh, kirjotin just kommentin ja ku sain valmiiks ni tuli joku häiriö ja se tais kadota... =/ Kuitenki, suosittelen Doven hiuksiinjätettävää hoitovoidetta: on musta tehokkaampi ku suihkeet (itelläni on tosi helposti sähköstyvät hiukset). Miinuksena se, et hiukset rasvottuu nopeammin, mut ite pesen sen verran usein hiukset, etti se just haittaa. Hintakaan ei oo paha: alle 3e ja saa suunnilleen joka marketista ja sokokselta jne.

Jenni kirjoitti...

Yksi minun mielestäni aika hyvin hiusten sähköisyyttä vähentävä kikka on juuri hiuksiin jätettävä hoitoaine. Itse käytän Schwarzkopfin Bonacure-sarjan Moisture Kick -suihketta. Se tekee hiuksista merkittävästi vähemmän takkuiset ja auttaa hyvin myös sähköisyyteen. Kyseessä on turkoosi pullo ja suihke on niin kevyttä, että siitä ei jää todellakaan mitään inhottavaa rasvaista tunnetta tukkaan. Plus tuoksu on ihana. :)

Olen itse ostanut putelin aina tarjouksesta, jolloin hinta on yleensä 8-9e, mutta normaalihinnalla kustantaa muistaakseni suunnilleen 14e. Pullo on kyllä riittoisa, joten kyllä hyvästä aineesta raaskii tuon verran pulittaa. :) Kyseistä hoitoainetta saa ainakin kampaamoista, kampaamokaupoista sekä Sokokselta ja Stockalta.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan upeet noi vikat kengät! Ja sä olet taas kuvassa huippusuloinen :)

Riikka Aaltonen kirjoitti...

Hei muuten, kavennatko noita Gina Tricotin hameita vai miten ihmeessä loihdit niistä itsellesi sopivia vyötäröltä?

Olen itse ollut hätää kärsimässä, kun se XS-koko on ihan hervoton teltta kaikkialta lantiota lukuunottamatta ja muistaakseni sinulla oli vielä omaani joitakin senttejä kapempi vyötärölinja.

Ocean kirjoitti...

Superihania ostoksia oot tehnyt.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ostoksia! Mistä alimmat kengät on? :)

Lia ♥ kirjoitti...

rusetti korkkarit on super ihanat! ;D
ja samaa jätettävää hoitoainetta suosittelen ku jennikin tossa on tosi riittoisa ja hyvä, tosin sen verran varoitan että lattiasta tulee sitten ihan sairaan liukas siitä kohdasta missä oot suihkutellut (on vissiin niin paljon jotain silikonia siinä) heh opin tämän vasta noin kolmannen kerran jälkeen kun löysin itteni aina tuolta lattian tasolta ;D

Anonyymi kirjoitti...

Oi, ihania vaatteita olet löytänyt! Etenkin tuo ylimmäinen hame ja GT:n röyhelöhame, ah!
Ja Pacifico on kiva paikka ;)

Anonyymi kirjoitti...

Taisit olla sellossa eilen? :--)

Kivoja vaatteita, btw :)

Anonyymi kirjoitti...

Muumisuihke on tosi hyvää!

Anonyymi kirjoitti...

hiusten sähköisyys kuulemma johtuu siitä, että hiuksia ei ole kosteutettu tarpeeksi :D itse kärsin myös talvella sähköisistä hiuksista ja se kyllä pistää v*tuttaa, ku ei niitä kutreja saa millään pysymään alhaalla :( mut suosittelen kans käyttämään sitä hiuksiin jätettävää hoitosuihketta (mitä jennikin jo suositteli) ja sit vaan hiuslakkaa.. jos joku muu tietää paremman keinon ni haluaisin myös kuulla :)

-nora

Anonyymi kirjoitti...

Nuo rusettikorkkarit on aivan upeat! Itsekin olen kuolaillut niitä siitä asti kun kauppoihin tulivat, pitääkin kyllä pikimmiten lähteä katsomaan josko ne täälläkin olisi alennuksessa :)
Itse käytän sähköisiin hiuksiin jotain hiuksiin jätettävää hoitavaa/silottavaa ainetta. Hyväksi olen havainnut ainakin Glissin kiiltohoidon ja hätätapauksessa myös kevyen muotovaahdon :)

anna kirjoitti...

