sunnuntai 6. joulukuuta 2009

keittiössä

Viikonloppuna mä suoritin sen asioista kaikkein äärimmäisimmän: mä tiskasin. Jokainen luonani visiteerannut tietää, ettei mun kohdalla kyse suinkaan ole säännöllisesti suoritettavasta velvollisuudesta; tiskaaminen tapahtuu vain ja ainoastaan silloin, kun homeisen tiskin haju ulottuu datauspisteelleni saakka. Ja nyt sen aika oli koittanut.

Muutama kuva tositteeksi paitsi urotyöstäni, myös siitä, ettei musta saisi minimalistista sisustajaa tekemälläkään:


Rakastan mun punaista jääkaappiani, ja tuota charmikasta lattiaa. Harmi vaan että jääkaappi vissiin vetelee viimeisiään. ;__; Tohon liitutaulun alle pitäisi ehdottomasti saada Ikean punainen PALLI (kyllä se palli-sana jaksaa edelleen kohahduttaa), onneksi palkkapäivä tulla jolkottelee pian!


En ole koskaan tajunnut astioiden keräilijöitä, mutta se oli kuulkaas menoa kun bongasin ylppäreiden tienoilla Satumetsä-astiaston Sokoksen hyllyltä. Nää on ihan lempparit, vielä kun saisi sen ison tarjoilukulhon niin ai että. <3___<3

Keittiö pääsi myös ihan uusiin sfääreihin, kun huomasin miten passeli paikka se on asukuvien ottoon - valaistuskin on lähestulkoon siedettävä!


Okei rajauksen kanssa on vielä tekemistä, mutta muutoin! Puna-turkoosi on tällä hetkellä yksi ihan ehdotottomista väriyhdistelmistä.

Se keittiöstä, nyt pääseekin kahdeksaksi tunniksi töihin. o/

42 kommenttia:

MothMouth kirjoitti...

Ooh, kadehdin tuota sun shakkilattiaa! Satumetsä on kyl rakkautta, minä en ainakaan enää selviä arjesta ilman peuramukia ^^

maija kirjoitti...

kiva keittiö!
mulla olisi aiheeseen liittymätön kysymys: kun ainakin joskus olit suuri final fantasy -fani, ja itse haluaisin aloittaa sen pelaamisen, niin mitä pelin versiota suosittelet aloittelijalle? en ole koskaan pelannut sitä missään, mutta jotenkin kiinnostus on silti herännyt. kotoa löytyy niin ps2 kuin ps3, eli niillä konsoleilla olisi mahdollista näpytellä.
kiitos!

minni kirjoitti...

oi tosi kiva keittiö - ja todellakin charmikas lattia!
miten sulle asettuu ikkunat tuonne keittiöön? jopa kattoon?
enpä olisi tajunnut puna-turkoosin olevan noin makee yhdistelmä, ehdottomasti kierrätettävä itsenikin ylle!

ihanaa, että oot tullut takaisin!

Helinä kirjoitti...

Mikä jääkaappi! Aivan ihana, kieltämättä. Ja sopii kivasti tuon lattian kanssa. :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana keittiö!! vähän eri tyyppiä ku meikän krääsäkoppi, hihi.... toi taikametsä astiastojuddu on ihana, kattelin itekki. sitä, ja sitä taikaa, mut ei mul oo koskaa varaa alkaa niit keräileen =(

t. sarkkuparkku eli sarita

Milja kirjoitti...

Tiskaaminen on saatanasta!!! Mulla on ihan sama ja nytkin lähestulkoon kaikki astiat odottaa hometta tuolla pinoissa. Pakko kai kerätä voimia ja valmistautua illan tiskauskoitokseen :( En voi tehdä ruokaakaan, kun kattilaan on pinttynyt glögiä, jota en jaksa todellakaan jynssätä...

Riikka kirjoitti...

Onpas sulla tosi söpö keittiö!

Anonyymi kirjoitti...

Kääk miten suloinen keittiö! Jotenkin ihan älyttömän söpö, rupee hymyilyttämään :-----)

Sade kirjoitti...

Ihana keittiö ja näytät upeeeelta taas kerran (;

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä huomaa et oot liian pihi ostamaan ruokaa, oot hullun laiha! :O

Joa kirjoitti...

