tiistai 28. huhtikuuta 2009

no tiistai

Kohta alkaa olla jo kiire kouluun (meen iltalukioon suorittamaan yhden kuppasen matikan kurssin, jota en omassa koulussa enää saa suorittaa riitaannuttuani traagisesti matikan maikan kanssa....), joten pikapostaus!

Tänään olen:



- Ollut turkoosi-pinkki ja pantteri-pallokuvioinen

- Halunnut välttämättä tunkea yli-ison rusetin päähäni



- Viehtynyt turkoosiin enemmän kuin koskaan

- Ollut kipeä, mutta neljän särkylääkkeen jälkeen taas elämäni kunnossa

- Lähtenyt kolme kertaa hakemaan kenkiä suutarilta, mutta unohtanut aina kotiin joko a) rahat b) välttämättömän lapun c) itseni



- Pomppinut puskassa kuvailemassa kukkia, huomannut muistikortin jääneen kotiin, viipottanut hakemaan sitä ja jälleen kerran pomppinut puskassa kuvailemassa kukkia.

- Kuunnellut muutaman laitapuolen kulkijan ihan vartavasten mulle tekemää räppiä lumoutuneena.... Räpin nimi oli "Heidi-beibi", äärimmäisen jees

- Tullut siihen lopputulokseen että nyt on viimein saatava sellainen inkkaripanta jollainen monelta muulta bloggaajalta jo löytyykin! Jos joku tietää mistä niitä saa niin kertokoon.

- Muuttanut ylppärimekkosuunnitelmat näiden takia:



Just noi jalassa haluan ylppäreissäni pistellä menemään!

- Pohtinut vappua, mutta kaikesta pohdinnasta huolimatta suunnitelmat ovat auki yhtä itsepäisesti kuin Pääskypubi (armas lähibaari, jonka ovet eivät sulkeudu koskaan)

- Lähes myöhästynyt iltalukiosta, joten nyt matkaan ->

31 kommenttia:

Katri kirjoitti...

ihana postaus! oot nii ihana :D

ja tuo turkoosiasu olisi muuten ihan täydellinen, mutta pantteri ehkä vähän sotkee puhdasta kokonaisuutta... rusettikin sopii mainiosti! mistä on muuten tuo ihana turkoosi pallohame?

ja ah nuo vivienne-sydänkengät on vaan jotain niin lumoavaa. mutta entä jos niitä saisi sen värisinä, että ne sopisivat siihen pallomekkoon? kun se mekko sopis sulle niin hyvin. (tai sit tarjoilen vielä tätä: http://www.vivienofholloway.com/index.php/1950s-Halterneck-Satin/-1950s-Halterneck-Turquoise-Satin-Dress.html ,ihan vaan koska turkoosi sopii sulle niin hyvin. sydänkengätkin saattaisi jostain löytyä sävy sävyyn sopivat.)

miten onnistuit riitaantumaan traagisesti matikan opettajan kanssa? :D

mariella kirjoitti...

hehah, piristi! apua kuolen, Heidi-beibi :'''D

Andy kirjoitti...

Yksi laitapuolen kulkija halusi kerran välttämättä laulaa mulle ja yhdelle kaverilleni itse kirjoittamansa laulun. Sen kertosäe meni jotenkin niin että "sinä olet pingviini, minä olen jääkarhu, ja välissämme on koko tämä maapallo."

Aika herttaista. ;)

E kirjoitti...

Ihana rusettipanta!:)

Milla kirjoitti...

Tosi nätti asu jälleen :) Inkkaripantoja on vaikka millä mitalla Gina Tricossa.

Ida / Huulipunamania-blogi kirjoitti...

heidi sä olet vaan niin ihana! <3

Tiinatar kirjoitti...

Ihanat vaatteet taas! Ja noi kengät on ihan huiput.

anette kirjoitti...

Heidi-beibi. :D

Noi kengät on hurjan ihanat!

Christina kirjoitti...

Mua on myös himottanut hankkia Viviennet ylppäreihin, mutta saas nähdä nyt. Ne ois vaan niin ihanat! Ehkä pitäisi kuitenkin ensin saada se mekko kiikariin. :D

Katja kirjoitti...

Hei, kohtalotoveri!

Mulla jäi kans vuos sitten matikankurssien suorittamiset vähän loppumetreille ku ei ymmärretty opettajan kanssa toisiamme ja sitten heitin sitä kirjalla ja lopetin tunnit siihe :D Piti sit käydä iltalukiosta se vitonen lunttaamassa.

Anonyymi kirjoitti...

Oi noi kengät on niiiiiiin ihanat! olen kuolannut niitä jo lehdiddä. ja niitä muuten on sinisenä, vaalean. : D

Helene kirjoitti...

Sä osaat kyllä ihan mielettömän hyvin sekoitella värejä ja kuoseja keskenään näyttämättä idiootilta! Sun asukokonaisuudet on mahtavia!:)

Laura kirjoitti...

aaaa heidi on söpö ! (=

Medd kirjoitti...