Hei Lepis :) taitaa olla nykyinen kantikseni, siellä kun on harva se viikonloppu bändejä soittamassa ja sattuu sijaitsemaan n. 50 metriä kotoani. Oonkin nyt ihan hukassa kun tänä viikonloppuna siellä ei oo mitään hyvää tiedossa :) blaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mielettömät nuo rusettikorkkarit! 8--)

Itselläkin oli ihan mielettömän sähköiset hiukset, mutta kokeilin sitten kampaajan suosituksessa Wellan Lifetex hiuksiinjätettävää hoitoainetta (semmonen missä on sininen raita siinä yläosassa) ja heti auttoi. Olen ihan koukussa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, en ole kuukauteen päässyt käymään blogiisi koska Mozilla määritteli sen aikuisviihdesivustoksi. Olin niin innoissani kun blogisi avautuikin silmieni eteen. :D

Niin, siskoni päivitti jotain turvajärjestelmää koneeseemme, ja yhtäkkiä tähän tuli joku lapsilukko, eikä aikuisviihdesivustoille tai uhkapelisivuille pääse. Huvittavinta tässä on, että kaikki meillä kotona on jo täysikäisiä. :'D Niin, ja tämä määrittelee ihan ihmeellisiä sivuja aikuisviihdesivustoiksi, just esim. sun blogia se on väittäny kuukauden ajan...

Mutta olen vain niin onnellinen että pääsen taas katselemaan uusia ostoksiasi! Ihania aleostoksia. :P Ai hitsit jos olisin mies tai lepakko kävisin suhun ihan kuumana, olet niin kaunis! :D

.Nekku. kirjoitti...

Minäkin suosittelen XZ:n muumisuihketta. Ei tee hiuksista raskaita ja tuoksuu ihanasti mansikalle. Eikä maksa paljoa.

Anonyymi kirjoitti...

Hihi :)
Mulla on tuollaset rusetti korkkarit myäskin, ostettu viimekesää biancosta 69e hintaan (tosin taitaa olla se nätimpi malli, pyöreäkärkinen..)
Ovat aivan ihanat kyllä :)
Ja kivoja ostoksia muutenkin! :)

Karoliina kirjoitti...

Emma/pm keroikin jo että muumisuihke auttaa. Mullakin meinaan auttaa. semmonen pinkki pullo maksaa joku 3 euroa kenties :D

Amanda kirjoitti...

Ihania ostotksia! Varsinkin kenkä puoli! Erityisen ison kateuden puuskaan uhkaavat aiheuttaa nuo viimeiset kengät<3 :D

Helena kirjoitti...

Täytyy sanoa, että tyylikkäitä kuvia ja persoonallisia asuja, vaikken muotiblogeja yleensä seuraakaan.

-SL kirjoitti...

Upeat ostokset! minäkin katselin noita rusettikenkiä, ottaisin ne mielellään punaisina..

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun näen raitahameen sun päällä, melkein harmittaa etten itse ostanut. Mutta toisaalta, en kai mä tarvitse aina kaikkea kivaa.. Oletko jo sopeutunut Kallion elämään, muutenkin siis kuin Pacificon margaritoihin? :D

Anonyymi kirjoitti...

APUA!! mulla oli joskus jotain maagista ainetta ,joka poisti sähköisyyden mutku en muista mikä sen nimi oli!!!! Arrggh! Hakkaan päätäni seinään ja hiukset on kohta raastettu irti kun en saa sitä nimeä päähäni! Se oli jotain ihan ihmeellistä suihketta...kun sitä aamulla suihkutti hiuksiin ei hiukset sähköistyny pariin päivään...yhyy ku en muista nyt sitä nimee:(

Anonyymi kirjoitti...

XZ Muumi selvityssuihke auttaa myös sähköisiin kutreihin ja hinta ei päätä huimaa, noin 2-3€ :)

Medeia kirjoitti...

Wau nuo rusettikorkkarit! Paljon ne maksoivat, ihan uteliaisuuttani kyselen, kun kerran olivat -50%. Olet kyllä maailman onnekkain, myös tuo ensimmäinen hame on aivan ihana :)

Nina kirjoitti...

IIIIIIIH mitkä korkkarit, aivan ihanat :) En kyllä osais kävellä tollaisilla, liian korkeet ja kapeet korot. Mutta kelpuuttaisin vaikka lasivitriiniin noi!

Anonyymi kirjoitti...

Nuo viimiset korkkarit on aivan ihanat. Oon katellu niitä jo muutaman kerran kenkäkaupassa, ne on vaan niin suloset. :)

Unknown kirjoitti...