Rrrakastan sun tyyliä, sekä sisustuksessa että vaatteistakin. Mulle kans tuollainen sydäntarjotin, kiitti! Ja kyllä palli on aina palli. Jakkarat hiiteen! 8)

Karla kirjoitti...

Elämää suurempi kysymys: MITEN saat sun hameet noin muhkeiksi? Itse kun yritän samaa helma näyttää lähinnä mitäänsanomattomalta lirulta. Onko sulla joku superalushame? Ja jos on, mistä sellasia löytää?

Anonyymi kirjoitti...

ja sun vyötärönmitta oli... ? <3__<3

judy kirjoitti...

tosi ihanaa, että palasit bloggaamaan taas. :>

rakastuin keittiöösi! aivan upea sisustus. ja sulla on muutenkin hyvä maku esim. vaatteiden suhteen. (:

Anonyymi kirjoitti...

^final fantasy 7 jos pleikka 1 grafiikat ei häiritse. juoni on hyvä, henk.koht suosikki.

Anonyymi kirjoitti...

muutakin kotia saa esitellä ;)) on muuten söpö keittiö!

Opetussuunnitelma, arviointi ja koulutuksen kehittäminen kirjoitti...

Ai hitsi, meillä oli joskus ihan samanlainen keittiönlattia ja mä rakastuin siihen heti ku etittii asuntoa :D Ihan paras kuvauskohde myöskin mielikuvitusta käyttäen! =)

MOENDE kirjoitti...

jes! ihanaa että tää blogi on taas toiminnassa :) tykkään ihan hirveästi sekä sun vaate- että kirjoitustyylistä. Oon nauranu ihan kippurassa joillekin noista vanhemmista teksteistä :D tietysti sillä faktalla, että kello on varttia vaille neljä aamulla voi olla osuutta asiaan...

Anonyymi kirjoitti...

Ihana keittiö! <3 varsinki toi punanen jääkaappi! Minkälaisia töitä teet? (: Ja muuten, oot tosi hyvä yhdistelee vaatteit! :) Tosi hienoi vaateyhdistelmii sulla :)

Anonyymi kirjoitti...

aaapuva, ihana keittiö siulla (:

Siru kirjoitti...

Suloinen keittiö, meillä on samanlaiset kaapistot.

juliet xxx

Anonyymi kirjoitti...

vähä oot laiha! :o

HEIDI kirjoitti...

maija: FF 7 on mun mielestä yhä edelleen paras peli ikinä, joten ihan pakko vastata se. Sen löytäminen tosin voi olla haasteellista, mutta huuto.netistä tai jostain divareista voi löytää!

FF 8 on kans mahtava, siinä on huomattavasti leppoisampi ja kotoisampi tunnelma. FF 7 kun on melkoisen eeppinen peli, ja välillä ehkä hieman ahdistavakin.

minni: Ei mulla oo keittiössä ikkunoita, siellä on vaan niin pieneksi tilaksi tosi paljon lamppuja. :D

sarkkuparkku: Ai säkin täällä! Äläs nyt, sullahan on ihan hullun söpö koti. <3___<3

GHI: Sellainen kunnon karhea tyllihame toimii hyvin alushameena! Vähän pehmeämpi tylli lysähtää käytössä hyvin nopeasti, joten se karheus on tärkeää.

anonyymi: Mä oon vaatemyyjä. o/ Tosin enää tän vuoden loppuun. Kohta pitääkin kehitellä jotain uutta työtä jo.

Mirre kirjoitti...

voi miten ihana keittiö sulla on :) Ja ittekki oon alkanu haalimaan tota satumetsää, jos vaikka pukki tois.... epäilen :'/ ps. oot kaunis.

2112 kirjoitti...

OI BILEET, ootkin alkanut bloggailla taas! Olin jo varma et olit menetetty :( Mut ei, tämä piristi paljon! Lisää lisää lisää lisää! Heti!

Anonyymi kirjoitti...

YOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUU'RE BACK!
:OOOOOOOOOO

Huomasin vasta, kun luovutin täysin ku sua ei näkyny :( Mutta nyt oot takas :) Oli ikävä<3

Anonyymi kirjoitti...

