maanantai 7. huhtikuuta 2008

pääasioita

Tänään oli niin ankea ja sateinen ilma, että oli vaan pakko hiihtää pipo päässä koko päivä. Tukkani nousee nimittäin sähköisenä kohti taivaita heti joutuessaan kosketuksiin veden kanssa.


Naamakin pääsi kuvaan, jee. Ihastuin tohon punaiseen pipoon. Miksi en tajunnut käyttää sitä talvella, kun pipo olisi ollut hieman ajankohtaisempi asuste? 8<


Parin päivän pohdinnan jälkeen kävin ostamassa GT:stä tämän mekon. Onneksi en miettinyt päivääkään pidempään, sillä tämä oli ainoa jäljellä oleva kappale omaa kokoani. Jotenkin sininen väri arveluttaa, mutta ajatus kymmenennestä kokomustasta mekosta ei sytyttänyt.
Toivon, että se näyttää munkin päällä näin hyvältä.



Huomenna (tai viimeistään ylihuomenna) kampaajalle. o/ Viime käynnistä taitaa olla jo useampi vuosi, yy.. Haluaisin pitää tukkani pitkänä, mutta latvat on niin kamalaa hamppua, että pakko leikata oikein reilummalla kädellä. Siksi ajattelin tämmöstä Rihanna-mallia. Mielipiteitä olisi kiva kuulla! Poikaystävästä ei ole lainkan apua näissä asioissa, kun kommentti on se tyypillinen "öö... emt" Tossahan toi mun pärstä näkyy paria kuvaa ylempänä, joten kertokaas, että sopisiko tämmönen malli mulle lainkaan?

14 kommenttia:

street casual kirjoitti...

Mä en yleensä pidä lyhyistä hiuksista naisilla, tuo rihannan malli on siinä rajoilla onko liian lyhyt. Tuo malli voisi sopia sulle hyvin, koska sulla on kapeat kasvot. Kannattaa siis koittaa, hiukset kasvaa aina takaisin.

Rio kirjoitti...

Itsellä suht saman malliset kasvot kuin sulla ja mulle toi malli ainakin sopii (omasta mielestäni) hyvin :)

Jos vaan rohkeutta riittää luopumaan pitkistä hiuksista niin kannattaa kokeilla!

MouMou kirjoitti...

Veikkaan, että Rihannan hiusmalli sopisi sinulle hyvinkin.:) Se ei ole liian lyhyt ja on todella monipuolinen laitettava!

Anonyymi kirjoitti...

Näytät varmasti hyvältä tuossa hiusmallissa, tuo Rihannan kyseinen tukka on erityisen nätti malli :) Ja jos kyllästyy lyhyeen niin jatkot vaan kasvatusajaksi. Oon tuota samaa ginan mekkoa kyttäillyt ja nyt iski paniikki, piru vieköön kun pitää aina vetkuttaa ja sitten niitä ei kuitenkaan ole enää :o

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä veikkaan, että sulle sopisi oikeinkin hyvin toi malli! Mutta ihanat hiukset sulla on kyllä jo nytkin!

Ihana tuo asu tosiaan. Ja muutenkin blogisi on viihdyttävä

Anonyymi kirjoitti...

Leikkaa vaan. Jos ei kuitenkaan tunnu omalta, niinku mulle kävi, niin kasvatat taas. Ja vaikka hiukset kasvaa etanavauhtia, niin kuten Nelliina sanoi, pidennyksillä se on heti entisenlainen.

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on just sopivan malliset, kapeat kasvot tuollaiseen kampaukseen, että suosittelen, sopii sulle varmasti :) Itekkin leikkaisin tuollaiset jos ei olis näin pyöreää naamaa !

Chaos kirjoitti...

Jos raaskit luopua pitkistä hiuksista, niin mikä ettei sopisi =) Kiva blogi muuten!

Christina kirjoitti...

Olen ihastellut tuota Rihannan hiusmallia jo pidemmän aikaa, joten minä kyllä suosittelen - voisi sopia sinulle oikein nätisti. :)

Rosie kirjoitti...

Pitkistä hiuksista ei kannata luopua, koska niissä on viehätysvoimaa ja glamouria, jota ei lyhyillä hiuksilla ikinä saa. Kokemusta on, enkä enää luovu kutreistani. Rihanna on kyllä ihan hyvännäköinen - kaulan alapuolelta. ;-)

HEIDI kirjoitti...

Tomikoo: Onhan toi aika lyhyt. Nyt tulikin muuten mieleen, että malli vois olla toi, mutta hieman pidempänä.

lillja: Ihana kuulla joltain positiivisia kokemuksia lyhyistä hiuksista. Yleensä saa vaan kuulla sitä "miks menin leikkaamaan" -valitusta.

Nelliina: En tiedä mikä meininki siellä Tampereella on, mut täällä Ginasta loppuunmyydään kaikki siedettävät koot parissa päivässä. Siin ei paljoo ehdi vetkutella. 8D

Moumou, Ghettoblaster, Shandi, Anonyymi, Anne & Christina: Kiitos kommenteista! Uskaltauduin jo varaamaan kampaamoajan. :>

Maria T: Pitkät hiukset näyttävät todellakin upeilta, mikäli ne ovat paksut ja hyväkuntoiset. Itselläni on about pikkurillinpaksuiset hiukset täynnä kaksihaaraisia. Siitä on glamouri kaukana.

Anonyymi kirjoitti...

Hehheh, tuon samaisen mekon kanssa pähkäilin vaikka kuinka pitkään että otanko vai enkö (oli myös viimeinen omaa kokoa), mutta lopulta päädyin ottamaan sen vihreänä :p

Anonyymi kirjoitti...

Uskoisin että sulle voisi sopia tuollainen tukka. :> Sievä malli.

Mullakin on kokemusta lyhyemmästä tukasta. Leikkasin vuonna -06 melkein puoleen selkään yltävän kuontaloni lyhyeksi. :--D Paljon lyhyemmäksi kuin tuo kyseinen Rihannan malli. Mut tykkäsin kyllä! Se oli mukavaa vaihtelua, vaikka nyt olenkin kasvattanut pitkän tukan takaisin. :--)

HEIDI kirjoitti...

Lucifer: Mietin kans sitä vihreää versiota, mut sininen vei tällä kertaa voiton.

selenete: Lisää positiivisia kokemuksia lyhyistä hiuksista, jee. o/ Itse en kyllä ihan noin radikaaleihin toimiin uskaltaisi ryhtyä. Mut hienoa että jotkut uskaltaa! Osaisinpa itsekin suhtautua tukkaani vähän rennommin. :/