Hei kuules, miten oot saanut blogisi kuvat niin, ettei niitä voi klikata? Yleensähän Blogspotin blogeissa nimittäin kuvaa pystyy klikkaamaan, jolloin kuva avautuu uuteen erilliseen ikkunaan. Toiminto on sinänsä ihan turha, joten itsekin haluaisin päästä siitä eroon. Miten ihmeessä siis olet onnistunut estämään tuo kyseisen klikkaamismahdollisuuden?:)

Camilla kirjoitti...

Nuo kengät ovat suloiset, mutta näyttävät siltä, että hankaisivat jalassa takuulla. =D

Anonyymi kirjoitti...

Miks ihmeessä ostaa uus ylppärimekko, kun noita WestWoodin kenkiä on My o Myssa valko-punaisina?? Siis helmenvalkea kenkä ja punainen sydän. 87 euroa.

Laura kirjoitti...

Ihanat noi keltaset kenkulit, mutta ainoo mikä niissä mättää on tuo sling back.. en oo jotenki itellä koskaan tykänny niistä.

ja oot oikeesti maailman kaunein<3

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sen opettajan kans kävi? :DD
Mikset oo blogitapaamisissa ikinä? :o

Heidi Nummi kirjoitti...

Katri: Gina Tricotistahan se, ylläriylläri... Ja se on muute mekko!
Kyllä mä tuoltaa Vivieniltä joka tapauksessa mekkoni hankin, pitää vaan vielä miettiä että oisko se pallollinen yksilö vai joku muu.
No heitin sitä kirjalla, yyh.... Meni niin totaalisesti hermot ettei oo ikinä mennyt :D

Andy: Eikä, toihan on aivan ihana. XDD

Christina: Ai sullakaan ei oo mekkoa vielä! Ihan lohduttava kuulla. :D

katju: MÄKIN MENIN TINTTASEMAAN KIRJALLA OMAA MAIKKAANI XDDD Eikä, ihan kohtalotovereita ollaan!

Medd: Mä lataan noi kuvat eka domainille ja sitten liitän ne html-koodilla sinne tekstin sekaan. En siis käytä bloggeria ollenkaan kuvien lataamiseen. Ei tainnu paljoo auttaa jos ei omaa domainia löydy. :F

RagDoll: Mä taas oon kuullut että noi on just hyvät jalassa! Nahkakenkien boikotoijana oon muutenkin muovikenkien ystävä. <3___<3

anonyymi: No mietin sitä kans, mut sit onko pallomekko ja sydänkorkkarit vähän liikaa. :F En oo nimittäin vielä kerennyt sitä pallomekkoa ees tilaamaan, kun tossa yhdessä vaiheessa näytti huolestuttavasti siltä ettei mitään juhlia ees tuu...

Laura: Joo toi takaosa kans mietityttää. Ei siinä ulkonäöllisesti sinänsä mitään, mutku mulla on jotenkin sen mallinen jalka ettei ne pysy jalassa yhtään. :F Pitäis varmaan käydä sovittelemassa.

anonyymi: No meni totaalisesti hermot, joka päättyi siihen että heitin sitä maikkaa matikankirjalla...... En tiiä, ei oo kutsuja näkynyt. :D

noa kirjoitti...

Uuuh noi kengät on ihanat, katsoin niitä ebayssa sillä silmällä moneen otteeseen. Mutta! Ne on jotain kumimateriaalia, ja muistin kauhunhetket jotka koin crocs-ballerinojen (joo, synkkä hetki mun muotihistoriassa muutenki), kun se mikäliemateriaali hikosi aivan järkyttävällä tavalla mun jaloissa. Jalat mustina ja hikisinä... Hrr.
Käy ihmeessä tuolla my o myssa sovittaa ja raportoi tuloksia, eli että onko ne jalassa pidettäviä :D

narsessa kirjoitti...

aivan ihana asu! turkoosi on munkin suosikkivärejä.

noista vivienne-kengistä on muuten vissiin jotkut koot jo loppu, eli kantsii varmaan hankkia ne ensin ja sit vasta ruveta mekkoa ostelee. mutta on ne kyllä aivan valloittavat!

Tuulia kirjoitti...

Ootko uskaltautunu pääskypubiin sisälle?!? Se on aivan kammottava paikka, ja vissiin ihan tossissaan auki 24/7 :D

HEIDI kirjoitti...

korppu: Ai on jo koot loppu. :FF Apua, pitää heti huomen mennä kattelee!

winda: En todellakaan oo, mutta aina hajoo naama kun siitä ohi kävelee. XD Asun tosiaan parinkymmenen metrin päässä siitä, joten tuttu näky on.....

Anonyymi kirjoitti...

mitä lukioo käyt? ja ootko sä vielä lukioikäinen :O en tiennyt

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

noi pinkit kengat <3

Nanna kirjoitti...

nin kivat noi pinkit korkkarit <3_<3

kullanmuru kirjoitti...

Ihana tuo asu ja nuo kengät ovat todella söpöt ja näyttävät todella sinulta!! :D

Nalle kirjoitti...

Rakastan noita pinkkejä korkokenkiäsi! :>

Anonyymi kirjoitti...

omg, mitä göössille kävi. :D se on niin ihana ;<

Anni kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.