Kateeks käy kun oot ostellu niin kivoja juttuja!:>

Anonyymi kirjoitti...

sähkösiin hiuksiin ei oikeaoppisesti auta muu kun hoitoaine, hoitoaine ja hoitoaine. poishuuhdeltava ja jätettävä!"

Anonyymi kirjoitti...

Joo,tuon muumisuihketta minäkin hehkutan. Se on vaan niin hyvä :) Halpa, toimiva ja tuoksuu herkulta.

Luin jostain lehdestä (olisikohan ollut Trendi) kerran, että rusinan kokoinen määrä vartalovoidetta levitettynä hiuksiin poistaa myös sähköisyyttä. Siinä on vain se vaara, että tulee helposti laitettua liikaa ja sitten hiukset näyttävät ihan rasvaisilta :/

kalinka kirjoitti...

hoitoainetta(hiuksiin jätettävää, ja kaupasta jotain sähköisyydenpoistajaa(liekkö semmoista sitten olemassa, sitä en tiedä mutta luulisin ainakin =D).

nuo rusettikorkkarit on täydelliset <3 ja se mustapinkkihame, sekä ekan kuvan hame.
Tuntuu että löydät aina kaikki täydelliset vaatteet, mistä minä voin vain haaveilla ! epäreilua ;s
Tai sit se johtuu siitä, että sinun päällä nyt varmaan jätesäkkikin näyttää hyvältä. :D

-SL kirjoitti...

sain ostettua tuollaiset rusettikengät mutta punaisina, niitä oli vieläkin Biancossa..

lazor kirjoitti...

aivan ihanat noi rusettikorkkarit<3

Pauliina kirjoitti...

Mulle kans Ginan kaksoshameet ja noi maailman herkuimmat korkkarit!

:o

Outi kirjoitti...

Kokeilin itekin noita rusettikorkoja, mutta ne ei sopinut oikein jalkaan.. :( Olin niitä jo joskus syksyllä ihastellut Helsingin päässä... Sanoin muuten sillon siskolle, että joskus vielä omistan jotain näin kaunista :D Olivat muuten yllättävän huonot kävellä, en tiedä, olenko sitten jotenkin vino...

tipitii kirjoitti...

Tuo ylimmäinen hame on aivan mielettömän ihana. Ei tosin mitään verrattuna noihin viimeisiin korkokenkiin. Ne ovat täydellisen jumalaiset. Mulle kans ;)

Siru kirjoitti...

Luoja nuo rusetti korkkarit on jumalaiset!

juliet xxx

kullanmuru kirjoitti...

Vähän sama ongelma hiusten kanssa. Ne vaan leijailee tuon pakkasen takia :/

Sallamaari kirjoitti...

Mulle tollanen punamusta GT:n hame! Ja satametriset gasellinjalat -_-

hihihiihiihihi kirjoitti...

IHANAT KENGÄT!!!!!!!!!!!

Anna kirjoitti...

Mulla on sulle haaste blogissani:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo ylimmäisen kuvan hame <3 Haluan tuollaisen myöskin :))

Unknown kirjoitti...

ihania ostoksia!!!kiva blogi!

Anonyymi kirjoitti...

Omaat UPEAN ja naisellisen tyylin :) Vau. Jaksaisipa itsekin aina panostaa noin paljon.

Anonyymi kirjoitti...

missä olet töissä? olet niin nätti :)

Emma kirjoitti...

Olen haastanut sinut kyselyyn blogissani. :)

Unknown kirjoitti...

same laukku<3 :----) nuo hameet kivoja!

Anonyymi kirjoitti...

osta ehdottomasti kampaamosta aine hiuksillesi! Vaikka onkin ihan vähän kalliimpaa niin tulos on varmasti parempi kuin marketin hyllyltä, koska he tietenkin voivat samalla katsoa hiuksesi laadun ja myydä juuri siihen sopivan tuotteen ;)

t:kampaaja

Nanna kirjoitti...

maseet noi hameet! mä ostin kans tollasen ruudullisen hameen ginatricotista.
noi rusettikorkkarit on iha mahtavat <3__<3

ps missä oot töis? :O

Anonyymi kirjoitti...

mooi! kiva blogi:)) kivaa kans nähä sut joka päivä masalassa:D:D:D

asta kirjoitti...

mäkin oisin tosta bonacuren suihkeesta sanonu, se oikeesti tehoo=) ainaki mulla ja tosi hyvin. paitsi että sitä meni mun lattialle suihkuttaessa ja se kohta on ihan jumalattoman liukas! :D että sillälailla mut noi rusettikorkkarit on upeimmat=)