Tuo jääkaappi on kyllä niin huippu, että sun pitää ehdottomasti säästää noi ovet jos se delaa! (ja vaikka myydä mulle...)

ida kirjoitti...

upee keittiö! ;o siisti~
ja ihana asua kanssa, toi hame on iiihana ♥

Anna kirjoitti...

ihana keittiö sulla ! ja pakko sanoa että riemunkiljahdus pääsi just mun suusta kun huomasin että oot alkanu taas päivittelee blogia ! ihanaa<3 hyvää joulun odotusta :)<3

Assu & Tomppa kirjoitti...

tuo "charmikas lattia" meinas aiheuttaa minussa pahimman laatuisen naurunpyrskähdyksen :D mun omasta kämpästä nimittäin löytyy kans tuommoinen "charmikas lattia", tosin mintunvihreä-valkoisessa kuosissa ja kyseinen ominaisuus sai mut melkein pyörtymään kauhusta kun avasin ekaa kertaa oven kolooni.. (totta kai ulkomailta käsin hankittu kämppä ja takuuvuokra maksettu ja koulun alkuun yks päivä joten oli otettava mitä sai..hah.). muuten, multa löytyy samanmoinen sydäntarjotin! löysin sen kirpparilta ja meinasin taas pyörtyä -tällä kertaa onnesta! :)
-assu-
ps. ihana ku oot back!

Elli kirjoitti...

Oij, löysin vasta nyt sun blogisi ja ihastuin heti! Sun kirjotustyyli on ihan mahtava ja aivan ihania kuvia löytyy täältä ♥ tykkään tosi paljon myös sun keittiöstä ja oot niin nättikin ja vaikka mitä ihanaa (: ihana blogi sulla!

Jenni(: kirjoitti...

moi!:)
haluaisitko kertoa vyötärösi ja lantiosi ympäryksen? :)
kiva blogi!
T:tyttö

Anonyymi kirjoitti...

Olet kyl tosi hoikka! Oletko laihtunut viim. ½ v:n sisällä hirmusti vai oletko aina ollut yhtä hoikkanen? Hauska ja persoonallinen tyyli sinulla silti on:-) Katsoisin kuviasi vaikka joka päivältä!

maikku kirjoitti...

mitä Nirpulle kuuluu :]? <3

jenna kirjoitti...

Kiva kun olet palannut :) Olisi kiva lukea joskus jostain bile/baari-illastasi, känniääliökuvien kera tietysti :D

Elli kirjoitti...

heii, tuli mieleen, kun joskus puhelit että teet jonkinnäköisen ruokapostauksen. niin täällä ainakin yksi joka kaipaa sitä (: eli siis sun kasvisruokavaliosta postaus, miten tää juttu alkoi ja miks ja mitkä lempiruuat ym.

olis ihana. kiitos tästä blogista myös paljon.<3

M ;) kirjoitti...

Nirppuu. Olisi ihana nähdä jokupv. Viime kerrasta kamalan pitkä aika. Pussss.<3

Jaimsey kirjoitti...

VAU!tuota sun jääkaappiasi ja muutenkin blogia ja tyyliäsi..ensimmäistä kertaa tänne eksyin,enkä taatusti viimeistä!:)

Anonyymi kirjoitti...

olisi kiva saada sun vegeruokapostaus. haleja sinne.

HEIDI kirjoitti...

Jenni: Vyötärö on vähän alle 60, lantio taas sit pikkasen päälle 90. Aikamoinen kokoero niiden välillä siis 8D

anonyymi: Painoa on itseasiassa tullut pari kiloa lisää, mut ei se oo niin justiinsa. En mä muutenkaan mikään erityisen laiha ole, mutta tuo vyötärö on kieltämättä aika solakka!

maikku: Nirpulle kuuluu hyvä! Se on oppinut sisäsiistiksi, joten se saa pomppia täällä kämpässä ihan mielensä mukaan. o/

jenna: Ongelmana tossa on vain se, että mulla ei ole pokkaria, pelkästään toi järkkäri. Ja sitä en kyllä lähde baariin kuljettamaan mukaan. :F Mut jos tässä jotain kotibileitä ilmenee niin toki voin kuvailla meininkejä. XD

anonyymi: Voisin tehdä, mutta ideoita otetaan vastaan miten sen toteuttaisin! Oon nimittäin TODELLA kuppainen kokki. XD

Aliliisa kirjoitti...

saanko mä muuttaa sun keittiöön :)

Sini kirjoitti...

Ai kamala ku oot laiha :S Huolestuttaa.